Tag Archives: Florida

Choctaw Casino & Resort – Durant

Duo buntut sing dicurigai perampok saka Florida Casino menyang omahe, saiki ana ing kunjara

dikirim ing: September 2, 2022, 04:56h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:13h.

A wong tetep ing ditahan sawise kang dipenjara Rebo kanggo robbing loro korban ing Boca Raton, Florida, ing Juli, polisi ngandika. Korban wis mung bali njaba panggonan sawise padha ngginakaken paling wengi ing Seminole Hard Rock Casino i Hollywood, Florida.

Kwame Moorer
Kwame Moorer ing foto cangkir. Dheweke dinuga ngrampok wong loro sing wis ing casino Florida. (Gambar: Koreksi Kabupaten Miami-Dade)

Kwame Moorer, 30, saka Opa Locka, Fla. dinuga tindakake saperangan 27 mil saka gambling property 25. Juli. Dheweke narik senjata api nalika nyedhaki dheweke sawise metu saka mobil, ujare polisi.

Tersangka banjur dhawuh marang wong loro supaya masrahake dhuwit lan barang-barange. Moorer banjur diduga njupuk dompet, telpon lan dhuwit, mlumpat liwat tembok semen nalika rampung. Banjur, dheweke diduga nembakake siji peluru menyang dheweke sadurunge mlayu numpak SUV sing diparkir ing sacedhake. Ora ana sing tatu ing kedadeyan kasebut.

Polisi digunakake video ndjogo casino kanggo bantuan ngenali tersangka. Dheweke saiki didakwa rampokan nganggo senjata api lan nyerang nganggo senjata api. Dheweke dipenjara ing Miami-Dade County Jail ana.

Tersangka nganggo celana ireng, hoodie lengen dawa, lan topeng ireng nalika rampog, BocaNewsNowsitus warta lokal, kacarita.

Kedadeyan sing padha wis kedadeyan ing saindenging negara.

Pistol-Whipped

Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

Assailant miturut omongane uwong, Jaimeca Johnson, wong wadon 28-taun-lawas saka Forest Hills, Pa., Dituduhake ngetutake dheweke kanggo lelungan 8,2 mil.

Nalika mlebu ing dalan, Johnson didakwa nudingake bedhil menyang korban lan ngancam: “Wenehana dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi.

Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine. Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Banjur, Johnson didakwa nggawa senjata api tanpa ijin, kanthi sembrono mbebayani wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan kasebut. Pittsburgh Post-Gazette kacarita.

Perampokan Fatal Kakek Agung

Ing Januari, wong Baltimore ditembak ing omahe. Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Sing nyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampog dheweke, lan tatune mati.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Nanging rampog murub paling siji dijupuk menyang wong.

Polisi Baltimore mengko dikonfirmasi motif penembakan kasebut yaiku rampokan Baltimore Sun kacarita.

Rajapati First Degree

Kajaba iku, ing Oktober, ana wong sing dituduh mateni pemain sing menang sawise loro-lorone ninggalake Parx Casino Pennsylvania. Dheweke wis shadowing wong ing lantai game dawa sadurunge padha metu, laporan warta dicethakaké. Assailant miturut omongane uwong banjur ngetutake korban babagan 30 mil menyang omahé New Jersey, ngendi 54-taun-lawas ditembak lan mengko mati, polisi ngandika.

Jekai Reid-John, 27, saka Norristown, Pa., Didakwa karo Rajapati tingkat pisanan. Dheweke katon cedhak korban, Sree Aravapalli, nalika ing Parx Casino ing Bensalem, Pa. Bucks County Kurir Wektukoran lokal, kacarita.

Sawise tekan ing Plainsboro Aravapalli, NJ, Reid-John mlebu omah liwat lawang geser, ujare polisi. Dheweke didakwa nembak korban kaping pirang-pirang.

Aravapalli tilar donya ora suwe. Aravapalli menang bab $ 10.000 ing casino wengi iku.

#Duo #buntut #sing #dicurigai #perampok #saka #Florida #Casino #menyang #omahe #saiki #ana #ing #kunjara

Choctaw Casino & Resort – Durant

Florida Hard Rock Casino Shop Spotted Shoplifting, Item Luxury bali

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 04:30.

Ibu tuwa lan putri tengah-umur didakwa ana ing rencana shoplifting ing toko sandhangan Lux ing Davie, Florida Hard Rock Hotel lan Casino , polisi ngandika. Dheweke diduga ngusapake sandhangan wanita dhuwur-dhuwur regane $6,442 ing wulan Juli.

Lisa Bailey ing foto cangkir
Lisa Bailey ing mug dijupuk, digambarke ndhuwur. Bebarengan karo ibuné, kang dinuga nyolong sandhangan wanita dhuwur-mburi saka toko ing casino Florida. (Gambar: Kantor Sheriff Kabupaten Broward)

Maryellen Bailey, 79, lan Lisa Bailey, 51, saka Miami Shores, Florida, padha didakwa karo nyolong gedhe, WTVJ, stasiun TV Miami, kacarita. Dheweke dibebasake saka Penjara Broward County minggu iki sawise ngirim obligasi $ 7,500, tambah laporan kasebut.

Maling gedhe ing Florida bisa nyebabake nganti limang taun penjara utawa denda $5,000, kajaba loro kasebut bisa tekan sawetara kesepakatan utawa percobaan karo jaksa penuntut.

Ing plot ngutil, wong loro kasebut gantian ngganggu para penjual ing toko mewah, ujare panguwasa. Pelaku liyane ngemot busana modis, rok mini lan tutup pantai ing tas tangan, tambah pejabat. Mung siji karyawan ing toko nalika maling.

Sadurunge ninggalake lokasi toko, salah sawijining tersangka tuku sawetara barang liyane saka toko kasebut, ujare polisi.

Nanging ing antarane barang sing dicolong yaiku gaun metalik Natalia Fedner Midas Racerback $ 5,995. Busana Natalia Fedner wis katon ing selebriti sing misuwur, kayata Sharon Stone, Jennifer Lopez lan Kim Kardashian, uga Beyonce.

Fedner asring nggunakake tekstil metalik lan rajutan ing wayah sore.

Tim ibu-putri uga diduga nyolong rong tutup pantai Dolcezza ireng, lan rok mini Dolcezza. Dolcezza minangka panyedhiya sandhangan lan aksesoris wanita kontemporer sing adhedhasar ing Amerika Utara.

Sawise petugas ngerti yen maling wis kedadeyan, polisi lokal dikontak. Detektif mriksa video ndjogo. Plat ing mobil Bailey katon lan dikenali.

Detektif nelpon dheweke lan wanita kasebut muncul ing markas polisi ing dina sabanjure.

Shoplifting Wiwit 2020

Wong loro kuwi nggawa barang-barang sing dicolong. Dheweke dipasrahake menyang polisi. Dheweke uga ngakoni nyolong barang sing larang regane.

Maryellen Bailey ing foto cangkir
Maryellen Bailey ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Karo putriné, kang dinuga nyolong sandhangan kemewahan saka toko ing casino ing Florida. (Gambar: Kantor Sheriff Kabupaten Broward)

Salah sawijining wanita uga nulis surat njaluk ngapura marang manajemen toko Lux. Loro tersangka kasebut uga ngakoni polisi yen wiwit taun 2020 dheweke wis ngutil.

Dheweke durung nate kejiret ing tumindak kasebut, ujare marang petugas.

Ora jelas kenapa wong wadon loro mau milih ngutil.

Maling Mewah Mundhak

Nanging ing sasi lan taun pungkasan, pengecer mewah wis nglaporake manawa luwih akeh maling katon ing saindenging jagad, Laporan Robb, majalah gaya urip mewah, dicethakaké taun iki. Sawetara toko eceran sing kena maling yaiku ing Palm Beach, Florida, uga ing San Francisco.

Greg Smith, wakil presiden eksekutif lan co-pendiri Berkley Asset Protection, nerangake kanggo Laporan Robb“Dadi panriman saka nyolong – iku ora angkara kasar.”

Lan nyolong merek mewah bisa uga ora mbebayani amarga maling percaya merek mewah lan pengecer mewah bisa nahan nyolong, laporan kasebut ditambahake.

#Florida #Hard #Rock #Casino #Shop #Spotted #Shoplifting #Item #Luxury #bali

Choctaw Casino & Resort – Durant

Tampa Casino Win ndadékaké kanggo rampokan Hotel, Florida Police File Warrant

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 12:42

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 01:12h.

Wong sing menang babagan $ 53.000 ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa dibuwang menyang hotel Florida ing awal musim panas iki. A rampokan nyolong paling $10.000 rampokan. Dheweke banjur mlayu numpak mobil sport abang sing larang regane, sing bubar dicethakaké ana aplikasi surat perintah.

Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa
Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa, gambar ndhuwur. A juara casino buntut saka latar lan ngrampok ing kamar hotel. (Gambar: TripAdvisor)

Korban wiwitane ngetutake ing Seminole Hard Rock sawise entuk dhuwit ing 14 Juni. Dheweke mamerake dhuwite ing foto ponsel banjur njupuk taksi.

Para perampok tumuju menyang Alfa Romeo kanggo ngetutake pemenang nalika dheweke digawa bali menyang Barrymore Hotel Tampa Riverwalk. Kira-kira 20 menit banjur mudhun saka taksi.

Dheweke nggawa dhuwit ing tas kertas. Dheweke mlebu hotel lan tumuju lift. Salah sijine tersangka ngetutake dheweke mlebu.

Bandit njupuk tas kertas lan wiwit mlaku nyedhaki Alfa Romeo sing nunggu. Nanging gambler ngoyak rampog. Dheweke bisa ngatasi bandit ing njaba hotel.

Wong loro mau mulai rebutan. Dumadakan, Alfa Romeo didorong menyang lawang mlebu. Suspect liyane mlayu metu saka mobil lan narik korban adoh saka tersangka pisanan. Loro tersangka kasil lolos.

Para tersangka bisa nyolong paling ora $ 10.000 saka kamenangan sing ditinggal ing njaba, Tampa Bay Times kacarita.

Korban bali menyang hotel. Polisi dilaporake.

Petugas terus nyelidiki kejahatan ing musim panas iki. Nganti saiki, ora ana penahanan ing kasus iki. Wektu kacarita minggu kepungkur.

Loro saka telu tersangka dikenal polisi, laporan kasebut ditambahake. Koran ora nerbitake identitase.

casino iki diduweni lan dilakokno dening Seminole Suku Florida. Kanthi kira-kira 245.000 kothak papan game karo 5.000 mesin slot lan 200 game table, Seminole Hard Rock Tampa iku salah siji saka kasino paling gedhe ing AS.

Rampokan sadurunge

Loro rampokan anyar disambung menyang casino loro rampung ing shootings fatal. Ing Januari, wong Baltimore ditembak mati ing omahe.

Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Penyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampok.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Dheweke dadi juru masak sing bubar pensiun kanggo kantin ing sekolah umum Baltimore.

Sadurungé, ing Oktober, wong Pennsylvania 27-Arige ngadhepi ekstradisi kanggo New Jersey kanggo ngadhepi biaya Rajapati sawise tindakake korban saka casino kanggo omahé, bab 50 mil adoh.

Jekai Reid-John saka Norristown dinuga mèlu wong saka Parx Casino ing Pennsylvania kanggo Plainsboro, NJ kono dijupuk lan mengko mati.

Reid-John tatu Sree Aravapalli, 54, nalika rampokan, miturut polisi. Iku ora cetha carane akeh, yen ana, kira-kira $ 10.000 won ing casino iki dicolong saka Aravapalli.

Mung jam sadurunge njupuk, Reid-John miturut omongane uwong saksi Aravapalli ninggalake Bensalem, property game Pa. kanthi kamenangan ing wengi iku. Reid-John ngetutake Aravapalli nganti korban pungkasane mandheg ing omahe.

Tampa Jackpot

Ing item sing ora ana hubungane, Tampa Seminole Hard Rock Casino pamuter Clearwater, Florida menang pa jackpot $ 1,24 yuta ing Desember.

Duwe mung dirilis jeneng pisanan dheweke, Gloria, dheweke menang $ 1,241,642,26 saka $ 50 nang ing mesin slot maju. Iki a Link Naga jurang. Game iki diprodhuksi dening Aristocrat Gaming.

#Tampa #Casino #Win #ndadékaké #kanggo #rampokan #Hotel #Florida #Police #File #Warrant