Tag Archives: Football

Bernard Chong

Bill Crushes Titans ing ‘Monday Night Football’ Minangka Allen Hit Target

Dikirim ing: 20 September 2022, 07:02.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 07:02.

Monday Night Football nganggep penggemar kanthi header ganda unik sing nampilake luwih saka sawetara game sing apik. Bettors olahraga kudu njaga mripat ing Buffalo Bills, sing katon serius babagan game Super Bowl liyane ing taun iki.

Dhuwit kebo
Stefon Diggs saka Buffalo Bills, kaloro saka kiwa, mengeti karo QB Josh Allen sawise TD ing game Monday Night Football tim marang Tennessee Titans. The Bills saiki 2-0 sawise kinerja meh unstoppable lan terus kanggo nuduhake apa padha calon kuwat kanggo Super Bowl katon. (Gambar: Associated Press)

Bills lan Tennessee Titans digawe mung setengah saka tumindak NFL pungkasan wengi. Pertandhingan kapindho antarane Philadelphia Eagles lan Minnesota Vikings ngasilake kamenangan gedhe liyane.

Loro tim liyane saiki wis apik dadi 2-0 musim iki, nanging isih akeh bal-balan ing ngarep. Iki bakal menehi bettors kasempatan kanggo waras saka wengi pungkasan, amarga loro pertandhingan ora kejawab target samesthine.

Tagihan Mbuktekaken Unstoppable

Bills quarterback Josh Allen nambahake patang gol menyang tally Senin minangka tim maintained wiwitan tanpa kalah kanggo mangsa. Dheweke ngalahake Tennessee Titans, 41-7.

Allen cemented timbal tim kang minangka contender Super Bowl taun iki. Dheweke njupuk 317 yard ing udhara, ngrampungake 26 saka 38 pass. Buffalo maju sawise mbukak musim kanthi nglawan juara Super Bowl LA Rams.

Tagihan nuduhake apa padha digawe nalika padha njupuk timbal ing drive mbukak. Allen ketemu Reggie Gilliam kanggo nutup 14-muter, 75-yard roto kanggo njaluk Papan. Senajan Titans nanggapi karo gol liwat Derrick Henry kang mlaku maneh, sing pertahanan Bills narik kawigaten garis.

Buffalo terus maju siji-sijine seri. Gol lapangan lan TD nambah kauntungan saka Titans. Allen nemokake target kasebut kanthi nyambungake karo Stefon Diggs, lan kemitraan Allen-Diggs entuk jotosan sawise kena. Diggs mungkasi wengi karo loro TD.

Nalika kabeh katon apik kanggo tagihan, dheweke uga kudu ngatasi cedera sing bisa ngrusak. Cornerback Dane Jackson mudhun ing babak pisanan; sirah lan gulu ngagetake maneh sawise tabrakan brutal. Staf medis tim kasebut cepet-cepet menyang lapangan, mbebasake dheweke lan nggawa dheweke menyang ambulans sing nunggu. Kabar apik yaiku dheweke duwe mobilitas lengkap ing ekstremitas, nanging bakal ngalami tes luwih lanjut.

Ing tengah waktu katelu, Bill munggah 27-7 separo. Ora rampung pamer, Allen lan Diggs gabung maneh kanggo gol kaping telune dadi 34-7.

Nekanake kinerja kasebut, gelandang Matt Milano banjur nyegat umpan 43 yard saka Titans QB Ryan Tannehill. Wiwit saiki, Tennessee ora ana sing bisa mlaku.

Kebo kanggo menang ora dadi masalah. Nanging, Tennessee samesthine bakal nambah resistensi lan paling ora nutupi panyebaran kasebut. Malah ora nyedhak.

Viking ora bisa terus

Serangan Eagles dadi panas nalika ketemu karo Viking ing pertandhingan sabanjure. Jalen Hurts njupuk 301 yard ing babak pisanan, ngrampungake wengi kanthi telung gol. Iku cukup kanggo menehi Philly menang 24-7 liwat Minnesota.

Ing upaya kanggo netepake dhewe minangka pimpinan anyar potensial kanggo Eagles, Hurts mbuktekaken unstoppable. Dheweke dadi lima-kanggo-lima ing babak lan banjur dipencet menyang zona pungkasan kanggo TD.

QB ketoke ketemu mojo kang. Ing kamenangan wiwitan musim Eagles nglawan Detroit, Hurts gagal ngrampungake pass ing limang upaya. Kajaba iku, Philly kudu nyerahake bal kasebut sawise ilang kabeh papat kemungkinan ing pelanggaran pertama game kasebut.

Sauntara, Viking quarterback Kirk Cousins ​​​​ora duwe dina sing apik. Dheweke ora kejawab tandha kaping telu, kabeh nyebabake turnovers. Loro-lorone langsung nyerang bek Darius Slay.

Oddsmakers nyana game skor dhuwur, nanging ora ngendi wae cedhak tandha 50-titik. Padha uga panginten iku bakal dadi game kenceng, karo moneylines ora adoh. Nalika Eagles maju menyang 2-0, wektune kanggo nyetel menyang Minggu 3 lan nyiapake kanggo nantang baris maneh.

#Bill #Crushes #Titans #ing #Monday #Night #Football #Minangka #Allen #Hit #Target

Catawba Two Kings

BetMGM Ganti PointsBet minangka NBC Sunday Night Football Sponsor

Dianyari: 19 September 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 11:20.

Musim NFL mung rong minggu, lan wis ana owah-owahan utama – paling saka perspektif industri totoan olahraga.

Bungkus
Green Bay quarterback Aaron Rodgers nggoleki target mbukak ing game Packers Minggu wengi ing ngarep kanggo Chicago Bears. Minggu wengi uga ndeleng debut BetMGM minangka sponsor taruhan olahraga kanggo siaran NBC. Dheweke njupuk peran kasebut sawise PointsBet milih ora tetep dadi partner taruhan olahraga NFL resmi. (Gambar: NFL.com)

Ing wengi Minggu, BetMGM dadi sponsor taruhan olahraga anyar kanggo jangkoan NFL NBC Sports, miwiti acara pra-pertandingan Minggu Malam Football. Joint venture antarane Entain lan MGM Resorts International ngganti PointsBet, sponsor sadurungé.

Bill King saka Jurnal Bisnis Olahraga iku pisanan kanggo break warta ana, lan kacarita sadurungé iki sasi sing PointsBet ora gawe anyar sponsor minangka partner olahraga totoan resmi karo NFL. Kaputusan kasebut ndadekake operator sing berbasis ing Aussie ora dadi bagian saka jangkoan bal-balan primetime NBC.

A juru wicoro BetMGM ngandika Casino.org ana sing sponsor bakal tetep kanggo seko mangsa lan rincian tambahan bakal announced rauh.

Saka Fokus Nasional nganti Regional

Kaputusan PointsBet kanggo mbatalake saka sponsor NFL teka amarga ngalih fokus ing marketing kanggo bettors US. Perusahaan kasebut, nanging tetep dadi mitra NBC, duwe kepemilikan saham liwat kesepakatan limang taun sing ditandatangani ing taun 2020.

Eksekutif nyedhiyakake rincian kanggo analis investasi ing wulan kepungkur sajrone telpon finansial saben wulan perusahaan karo analis investasi. CEO PointsBet AS Johnny Aitken ujar manawa belanja pemasaran karo NBC bakal dipusatake ing Peacock, layanan streaming jaringan, lan jaringan olahraga regional.

PointsBet saiki manggon ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, West Virginia lan Virginia. NBC duwe jaringan olahraga regional ing California, Distrik Columbia, Illinois, Massachusetts, New York, lan Pennsylvania.

Kombinasi aset regional iki terus menehi PointsBet kemampuan kanggo nggawe strategi pemasaran khusus kanggo nggayuh target pamirsa, “ujare Aitken ing telpon 30 Agustus.

Andrew Mellor, CFO PointsBet, ngandhani analis manawa belanja pemasaran perusahaan AS kanggo taun fiskal iki ora bakal ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan ing fiskal 2022, sing bakal rampung ing wulan Juni.

Isi punika Key kanggo PointsBet

Pindhah menyang fokus regional ora mung penyesuaian PointsBet ing sawetara minggu kepungkur.

Sadurungé sasi iki, perusahaan ngluncurake e-newsletter anyar, sing diarani Hustle, sing digawe kanthi kemitraan karo Olahraga Kantor Depan. Hustle dikirim menyang taruhan PointsBet kaping telu saben minggu, lan kalebu informasi babagan taruhan sing kasedhiya kanggo pertandhingan sing bakal teka.

Nalika Hustle metu saben Minggu, Senin, lan Kamis, buku olahraga duwe rencana ngirim nganti kaping lima seminggu.

PointsBet uga studio digital basis New York anyar ing proyek ngendi iku plans kanggo gawé podcast lan nuduhake digital liyane. Rong minggu kepungkur, PointsBet ngluncurake The Straight Line karo Ryan Leaf, pertunjukan ing ngendi mantan linebacker kuliah lan pro ngomong babagan kabar paling anyar babagan tren bal-balan lan taruhan.

Pimpinan perusahaan ndeleng perkembangan konten kaya Hustle lan The Straight Line minangka cara kanggo narik, melu, lan nahan bettors.

#BetMGM #Ganti #PointsBet #minangka #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor

Bernard Chong

Owner Vegas Golden Knights Eyeing Purchase saka Tim Football Liga Premier

Dikirim ing: 18 September 2022, 07:11.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 07:11.

Nalika tim bal-balan Liga Utama Inggris AFC Bournemouth berjuang kanggo golek pijakan, dheweke bisa uga duwe pemilik anyar. Wong sing mbantu nggawa Hockey es kanggo Vegas, Bill Foley, kabaripun kasengsem ing tuku tim.

Kieffer Moore
Kieffer Moore saka tim bal-balan EPL AFC Bournemouth ing lapangan nalika pertandhingan nglawan Wolverhampton Wanderers ing wulan Agustus. Bill Foley, pemilik saka Vegas Golden Knights, rembugan tuku tim Moore. (Gambar: Getty Images)

Liga Premier minangka salah sawijining liga paling sugih ing donya, kanthi obah mayuta-yuta pound ing jaman saiki. Iki minangka kesempatan pasar sing penting kanggo para pengusaha sing golek investasi anyar, kanthi sawetara tawaran gedhe kaya adol Chelsea sing muncul ing jaman saiki.

Saiki, meh setengah saka tim ing bal-balan Inggris paling dhuwur duwe pamilik ing AS, liwat individu utawa perusahaan. Foley, pemilik mayoritas Vegas Golden Knights, pengin dadi sabanjuré. Dheweke ngrembug kemungkinan kasebut karo pemilik tim saiki, Maxim Demin saka Rusia.

Kicking Things In England

Bournemouth main ing divisi kapisan Inggris, saiki ana ing posisi 12. Minangka dicethakaké dening Sky Sports lan media liyane, Foley wis nuduhake kapentingan kanggo ndarbeni 100% saham ing tim.

Tokoh sing bisa tuku luwih saka € 170 yuta (US $ 170,25 yuta) katon. Iki padha karo jumlah sing dilebokake Demin kanggo tetep ing klub kasebut ing taun 2011. Nanging, iku wis suwe sadurunge negarane mutusake kanggo nyerang Ukraina.

Kepinginan Demin kanggo ngedol Bournemouth ora anyar. Dheweke wis ngrungokake tawaran kanggo adol klub kasebut sajrone taun kepungkur, miturut laporan media. Nanging, ora ana kaliber Foley, wis nyoba kanggo tuku klub.

Bournemouth dipecat manajer Scott Parker wulan kepungkur sawise mung patang penampilan Liga Premier. Rong pertandhingan pungkasan dheweke kalah amarga klub kasebut terus golek manajer anyar.

Panelusuran kasebut ditundha kanthi negosiasi karo Foley. Yen kabeh apik, adol klub Inggris bisa ditindakake sadurunge Piala Dunia Qatar 2022.

Sawetara taun kepungkur, Foley nuduhake minat kanggo entuk saham ing tim Ligue 1 Prancis Olympique Lyon. Kajaba iku, taun kepungkur, dheweke melu diskusi awal karo MLS babagan nggawa tim bal-balan menyang Vegas.

Nanging, kesepakatan kasebut ambruk lan liga saiki ngrembug tawaran eksklusif anyar karo pemilik Aston Villa Wes Edens lan Nassef Sawiris. Yen padha tekan persetujuan, tim anyar bisa dadi Las Vegas Villains.

Nilai liyane kanggo Bournemouth

Bournemouth, sing bubar mlebu operator game Dafabet minangka sponsor utama, bisa entuk manfaat saka keterlibatan Foley. Dheweke wis mbantu Ksatria Emas nambah regane saben taun lan bisa uga nindakake perkara sing padha kanggo Bournemouth.

Tim NHL regane $ 500 yuta ing 2017, miturut Statista. Sing nambahake $ 25 yuta ing taun sabanjure lan $ 5 yuta liyane ing 2019. Sanajan regane rada mudhun ing 2020 (nganti $ 570 yuta), mundhak dadi $ 710 yuta taun kepungkur.

Acara uga bisa dadi asil saka keterlibatan kulawarga Maloof, ngedegaken lan mantan pemilik saka Palm Casino Resort. Kulawarga kasebut duwe 30% Ksatria Emas.

Rembugan antarane Foley lan Demin diarani wis mlebu tahap sing luwih maju. Yen adol entuk lampu ijo saka Liga Premier lan regulator, Foley Demin bisa uga nyerahake kunci sadurunge Piala Dunia taun iki.

#Owner #Vegas #Golden #Knights #Eyeing #Purchase #saka #Tim #Football #Liga #Premier

Catawba Two Kings

Dogs Big (Ngisor) ana Aturan Thanks kanggo Big Pisses ing College Football

Dikirim ing: 11 September 2022, 07:01.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 11:46.

bal-balan College dadi edan nganti 11 ana, amarga ana akeh gangguan ing sawetara panggonan suci.

Georgia Kidul
South Georgia quarterback Kyle Vantrease plunged menyang zona finish lan nyetak gol cahya ijo ing menit pungkasan saka Eagles nggumunke 45-42 menang ing Nebraska. Georgia Kidul minangka salah siji saka patang tim bal-balan kuliah ing dina Sabtu sing menang langsung minangka underdog gedhe. (Gambar: AJ Henderson/Georgia Southern Athletics)

Telung tim Sun Belt menyang Notre Dame, Texas A&M, lan Nebraska minangka underdog kaping pindho. Tim kasebut, Marshall, Appalachian State, lan Georgia Kidul, ora mung nutupi. Padha menang langsung, menehi sawetara bettors mbayari dibalèkaké.

Malah sekolah Power 5 njupuk menyang tumindak, nalika Washington State tindak Wisconsin lan kaget Badgers. Minangka David Bearman, ESPN Wakil editor totoan olahraga, nyatet, ana tandha pisanan wiwit Divisi I dipérang dadi Football Bowl Subdivision lan Football Championship Subdivision sing papat favorit karo paling 17,5 TCTerms kabeh ilang outright ing dina sing padha.

Mesthine ana lima, nanging mengko.

Tali Sabuk Matahari

Kita bakal miwiti karo Sabuk Sun, sing wis entuk julukan “The Fun Sabuk” ing sawetara ana. Diwiwiti ing South Bend, Ind., Ing ngendi Marshall mlebu Stadion Notre Dame minangka asu 20,5-titik menyang Fighting Irish. Beda karo, Khalan Laborn mlayu 163 yard lan nyetak gol, lan pertahanan Thundering Herd entuk telung pass kanggo menang 26-21.

Miturut DraftKings, 99% taruhan moneyline ana ing Irlandia, uga 92% taruhan panyebaran.

Nalika Marshall rame metu saka South Bend, Appalachian State njupuk menyang Kyle Field, lan ing ngarepe 92.664 penggemar, Texas A&M Aggies kaget, 17-14. Iku ora game semrawut kanggo Mountaineers kaya minggu kepungkur heartbreaking 63-61 mundhut kanggo North Carolina. Nanging iku menang paling gedhe tim ing 15 taun, wiwit padha dadi tim FCS kanggo ngalahake Michigan, 34-32.

App State minangka underdog 18,5-titik kanggo Aggies, miturut Bet365. WynnBET wis Mountaineers minangka +600 underdogs ing moneyline. Sithik banget babagan iki, amarga buku kasebut nyatakake 96,4% taruhan moneyline lan 62,9% gagang menyang Aggies (-900).

Georgia Kidul rampung hat-trick kanggo konferensi ana wengi ing Lincoln. Nebraska Cornhusker dudu kekuwatan sing biyen. Nanging Huskers isih ngetik game minangka favorit abot. Miturut Caesars Sportsbook, Eagles kasedhiya ing +1450 ing moneyline.

Nanging quarterback Kyle Vantrease 8 meter karo: 36 kiwa menehi Georgia Southern menang 45-42, kang dijamin nalika Nebraska 52-yard gaweyan ing bedhil menyang sudhut kiwa.

Siji More Upset lan Sing Kudu

Keganggu ora mandheg ing kono. Washington State Pac-12 stunned Wisconsin minangka underdogs 17,5 TCTerms, menang langsung, 17-14, thanks kanggo Nakia Watson, sing mlayu kanggo ngetung lan nyekel liyane.

Cougars punika +650 underdogs ing moneyline, lan miturut Caesars, New Jersey bettor diselehake $ 50 pa 3-tim moneyline parlay karo Cougars, Marshall (+1050), lan Appalachian State (+700). Bettor menang $ 34,450.

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, kudu ana sing kaping lima. Top-dirating Alabama irungnya kanggo Texas, ngendi host Longhorns 20,5-titik underdogs lan +850 ing moneyline. Miturut FanDuel, 88% panyebaran taruhan lan 91% gagang dumadi ing Crimson Tide, lan ing -1600, Bama mrentahake 87% gagang moneyline.

Nanging njupuk Heisman juara Bryce Young kanggo mimpin drive 61-yard karo kurang saka: 90 sing ngasilake Will Reichard kenek lapangan 33-yard kanggo Alabama kanggo narik mati 20-19 menang.

Nanging penggemar Texas lan bettors kudu ngamuk ing pungkasan. Sadurungé ing game, kru wasit ora kejawab safety cetha, kang bakal menehi Texas loro TCTerms. Dheweke uga ora kejawab telpon topeng rai amarga Texas nyopir ing kuartal kaping telu. Longhorns nyetak gol lapangan ing drive kasebut. Nanging paukuman sing ora kejawab ndeleng dheweke entuk paling ora sawetara celah ing zona pungkasan kanggo ngetung.


#Dogs #Big #Ngisor #ana #Aturan #kanggo #Big #Pisses #ing #College #Football

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Lapangan Playoff Football College Ngembangake, Nambah Peluang Hosting Vegas

dikirim ing: September 2, 2022, 05:13h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:07.

Kanselir universitas sing ngawasi College Football Playoffs milih dina iki kanggo ngembangake model pasca musim kanggo nemtokake juara nasional. Turnamen kasebut bakal dadi saka papat dadi 12 tim paling anyar ing musim 2026. Iki nambah kemungkinan Las Vegas dadi tuan rumah Kejuaraan Nasional CFP wiwit taun 2027.

Stadion Allegiant, Las Vegas Raiders
Stadion Allegiant nadhahi 65.000 penonton. Peluang kanggo dadi tuan rumah Kejuaraan Playoffs Football College Nasional ing 2027. (Gambar: allegianstadium.com)

Ing voting unanimous, presiden nyetujoni proposal asli 12 tim. Sampeyan mbutuhake enem juara konferensi peringkat paling dhuwur lan enem pilihan utama, sing ditemtokake dening panitia pilihan, kanggo lolos menyang babak playoff. Rincian liyane bakal diputusake dening 10 komisioner konferensi FBS lan direktur atletik Notre Dame Jack Swarbrick wiwit minggu ngarep ing Dallas.

“Iki minangka dina sing bersejarah lan nyenengake kanggo bal-balan kuliah,” ujare Presiden Mississippi Mark Keenum, ketua dewan Pers sing gegandhengan. “Tim liyane, luwih akeh partisipasi lan luwih akeh kasenengan kanggo para penggemar, alumni lan atlet siswa.”

Padha uga apik kanggo Las Vegas, sing Stadion Allegiant 65.000 kursi, dibukak ing 2020, wis dianggep sedhela kanggo Kejuaraan Nasional CFP 2025. Yaiku, nganti konflik jadwal karo Consumer Electronics Show (CES) sing nguntungake mbatalake. kamungkinan. (Saben taun ing awal Januari, CES ndudohke luwih saka 170.000 wong kanggo Las Vegas Convention Center, lan padha kumpa bab $300 yuta menyang ekonomi Las Vegas.)

Babak playoff 12 tim kemungkinan bakal nyurung game juara nganti akhir Januari, mbusak konflik karo CES.

“Aku ora pengin mandheg ing kesempatan sapa wae, nanging yen sampeyan ndeleng perkara sing kita goleki … Las Vegas duwe kabeh,” ujare direktur eksekutif CFP Bill Hancock. Las Vegas Review-Journal bali ing April. “Kita durung kerjo bareng karo panitia tuan rumah ing Las Vegas, mula ora ana rekaman trek sing bisa nindakake kewajibane. Nanging ana rekor sing kuat karo pertunjukan liyane sing sukses banget.

Hancock ngandika RJ sing CFP ngevaluasi sawetara faktor nalika nimbang situs mangsa, kalebu kualitas hotel, ajang, layanan online, lan sajarah hosting acara utama.

Kabeh Taun Ngarep Saiki Diomongake Kanggo

Nalika CFP bakal ngalih fokus kanggo nemtokake lokasi juara mangsa ora cetha. Nanging, Atlanta diumumake tanggal 16 Agustus minangka tuan rumah 2025, ngisi bolongan pungkasan ing jadwal kasebut. (Game 2023 bakal dianakake ing Los Angeles, game 2024 ing Houston, lan game 2026 ing Miami.)

Ing Januari, Las Vegas dijenengi situs kanggo Super Bowl LVIII ing 2024. Miturut Konvènsi lan Pengunjung Association Las Vegas, game bal-balan samesthine kanggo inject $ 500 yuta menyang ekonomi Las Vegas, ora kalebu $ 70 yuta lokal lan negara bagean. . income tax.

“Aku ora pengin nggawe prediksi exaggerated utawa janji, nanging kita mesthi kesengsem karo apa kita wis katon saka Las Vegas,”Sa Hancock. RJ.

#Lapangan #Playoff #Football #College #Ngembangake #Nambah #Peluang #Hosting #Vegas