Tag Archives: Festival

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Festival Online WSOP Diwiwiti, Nawakake Ing Loro Negara AS Anyar

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 05:05.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:14.

Kanggo pisanan, residents saka Michigan lan Pennsylvania bisa nggabungake residents saka Nevada lan New Jersey ing tangan saka World Series poker (WSOP) turnamen online, diputer 10. September liwat 18. Oktober ing WSOP.com.

2022 Juara Acara Utama WSOP Espen Jorstad
Espen Jorstad menang $ 10 yuta minangka juara Main Event ing 53. World Series of Poker ing Bally’s. WSOP bubar ngumumake festival online katelu, wiwit tanggal 10 September kanggo warga papat negara bagian AS. (Gambar: Screenshot liwat PokerGo)

Dianggep “festival poker online paling gedhe ing donya,”Acara US taunan katelu bakal nerjemahake kanggo liyane entri kanggo Tournament WSOP Champions taun sabanjuré. Iki amarga saben pemenang gelang emas WSOP uga bakal entuk kursi kanggo turnamen adu-arep bali menyang Las Vegas ing musim panas 2023.

“Ora ana sing pengin ndeleng WSOP taun iki rampung,” ujare Ty Stewart, Wakil Presiden Senior lan Direktur Eksekutif World Series of Poker, ing statement. “Nanging, kanthi cara akeh, bali saka WSOP Online malah luwih nyenengake.”

WSOP 53rd ing Strip menehi hadiah dhuwit $ 347,9 yuta kanggo meh 200.000 peserta, kalebu $ 10 yuta kanggo juara Main Event Espen Jorstad saka Norwegia.

Situs web Legal Poker Online

Ing Mei taun iki, Michigan gabung karo Nevada, New Jersey, lan Delaware ing Multi-State Internet Gaming Association (MSIGA). Iki ngidini pooling likuiditas pemain antarane negara, nggawe turnamen luwih gedhe lan hadiah pool. Nanging isih awal, lan saiki, pemain Michigan bakal dipager ing garis negara.

Pennsylvania nganti saiki ora gelem gabung karo kompak MSIGA, lan kanthi mangkono, turnamen kasebut uga mung dianakake ing negara.

Ing turnamen online WSOP, Michigan lan Pennsylvania pemain saben bisa saingan ing enem turnamen gelang saben minggu. Warga Nevada lan New Jersey bisa saingan kanggo 33 gelang. Ora ana jaminan khusus sing diumumake. Nanging, hadiah luwih saka $ 25 yuta dianugerahi Nevada lan New Jersey penduduk ing 2020 lan 2021.

“Gelang online minangka adiluhung minangka gelang turnamen urip,”Sa Daniel Negreanu, juara enem gelang emas WSOP. “Aku bungah sing kita nggawe tradhisi anyar kanggo ngrameke game online, lan aku looking nerusake kanggo nambah gelang WSOP Online pisanan kanggo koleksi.”

Warga internasional bisa melu seri turnamen ing GGPoker.com saka 14 Agustus nganti 27 September.

Tuku bakal sawetara saka $365 kanggo $10,000, karo WSOP.com juara online disetel kanggo $1,000 ing 16 Oktober. Iki dijadwalake pas karo seri turnamen Las Vegas sing misuwur. Pemain metu saka negara diundang kanggo melu ing seri anggere piranti kasebut sacara geografis dumunung ing wates Nevada. (WSOP nyengkuyung para pemain kanggo nyoba akun lan layanan geolokasi sadurunge gabung karo turnamen online.)

Sorotan sing dijadwal kalebu turnamen ing ngisor iki:

  • $500 Monster Stack: Minggu, 11 September (Nevada, New Jersey, Pennsylvania, lan Michigan)
  • $400 PLOSSUS 6-Max: Setu, 24 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $ 365 Ora Ana Limit Hold’em Turbo Deepstack: Kamis, 29 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $777 Lucky 7: Minggu, 2 Oktober ing (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,500 Ora Limit Hold’em: Selasa, 4 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)
  • $500 Big 500 No Limit Hold’em: Minggu, 9 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,000 WSOP Online 2022 Championship-Minggu, 16 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $ 10.000 Super High Roller [1x Re-entry]: Selasa, 18 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)

Jadwal lengkap kasedhiya ing wsop.com/2022/online.

Philip Conneller nyumbang kanggo laporan iki.

#Festival #Online #WSOP #Diwiwiti #Nawakake #Ing #Loro #Negara #Anyar