Tag Archives: dhuwit

Choctaw Casino & Resort – Durant

Agen FBI nggunakake dhuwit umum kanggo Gamble ing Vegas Masalah Legal Prof

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 04:02

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 05:44h.

Kahanan lingkungan agen FBI seng di tuduh nggunakake $ 13,5 ewu ing dhuwit Federal kanggo Gamble ing Bellagio loro profesor hukum penting. Kasus kasebut uga kedadeyan nalika FBI ngadhepi pamriksan kanggo nggoleki omah mantan Presiden Donald Trump ing Florida.

Robert Jarvis
Robert Jarvis, profesor ing Nova Southeastern University Florida’s Shepard College of Law, digambarake ing ndhuwur. Dheweke takon babagan peran PTSD ing kasus anyar iki. (Gambar: Universitas Nova Tenggara)

Minggu iki, Hakim Pengadilan Distrik AS Gloria Navarro ngukum Scott Carpenter, 40, saka New York, telung sasi ing pakunjaran kanggo misappropriation dhuwit 2017 dialokasikan kanggo penyelidikan FBI. Saliyane ilang $ 13.500 muter blackjack ing Bellagio kamar watesan dhuwur, uga mudhun enem paket bir lan meh kabeh botol vodka mbayar liwat dana umum ing liyane casino Las Vegas. Dheweke wis ninggalake FBI lan ngakoni guilty kanggo konversi biaya dhuwit pemerintah.

Iki crita sing luar biasa.” Robert Jarvis, profesor ing Nova Southeastern Florida University Shepard College of Law, marang Casino.org. “Sanajan wong asring maca bab karyawan embezzling dhuwit saka juragan kanggo feed sing gambling Sifat, Aku ora bisa ngelingi pungkasan wektu aku maca bab pejabat hukum nglaksaknano, apamaneh agen FBI, nindakake tumindak kuwi.”

Ana uga kontroversi babagan ringkesan ukara lan panjaluk supaya bisa digunakake ing omah tinimbang ing institusi koreksi.

“Ing tangan siji, misale jek perlu kanggo ngenali gawe piala ekstra rampung nalika wong ing kapercayan umum nglakoni angkara,” Frank Rudy Cooper, direktur, Program Race, Gender & Policing ing UNLV William S. Boyd Law School, marang. Casino.org. “Ing sisih liyane, terdakwa katon wis nyatakake alasan kanggo ngapura.

“Apik banget yen kabeh wong nggatekake faktor-faktor sing bisa nyuda kaya sing ditindakake Pak Carpenter. Aku ora pracaya kita kudu kunjara pejabat penegak hukum mung amarga kita nindakake iku marang sipil biasa, nanging aku bakal ngerti yen sawetara wong mikir Carpenter nemu liyane metu saka mangu saka akeh wong. ”

Cooper ngakoni manawa telpon “angel” kanggo Navarro. Dheweke diarani “pinter lan prinsip.” Ing 90 dina, dheweke bakal ngumumake manawa Carpenter bisa nindakake ukuman ing omahe utawa ing penjara.

Jarvis ujar manawa dheweke ora kaget karo ukuman 90 dina. Dheweke nyathet yen Carpenter ora duwe rekaman pidana, iki minangka pelanggaran pertama, lan dheweke dadi veteran. (Dheweke njabat ing Angkatan Darat AS 82lan Divisi Airborne ing Irak.)

Tukang kayu ngaku salah. Iki bisa nyebabake uji coba lan ganti rugi tinimbang wektu kunjara, ujare Jarvis.

Kurungan Omah Makna

Jarvis negesake manawa kurungan ing omah “kontrovèrsial banget ing antarane masarakat,” nanging mesthine luwih trep kanggo narapidana.

Frank Rudy Cooper, profesor hukum UNLV
Frank Rudy Cooper, profesor hukum UNLV, digambarake ing ndhuwur. Dheweke ngakoni yen putusan sing diwenehake marang terdakwa ing kasus iki cukup nantang hakim. (Gambar: UNLV)

Iki bisa entuk manfaat kanggo komunitas sing luwih akeh saka pakunjaran ing pirang-pirang kasus. Contone, nyekel tahanan ing fasilitas larang banget lan bisa nyebabake nglanggar ulang, ujare Jarvis.

Ngunci dhewe ing omah uga duwe risiko sing luwih murah kanggo nyebarake penyakit infèksi kaya COVID-19 lan cacar monkey tinimbang manggon ing papan panggonane wong liya.

“Minangka mantan agen FBI, dheweke bakal dadi target langsung ing pakunjaran lan kudu ditahan ing kurungan dhewekan, sing bakal dadi ukuman sing gedhe banget kanggo kesalahan,” tambah Jarvis.

PTSD ing pitakonan

Nanging malah koyone ing sih saka ukara luwih cendhek lan ngawula ing ngarep, Jarvis mamang Carpenter kang embezzlement dhuwit pemerintah apa-apa apa karo post-traumatic stress disorder (PTSD), jaksa nimbali wis ngandika.

FBI bakal nyingkirake Carpenter yen ana keprihatinan babagan dandanan psikologis. Jarvis ngandika. “PTSD minangka kondhisi serius lan akeh para veteran ora entuk pitulung sing dibutuhake, nanging kanggo nyambungake karo apa sing ditindakake Carpenter, aku mikir yen bakal angel banget kanggo mbuktekake.”

Wiwit sapa bisa duwe kecanduan gambling, takon Jarvis apa pancegahan, yen ana, FBI wis dijupuk supaya kahanan iki sawise menehi papat agen jumlah gedhe saka dhuwit: $ 135.000. Antarane liyane, padha dhawuh persil saka ombenan ing The Cosmopolitan nggunakake dhuwit Federal.

“Given apa kedaden, lan kasunyatan sing Carpenter bisa nggunakake jumlah gedhe saka alkohol unsupervised, FBI kudu njupuk protokol serius,” ngandika Jarvis.

#Agen #FBI #nggunakake #dhuwit #umum #kanggo #Gamble #ing #Vegas #Masalah #Legal #Prof

Choctaw Casino & Resort – Durant

Operasi Gaming Illegal Raid ing Southern California, dhuwit sita

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Kira-kira 40 wong ditahan sawise gropyokan minggu iki ing casino ilegal ing Ponoma, California. Loro senjata api lan bisa uga narkotika ilegal disita, lan dhuwit uga disita.

Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Calf.
Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Pedhet., Digambar ing ndhuwur. Panggonan iki digeret minggu iki. (Gambar: KABC)

Wong-wong sing ditahan dibebasake lan ora dituntut utawa dikutip sawise serangan Kamis, Los Angeles Times kacarita. Ing sambungan karo operasi gambling, polisi dipenjara wong ing Chico, California. Dheweke uga duwe surat perintah penahanan sing ditundha amarga nyolong sadurunge, ujare polisi.

Polisi nambahake yen “jumlah gedhe” dhuwit dicekel saka situs game ilegal, KABC, stasiun TV lokal, kacarita. Wolung gambling Tabel uga ketemu, polisi ngandika. Obat kasebut kalebu seprapat kilogram sing dicurigai methamphetamine (meth), ing Wektu laporan, nyebutake sumber polisi.

Polisi lokal miwiti investigasi babagan operasi game kasebut, sing ana ing mall, sawise nampa keluhan saka warga lan sawetara tips anonim. Hakim mriksa kasus kasebut lan nyetujoni telusuran properti Indian Hill Boulevard.

Polisi Ponoma lan 18 anggota Tim Pengurangan Kekerasan Komunitas saka Kejaksaan Distrik Los Angeles melu razia.

Ponoma dumunung watara 30 mil sisih wétan Los Angeles. Serangan gambling sadurungé wis dumadi ing panggenan liya ing Southern California.

Serangan Santa Ana

Contone, ing Mei California panguwasa dibubaraké sawetara ilegal gambling dens ing Santa Ana minangka bagéan saka diselidiki sudhut. Tersangka saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo razia kasebut.

Sembilan tersangka dipenjara utawa isih dikarepake amarga tuduhan gambling utawa kejahatan sing gegandhengan, kayata racketeering lan perdagangan narkoba, FBI dicethakaké ing Mei.

Gambling sambungan generate bathi saka ewu dolar saben dina, pratelan panguwasa Federal. Sawetara piranti gambling disita.

Para tersangka, sing manggon ing California, kalebu Niem Ngoc Ha, uga dikenal minangka “Body Dirt”, 46, saka Fountain Valley. Dheweke dicurigai mbukak lan ngoperasikake papat kasino ilegal. Mindy Bui, uga dikenal minangka “Thuy,” 36, saka Westminster, wis seng di tuduh saka mbukak panggonan ilegal. Honganh Thi Pham, uga dikenal minangka “Hong,” 40, saka Garden Grove, uga nganggo casino, FBI ngandika.

Ing Mei, panguwasa isih nggoleki loro tersangka liyane. Salah sijine yaiku Sammy Cardona, uga dikenal minangka “Peanut,” 36, saka Santa Ana. Dheweke dicurigai nggunakake “pasukan kanggo nglindhungi casino terdakwa Ha”, miturut dakwaan federal.

Ha uga didakwa suap. Dheweke diduga mbayar $128.000 kanggo saiki disalahké mantan Polisi Santa Ana Steven Lopez.

Santa Ana 34 mil kidul-wétan Los Angeles.

Moratorium Kamar Card Anyar

Paling jinis casinos ilegal ing California. kasino suku karo leladen Native American diijini ing negara.

Kamar kertu sing dilisensi uga diidini. Ing taun kepungkur, ana 86 lisensi cardroom ing California, San Diego Union-Tribune kacarita.

Asring, padha duwe game poker .

Moratorium saiki ing kamar kertu liyane rampung ing taun 2023, tambah laporan kasebut.

Hustler Casino rampokan

Kamar kertu ing negara kasebut wis dadi adegan kejahatan liyane. Contone, ing siji kamar kertu, Hustler Casino Larry Flynt, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak 4 Agustus rampokan njaba ajang dumunung ing Gardena, California.

Dheweke lagi kritis ing rumah sakit lokal, nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami ciloko sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi ing wiwitan.

Gardena dumunung 14 mil kidul Los Angeles.

#Operasi #Gaming #Illegal #Raid #ing #Southern #California #dhuwit #sita