Tag Archives: Dikenani

Iowa greyhounds

Pamuter Poker Lan Shak Dikenani Biaya Kanthi ‘Mbeling’ Pasar Logam Mulia

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 12:40.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 12:42.

totoan dhuwur pamuter poker Dan Shak ing banyu panas karo pengatur financial US – maneh. Ing dina Jumuah, sirkuit reguler 63 taun dituduh ngapusi pasar emas lan perak ing Commodity Exchange Inc. (COMEX).

Dan Shako
Lan Shak main ing WPT Aria Summer Championship 2019. Iki dudu sepisanan warga Las Vegas duwe masalah karo regulator finansial. (Gambar: World Poker Tour)

“Spoofing” nuduhake laku ilegal kanggo nyelehake tawaran ing komoditas kanthi tujuan kanggo mbatalake sadurunge eksekusi ing upaya kanggo ngapusi pasar.

Miturut complaint sipil sing diajukake dening Commodity Futures Trading Commission (CFTC), saka Februari 2015 nganti Maret 2018, lan ing “ratusan” kesempatan, Shak melu “tumindak manipulatif utawa ngapusi” kanthi menehi pesenan gedhe kanggo emas utawa perak berjangka sing dheweke ora duwe.niat nutup. Ing wektu sing padha, mlebu ing urutan asli ing sisih ngelawan pasar iki.

Sinyal palsu

“Kanthi nggawe pesenan spoof, Shak sengaja utawa sembrono ngirim sinyal palsu saka tambah sumber utawa dikarepake dirancang kanggo trick peserta pasar menyang nglakokak√© marang pesenan ing sisih ngelawan saka pasar, kang bener wanted kanggo nepaki,” complaint CFTC alleges.

Pesenan palsu Shak ngidini dheweke nepaki pesenan ing sisih ngelawan pasar luwih cepet, kanthi rega sing luwih apik, lan / utawa kanthi jumlah sing luwih gedhe tinimbang sing bakal ditindakake, “jelas CFTC.

Pengawas kasebut ngupaya, antara liya, relief, denda moneter sipil, repeals, larangan perdagangan, lan injunksi permanen marang pelanggaran hukum komoditas federal ing mangsa ngarep, kaya sing diduga.

Shak basis Vegas Las kondhang ing donya poker lan peralatan ing sirkuit turnamen totoan dhuwur, karo kira-kira $ 11,7 yuta ing menang turnamen net, miturut Hendon Mob Database. Dheweke uga dadi pangadeg lan mantan principal Hedge fund SHK Management. Kaca LinkedIn dheweke saiki nyathet dheweke minangka “pedagang komoditas sing kerja dhewe.”

lemah goyah

Shak wis sadurunge karo CFTC. Ing 2013, dheweke mbayar denda $400.000 amarga nyoba ngapusi rega kontrak berjangka minyak mentah manis ing New York Mercantile Exchange (NYMEX). Dheweke dilarang dagang kontrak berjangka langsung ing pasar apa wae sajrone wektu tutup rong taun. Ing 2015, dheweke didenda $100.000 amarga nglanggar larangan kasebut.

Tuduhan kasebut nduduhake maneh manawa CFTC bakal nuntut penuntutan lengkap, pelanggaran sing duweni potensi ngrusak integritas pasar kita, “ujare Gretchen Lowe, direktur akting saka divisi penegakan CFTC, babagan dakwaan paling anyar.

Tuduhan kasebut ana ing mburi kasus blackmail profil dhuwur babagan telung mantan bankir JP Morgan. Wong-wong mau dituding konspirasi kanggo ngapusi rega, penipuan kabel, penipuan komoditas lan spoofing ing pasar berjangka logam mulia. Juri ing Chicago saiki nimbang kasus kasebut.

Ing 2020, JPMorgan mbayar $920 yuta kanggo ngrampungake tuntutan hukum babagan tumindak sing didakwa.

#Pamuter #Poker #Lan #Shak #Dikenani #Biaya #Kanthi #Mbeling #Pasar #Logam #Mulia