Tag Archives: Dituduh

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Bintang ‘RuPaul’s Drag Race’ Dituduh Nyolong Anggota Pemirsa Sajrone Acara Vegas

Dianyari: 19 Agustus 2022, 12:49

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 12:49.

Bryan Watkins dituduh nyolong dhuwit saka penonton sajrone pertunjukan “Seret Brunch” ing Las Vegas. Pamuter seret – sing manggonake kaping papat ing musim pisanan “RuPaul’s Drag Race” – nolak tuduhan kasebut. Polisi kacarita nyelidiki kedadeyan kasebut.

Bryan Watkins RuPaul Drag Race Drag Brunch
Pemain Las Vegas Bryan Watkins, sing ditampilake ing karakter minangka Shannel, ngandika mung njupuk “sawetara dolar” saka penonton sing nuduh dheweke mundhakaken $500-$700.

Megan Gerber ujar manawa dheweke melu pertunjukan “Seret Brunch” – ing Senor Frogs ing Pulo Treasure – kanggo ngrameke ulang tahun karo kanca lan kulawarga, Sabtu kepungkur. Minangka bagéan saka acara, ngandika Gerber, Watkins ransacked dompet lan nyolong antarane $500 lan $700. Watkins dadi tuan rumah acara kasebut minangka karakter seret, Shannel.

Video TikTok sing dikirim Gerber katon nuduhake Watkins njupuk dhuwit, banjur mbalekake dompet lan mlaku. Video kasebut entuk 5 yuta tampilan lan 500.000 seneng sadurunge Gerber njupuk kanthi pribadi ing Kamis. Miturut video sakteruse sing dikirim dening Gerber, sawise ngadhepi babagan nyolong, Watkins mangsuli, “Asu, mangga, aku njupuk dolar!”

Gerber ngaku dheweke lan rombongane njaluk maaf ing tengah pertunjukan sadurunge nglaporake kedadeyan kasebut menyang manajer umum lan polisi papan kasebut. Dheweke ujar manawa Watkins ngipat-ipati dheweke, nelpon dheweke “Karen” nalika dheweke ninggalake pertunjukan.

“Drag Brunch” ora ana gandhengane karo “RuPaul’s Drag Race Live!” pertunjukan kasebut diluncurake ing Flamingo wiwit taun 2020.

Watkins nanggapi

Dina Rebo, Watkins ngirim video 11 menit menyang Instagram nolak tuduhan kasebut lan njaluk ngapura marang Gerber amarga ora bisa ngontrol emosi.

“Aku ora nyolong $ 700 saka dompet wong iki,” ujare. “Sajrone pertunjukan, aku njupuk dompete lan aku nari karo dheweke kira-kira 20 utawa 30 detik. tak bukak. Aku njupuk sawetara dolar saka dheweke.” (Perusahaan perencanaan acara ing mburi acara brunch seret, Voss Events, marang NBC News sing $2 mengko bali.)

Watkins ujar “sethithik karo dompet” minangka pokok seret-show lawas. “Ratu bakal njupuk dompet lan kaya sampeyan mlayu. Aku weruh ratu sing arep mbukak dompet lan padha bakal langsung miwiti liwat. Ora ana niat jahat sing ditindakake karo dheweke.”

Sawise acara kasebut, Watkins ngaku ing video kasebut, manajemen papan nawakake Gerber njaluk ngapura pribadi saka dheweke, mbalekaken lengkap $ 1,200 kanggo 9 tiket lan tambahan $ 700. Dheweke ujar manawa dheweke ora nampa resolusi kasebut. Mengko, dheweke ngaku wis nampa email saka pengacara Gerber nuntut luwih saka $6,000, kalebu $5,000 kanggo ganti rugi.

“Aku pancene sinau saka pengalaman iki lan, maju, aku ora bakal ndemek barang-barang pribadi tamu maneh,” ujare Watkins.

Juru bicara polisi Las Vegas marang NBC News yen kasus kasebut “bakal dipasrahake menyang biro utawa detektif kanggo tindak lanjut utawa diselidiki.”

#Bintang #RuPauls #Drag #Race #Dituduh #Nyolong #Anggota #Pemirsa #Sajrone #Acara #Vegas

Bernard Chong

Pemilik Perusahaan Esports Bren Esports Dituduh Dadi Penyelundup Narkoba

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Pengusaha ing Filipina, lan pemilik organisasi Bren Esports, ana ing radar Biro Investigasi Nasional (NBI). Bernard Chong ngadhepi tuduhan perdagangan narkoba ing kasus sing nglibatake kira-kira $33.6 yuta, miturut media Filipina.

Bernard Chong
Bernard Chong (tengah) berpose karo anggota Bren Esports, tim esports sing didegake. Pengusaha kasebut ngadhepi tuduhan yen dheweke minangka penyelundup narkoba ing negara asale ing Filipina. (Gambar: Tiebreaker Times)

Kasus kasebut diwiwiti ing taun 2019 ing Pelabuhan Kontainer Internasional Manila ing Filipina. Nalika iku Chong dadi tokoh ing kasus perdagangan narkotika minangka salah sawijining pemilik Fortuneyield Cargo Services Corporation. Perusahaan layanan kargo kasebut diduga duwe hubungan karo operasi penyelundupan.

Utamane, polisi percaya yen perusahaan kasebut duwe peran ing perdagangan methamphetamine ilegal. Akibaté, panguwasa pengin Chong nyerahake awake dhewe supaya bisa nanggapi tuduhan kasebut.

Waran Penahanan In-Game

Polisi ing Filipina ngetokake surat perintah penahanan Chong nalika musim panas taun 2021. April kepungkur, dheweke nyoba banding karo surat perintah kasebut, nanging hakim pengadilan nolak panjaluke.

NBI banjur nindakake operasi nggoleki kanggo nahan Chong. Nanging, nganti saiki durung bisa. Saiki, panguwasa wis ngluncurake panggilan umum supaya dheweke nyerah.

Mokal. Chong durung nyatakake ing ngendi dheweke, nanging njupuk Twitter ing dina Selasa kanggo menehi kabar babagan kahanane. Ing thread, kang diarani Filipina minangka “negara asal”, Chong “unequivocally” nolak pratelan.

Chong nambahake, “Aku percaya karo sistem kaadilan sing nglindhungi wong sing ora salah, lan bebener bakal tetep menang. Muga-muga iki bisa ngilangi keraguan sampeyan lan matur nuwun kanggo dhukungan sajrone wektu sing angel iki.

Ing Filipina, penahanan amarga penyelundupan utawa penyelundupan narkoba tegese penahanan pra-sidang otomatis. Ora ana jaminan, lan kasus bisa njupuk rata-rata telung nganti limang taun kanggo ngliwati sistem pengadilan.

Bren Esports Push Maju

Chong ngedegake Bren Esports ing 2017. Organisasi kasebut duwe tim ing sawetara kompetisi esports ing Wild Rift, CS: GO, VALORANT, lan liya-liyane.

Bren nduweni kualifikasi kanggo Tour Juara VALORANT taun kepungkur ing Berlin, nanging ora bisa melu amarga masalah visa. Sawetara minggu sabanjure, Bren pisah karo para pemain, sing banjur gabung karo Team Secret.

Ing Januari 2021, tim Mobile Legends organisasi kasebut menang ing Kejuaraan Dunia M2 ing Singapura. Kanggo menang, dheweke entuk dhuwit $ 140.000.

Bren isih ana ing jadwal kanggo nyoba lolos menyang IESF World Esports Championships (IESF WEC) kaping 14. Bakal melu kualifikasi wiwit tanggal 8 Juli lan durung nuduhake manawa drama saiki karo pangadeg bakal nggawe prabédan.

IESF WEC minangka seri kejuaraan dunia esports sing bakal dianakake ing Bali ing Desember iki. Bakal nampilake enem game ing taun iki, uga hadiah hadiah $ 500,000. Kajaba iku, kanggo pisanan PUBG Mobile bakal katon ing acara kasebut.

Saliyane dadi pangadeg Bren, Chong duwe tangan ing sawetara segmen komersial. Ing antarane yaiku platform media sosial Lyka, merek sandhangan World Balance lan rantai restoran Kanada Tim Hortons.


#Pemilik #Perusahaan #Esports #Bren #Esports #Dituduh #Dadi #Penyelundup #Narkoba