Tag Archives: EQL

Catawba Two Kings

EQL Game Mlebet iLottery Content Deal karo Michigan Lottery

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:12

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 11:12.

Perusahaan teknologi game berbasis Louisville bakal nyedhiyakake Michigan Lottery karo game kanggo platform iLottery.

Tandha sambutan
Tandha “Welcome to Michigan” menehi salam marang para pengendara nalika mlebu ing Semenanjung Upper negara ing US Highway 45. EQL Games tampi ing negara minggu kepungkur sawise striking persetujuan karo Michigan Lottery kanggo nyedhiyani game kanggo situs lotre online. (Gambar: spiritofamerica/Adobe Stock Images)

EQL Games ngumumake kesepakatan minggu kepungkur. Iki kalebu nawakake game cepet sing dikembangake dening Present Creative uga kemampuan kanggo nggawe game anyar kanggo lotre negara.

“We are bungah kanggo bisa karo Michigan Lottery, utamanĂ© ing papan digital ngendi ana akeh kamungkinan,”Said EQL Games CEO Brad Cummings ing statement. “Kanthi persetujuan iki, kita ngarep-arep nyedhiyakake konten anyar sing nyenengake kanggo Michigan Lottery sajrone pirang-pirang taun lan mbantu dheweke njaga status pimpinan pasar.”

Kesepakatan EQL Games karo Michigan Lottery mung sawetara minggu sawise International Game Technology ngumumake persetujuan sing padha kanggo nyedhiyakake konten game online kanggo lotre paling gedhe nomer sanga ing babagan penjualan. Miturut Asosiasi Lotre Negara lan Provinsi Amerika Utara (NASPL), Michigan Lottery nyathet dodolan $ 5.05 milyar kanggo 2021.

iLottery Michigan saiki nawakake residents luwih saka 160 game, karo paling game “cepet” sing salib antarane tiket lotre ngeruk lan slot machine.

EQL Games Partners karo Present Creative

Kesepakatan Michigan Lottery diumumake mung rong dina sawise EQL Games ngumumake kemitraan karo Present Creative, perusahaan sing berbasis ing San Francisco kanthi pengalaman ngembangake game casino lan iGaming. Perusahaan uga duwe latar mburi nggawe game kanggo operator game kasual lan sosial, kalebu Big Fish, Disney, GSN, lan Zynga.

Cummings ngandika kasino online lan buku olahraga menehi tantangan kanggo lotre kanggo njaluk lan tetep pemain. Iku uga wis mimpin perusahaan, kang wis nawakake game lotre adhedhasar olahraga, kanggo melu iLottery.

Nalika ketemu karo tim Present Creative lan ndeleng game sing digawe kanggo pasar iLottery, kita ngerti yen kudu kerja bareng karo dheweke, “ujare Cummings. “Perspektif unik babagan ngrancang game lotre cocog karo strategi konten lotre kita.”

Saiki CEO Creative Ben Sutherland ngandika bungah bab potensial iLottery.

“Present Creative pengin bantuan lotre kanggo narik kawigaten lan nahan pelanggan kanthi nawakake konten asli sing paling apik,” ujare Sutherland. “Nggarap EQL Games, kita ngerti manawa bisa nyedhiyakake game lan teknologi kanggo para pelanggan sing bakal entuk akuisisi lan revenue pelanggan.”

Babagan EQL Games

Sadurunge dikenal minangka EquiLottery Games, perusahaan ngluncurake “Win Place Show,” game lotre adhedhasar lotre balapan jaran, ing Maret 2019. Mengko ing taun sing padha, dheweke kerja sama karo MLB kanggo game tarik cepet.

game lotre basis olahraga nggunakake kasil saka game tinimbang nomer sing metu saka mesin kanggo nemtokake juara. EQL Games wis ngembangake game sing padha kanggo basket, bal-balan lan hoki es.

#EQL #Game #Mlebet #iLottery #Content #Deal #karo #Michigan #Lottery