Tag Archives: Deal

Catawba Two Kings

EQL Game Mlebet iLottery Content Deal karo Michigan Lottery

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:12

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 11:12.

Perusahaan teknologi game berbasis Louisville bakal nyedhiyakake Michigan Lottery karo game kanggo platform iLottery.

Tandha sambutan
Tandha “Welcome to Michigan” menehi salam marang para pengendara nalika mlebu ing Semenanjung Upper negara ing US Highway 45. EQL Games tampi ing negara minggu kepungkur sawise striking persetujuan karo Michigan Lottery kanggo nyedhiyani game kanggo situs lotre online. (Gambar: spiritofamerica/Adobe Stock Images)

EQL Games ngumumake kesepakatan minggu kepungkur. Iki kalebu nawakake game cepet sing dikembangake dening Present Creative uga kemampuan kanggo nggawe game anyar kanggo lotre negara.

“We are bungah kanggo bisa karo Michigan Lottery, utamané ing papan digital ngendi ana akeh kamungkinan,”Said EQL Games CEO Brad Cummings ing statement. “Kanthi persetujuan iki, kita ngarep-arep nyedhiyakake konten anyar sing nyenengake kanggo Michigan Lottery sajrone pirang-pirang taun lan mbantu dheweke njaga status pimpinan pasar.”

Kesepakatan EQL Games karo Michigan Lottery mung sawetara minggu sawise International Game Technology ngumumake persetujuan sing padha kanggo nyedhiyakake konten game online kanggo lotre paling gedhe nomer sanga ing babagan penjualan. Miturut Asosiasi Lotre Negara lan Provinsi Amerika Utara (NASPL), Michigan Lottery nyathet dodolan $ 5.05 milyar kanggo 2021.

iLottery Michigan saiki nawakake residents luwih saka 160 game, karo paling game “cepet” sing salib antarane tiket lotre ngeruk lan slot machine.

EQL Games Partners karo Present Creative

Kesepakatan Michigan Lottery diumumake mung rong dina sawise EQL Games ngumumake kemitraan karo Present Creative, perusahaan sing berbasis ing San Francisco kanthi pengalaman ngembangake game casino lan iGaming. Perusahaan uga duwe latar mburi nggawe game kanggo operator game kasual lan sosial, kalebu Big Fish, Disney, GSN, lan Zynga.

Cummings ngandika kasino online lan buku olahraga menehi tantangan kanggo lotre kanggo njaluk lan tetep pemain. Iku uga wis mimpin perusahaan, kang wis nawakake game lotre adhedhasar olahraga, kanggo melu iLottery.

Nalika ketemu karo tim Present Creative lan ndeleng game sing digawe kanggo pasar iLottery, kita ngerti yen kudu kerja bareng karo dheweke, “ujare Cummings. “Perspektif unik babagan ngrancang game lotre cocog karo strategi konten lotre kita.”

Saiki CEO Creative Ben Sutherland ngandika bungah bab potensial iLottery.

“Present Creative pengin bantuan lotre kanggo narik kawigaten lan nahan pelanggan kanthi nawakake konten asli sing paling apik,” ujare Sutherland. “Nggarap EQL Games, kita ngerti manawa bisa nyedhiyakake game lan teknologi kanggo para pelanggan sing bakal entuk akuisisi lan revenue pelanggan.”

Babagan EQL Games

Sadurunge dikenal minangka EquiLottery Games, perusahaan ngluncurake “Win Place Show,” game lotre adhedhasar lotre balapan jaran, ing Maret 2019. Mengko ing taun sing padha, dheweke kerja sama karo MLB kanggo game tarik cepet.

game lotre basis olahraga nggunakake kasil saka game tinimbang nomer sing metu saka mesin kanggo nemtokake juara. EQL Games wis ngembangake game sing padha kanggo basket, bal-balan lan hoki es.

#EQL #Game #Mlebet #iLottery #Content #Deal #karo #Michigan #Lottery

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi