Tag Archives: Fatal

Choctaw Casino & Resort – Durant

Korban saka fatal Capitol Casino Shooting disebut, ana Pengawal keamanan

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 03:19.

Wong ditembak lan matèni minggu iki ing Sacramento, California Capitol Casino ana njaga keamanan kanggo kamar kertu, miturut laporan.

Kasino Capitol ing Sacramento, California,
Capitol Casino ing Sacramento, California, gambar ndhuwur. Sajrone nyoba rampokan, satpam mati ing kamar kertu minggu iki. (Gambar: URComped.com)

Pengawal kasebut diidentifikasi minangka Sean Bernal, 27. Dheweke isih urip karo putri siji-taun lan sawetara sedulur. Bernal dijupuk ing rampokan nyoba ana ing casino. Dheweke ketoke campur tangan kanggo mecah rampokan.

Petugas sing nanggapi menehi pitulung medis menyang Bernal. Nanging EMT saka Departemen Pemadam Kebakaran Sacramento nyatakake yen dheweke tiwas ing lokasi kejahatan amarga ciloko.

Ing 5pm ana, casino bakal duwe program commemorative, KCRAstasiun TV lokal, kacarita.

Sing diduga penembake ditangkep sawise kejiret polisi lokal. Dheweke ora langsung dingerteni. Polisi uga nyita senjata api sing diduga digunakake ing penembakan kasebut. KTXL, stasiun TV lokal, kacarita. Sawise tatu korban, tersangka terus ngeculake senjata api sadurunge polisi mandheg lan nahan dheweke.

Penggalangan dana GoFundMe

Kaca GoFundMe dikirim ing memori Bernal. Iku mundhakaken dhuwit kanggo bantuan korban Bernal karo expenses. Ing dina Jumuah, dheweke ngunggahake $ 6,265 saka target $ 50K.

Aku lan kulawarga butuh bantuan, pikiran, lan pandonga sabisa-bisa.” Jessica Marie Bernal, adhine korban, ujar ing situs web GoFundMe.

“Matur nuwun kanggo kabeh sing bisa mbantu ing wektu kita butuh. Aku ngerti iki wektu sing angel kanggo kabeh wong, lan kita ngormati banget.

Polisi ora ngumumake jeneng tersangka, sing digawa menyang rumah sakit lokal sawise dheweke ngandhani polisi yen dheweke sesak ambegan. Sawise ngalami perawatan, tersangka bakal dikirim menyang pakunjaran lokal.

Sadurunge Cardroom Robbery

Capitol Casino wis katon shooting fatal liyane ing sasi. Ing Juli 2021, tamu Renee Walker, 33 taun, tatu parah ing njaba ruangan kertu. Arviel Robertson, 36, dipenjara amarga njupuk.

Ing November 2016, Nicholas Broadway, 36, ditembak mati ing njaba ruangan kertu. Dheweke dadi penonton nalika ana wong sing ngobong petugas polisi lan penjaga keamanan Sacramento.

Luis Alfonso Castillo, saiki 35, dihukum penjara 40 taun amarga tiwas ing Broadway. Dheweke didakwo ing taun 2020 saka pembunuhan tingkat loro, ing Tawon Sacramento koran ngandika.

Maling Mobil Waja

Sadurungé sasi iki ing California, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak rampokan njaba Larry Flynt kang Hustler Casino ing Gardena, California, pinggiran Los Angeles.

Penjaga kasebut kritis ing rumah sakit lokal nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami tatu sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi.

Siji saksi kira-kira nganti 12 tembakan. saksi liyane ing casino, Alvin Spencer, ngandika KTLAstasiun TV lokal, kang mlayu kanggo urip.

#Korban #saka #fatal #Capitol #Casino #Shooting #disebut #ana #Pengawal #keamanan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Situs Kacilakan Fatal ing Las Vegas Strip Near Resorts World

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 06:43

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 06:43h.

A Las Vegas wadon sing uga wis ditampani iki nyepetke mudhun Las Vegas Boulevard ing ngarepe Resorts World Las Vegas ana nalika BMW dheweke kenek kendaraan liyane, polisi ngandika. Sopir liyane tiwas amarga tatu serius.

Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard
Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard, gambar ndhuwur. Sawijining sopir ditangkep kanthi sawetara tuduhan. (Gambar: KVVU)

Jamara Williams, 38, diduga nyopir 78 mph ing Las Vegas Strip. Kacepetan sing dikirim ana 30 mph.

Dheweke uga banjur ngakoni yen dheweke wis ngrokok mariyuana sadurunge kacilakan kasebut, ujare polisi.

Williams didakwa karo DUI sing nyebabake pati, DUI sing nyebabake ciloko awak sing akeh, rong tuduhan nyopir sing sembrono, lan nglanggar kondisi uji coba utawa wektu percobaan, miturut laporan warta lokal.

Dheweke tetep ditahan ing dina Sabtu esuk ing Pusat Penahanan Clark County, miturut cathetan pakunjaran online. Dheweke ditahan tanpa jaminan amarga dheweke wis nyoba kanggo kejahatan sing ora ditemtokake, ujare laporan. Williams bakal katon ing pengadilan lokal ing dina Selasa.

Pembalap liyane, Bsheba Gaines, 50, tiwas ing lokasi kacilakan. Dheweke nyopir Nissan Vera, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Rincian Laka

Iku watara 1:35 am, nalika Gaines nyoba kanggo ndandani menyang Resorts World, polisi ngandika. Versa mandheg.

Madhep kidul ing Las Vegas Boulevard ing jalur belok kiwa sing wis ditemtokake, KVVU, stasiun TV lokal liyane, kacarita. Williams nyopir kidul ing Las Vegas Boulevard ing BMW X6.

Laporan awal nyaranake Gaines mung dumadakan nguripake tengen ing upaya kanggo nggayuh casino, KVVU ngandika. Sadurunge kacilakan, mobil kasebut mlebu ing jalur BMW langsung, ujare polisi.

Mobil Williams banjur nabrak Versa. A Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) Officer cedhak lan krungu kacilakan. Petugas nanggapi kanthi cepet.

Wiwitane, wanita kasebut, sing banjur diidentifikasi minangka Williams, ngandhani petugas LVMPD manawa jenenge “Erin Collins,” ujare polisi. Iki ditemokake minangka jeneng palsu, tambah polisi.

Williams lan penumpang loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas. Williams diwenehi tes getih kanggo verifikasi yen dheweke duwe kelainan, ujare polisi. Ora ana informasi langsung babagan ciloko Williams lan penumpange.

Kontrol Airbag Nduwe Data Utama

Sajrone diselidiki, petugas LVMPD diwawancarai saksi lan ndeleng video pengawasan. Dheweke uga bisa mriksa data ing modul kontrol airbag BMW.

Iki nuduhake kacepetan mobil setengah detik sadurunge kacilakan, polisi ngandika. Modul kasebut uga nuduhake manawa mobil kasebut “nyepetake kanthi throttle mbukak 100 persen,” ujare laporan LVMPD, miturut Las Vegas Review-Journal.

Pranyata mobil kasebut uga ora kadaptar, ujare polisi.

Kacilakan rampung nutup kabeh Las Vegas Boulevard kanggo sawetara jam ana nalika polisi nyelidiki kacilakan fatal.

Minggu kepungkur, petugas LVMPD mbatesi acara nyopir sembrono ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parkir Resorts World Las Vegas. Wong loro didakwa.

#Situs #Kacilakan #Fatal #ing #Las #Vegas #Strip #Resorts #World