Tag Archives: Emas

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022: Hernangomez Brothers mimpin Spanyol menyang Medali Emas

dikirim ing: September 19, 2022, 02:35h.

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 03:07.

Spanyol ngliwati Minggu kanthi kamenangan 88-76 nglawan Prancis ing pertandhingan juara EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Juancho Hernangomez sing bungah ora bisa ngliwati jurang 3 poin, mimpin Spanyol menyang medali emas.

Spanyol Ngalahake Prancis EuroBasket 2022 Final Medali Emas Kejuaraan Hernangomez
Spanyol ngrayakake kamenangan lan medali emas ing turnamen EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Spanyol ngalahake Jerman ing semifinal lan Prancis ing final. (Gambar: Maja Hitij/Getty)

Jauncho Hernangomez ngeculake 27 poin ing final kanggo Spanyol, kalebu 6-kanggo-6 out-of-arc ing kuartal kaping pindho. Kakange, Willy Hernangomez, ngetung 14 poin lan entuk penghargaan MVP turnamen.

Kanthi menang papat medali emas ing EuroBasket, Spanyol minangka negara paling sukses nomer telu ing mburi Rusia (14) lan Yugoslavia (8) ing turnamen basket populer ing Eropa.

Juara EuroBasket / Pemenang Medali Emas (Wiwit 2003)

  • 2003 Lithuania
  • 2005 Yunani
  • 2007 Rusia
  • Spanyol 2009
  • 2011 Spanyol
  • Prancis 2013
  • Spanyol 2015
  • Slovenia 2017
  • 2022 Spanyol

Spanyol menang medali emas ing EuroBasket kaping papat ing enem turnamen pungkasan wiwit 2009. Kajaba iku, Spanyol minangka juara bertahan Piala Dunia FIBA, sing dianakake ing 2019 ing China.

Spanyol mlebu EuroBasket 2022 minangka favorit kaping lima ing papan taruhan DraftKings kanthi kemungkinan +900. Prancis duwe +450 kasempatan kanggo menang medali emas, lan salah siji saka telung favorit ndhuwur bebarengan karo Serbia lan Slovenia.

Willy lan Jauncho Hernandez ngamanake emas kanggo Spanyol

Medali emas ing EuroBasket 2022 minangka kejutan kanggo Spanyol, nganggep penjaga titik wiwitan Ricky Rubio ngalami cedera ACL nalika main ing Cleveland Cavs ing NBA. Tim nasional saiki luwih enom tinimbang sadurunge, skuad sing luwih berpengalaman. Dheweke uga ana ing mode mbangun maneh sawise budhal saka sedulur Gasol, Pau lan Marc, loro-lorone pensiun.

Nanging, sedulur-sedulur Hernangomez mlebu kanggo mbangun maneh Spanyol minangka salah sawijining tim basket elit Eropa.

Gampang ngomong yen kita seneng banget.” ngandika pelatih kepala Spanyol Sergio Scariolo sawise upacara medali. “Kita teka ing kejuaraan iki ing posisi kaping wolu ing peringkat daya, lan kita bisa munggah, langkah demi langkah. Apik banget saiki ndeleng kita ing ndhuwur kabeh tim gedhe kasebut.

Jauncho Hernangomez nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing awal taun iki minangka aktor ing film Netflix paling anyar Adam Sandler, Push cepet. Ing peran dramatis sing langka, Sandler main minangka pencari bakat NBA sing ngarep-arep bisa nemokake superstar Eropa sabanjure. Jauncho Hernangomez main Bo Cruz, pemain basket jaban rangkah saka Spanyol nyoba mlebu ing NBA.

Juancho Hernangomez mumbul ing akeh tim NBA ing kariré. Nanging dheweke mung nandhatangani kontrak setaun karo Toronto Raptors. Willy Hernangomez tampil ing 50 game minangka pusat New Orleans Pelicans musim pungkasan. Dheweke uga main kanggo New York Knicks lan Charlotte Hornets.

“Aku rumangsa bangga karo kanca-kancaku, staf pelatih, kabeh federasi Spanyol saka ndhuwur nganti ngisor,” ujare Willy Hernangomez sawise pertandingan kasebut. “Kita pancen pantes medali emas iki.”

Prancis menang medali perak, Jerman menang perunggu

Iki minangka asil pungkasan sing nguciwani kanggo Prancis. Dheweke dadi nomer loro ing Olimpiade Tokyo musim panas pungkasan ing Jepang nalika kalah karo Tim AS ing pertandhingan medali emas. Dheweke mung golek gelar EuroBasket kaping pindho wiwit ngalahake Lithuania ing 2013.

Prancis mlebu semifinal minangka favorit taruhan konsensus kanthi kemungkinan +160 kanggo menang EuroBasket 2022. Dheweke ngalahake Polandia kanthi 41 poin kanggo ngamanake papan ing pertandhingan medali emas nglawan Spanyol.

Prancis duwe sawetara pemain NBA sing kondhang, kalebu Rudy Gobert (Timberwolves), Evan Fournier (Knicks), lan Frank Ntilikina (Mavericks). Dheweke mlebu game juara EuroBasket minangka favorit taruhan telung poin nglawan Spanyol.

Prancis ambruk awal lan ora nate pulih. Spanyol mbukak timbal 20-plus sawise mlayu saka trey Hernangomez sing luwih enom ing kuartal kaping pindho. Nanging Prancis nanggapi kanthi mlayu 11-0 kanggo nyuda defisit dadi mung sepuluh poin ing jeda. Nanging, Prancis ora bisa bali kanthi sukses ing babak kapindho lan kalah kanthi 12 poin.

Spanyol main luwih apik saka wiwitan nganti pungkasan.” Fournier marang ESPN. “Dheweke duwe rencana game sing jelas, lan kita ora nindakake rencana kanthi becik. Kita ora tau nguwasani game kasebut. Dheweke mung main luwih apik, man, wektu.”

Ing game panglipur medali perunggu, Jerman mundur saka Polandia ing kuarter kaping papat kanggo menang 82-69. Dennis Schroder saka LA Lakers mimpin kabeh pencetak gol kanthi 26 poin. Jerman minangka favorit kaping pindho, nanging nutup lawang sawise ngalahake Polandia 28-20 ing kuartal kaping papat.

Schroder entuk papan ing Tim All-EuroBasket, bebarengan karo Giannis Antetokounmpo (Yunani), Rudy Gobert (Prancis), Willy Hernangomez (Spanyol) lan Lorenzo Brown (Spanyol).

#EuroBasket #Hernangomez #Brothers #mimpin #Spanyol #menyang #Medali #Emas

casino stocks

Colorado Belle Isih Ditutup, Nanging Emas Nganggep Idea Kanggo Panggonan

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 04:27.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 04:47h.

Golden Hiburan kang (NASDAQ: GDEN) Colorado Belle Casino Resort ing Laughlin, Nevada bakal ditutup kanggo 30 sasi. Operator nimbang opsi kanggo ajang.

Colorado Belle
Colorado Belle saka Golden Entertainment ing Laughlin, Nevada. Operator kasebut ujar manawa nimbang macem-macem rencana kanggo papan kasebut. (Gambar: YouTube)

Kanggo nanggepi pitakonan saka analis B. Riley David Bain, CEO Golden Blake Sartini ngatasi masalah kasebut ing awal minggu iki babagan telpon konferensi penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan. Chief executive officer nyathet yen operator njaga lisensi game kanggo hotel casino pinggir kali nalika “Njelajah kesempatan A nganti Z kanggo bagean properti kasebut.”

Cara sing dakkarepake ing ngisor iki, aku mikir yen pasar bisa nggunakake driver lalu lintas sing signifikan, “ Sartini on call. “Aku kapasitas kita duwe ing wayahe karo kamar casino lan persediaan cukup kanggo apa kita waca nerusake ana.”

Golden ngoperasikake taman dolanan Aquarius lan Edgewater ing Laughlin. Sing nempatno ing kompetisi karo Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR) minangka jeneng casino dominan ing kutha.

Colorado Belle minangka Panggonan Unik

Ditutup nalika wiwitan pandemik koronavirus ing taun 2020, Colorado Belle lenggah ing pinggir Kali Colorado lan ngrampungake lokasi kasebut, kanthi tema perahu kali.

Nalika ora rampung adil ing prakara, Sartini nerangake casino hotel minangka “siji-of-a-jenis property” sing nawakake prospek wutah kuwat lan visibilitas ing pasar Laughlin.

Iki ora ateges Golden bakal cepet-cepet mbukak maneh. operator Nevada karo sawetara panggonan ing pasar siji temen maujud padha bisa nindakake liyane karo kurang. Contone, Red Rock Resorts ‘(NASDAQ:RRR) nutup permanen Fiesta Henderson, Fiesta Rancho, lan Texas Station ing wilayah Las Vegas.

Kajaba iku, Boyd Gaming (NYSE: BYD) katon ora bisa mbukak maneh Eastside Cannery. Golden bisa njupuk kaca saka playbook lan aplikasi menyang Colorado Belle, utamané wiwit operator liyane Laughlin kang berkembang.

Golden Nduwe Pilihan kanggo Colorado Belle

Minangka lisensi game lan pemilik real estate, Golden kabeh SIM bab mangsa Colorado Belle.

Operator bisa ngrusak papan kasebut, dadi papan non-game, utawa ngedol menyang pesaing, sanajan ora ana gagasan kasebut khusus ing telpon konferensi.

“Aku ndeleng (Colorado Belle) minangka aset berharga sing cedhak karo loro aset kita, yaiku lokasi paling apik ing pasar sing bisa digunakake, miturut pendapatku, kanggo ngarahake lalu lintas tambahan,” jare Sartini.

Temenan, Laughlin dudu Las Vegas. Nanging mantan bisa mréntahaké kanggo klambi game cilik looking kanggo nambah cahya Nevada. Kajaba iku, Golden bisa ndeleng regane nalika mbukak maneh Colorado Belle.

Nuju menyang laporan penghasilan paling anyar saka Golden, “Investor prihatin babagan tren Laughlin amarga tekanan saka rega gas sing luwih dhuwur. Pasar drive-to iki biasane nargetake wong sing lelungan saka SoCal, Arizona lan Las Vegas, mula rega gas sing luwih dhuwur nambah biaya kanggo tekan panggonan sing dituju. Sanajan kunjungan industri / GGR mudhun 4% / 5% YoY ing 2Q, properti GDEN entuk pangsa pasar amarga jadwal lengkap konser / acara mbantu nambah pendapatan kunjungan lan non-game, “ujare analis Roth Capital Edward Engel ing cathetan klien anyar. .

#Colorado #Belle #Isih #Ditutup #Nanging #Emas #Nganggep #Idea #Kanggo #Panggonan

casino stocks

Kesempatan Simpenan Hiburan Emas Ora Dimangerteni

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 8:20.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:20.

Golden Entertainment (NASDAQ: GDEN) ambruk 9,39% dina iki sawise operator Arizona Charlie nglaporake penghasilan kuartal kaping pindho sing ora kejawab perkiraan Wall Street, nanging sawetara analis tetep optimis babagan jeneng kasebut.

Hiburan Emas
Las Vegas Strat. Operator Golden Entertainment isih disenengi para analis sanajan entuk bathi Q2. (Gambar: OnTheStrip.com)

Operator casino dikirim pangentukan saben saham saka 67 sen sak periode April kanggo Juni ing revenue pa $ 289,37 mayuta-yuta. Analis ngarepake pangentukan 90 sen saka dodolan $ 287,62 yuta. Sanajan perusahaan game ngluwihi metrik kinerja 2019, para investor njupuk saham kanggo tugas saiki, nambah penurunan persen 18,64 taun. Sanajan ana kelemahane, sawetara analis tetep antusias babagan saham kasebut.

Kita terus percaya manawa portofolio GDEN sing berbasis ing Nevada ora diremehake amarga njupuk pembalap positif saka struktural out-of-COVID Strip lan tambahan fasilitas tanpa mbuwang ibukutha khusus properti sing signifikan, “tulis analis B. Riley David Bain ing cathetan. kanggo klien. dina iki.

Dheweke menehi rating saham Emas minangka “tuku” kanthi target rega $70. Iki tegese gain luwih saka 70% saka penutupan saiki.

Investor Bisa Kelangan Poin Kunci ing Saham Emas

Saliyane ing Rocky Gap casino hotel ing Maryland, Golden property dumunung ing saindhenging Las Vegas Valley, nggawe operator bungah ing pasar sing.

Sing kalebu akeh warga saka negara-negara pajak luwih sing mbayar awis kanggo real estate lan seneng biaya urip Nevada kang luwih murah karo sawetara sing tabungan funneled menyang game rekreasi ing kasino lokal. Nalika katalis sing umumé diregani menyang Simpenan operator karo cahya kanggo pasar Las Vegas lokal, Golden wis liyane ono gunane situs sing masyarakat investasi saiki bisa klalen.

Sing kalebu TCTerms sing wiwit pungkasan taun pungkasan, game Cut utang karo $ 200 mayuta-yuta lan tuku maneh meh $ 50 yuta saka Simpenan dhewe.

“Manajemen nuduhake pengembalian investasi tetep dadi fokus utama. Nanging, uga nuduhake kekarepan kanggo nimbang akuisisi, “tambah Bain. “Kita ora ngandel yen ana apa-apa utawa ing tahap diskusi sing luwih maju. Nanging, diwenehi imbangan kuwat GDEN / akses ibukutha, digabungake karo volatility regane downside potensial saka sifat casino individu ing makro banget, GDEN katon luwih seneng opportunistic yen strategis NV casino kesempatan disualekno teka ing rega tengen.

Kontribusi Strat

Off-Strip Strat minangka titik Golden Tent ing Las Vegas lan nalika dheweke berjuang karo sawetara masalah rantai pasokan sing ngalangi pendhudhukan kuartal kaping pindho, kedadeyan kasebut bali maneh ing properti kasebut. Sing bisa nambah saham Emas nalika 2022 maju.

“Kita ngetung tambahan $ 12 yuta nganti tambahan $ 16 yuta saben taun ing EBITDA (luwih saka setengah, ing titik tengah, mbalikke saka perkiraan) tingkat pendhudhukan mundhak maneh menyang tingkat normal,” ujare Bain.

Analis nedahake prakiraan kanggo Strat ora kalebu tambahan fasilitas golf Atomic Range, sing bisa ngasilake bathi taunan $ 10 yuta utawa luwih nalika debut ing awal 2023.

#Kesempatan #Simpenan #Hiburan #Emas #Ora #Dimangerteni