Tag Archives: dikarepake

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

casino stocks

Las Vegas Strip dikarepake isih kuwat, Analysts Kaya Caesars, MGM

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 05:25.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 06:22.

Ing tengah-tengah kuwatir babagan ekonomi AS sing saya ringkih, sawetara analis lan investor spekulasi manawa puncak permintaan Las Vegas wis teka utawa bakal kedadeyan. Nanging data nuduhake liya.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip. Siji analis ndeleng wilayah kasebut tetep tahan banting. (Gambar: CNBC)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Macquarie Chad Beynon nuduhake telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 3% ing Juli sawise entuk 6% lan 5%, ing Mei lan Juni. Dheweke nambahake manawa akeh pitakon Juli diarahake menyang kunjungan Agustus lan September, menehi saran yen lalu lintas rekreasi Las Vegas bisa nambah musim gugur iki. Nanging, ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat kunjungan pra-pandemi.

Kunjungan ing Februari-Juni kurang saka 10% saka ’19 tingkat lan nganggep watara -5% kanggo sisa taun (pertumbuhan saka lelungan internasional lan grup), sing padha karo ~39 yuta pengunjung (9% ing 2019). ngandika analis.

Gagasan usaha sing disenengi kanggo eksposur Las Vegas yaiku Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM), sing ngasilake bathi 45% lan 47% saka Sin City. MGM lan Caesars loro operator Strip paling gedhe. MGM kontrol 40% revenue game reged ing Strip, miturut data Macquarie.

Las Vegas bisa banget tahan resesi

Ing teori, saham casino lan kutha gumantung game kaya Las Vegas ngrugekke kanggo kontraksi ekonomi. Nanging konsensus sing muncul ing taun iki ing antarane akeh analis yaiku yen resesi AS ora nggambarake krisis finansial global 2008-09, Sin City bisa mbuktekake awet.

“Sakabèhé, kita mikir LV casinos uga luwih dilengkapi kanggo nangani downturn saka siklus sadurungé, karo struktur biaya leaner (Contone, wates rekaman) lan pasar sakabèhé sing wis katon sethitik sumber anyar ing dasawarsa pungkasan, “tambah Beynon.

Inflasi bisa dadi masalah kanggo mbuwang sing gegandhengan karo game ing saindenging negara. Maca Indeks Harga Konsumen (CPI) Juli teka ing 8.5%, mudhun saka sasi sadurunge, nanging cukup dhuwur kanggo bahan bakar spekulasi manawa pemerintah utawa Federal Reserve ora duwe pegangan sing nyukupi babagan kenaikan harga konsumen. Kanthi lelungan lan luang, kalebu kasino, dianggep minangka industri pilihan konsumen, klompok iki rentan banget kanggo inflasi lan pengunjung potensial wis mutusake kanggo ngencengi dompet.

Nanging, prospek GGR kanggo Las Vegas atraktif banget. Macquarie’s Beynon ngarepake kenaikan 6% ing GGR kuartal katelu, banjur mundhak 5% ing telung wulan pungkasan taun.

Pratandha Optimisme ing Las Vegas

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal pindhah adoh menyang propping munggah Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

“Kajaba iku, ana panjaluk sing kuat kanggo lelungan lan konferensi kerja (+ 20% seq ing wulan Juni), sing bakal mbantu ngimbangi konsumen luang sing luwih alus.” pungkas Beynon.

#Las #Vegas #Strip #dikarepake #isih #kuwat #Analysts #Kaya #Caesars #MGM