Tag Archives: Ditampa

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa