Tag Archives: Dirampok

Choctaw Casino & Resort – Durant

Montana Casino Dirampok ing Gunpoint, Suspect oncat karo awis

Dikirim ing: 9 Agustus 2022, 02:21.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 02:21h.

Begal bersenjata tunggal ngangkat Gold Dust Casino ing Billings, Mont. Senen esuk. Dheweke bisa nyolong dhuwit sing ora ditemtokake sadurunge lolos.

Kasino bledug emas
Gold Dust Casino , digambarke ndhuwur. Casino dirampok minggu iki. (Gambar: Facebook)

Senjata api ditampilake nalika rampokan. Ora ciloko.

Tersangka mlayu numpak motor utawa kendaraan kabeh medan. Polisi diwenehi kabar babagan maling jam 1:22.

Polisi Billings ngeculake pernyataan tersangka.

Dhèwèké ya iku wong kang umuré tekan umur 20-an, watara 5 kaki, 9 nganti 5 kaki, dhuwuré 10 inci. Boboté kira-kira 160 kilogram. Dheweke nganggo hoodie peteng lan jins.

Rampokan sadurunge

Ing Mei, wong loro dipenjara ing Billings ing sambungan karo loro rampokan bersenjata ing panyiapan gambling lokal. Loro-lorone didakwa amarga kedadeyan 8 Mei ing Montana, ujare polisi.

Siji tersangka diidentifikasi minangka Mason Prudhomme, 31, Billings Gazette, koran lokal, kacarita. Tersangka nomer loro yaiku Falken Magnus Brown, 24 taun.

Prudhomme didakwa karo rong tuduhan rampokan, ujare polisi. Brown didakwa kanthi rong tuduhan maling kanthi tanggung jawab lan siji tuduhan kejahatan, tambah polisi.

Nalika muncul ing Pengadilan Distrik Yellowstone County, wong loro kasebut ora ngaku salah koran ngandika.

Salah rampokan njupuk Panggonan ing Maverick Casino . A bandit putih-topeng menehi pegawe cathetan ngandika duwe bedhil lan nyuwun awis. Cathetan kasebut kandha, “Tenang, aku duwe bedhil, kanthi tenang menehi dhuwit sampeyan lan aku ora bakal nglarani sampeyan,” ujare polisi.

Buruh kasebut nyerahake dhuwit sing ora ditemtokake. Begal banjur mlayu.

Kayane ora ana gaman sing ditampilake. Ora ana sing tatu. Tersangka nganggo kathok cendhak lan hoodie ireng.

Ing rampokan kapindho, Fire and Ice casino dirampok. Cathetan sing padha dipasrahake menyang karyawan. Bandit nyolong babagan $ 100, polisi ngandika. Tersangka nganggo celana pendek, kaos ireng lan topeng rai putih, tambah polisi.

Pejabat ngandika Prudhomme ngrampok loro casinos. Brown nyopir mobil uwal, polisi ngandika. Polisi nambahake manawa sidik jari ing rekaman rampokan cocog karo Prudhomme.

Polisi ing pungkasan wulan nemokake wong loro ing mobil sing padha. Ing bagasi, polisi nemokake kathok cendhak ireng lan topi werna abu-abu sing cocog karo katrangan sing digunakake dening sing dicurigai begal. Prudhomme nolak keterlibatan ing kejahatan, koran ngandika.

Tersangka ngaku

Brown ngakoni nyopir mobil runaway, lan ngandika Prudhomme tindak menyang casino, koran ngandika. Sawetara dhuwit saka rampokan kasebut digunakake kanggo tuku pil fentanyl, tambah laporan kasebut.

Ing November, Brown uga diduga ngrampok Lucky Lil lan Bullwackers Lounge lan Casino . Dheweke nyedhiyakake rekaman maling kanggo para pekerja ing loro situs kasebut ing Billings, ujare polisi. Dheweke kandha yen dheweke duwe bedhil lan njaluk dhuwit. Dheweke banjur dituntut. Biaya ditundha.

#Montana #Casino #Dirampok #ing #Gunpoint #Suspect #oncat #karo #awis