Tag Archives: dening

Bernard Chong

Entain Digugat dening Man ndadekake $ 3k saben Sasi kanggo ngidini Gamble Swara $ 2M

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 12:28

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 01:07.

Raksasa game Entain ngalami tembelan sing kasar. Sawise denda £17 yuta (US$21 yuta) ing Inggris, saiki kudu nanggapi tuntutan hukum sing bisa mbukak lawang kanggo tantangan hukum tambahan.

Toko taruhan Ladbrokes
A toko totoan Ladbrokes ing Inggris ing dina udan. Perusahaan totoan ngadhepi tuntutan hukum anyar liwat miturut omongane uwong tanggung jawab gambling fiasco. (Gambar: Alamy)

Entain, perusahaan induk Ladbrokes, PartyPoker, lan platform game liyane, ngadhepi tuduhan yen Ladbrokes gagal ngetrapake tumindak game sing tanggung jawab, miturut Iku Wektu.

Penggugat, Simon Rose, taruhan luwih saka € 2,1 yuta (US $ 2,1 yuta) saka 2015-16, sanajan dheweke mung entuk € 42,264 (US $ 42,264) setaun.

Iki, Rose nyatakake ing tuntutan hukum, minangka kesalahan Ladbrokes. Platform iki ora cukup kanggo mungkasi pakulinan gambling, senajan wis liya kanggo nindakake, ngandika.

Mesthine wis luwih akeh

Tuntutan claims Ladbrokes digatèkaké privasi gambling masalah. Rose, kadhangkala, bisa mbuwang nganti € 21,135 (US $ 21,135) saben dina lan, ing pungkasan, ilang € 271,234 (US $ 271,234) sajrone pitung sasi.

Sanajan dheweke entuk kira-kira € 3,522 (US $ 3,522) saben wulan, Ladbrokes pisanan menehi watesan simpenan € 23,481 (US $ 23,481). Iki minangka indikasi pisanan, miturut tuntutan hukum, yen platform kasebut ora ngrampungake kewajiban gambling sing tanggung jawab.

Rose percaya yen Ladbrokes kudu nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngawasi akun kasebut sadurunge nangani jumlah gedhe. Yen mangkono, dheweke ngaku, dheweke bakal ngubungi dheweke lan njupuk tindakan sing luwih cepet, kalebu mbatesi akun kasebut utawa verifikasi sumber dana.

Gambler ngakoni sing Ladbrokes kontak wong. Nanging dheweke kandha yen kedadeyan kasebut kasep. Sawise dheweke entuk kerugian € 117.406 (US $ 117.406), Rose nampa telpon saka platform kasebut. Piyambakipun mangertos bilih piyambakipun nyilih dhuwit kanggo totohan lan sing nglampahi ngluwihi iku.

Miturut tuntutan hukum, Ladbrokes ora nindakake apa-apa liyane. Rose banjur sijine watesan simpenan saben minggu € 1,173 (US $ 1,173) ing akun lan nambah tanpa masalah kanggo € 23,481 (US $ 23,481) mung sawetara sasi mengko. Ladbrokes terus ngidini Rose kanggo taruhan nganti dheweke ora kalebu ing 2016.

Etain ngarep-arep supaya ora ana perang pengadilan sing dawa. Iki nyathet yen kegiatan Rose kedadeyan rong taun sadurunge tuku Ladbrokes.

Yen Rose nemokake sukses karo tuntutan hukum, bisa nyebabake tantangan hukum tambahan. Wong liya sing percaya yen dheweke ora nampa perawatan sing adil saka Ladbrokes, utawa saka platform taruhan liyane, uga bisa njaluk ganti rugi.

Entain Nduwe Akeh Pengalaman Lapangan

Yen ora bisa ngindhari gugatan ing pengadilan, Enta duwe pengalaman akeh. Kasus sadurunge melu perusahaan nalika GVC.

Ing 2020, GVC kudu nanggapi tuduhan kasebut nglanggar undang-undang pajak Inggris sing ana gandhengane karo operasi game online ing Turki. Ing wektu sing padha, GVC dadi Entain.

Senadyan wis dianugerahi GamCare kang Advanced Aman Gambling Standard, Entain, umumé amarga Ladbrokes, wis bola-bali ngadhepi tuduhan salah. Paling taun, contone, Ladbrokes ngadhepi biaya meksa pangguna kanggo nglampahi luwih saka AU $ 3 yuta (US $ 2,07 mayuta-yuta) saka dana gambling perusahaan. Perusahaan kasebut banjur ngajokake bangkrut.

Setaun sadurunge, New South Wales didenda Ladbrokes amarga menehi insentif kanggo pangguna sing nglanggar hukum sing wis ditetepake. Nalika iku, denda AU$207.500 (US$143.465) minangka rekor kanggo negara Australia.

Uga pungkasan taun, Entain ketemu dhewe nanggepi claims sing diijini diadegaké bettors kanggo nyeleh kira-kira $ 3,95 yuta ing taruhan ilegal. Bettor Skotlandia Terry Allan diduga nggawe taruhan saka Spanyol. Iki bakal nglanggar hukum lokal, amarga Ladbrokes ora duwe lisensi ing Spanyol, minangka syarat ing negara kasebut.

Akibaté, Allan nuntut mbalekaken kabeh jumlah, bebarengan karo kapentingan 8%. Dheweke ngaku Ladbrokes dinuga ngerti ngendi dheweke lan marang Staff supaya topik lokasi.

#Entain #Digugat #dening #Man #ndadekake #saben #Sasi #kanggo #ngidini #Gamble #Swara

Macau casinos gaming revenue GGR

Mississippi Casino Resort Long telat dienggoni dening State Supreme Court

dikirim ing: Agustus 26, 2022, 01:55h.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 02:43h.

A long-tundha Mississippi casino resort ngajokaken kanggo Long Beach, Mississippi, wis diijini kanggo nerusake dening pengadilan paling dhuwur ing negara.

Mississippi casino resort, tidelands, Long Beach Harbour
Parrish Restaurant & Lounge ing Long Beach, MS. Restaurateur pengin ngluwihi persetujuan sewa pasangsurut karo negara tengen Highway 90 kanggo ngidini wong kanggo mbangun Mississippi casino resort. (Gambar: Facebook)

Wiwit 2018, Mississippi pangembang real estate Jim Parrish njaluk persetujuan negara kanggo mbangun $ 180 yuta casino resort tengen saka Long Beach Harbour. Parrish duwe Parrish’s Restaurant & Lounge ing tidelands, uga properti kosong ing sebrang US Highway 90 – aka Beach Boulevard.

Parrish pengin mbangun casino ing tanah lor Highway 90. Plans tundhuk karo hukum game riverboat negara sing mbutuhake casinos ing 800 meter saka garis dhuwur-banyu rata-rata ing Teluk Coast. Dheweke bakal entuk kanthi nyambungake struktur utama resort menyang Restoran Parrish.

Proposal Parrish wis diikat ing pengadilan meh wiwit ngenalake skema kasebut. Negara sadurunge wis ndhukung sing amarga rencana ora kalebu muter nyata ing 800 meter saka banyu, Resor ora kudu disetujoni dening Komisi Gaming Mississippi (MGC).

Nanging ing Mississippi Supreme Court minggu iki sisih karo Parrish. Pengadilan Tinggi nyebutake perjanjian sewa sadurunge lan watesan sing ditindakake antarane pangembang lan kantor sekretaris negara.

Tidelands ing Pitakonan

Pelabuhan Pasar Parrish sing ana – struktur “kapal angkasa” sing dhuwur – dibangun lan dibukak sawise tekan perjanjian sewa tideland karo kutha lan negara. Tidelands minangka lemah sing saben dina ditutupi lan kena banyu amarga pasang surut.

Kantor Sekretaris Negara Mississippi ngatur tanah pasang, lan nyewakake properti kanggo pemilik upland pribadi kanggo bisnis sing entuk manfaat umum lan negara.

Parrish tekan persetujuan sewa tidelands karo negara ing 2011 kanggo panggonan restaurant. Ing mréntahaké kanggo nggunakake pasang surut, Parrish marang pejabat lokal sing sesanti amba iku sawijining dina mbangun playground disebut Long Beach Harbour Resort.

Negara, Nanging, mengko nyoba kanggo mungkasi Parrish lan entitas sawijining, Long Beach Resort LLC, saka nyilih sewa pasar tidelands kanggo casino. Sekretaris Negara Mississippi Michael Watson saiki nolak tawaran pangembang kanggo nyambungake wilayah pasang surut menyang properti kosong ing dalan Highway 90. Pengadilan Tinggi negara kasebut nyimpulake yen tumindak Watson ora adil.

“Yen Negara ora langsung nyewa iki menyang Kutha (lan Resor kanthi ratifikasi) ing taun 2011 liwat Tidelands Lease, Negara bakal duwe hak minangka Tidelands Trustee kanggo njaluk Resor mlebu menyang sewa tidelands sing kapisah. . Nanging Negara langsung nyewakake iki lan, luwih-luwih, khusus ngratifikasi Resor Lease sadurunge, “mrentah Mahkamah Agung Mississippi.

Komisi game ing Control

Kanthi Parrish saiki nduweni properti sing layak kanggo mbangun resort casino, MGC kudu mriksa proyek kasebut. Proses kasebut kalebu komisi gambling negara sing nyemak rencana pendanaan lan mriksa latar mburi ing investor lan pejabat utama sing melu usaha kasebut.

Sadurunge pandemi lan sadurunge perang hukum negara liyane, Parrish ujar ing taun 2019 manawa dheweke entuk pendanaan kanggo nggawe visi $ 180 yuta dadi kasunyatan. Cetak biru 2019 kalebu lantai casino 40.000 kaki persegi lan hotel 300 kamar.

#Mississippi #Casino #Resort #Long #telat #dienggoni #dening #State #Supreme #Court

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Kadurjanan Cut dening Meh Setengah, Lapisan Silver Pengunjung Kurang

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 12:55.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 08:00.

Kasino Macau ngalami kedadeyan kejahatan sing luwih sithik sajrone nem wulan pisanan taun dibandhingake karo 2021. Iki minangka salah sawijining sawetara kaluwihan ing Macau, amarga enclave China terus nglawan COVID-19 kanthi njaga wilayah kasebut ditutup kanggo wong njaba.

Kejahatan kasino Macau China COVID-19
A perwira Polisi Yudisial ngadeg njaga ing Macau. Kejahatan kasino Macau wis nolak ing 2022, amarga luwih sithik wong sing diidini mlebu ing pusat kasino China ing tengah-tengah keprihatinan COVID-19. (Gambar: Macau Saben Wektu)

Kantor Sekretaris Keamanan Macau Wong Sio Chak minggu iki ngandika ana 198 kasus kejahatan-related game saka Januari kanggo Juni. Sing mudhun 45% saka 2021, nalika enem operator game komersial ngadhepi 361 tumindak pidana liwat separo pisanan taun.

Ing taun 2021, kahanan COVID-19 wis stabil lan larangan lelungan wis santai lan nambah jumlah pengunjung menyang Macau. statement minggu iki saka sekretaris keamanan diterangno. “Ing hubungane, kejahatan sing gegandhengan karo game uga saya tambah.”

Gambar pandemi Macau diganti kanthi drastis ing pertengahan Juni 2022 sawise wabah kasebut ndadekake Wilayah Administratif Khusus (SAR) meh ditutup. Wabah sadurunge ing daratan nyebabake China ngencengi larangan perjalanan lan Macau mbatesi mlebu.

Kanthi luwih sithik wong sing lelungan menyang Macau ing 2022, kejahatan saya suda.

Money Laundering Quotes

sekretaris keamanan Macau ngandika anggepan ijol-ijolan illicit dhuwit liwat kandhang casino kasir ana masalah utama. Padha tanggung jawab kanggo paling saka miturut omongane uwong kedadosan angkara sak setengah pisanan taun. Nanging biaya pencucian dhuwit mudhun saka taun sadurunge.

Jinis kejahatan liyane sing ana gandhengane karo game, kalebu riba, nyolong, lan nyulik, uga luwih murah. rincian laporan angkara Wong 13 kasus nyolong nyata nang casino, 12 kurang saka ing wektu sing padha ing 2021. Mung siji melu nggunakake Kripik game palsu.

Senajan tapel wates Macau kang tightened bisa tetep akeh aktor ala metu saka casino sawijining, sekretaris keamanan uga ngalembana polisi kanggo target “klompok kriminal” kanggo nyuda angkara. Nanging pejabat pemerintah ora nemtokake manawa penyelidikan apa sing bisa nyusup utawa mungkasi operasi kriminal kasebut.

Minangka sekretaris keamanan, Wong minangka pejabat pemerintah paling senior nomer papat ing Macau. Agensi kasebut tanggung jawab kanggo keamanan lan keamanan umum ing saindenging wilayah, lan ngawasi Polisi Kehakiman. Wong uga dadi anggota Dewan Eksekutif Kepala Ho Iat Seng Macau, sing dadi badan penasehat resmi kanggo pangareping legislatif.

Wong ngandika iku ing kapentingan paling Macau kang bali industri casino wilayah kanggo kekuatan pra-pandemi.

“Kahanan epidemi sing wis luwih saka rong taun wis impact kuwat ing industri game Macau. “Gaming minangka industri pilar ing Macau,”Wong rampung ing laporan angkara casino.

Kajahatan, Fall Game

Pengurangan lalu lintas pengunjung ing 2022 dikreditake kanthi nyuda angkara casino Macau. Nanging kurang lelungan uga mimpin kanggo suda revenue game.

Enem operator casino menang $ 3,3 milyar sak pitung sasi pisanan taun. Sing mudhun 54% – utawa udakara $ 3.8 milyar – wiwit taun 2021.

ekonomi Macau saiki ora bisa urip long term tanpa casinos sawijining. Sektor iki nduwe proporsi gedhe saka populasi wilayah lan tanggung jawab kanggo bagean gedhe saka anggaran taunan pemerintah enclave.

Casinos marang pamaréntah SAR bab $ 14 milyar ing sadurunge-pandemi tax revenue 2019. Sing akun kanggo meh 90% saka total revenue tax enclave.

#Macau #Casino #Kadurjanan #Cut #dening #Meh #Setengah #Lapisan #Silver #Pengunjung #Kurang

Macau casinos gaming revenue GGR

Boston Harbour Nightclub Encore didenda dening Massachusetts Gaming Comm.

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 01:24.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 05:49h.

Klub wengi Boston Harbour Encore wis didenda $ 25.000 dening Komisi Gaming Massachusetts (MGC) kanggo ngawula tamu lan ora tundhuk karo peraturan omben-omben.

Encore kasino Boston Harbour Massachusetts
The Chainsmokers tampil ing Memoire ing Encore Boston Harbour. Casino nightclubs bubar ditanggepi $ 25.000 nggoleki dening pengatur game ing Massachusetts kanggo nglanggar aturan omben-omben. (Gambar: Big Night)

Memoire ing Encore Boston Harbour dikelola dening Big Night Venues berbasis Boston. Klub wengi kasino wis dadi subyek saka sawetara kasus sing dilaporake ora tundhuk karo syarat layanan alkohol wiwit Oktober 2021.

Komisi krungu babagan sawetara kedadean sing nglibatake pengunjung klub wengi sing ngombe banget. Ana uga wis lapuran saka partygoers ngombe alkohol langsung saka botol ing meja padha wis dhawuh, lan akeh kaca tingal saka omben-omben ing wektu cendhak – loro nglanggar aturan MGC.

Wiwit klub wengi dumunung ing panggonan sing padha karo casino dilisensi, MGC nduweni wewenang kanggo disiplin panyiapan liwat denda peraturan. Lan MGC, Komisi game negara-roto dikenal kanggo nemtokke paukuman financial cukup gedhe ing lisensi sing dianggep ora tundhuk, ora terus Memoire.

Biro Investigation lan Enforcement MGC, sesuai karo Massachusetts gambling hukum liwati ing 2011, dianjurake kanggo komisi kanggo nggoleki Memoire kanggo shortages bola. Sajrone rapat minggu iki, komisi lima anggota milih milih klub malam Encore Boston Harbour $ 25.000.

Komisi uga wis menehi pitunjuk marang Memoire kanggo ngrampungake rencana aksi korektif sing kalebu latihan staf sing luwih apik, kebijakan layanan botol lan alkohol anyar, lan pengarahan staf pra-shift sing luwih lengkap.

Komisi Game Ora Playing

Komisi Gaming Massachusetts punika regulator game negara anyar ing AS, wis kawangun mung ing 2011. Nanging wis metu minangka institusi sing wis kondhang ing industri game minangka salah siji saka pengatur angel.

Steve Wynn mundur ing awal 2018 saka perusahaan casino jenenge ing tengah-tengah akeh tuduhan tumindak seksual. Sing kaya Wynn Resorts nyepakaké kanggo mbukak $ 2,6 milyar casino njaba Boston. Pengatur game ing Nevada dileksanakake rekor $ 20 yuta nggoleki ing perusahaan. Nanging MGC njupuk luwih karo paukuman $ 35 yuta.

Wynn Resorts sarujuk kanggo mbayar denda gedhe kanggo njaga lisensi game coveted ing saben negara. Nanging regulator game Massachusetts durung rampung. MGC dileksanakake tambahan $ 500.000 paukuman dileksanakake ing penerus Wynn – CEO Matt Maddox – “amarga gagal katon” kanggo mlaku laporan panyokro bowo sadurungé marang boss kanggo Papan Wynn.

Senajan Memoire wis boten apa karo Boston Harbour kang Encore casino , highlights MGC nggoleki misi Komisi kanggo njaga kabeh aspèk telung casinos komersial negara resik.

“Kita wis sinau sing minangka bisnis casino lan industri wis thukul ing Massachusetts, kang isih relatif enom, adhering kanggo standar lan ngawasi peraturan kita bisa dadi angel. Iki bisa dadi tantangan kanggo operator sing paling berpengalaman, “ujare Ketua MGC Cathy Judd-Stein minggu kepungkur.

Encore Memimpin Industri Negara

Encore Boston Harbour wis pimpinan ing industri game casino telung Massachusetts wiwit dibukak ing Juni 2019. Wynn Resorts Casino menang $ 634,4 mayuta-yuta saka gamblers ing 2021, accounting kanggo 62% saka total revenue reged game $ 1,02 statewide.

Encore mimpin maneh wulan kepungkur kanthi $ 64.7 yuta ing GGR. MGM Springfield ana kaloro karo $ 21,5 mayuta-yuta, lan Plainridge Park katelu karo $ 12,5 mayuta-yuta.

Casinos sing anxiously nunggu kanggo nambah totoan olahraga kanggo repertoire sing. State lawmaker lan gubernur Charlie Baker (tengen) bubar legalized gambling ing olahraga . Nanging, MGC ujar manawa bakal dadi awal 2023 nganti taruhan olahraga sah pisanan dadi taruhan ing Persemakmuran.

#Boston #Harbour #Nightclub #Encore #didenda #dening #Massachusetts #Gaming #Comm

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas Woman Ketoke Tortured pati dening matèni asu

dikirim ing: 9 Agustus 2022, 05:27h.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 05:27h.

Wong wadon tuwa katon dianiaya dening asu ing Las Vegas Selasa esuk. Pemandangan angkara kira-kira rong mil saka Las Vegas Strip.

Clark Las Vegas High School
Clark Las Vegas High School, digambarke ndhuwur. Wong wadon tuwa dipercaya diserang asu ing cedhak sekolah menengah. (Gambar: Wikipedia)

Wong wadon kasebut mati ing lokasi serangan kasebut. Iku kedaden ing tetanggan omah ing Pennwood Avenue cedhak Clark High School.

Kedadeyan kasebut dumadi watara jam 09.43 WIB. Apartemen ing 4076 Pennwood Ave. diblokir dening petugas sawise serangan fatal kasebut Las Vegas Review-Journal kacarita.

Kira-kira jam 13.15 WIB, tas jisim siji dijupuk saka apartemen. Awake diangkut ing van White Davis Funeral Homes.

Asu Ditemokake ing Cedhak

“Petugas nemokake asu kasebut ing omah sing cedhak lan ditahan tanpa kedadeyan lan dipasrahake menyang kontrol kewan,” ujare petugas Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) ing statement online.

Dipercaya Kantor Koroner Clark County bakal nindakake otopsi. Kantor koroner bakal mbebasake identitas wanita kasebut yen sanak-sedulure diwenehi kabar yen dheweke mati. Dikira-kira korban manggon ing lingkungan sekitar setaun, Review-Jurnal ngandika.

A penduduk cedhak, dikenali minangka Jayme Graver, marang Review-Jurnal ana pit bull gedhe katon ing tetanggan. Iku metu saka kontrol. Ora jelas apa jenis asu sing nyerang wong wadon kasebut.

Clark High School kira rong mil saka casino Treasure Island. Sekolah kasebut kira-kira wolung sepuluh mil ing sisih lor Chinatown Plaza.

Kirik Disimpen saka Mobil Panas

Ing kedadean sing ora ana gandheng cenenge, pungkasan Sasi wong Californian ngadhepi biaya planggaran kewan sawise perwira keamanan ing Bellagio casino ngluwari kirik kandhang telung sasi-lawas saka mobil, ngandika laporan warta. Raul Carbajal, 50, saka Corona Del Mar, California, diduga ninggalake asu enom ing Mercedes-Benz sing panas ing kasino suwene rong jam. Cangkeme ditutupi lakban

Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat. Kirik ora duwe pangan utawa banyu. AC ora diuripake. cangkeme asu iki glued karo tape listrik ireng, miturut KSNV, stasiun televisi lokal.

Petugas mlebu mobil kanthi menek liwat sunroof, ujare polisi. Pengawal liyane menehi banyu adhem asu kanggo ngombe lan mindhah kewan kasebut menyang kendaraan ber-AC.

Mobil iki diparkir ing lantai ndhuwur Las Vegas Strip hotel-casino garage. LVMPD nambahake ing sinar srengenge langsung.

Kirik kasebut slamet saka cobaan kasebut, miturut KELAS, stasiun TV lokal liyane. Ora langsung jelas yen kirik kasebut lara amarga panas banget. Nanging kirik kasebut ngempet nalika ana ing mobil. Dipercaya minangka Siberian Husky.

Tuduhan khusus marang Carbajal yaiku anggepan penyalahgunaan sing disengaja utawa ala marang asu, KSNV ngandika.

#Las #Vegas #Woman #Ketoke #Tortured #pati #dening #matèni #asu

Choctaw Casino & Resort – Durant

Flamingo Las Vegas tamu dinuga strangled, ngrampok dening wong wadon ing hotel

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 09:54.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 09:56h.

Wong wadon dipenjara minggu kepungkur amarga diduga minangka polisi lan ngrampok $ 200 saka wong lanang ing Flamingo Las Vegas. Panjenenganipun nyerang wong lan doyo ing pasuryan nalika ing kamar hotel ing property Las Vegas Strip, polisi ngandika.

Las Vegas Flamingo
Flamingo Las Vegas, gambar ndhuwur. Hotel kasebut minangka lokasi wong wadon sing diduga nyetrum wong lanang nganggo taser lan ngrampok dhuwit. (Gambar: Bloomberg)

Kayla Wingerd, 24 taun, ditahan amarga tuduhan maling, KELAS, stasiun TV lokal, kacarita. Jaksa ora nyamar dadi pejabat umum.

Wingerd dipenjara ana. Dheweke dipesen ing Pusat Penahanan Clark County, lan ditahan nganti Rebo sore. Obligasi disetel ing $ 5,000.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 18 Desember. Wong kasebut ngajak Wingerd menyang kamar hotel.

Flashing Badge

Dheweke diduga nyolong dhuwit lan sawise lunga nuduhake apa sing katon kaya lencana Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Iki bisa uga dadi lencana penjaga keamanan.

Dheweke banjur ngelingake wong kasebut “dheweke bisa dipenjara amarga prostitusi ilegal,” KELAS ngandika, nyatakake laporan polisi resmi.

Dheweke menehi saran manawa “yen dheweke ora pengin dipenjara, dheweke kudu ngeculake dheweke tanpa masalah lan njaluk dhuwit,” tambah laporan kasebut.

Wingerd uga diduga kaget dheweke ing pasuryan karo bedhil stun, bisa uga taser, “kaping pirang-pirang sadurunge ninggalake kamar hotel,” laporan ngandika.

Ing Januari, Wingerd marang polisi njaluk wong kanggo $ 200 kanggo “nyumerepi” karo wong, laporan ngandika. Dheweke uga ujar manawa dheweke nyetrum korban amarga dheweke nyoba “njaga aku ing kamar,” tambah laporan kasebut.

Ora jelas kenapa polisi butuh setengah taun kanggo nyekel.

Polisi Metro ujar manawa ana profil online kanggo Wingerd. Dheweke katon ing media sosial.

Sadurunge Casino Nyekel

Ing sasi anyar, wanita wis dipenjara sawise dinuga nyolong iku saka wong ing Las Vegas casino hotel. Saperangan wong lanang padha sedated.

Contone, ing Juni, prostitusi sing diduga nyolong jam tangan Patek Philippe saka wong ing hotel Las Vegas Strip, polisi ngandika. Jam tangan iki diregani watara $100.000. Wong kasebut percaya yen dheweke diobong dening tersangka. Kekarone pisanan ketemu ing bar hotel.

Wong wadon, mengko dikenali minangka Sarah Richards, 32, saka Las Vegas, katon sawise kedadean ing hotel Strip beda dening perwira Metro wadi. Dheweke wiwit ngomong babagan prostitusi marang dheweke, ujare polisi.

Adhedhasar pacelathon, dheweke didakwa karo tuduhan prostitusi, miturut KELAS. Dheweke uga didakwa nyolong lan nyolong gedhe amarga nyolong jam tangan, KELAS ditambahake.

Uga, ing Juni, wong wadon dipenjara ing sambungan karo nyolong $ 90.000 worth saka Kripik casino saka wong. Loro ketoke ketemu ing High Limit Lounge ing Aria Casino Las Vegas. Sadawane wengi, dheweke diduga nyelipake obat-obatan.

Nalika wong sing ora dijenengi banjur tangi ing kamar hotel ing Vdara Hotel & Spa, chip kasebut ilang. Dheweke uga weruh kapsul kosong karo sawetara jinis residu ing cedhak.

Dheweke kelingan yen ing wayah wengi, “kabeh dadi burem” lan dheweke dadi mumet. Polisi Metro banjur nangkep Ebony Bairfield, 40, saka Las Vegas. Bairfield didakwa nyedhiyakake obat-obatan kanggo mbantu nindakake kejahatan, rampokan lan nyolong gedhe, KELAS ngandika.

#Flamingo #Las #Vegas #tamu #dinuga #strangled #ngrampok #dening #wong #wadon #ing #hotel