Tag Archives: Dagang

Catawba Two Kings

Polymarket Nambahake Futures Betting Olahraga California, Dagang Dilarang ing AS

dikirim ing: September 20, 2022, 08:59h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 08:59h.

Proposal taruhan olahraga California saiki kasedhiya ing situs dagang berjangka. Nanging, yen sampeyan ana ing AS, sampeyan dilarang melu pasar.

totoan olahraga California
Iklan layar tutup lan situs web kanggo papat kelompok nyiyapake kanggo utawa marang loro California olahraga totoan inisiatif sing bakal katon ing 8. November voting. Polymarket dina Selasa mbukak pasar dagang berjangka adhedhasar asil voting kanggo Props 26 lan 27, nanging dagang dilarang ing AS. (Gambar: Casino.org)

Polymarket ngluncurake pasar Selasa sore kanggo Proposisi 26 lan Proposisi 27. Polymarket kaya hibrida PredictIt-Kalshi sing nawakake dagang babagan asil acara politik, kayata pemilihan, uga asil ekonomi, cuaca, lan acara liyane.

Iku wis operasi ing Amerika Serikat, nanging ing Januari 3, Polymarket sarujuk kanggo mbayar denda $1,4 yuta kanggo Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kanggo nawakake kontrak opsi loro-cara tanpa persetujuan komisi. Mengko ing sasi sing padha, Polymarket ngumumake bakal ngalangi pedagang AS nggunakake situs kasebut.

Polymarket nampilake sawetara pasar dagang sing ana hubungane karo acara olahraga, sing saiki dilarang dening peraturan CFTC.

Prediksi Iku misale jek sing iki bakal dadi panggonan kanggo pedagang US pasar ukuran kuwi ing totoan olahraga California. Nanging, CFTC mbatalake surat PredictIt “Ora Ana Tindakan” sasi kepungkur lan mrentahake ijol-ijolan kanggo mungkasi operasi ing Februari. Nalika PredictIt ngajokake tuntutan hukum kanggo mblokir tumindak CFTC, pejabat ijol-ijolan ora menehi kesempatan dagang anyar.

Pandhuan 26 v. praja 27

Kemungkinan, yen sampeyan wis menyang situs iki, sampeyan wis ngerti prab├ędan antarane Props 26 lan 27. Nanging, kanggo sing anyar kene, punika risak cepet saka loro ngukur sing muncul ing voting 8 November ing California.

Prop 26 bakal legalize Sportsbooks toko ing kasino suku lan negara papat trek balapan asli. Ana uga sawetara pranata totoan non-olahraga, kayata ngidini casinos suku kurban game table basis dadu lan roulette. Ana uga basa sing ngidini bangsa suku lan entitas liyane kanggo nggawa organisasi kanggo kaadilan yen padha pracaya sing lagi nindakake operasi game ilegal. Kasino Cardroom percaya yen istilah kasebut diarahake lan bisa nyebabake sawetara penutupan.

Prop 27 bakal legalize totoan olahraga online tengen negara. Didhukung dening pitung operator totoan olahraga nasional, tumindak kasebut mbutuhake revenue taruhan olahraga komersial kudu pajak ing 10%, kanthi 85% saka asil bakal mbiayai inisiatif kanggo layanan kesehatan mental lan wong sing ora duwe omah. Sisane bakal digunakake kanggo dana pembangunan ekonomi kanggo suku non-game.

Sportsbooks, negara suku, lan kamar kertu wis ngginakaken luwih saka $412 yuta digabungake kanggo njaluk pesen tengen kanggo tumindak. Kanthi pitung minggu sadurunge pemilihan, dadi kontes sing saya sengit antarane partai lan panyengkuyunge.

Ing jajak pendapat sing diluncurake minggu kepungkur, 54% pamilih ujar manawa arep milih ora ing Prop 27. Mung 34% sing ujar manawa arep milih ya. Survei independen sing ditindakake dening Institut Kebijakan Umum California ora kalebu pitakonan babagan Prop 26.

Pedagang Ora Ndhukung Loro-lorone

Kaping pisanan, pedagang ing Polymarket ora optimis babagan kemungkinan sukses saka rong langkah kasebut.

Saham kanggo Ora ing Prop 26 didagang ing 81 sen, kanthi Ya didol saben 19 sen. Ing Prop 27, saiki 65 sen kanggo Ora lan 35 sen kanggo Ya.

Kaya ijol-ijolan liyane, Polymarket mbayar saham partai sing menang ing $1 saben.

#Polymarket #Nambahake #Futures #Betting #Olahraga #California #Dagang #Dilarang #ing

Catawba Two Kings

PredictIt Mbela Pertukaran Politik Sawise Fed Mbusak Hak Istimewa Dagang

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 03:40.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 06:12h.

Tim konco PredictIt tetep “komit kanggo masa depan pasar prediksi politik,” ujare juru bicara. Casino.org Jumuwah. Pernyataan kasebut teka sedina sawise regulator federal mbatalake keputusan sing ngidini ijol-ijolan online beroperasi ing AS meh wolung taun.

Prediksi
Screenshot saka PredictIt, ijol-ijolan online kanggo dagang berjangka politik. Ing dina Kamis, CFTC mbatalake surat sing ngidini ijol-ijolan bisa beroperasi ing AS meh wolung taun. (Gambar: PredictIt)

Kemis sore, Komisi Dagang Berjangka Komoditas AS (CFTC) ngandhani penyelenggara PredictIt ing surat keputusane. CFTC ngandhakake yen ijol-ijolan kasebut ora beroperasi miturut pedoman sing disetel dening lembaga regulasi federal ing surat “Ora Ana Tindakan” sing diterbitake ing Oktober 2014. Surat kasebut, dikirim dening Direktur Pengawasan Pasar Divisi CFTC Vincent McGonagle, ujar PredictIt kudu nutup utawa mbebasake pasar berjangka sing metu sadurunge 15 Februari.

PredictIt mbukak ijol-ijolan ing ngendi pedagang bisa njupuk posisi ing acara politik ing mangsa ngarep, kayata pemilihan lan undang-undang. Pedagang tuku saham kanggo ngasilake potensial, lan yen asile bener, dheweke nampa $ 1 kanggo saben saham.

Nanging amarga iku ijol-ijolan, pedagang bisa tuku utawa ngedol dagang nganti penutupan acara. Tegese sudagar bisa tuku Simpenan ing siji asil, duweni potensi ngedol kanggo MediaWiki, lan banjur katon kanggo ndarbeni saham ing asil saingan ing pangarep-arep kanggo nggawe liyane MediaWiki minangka owah-owahan kahanan sak acara.

Wiwit totoan ing acara politik ora diijini ing negara US sing ngatur gambling , PredictIt wis dadi Go-to situs kanggo wong-wong sing looking kanggo nang ing pemilihan umum, kalebu 2024 Pemilu presiden.

Sajrone wolung taun kepungkur, kita wis mbangun komunitas dagang politik sing saiki berkembang liwat getih, kringet lan luh kanthi iman sing apik (lan) tansah ngupayakake dadi aktor sing apik ing industri sing kebak ala lan wis kerja bareng karo CFTC wiwit wiwitan. .” a spokeswoman kanggo Lindsey Singer marang Casino.org dina Jumat.

Universitas Victoria ing Wellington, sawijining perguruan tinggi Selandia Baru, nggawe ijol-ijolan, sing diadegake kanggo tujuan riset. CFTC nyetel sangang aturan nalika menehi persetujuan tacit kanggo ijol-ijolan. Aturan kasebut kalebu operasi minangka ijol-ijolan nirlaba kanthi skala cilik, mung kanggo tujuan akademik lan riset, mbatesi saben kesempatan pasar dadi 5.000 pedagang, lan mbatesi saben investor ing watesan investasi $ 850 saben kesempatan.

‘Komunikasi konstan’

Sanadyan layang CFTC, utawa statement dirilis ana afternoon, nuduhake alesan tartamtu kanggo netepake non-selaras. Donna Faulk-White, direktur asosiasi kanggo Kantor Urusan Umum komisi, ujar Casino.org ana sing pejabat ora bakal nggawe komentar tambahan ngluwihi layang utawa statement.

Perwakilan PredictIt wis “komunikasi terus-terusan” karo komisi kasebut wiwit diluncurake, nanging “apa sing dikirim CFTC ing woro-woro kasebut yaiku sing kita kenal,” ujare Singer.

“Aku ora bisa ngomong babagan negosiasi internal karo wong-wong ing komisi utawa motivasi,” tambah Singer. “Apa sing bisa dakkandhakake yaiku kita setya karo masa depan pasar ramalan politik.”

Singer mbela operasi ijol-ijolan kasebut, ujar manawa netepi investasi $ 850 lan watesan pedagang 5,000 babagan kesempatan liwat coding sing diprogram menyang platform teknologi.

Singer nambahake manawa PredictIt uga nyedhiyakake layanan sing penting kanggo sawetara pamirsa utama ing njaba pedagang sing kadhaptar ijol-ijolan.

Wartawan, blogger, podcaster, saluran konten liyane, akademisi, politisi, lan pamilih Amerika sing ora kaetung gumantung ing bagean data sing penting iki sing bakal ilang tanpa kita. Singer ngandika Casino.org.

Bloomberg ana kacarita, nyebut sumber sing ora dijenengi, sing hubungan PredictIt karo Aristotle International – data politik basis DC, teknologi, lan Consulting tenan – mimpin kanggo uneg-uneg ing CFTC sing exchange bisa uga ora operate minangka kanggo-MediaWiki sukan.

Apa sabanjure?

Surat CFTC ujar manawa dhaptar anyar ora bakal dilindhungi dening surat “Ora Ana Tindakan”, sawijining pamindhahan sing nyebabake PredictIt mandheg nambah pasar anyar ing situs kasebut.

Pasar sing ana wis ngalami spike ing volume dagang sawetara jam sawise woro-woro CFTC. Nanging wis pulih luwih cedhak karo normal, miturut Singer.

Wiwit PredictIt minangka ijol-ijolan, sapa wae sing pengin awis saiki butuh panuku kanggo entuk sahame.

“Kita bener-bener ngormati manawa CFTC ora nindakake iki kanthi dhasar lan ngidini kita terus mbukak akeh pasar menyang tutup alami, lan kita isih ngarep-arep golek cara kanggo mbukak pasar 2024 menyang pasar alami. . kesimpulane” singer ngandika.

#PredictIt #Mbela #Pertukaran #Politik #Sawise #Fed #Mbusak #Hak #Istimewa #Dagang