Tag Archives: Esports

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Bernard Chong

Anggota parlemen Filipina pengin Nggawe Wulan Esports Oktober

Dikirim ing: 5 September 2022, 12:00.

Dianyari pungkasan ing: 5 September 2022, 12:38h.

Senadyan popularitas mbledhos saka eSports, iku isih dadi kambing hitam kanggo sawetara – ora luwih saka fashion remaja. Ana akeh bukti kanggo mbantah iki, lan legislator ing Filipina pengin menehi pangenalan luwih kanggo kegiatan kasebut.

World Esports Championship
Pemain lan penonton kumpul kanggo Kejuaraan Esports Dunia. Anggota parlemen ing Filipina ngarep-arep bakal disetujoni tagihan sing bakal netepake Wulan Esports Nasional Oktober. (Gambar: Bullfrag)

Perwakilan Christopher de Venecia nglawan stigma sing nyebabake industri eSports. Dheweke negesake manawa akeh sing ora nganggep atlit eSports minangka profesional sing sah. Iku amarga padha ndeleng video game minangka angkara, gangguan, utawa jinis gambling .

Akibaté, de Venecia wis ditulis Bill anyar, House Bill 01285, miturut Philstar. Irah-irahan kerja yaiku Undang-Undang Menyatakan Bulan Oktober minangka “Wulan Esports Nasional”, lan tujuane kanggo nindakake apa sing diarani judhul.

Menehi Esports More pangenalan

de Venecia ujar manawa tim eSports Filipina berjuang kanggo melu ing turnamen internasional. Ing pirang-pirang kesempatan, pemain ngadhepi penolakan dokumen perjalanan lan visa. Iki amarga dheweke ora diakoni minangka wakil sah Filipina ing eSports.

Contone, salah sawijining tim Bren Esports negara kanggo Valorant kudu mundur taun kepungkur saka turnamen ing Berlin, Jerman. Iki nderek penolakan panjalukan lelungan, sanajan anggota tim layak kanggo turnamen kasebut.

Mula, industri ngarep-arep bisa kerja sama karo Kementerian Luar Negeri kanggo ningkatake perawatan atlit eSports nalika saingan ing turnamen internasional. Kajaba iku, dheweke uga arep ketemu karo Departemen Tenaga Kerja lan Ketenagakerjaan kanggo ngembangake serangan balik sing luwih efisien sing bakal nglindhungi pemilik tim lan para pemain dhewe.

Kanggo legislator, eSports minangka olahraga sing sah, uga minangka industri kreatif. Dheweke mbandhingake karo dancesport, dancing ballroom sing kompetitif. Iki minangka olahraga lan seni pertunjukan sing diakoni dening Komite Olimpiade Internasional (IOC) minangka olahraga.

Nalika dancesport durung katon ing kompetisi Olimpiade, pangenalan dening IOC minangka langkah pisanan sing penting. Wis pirang-pirang taun, pemain lan panyengkuyung eSports uga berjuang kanggo nggabungake kompetisi menyang Olimpiade.

Dina Esports Donya, Nanging Luwih Apik

Wis ana World Esports Day sing dirayakake tanggal 23 Oktober. Nanging, tinimbang mung sedina, de Venecia pengin sasi wutuh babagan ekosistem.

Yen hukum kasebut maju, bakal nggampangake kolaborasi saka macem-macem entitas pemerintah, kayata Badan Informasi Filipina lan Akademi Olahraga Nasional, karo sektor swasta. Antarane tujuane yaiku nggawe lan nyebarake informasi sing ana gandhengane karo acara lan kompetisi eSports. Dheweke uga bakal fokus ing pendidikan babagan kegiatan kasebut.

Filipina duwe badan pangurus eSports dhewe, Organisasi Esports Filipina. Bakal njupuk peran utama kanggo nggampangake kolaborasi, nalika terus mbentuk industri.

Olahraga Betting eSports isih keno

Saiki, miturut Tinjauan Legal Nasional, mung 13 negara AS sing wis tumindak khusus babagan taruhan olahraga eSports. Kabeh kajaba siji, Nevada, nindakake sawise Mahkamah Agung AS mbatalake Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir 1992 (PASPA) ing 2018.

Isih adoh, lan sawetara negara malah wis ngupayakake kanggo mblokir taruhan olahraga eSports sing sah. Nanging, ora bisa nglirwakake dhuwit sing bisa ditindakake dening industri iki.

Analis taruhan olahraga prédhiksi manawa industri kasebut bakal entuk bathi global nganti $ 2 milyar ing taun iki. Nanging, ing wolung taun, bisa tekan $12.5 milyar, miturut Riset lan Pasar.

Iki bakal nggambarake tingkat pertumbuhan taunan senyawa (CAGR) 21.9%. Kajaba iku, sponsor bisa entuk CAGR 40% lan hak media bisa nambah 23%. Ing saindenging jagad, kabeh pasar bakal tuwuh kanthi signifikan.

#Anggota #parlemen #Filipina #pengin #Nggawe #Wulan #Esports #Oktober

Bernard Chong

Pemilik Perusahaan Esports Bren Esports Dituduh Dadi Penyelundup Narkoba

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Pengusaha ing Filipina, lan pemilik organisasi Bren Esports, ana ing radar Biro Investigasi Nasional (NBI). Bernard Chong ngadhepi tuduhan perdagangan narkoba ing kasus sing nglibatake kira-kira $33.6 yuta, miturut media Filipina.

Bernard Chong
Bernard Chong (tengah) berpose karo anggota Bren Esports, tim esports sing didegake. Pengusaha kasebut ngadhepi tuduhan yen dheweke minangka penyelundup narkoba ing negara asale ing Filipina. (Gambar: Tiebreaker Times)

Kasus kasebut diwiwiti ing taun 2019 ing Pelabuhan Kontainer Internasional Manila ing Filipina. Nalika iku Chong dadi tokoh ing kasus perdagangan narkotika minangka salah sawijining pemilik Fortuneyield Cargo Services Corporation. Perusahaan layanan kargo kasebut diduga duwe hubungan karo operasi penyelundupan.

Utamane, polisi percaya yen perusahaan kasebut duwe peran ing perdagangan methamphetamine ilegal. Akibaté, panguwasa pengin Chong nyerahake awake dhewe supaya bisa nanggapi tuduhan kasebut.

Waran Penahanan In-Game

Polisi ing Filipina ngetokake surat perintah penahanan Chong nalika musim panas taun 2021. April kepungkur, dheweke nyoba banding karo surat perintah kasebut, nanging hakim pengadilan nolak panjaluke.

NBI banjur nindakake operasi nggoleki kanggo nahan Chong. Nanging, nganti saiki durung bisa. Saiki, panguwasa wis ngluncurake panggilan umum supaya dheweke nyerah.

Mokal. Chong durung nyatakake ing ngendi dheweke, nanging njupuk Twitter ing dina Selasa kanggo menehi kabar babagan kahanane. Ing thread, kang diarani Filipina minangka “negara asal”, Chong “unequivocally” nolak pratelan.

Chong nambahake, “Aku percaya karo sistem kaadilan sing nglindhungi wong sing ora salah, lan bebener bakal tetep menang. Muga-muga iki bisa ngilangi keraguan sampeyan lan matur nuwun kanggo dhukungan sajrone wektu sing angel iki.

Ing Filipina, penahanan amarga penyelundupan utawa penyelundupan narkoba tegese penahanan pra-sidang otomatis. Ora ana jaminan, lan kasus bisa njupuk rata-rata telung nganti limang taun kanggo ngliwati sistem pengadilan.

Bren Esports Push Maju

Chong ngedegake Bren Esports ing 2017. Organisasi kasebut duwe tim ing sawetara kompetisi esports ing Wild Rift, CS: GO, VALORANT, lan liya-liyane.

Bren nduweni kualifikasi kanggo Tour Juara VALORANT taun kepungkur ing Berlin, nanging ora bisa melu amarga masalah visa. Sawetara minggu sabanjure, Bren pisah karo para pemain, sing banjur gabung karo Team Secret.

Ing Januari 2021, tim Mobile Legends organisasi kasebut menang ing Kejuaraan Dunia M2 ing Singapura. Kanggo menang, dheweke entuk dhuwit $ 140.000.

Bren isih ana ing jadwal kanggo nyoba lolos menyang IESF World Esports Championships (IESF WEC) kaping 14. Bakal melu kualifikasi wiwit tanggal 8 Juli lan durung nuduhake manawa drama saiki karo pangadeg bakal nggawe prabédan.

IESF WEC minangka seri kejuaraan dunia esports sing bakal dianakake ing Bali ing Desember iki. Bakal nampilake enem game ing taun iki, uga hadiah hadiah $ 500,000. Kajaba iku, kanggo pisanan PUBG Mobile bakal katon ing acara kasebut.

Saliyane dadi pangadeg Bren, Chong duwe tangan ing sawetara segmen komersial. Ing antarane yaiku platform media sosial Lyka, merek sandhangan World Balance lan rantai restoran Kanada Tim Hortons.


#Pemilik #Perusahaan #Esports #Bren #Esports #Dituduh #Dadi #Penyelundup #Narkoba