Tag Archives: Direvisi

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi