Tag Archives: Dadi

casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Resident anyar Mark Wahlberg pengin nggawe ulang Las Vegas dadi ‘Hollywood 2.0’

dikirim ing: September 4, 2022, 12:17h.

Dianyari pungkasan ing: 4 September 2022, 12:20.

Transplantasi Hollywood paling anyar ing Las Vegas mbok menawa sing paling transformatif. Bintang film Mark Wahlberg, sing ing Agustus tuku omah loro-crita Las Vegas kanggo $ 14,5 mayuta-yuta, ngandika ngarep-arep kanggo remake kutha anyar kang menyang “Hollywood 2.0,” lengkap karo studio film utama.

Mark Wahlberg ing bukaan saka restaurant Wahlburger ing Las Vegas
Mark Wahlberg muncul ing Las Vegas Opening kulawarga kang Wahlburgers restaurant chain ing mars 2017. Wahlberg, paling anyar A-lister kanggo pindhah menyang Sin City, ngandika wanted kanggo mbukak studio film ing kampung halaman anyar. (Gambar: blog.caesars.com)

Akeh Hollywood A-listers wis disebut Las Vegas ngarep kanggo puluh. Nganti saiki, kabeh wis nindakake kanthi tenang, nikmati istirahat saka kamera TMZ kanggo ngunggahake kulawarga utawa nikmati pensiun utawa semi-pensiun kanthi sepi.

Potong saiki – sing kalebu Nicolas Cage, Carlos Santana, lan Nick Carter – ngetutake jejak Jerry Lewis, Tony Curtis lan Redd Foxx. Iku ora umum kanggo ndeleng salah siji saka wong-wong mau metu kanggo nedha bengi utawa blanja. Nanging sampeyan ora bakal bisa ndeleng ing Las Vegas Strip kajaba padha bisa.

Bocah anyar ing blok kasebut kaya-kaya pengin ngilangi tradhisi kasebut. Ngomong ing acara dhiskusi internet sing diarani “Lampu, Kamera, Vegas,” ujare Wahlberg marang host Rachel Smith: “Aku manggon ing Nevada. Aku planning nggawe, mugia, studio film … ing Nevada. Kita pengin nggawe akeh karya, lan nyenengake. Hollywood 2.0.” Wahlberg, sing duwe pasar adol maneh sneaker StockX, uga nyebutake mbangun pabrik sepatu.

Ing wulan Agustus 2022, Wahlberg mbayar $14.5 yuta kanggo properti rong tingkat ing The Summit Club, ora adoh saka omah Celine Dion. Dheweke uga dilaporake mbayar $ 15,6 yuta kanggo liyane 2,5 hektar ing komunitas Summerlin mewah sing padha kanggo mbangun omah mewah sing kapindho.

Ora Ninggalake Las Vegas

Nalika Marky-Mark nelpon Vegas “kutha kelairanku,” tegese iku. Mega-gedhe ing enclave Los Angeles Beverly Park kadhaptar kanggo $87.5 yuta, miturut Los Angeles Times.

Anak-anak Wahlberg dilaporake sekolah ing Uskup Gorman High School, sekolah Katolik swasta $ 15k saben taun cedhak Summerlin, sing nggambarake “Uskup Gorman!” bal-balan surak sak internet chatting.

Wahlberg lan garwane, model Rhea Durham, dilaporake duwe anak papat, umur 18, 16, 14 lan 12.

“Aku wis menyang game pisanan sing,” Wahlberg ngandika sak Interview, diwenehi kanggo promosi wektuku, komedi Netflix anyar sing dibintangi Wahlberg lan Kevin Hart.

Wiji kanggo pamindhahan katon wis ditanam nalika Wahlberg mbukak Wahlburger ing Maret 2017 ing Grand Bazaar Shops ing Bally’s (saiki Horseshoe) ing Strip. (Wahlberg ndarbeni rantai panganan cepet karo sedulure Donnie lan Paul. Rantai kasebut ngasilake seri realitas sing wiwit 2014-19 ing A&E.)

“Las Vegas punika Mekkah hiburan donya lan terus kanggo tuwuh,” Wahlberg ngandika Las Vegas Review-Journal ing pambuka. “Iki minangka papan sing dikarepake, wiwit wiwitan.”

#Resident #anyar #Mark #Wahlberg #pengin #nggawe #ulang #Las #Vegas #dadi #Hollywood

Bernard Chong

Ceuta Betting Dadi Pusat Operator Game Mbayar

Dikirim ing: 1 September 2022, 12:23

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 01:01.

Wis pirang-pirang taun, Malta lan Gibraltar dadi pilihan kanggo perusahaan game apa wae sing golek papan sing ramah kanggo nyiyapake toko. Nanging, Ceuta, kutha otonom ing Spanyol, bubar wis pindhah, lan terus ngrebut luwih saka pasar.

Benteng Kerajaan Ceuta
Benteng Kraton Ceuta ing wayah sore. Kutha otonomi Spanyol terus sukses saka dadi hub kanggo operator game. (Gambar: Pinterest)

Ceuta bisa uga ana ing Spanyol, nanging nduweni kontrol otonomi sing signifikan babagan aktivitase. Wiwit 2011, wis narik kawigaten perusahaan game liwat insentif financial lan tax break kanggo dadi hub game utama.

Malah ing dina kabut, Gibraltar bisa katon saka Ceuta. Jarak kasebut bisa dadi salah sawijining sebab sawetara perusahaan game nggawe lompat.

Ceuta Ngandelake Game

Ékonomi Ceuta sacara sakabèhané bubar mandhap sawetara taun, nanging saya mundhak. Kajaba iku, wis cukup apik kanggo nyetabilake penurunan risiko kredit sajrone taun kepungkur. Nanging, luwih akeh karya sing kudu ditindakake.

Pamrentah lokal nglaporake manawa 22% perusahaan ing kutha kasebut duwe risiko gagal bayar. Sadurunge COVID-19, level kasebut 13%. Taun kepungkur, 23% perusahaan duwe risiko dhuwur.

Ing separo pisanan taun 2022, Ceuta durung ndeleng bangkrut sing diajukake. Taun kepungkur, ana siji. Formasi perusahaan anyar mundhak 3%, dene perusahaan bubar mudhun 7%.

Saiki ana luwih saka 34 perusahaan game kanthi kantor ing Ceuta. Antarane iki Flutter Hiburan, 888 Holdings, Juegos Espaa lan Playtech, miturut iGaming Ceuta.

Ceuta nduweni ekonomi adhedhasar layanan. Udakara 33% perusahaan ing wilayah kasebut konsentrasi ing sektor komersial, sing nuduhake 16% kegiatan ekonomi kutha. Sektor industri kutha (3% saka perusahaan) nduweni bobot ekonomi minimal ing wilayah kasebut, nyedhiyakake 1% saka turnover.

Sektor konstruksi lan real estate duwe bobot sing signifikan, yaiku 21% saka total. Nanging, pengaruhe marang ekonomi luwih murah, amarga mung 5% saka turnover. Layanan bisnis, sing kalebu 11% perusahaan, mung 2% saka turnover.

Iki ngendi industri game mbuktekaken dhewe kanggo Ceuta. Ing nganyari anyar saka pamaréntah, 68% saka turnover ekonomi Ceuta asalé saka mung 3% saka total aktivitas komersial. Segmen kasebut yaiku gambling lan taruhan.

Ceuta kanggo Narik manungsa waé liyane

Ing 2011, Ceuta dadi tuan rumah 26 kantor kanggo perusahaan game. Sing rada mudhun ing sawetara taun sabanjure, mudhun dadi 21 ing 2017 lan 2018. Kabeh mau mundhak ing 2019, kanthi lompat sing signifikan dadi 34 ing 2020.

Saliyane perusahaan kasebut ing ndhuwur, Codere, Luckia, lan liya-liyane pindhah menyang kutha amarga insentif. Ana balen kanggo perusahaan lan gambling pajak kegiatan lan ora pajak PPN. Ngganti sing terakhir yaiku Pajak Produksi, Layanan lan Impor, sing meh ora kacathet ing 0,5%.

Ana uga diskon kanggo karyawan perusahaan game. Pajak Penghasilan Pribadi, contone, nawakake diskon 60%.

Ing dhuwure Gibraltar minangka pusat game, industri kasebut nggawe 40% saka produk domestik bruto. Saiki, Ceuta nyekel paling akeh lan terus berkembang.

Data GDP paling anyar kanggo Spanyol nyakup 2020. Ing taun kasebut, kabeh komunitas lan kutha otonom (Ceuta lan Melilla) ngalami penurunan. Ceuta mudun kurang saka liyane, kajaba Extremadura.

Ceuta durung siyap kanggo unseat Malta minangka hub game utama, kang bakal dadi feat angel kanggo entuk. Nanging, iku bisa, lan nomer nuduhake yen industri game mbangun kekuatan ing kutha.

#Ceuta #Betting #Dadi #Pusat #Operator #Game #Mbayar

Bernard Chong

Venetian ing Vegas bakal dadi tuan rumah Mid-States Poker Tour ing September

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 07:31

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 07:31.

Mid-States Poker Tour (MSPT) nggawe babak, siap bali menyang salah siji panggonan favorit. Sabanjure mandeg ing sirkuit punika Venetian ing Las Vegas, teka 3-5. September.

Venetian ing Las Vegas, NV
The Venetian ing Las Vegas, NV ing wayah wengi. resorts Casino sepisan maneh nyepakaké kanggo tuan rumah sawetara turnamen poker. (Gambar: Trip Savvy)

Venetian bakal dadi tuan rumah Acara Utama MSPT, turnamen tuku $ 1,100 kanthi jaminan $ 500,000. Ing acara MSPT padha ing Juni, pemain poker Argentina Federico Roberto dikirim hadiah utama $ 294,327.

Dina 1a lan 1b ditindakake ing tanggal 3 lan 4 September. Banjur, kabeh sing slamet kumpul maneh ing 5 September kanggo main ing meja final. 2.154 pemain melu ing acara kang Roberto wekasanipun menang, sanajan World Series of poker njupuk Panggonan ing wektu sing padha.

MSPT Nggawe Babak

Turnamen Venice sing bakal teka minangka bagéan saka acara tahunan MSPT ing AS. Ana pitung Acara Utama ing seri kasebut, uga sawetara acara tuku $ 360 liyane.

The MSPT Main Event pungkasan ana ing Grand Falls Casino ing Sioux Falls, SD. Ora narik kawigaten akeh wong – mung 503 pemain – nanging duwe hadiah utama $ 104,579. Beau Wilshire saka Shawnee, KS, minangka pemenang gedhe.

Sawise mandheg ing Venesia, MSPT tumuju California. Sycuan Casino Resort in San Diego bakal tuan rumah US poker Championship saka 15-25. September. Acara utama seri kasebut duwe $ 570,000 GTD kanggo pemain.

Sawisé iku, MSPT bakal Firekeepers Casino ing Michigan, ngendi Michigan State poker Championship sijine $ 1 yuta ing meja. Seri kasebut dumadi saka 13-16 Oktober. Sabanjure ing baris liyane mandeg ing South Dakota, ing Silverado Casino ing Deadwood, saka 21-23. Oktober.

Riverside Casino i Iowa nderek saka 27-30. Oktober. MSPT banjur bali menyang Venice kanggo acara liyane saka 1-6 November. Pungkasan, Running Aces Casino ing Columbus bakal dadi tuan rumah Winter Poker Classic Series saka 1-11 Desember.

Venice Enggo bareng yuta

Venetian ora mung mandeg biasa kanggo MSPT. Iku uga ajeg tuan rumah seri dhewe saka turnamen poker, salah siji kang wiwit dina.

Seri DeepStack Extravaganza III bakal mbukak nganti 2 Oktober, kanthi luwih saka $ 3,8 yuta ing kolam renang sing dijamin kasedhiya. Nerangake sawise DeepStack Showdown, sing ditindakake 1-29 Agustus.

Acara perdana yaiku $ 400 NLHE Monster Stack, sing menehi jaminan $ 15.000. Umume acara nawakake jaminan limang angka, nanging sawetara sing luwih dhuwur.

Acara UltimateStack NLHE $ 400 duwe jaminan $ 150,000. Ana uga $1,640 NLHE Stairway to Millions (STM), sing duwe jaminan $100,000. Saka ing kono, acara STM $10,400 nawakake $200,000 GTD.

STM $ 15.800 bakal menehi $ 300.000 lan acara STM $ 26.000 duwe jaminan $ 500.000. Acara gedhe yaiku turnamen STM $ 52,000, sing duwe $ 600,000 ing meja.

#Venetian #ing #Vegas #bakal #dadi #tuan #rumah #MidStates #Poker #Tour #ing #September

Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik

Macau casinos gaming revenue GGR

Massachussetts Sports Betting dadi hukum, minangka pratandha pamaréntah mantunaken masalah ingkang guyub

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 8:16h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:17.

totoan olahraga Massachusetts resmi legal sawise Gubernur Charlie Baker (tengen) Rebo mlebu kompromi legislatif tekan Senat negara lan House pungkasan sasi.

Massachusetts olahraga totoan Charlie Baker
Gubernur Massachusetts Charlie Baker mengeti sawise mlebu ing budget taun fiskal negara 2023 28. Juli 2022. Baker mlebu ing Massachusetts Bill totoan olahraga liwati dening legislatif minggu iki. (Gambar: State House News Service)

US Supreme Court marang negara daya kanggo mutusaké hukum dhewe ing totoan olahraga liwat kaputusan Mei 2018. Nanging njupuk Massachusetts legislatif luwih saka patang taun kanggo mutusaké carane Persemakmuran bakal ngatur gambling kuwi.

Senat negara lan Dewan Perwakilan wis ngliwati tagihan taruhan olahraga sing saingan. Sawise deadlock legislatif, Komite Konferensi Olahraga Betting khusus dibentuk kanggo mutusake masalah beda. Panitia kasebut nggayuh tujuan kasebut nalika legislatif ditundha kanggo 2022.

Baker, pengacara Massachusetts dangu kanggo ngidini totoan olahraga lan nggabungake luwih saka 30 negara liyane sing wis rampung, matur nuwun marang legislator nalika mlebu resolusi dadi hukum.

We appreciate pengabdian lan mantunaken masalah ingkang guyub ditampilake dening Legislatif ing prakara iki, lan kita ngarep-arep kanggo support karya Komisi Gaming Massachusetts (MGC) ing implementasine tanggung jawab saka hukum ing sawetara sasi sabanjuré, “ujare gubernur.

Nalika totoan olahraga resmi legal ing Massachusetts, iku bakal njupuk sawetara wektu sadurunge taruhan diijini pisanan diselehake. MGC kudu ngembangake lan ngetrapake peraturan anyar kanggo ngatur taruhan olahraga, banjur ngirim lan mriksa aplikasi taruhan olahraga sadurunge menehi hak istimewa kasebut kanggo kepentingan sing cocog, sadurunge taruhan legal pisanan bisa ditindakake.

Watesan College

Debat gedhe antarane senator negara ing sarujuk kompromi karo Bill totoan olahraga House masalah olahraga College.

Akeh senator nyatakake uneg-uneg saka pimpinan universitas sing ngidini sportsbooks kanggo totohan ing atletik College bakal nggawe atlit College ing resiko gedhe diangkah dening wong begalan saka muter. Pemimpin House ngandika ngelawan bener, minangka ora kalebu olahraga College bakal terus nang ing game NCAA karo bandar judi lemah ngendi prilaku pidana kuwi luwih kamungkinan saka ing lingkungan diatur.

Ing lemah umum ditemokaké dening panitia legislatif gabungan njogo ban ing College totoan olahraga nglibatno sekolah basis negara. Nanging Sportsbooks bakal bisa kanggo kurban rintangan ing kabeh College olahraga sing ora kelakon ing Persemakmuran anggere acara ora kalebu Massachusetts College utawa universitas.

Nanging bakal ana kesempatan kanggo pembuangan Boston College kanggo nggawe taruhan legal ing Eagles.

Massachusetts olahraga totoan kompromi ngidini oddsmakers kalebu Massachusetts colleges ing rangking sak turnamen kayata NCAA Maret Madness. Bebaya iki uga ditrapake kanggo turnamen konferensi, nanging game bowling bal-balan College dilarang kajaba Playoffs College Football papat tim.

Kasino, Racetrack, Online

Tagihan totoan olahraga Massachusetts menehi wewenang MGC kanggo ngetokake telung kategori lisensi.

Telu kasino komersial negara – Encore Boston Harbour, MGM Springfield, lan Plainridge Park – saben nduweni hak kanggo buku olahraga bata-lan-mortir. Casinos uga bakal diijini kanggo operate totoan olahraga online liwat partners pihak katelu.

Loro balapan jaran negara uga layak kanggo totoan olahraga urip, nanging ora duwe hak istimewa seluler. Akhire, kategori katelu saka totoan olahraga kanggo operasi rampung remot. Perusahaan kaya DraftKings lan FanDuel bakal bisa njaluk lisensi buku olahraga online tanpa kudu nyambung menyang kasino.

Massachusetts bakal pajak penghasilan taruhan olahraga langsung 12,5% lan penghasilan seluler 15%.

#Massachussetts #Sports #Betting #dadi #hukum #minangka #pratandha #pamaréntah #mantunaken #masalah #ingkang #guyub

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Awake Lake Mead Dadi Bapakku, ujare Pribumi Las Vegas

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 10:06

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 10:08.

Ing Mei 1958, Daniel Kolod, 22 taun, nunggang speedboat ing Lake Mead karo kanca nalika padha tangi. Wong loro mau dibuwang ing banyu. Siji ora tau metu.

Polisi ujar manawa Kolod tenggelam ing Teluk Callville. Awake ora tau pulih. Nanging Todd Kolod, 67 taun, saiki yakin manawa awak kaloro sing ditemokake ing musim semi iki ing sisih ngisor Lake Mead sing mentas dibukak duweke bapake. Ditemukake tanggal 7 Mei 2002 ing Calville Bay.

Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama.
Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama. (KELAS)

Polisi lan pejabat taman wis nyatakake cara pati ora curiga. Minggu iki, kantor koroner Clark County ngumumake umur wong sing tiwas nalika tiwas: antarane 23 lan 38.

“Kanthi saben pitunjuk, aku tansah duwe pangarep-arep ing pikiranku yen bakal luwih adoh saka tujuane, nanging kanthi konsisten, saben pitunjuk ndadekake kita luwih cedhak, lan kaya target tembak,” Todd, sing manggon ing Spanyol, marang KLAS – I-Team TV Investigator minggu.

Petunjuk liyane yaiku untu ngarep balung sing ilang. Daniel Kolod tiwas amarga kacilakan mobil setaun sadurunge tenggelam lan nganggo gigi palsu sebagian, Todd marang KLAS.

Ora Bisa Nemokake Awake

Saksi ujar manawa dheweke weruh Daniel Kolod tenggelam ing Teluk Callville, miturut crita KLAS. Prau sing ditumpaki wong loro mau ditemokake ngubengi dhewe kira-kira sakilometer saka panggonane kecemplung. Nanging, golèk mayat ora ana hasil.

“Simbahku, dheweke nindakake kabeh sing bisa kanggo nemokake mayat,” ujare Todd, sing umure 3 taun nalika bapake tenggelam. “Aku mung nganggep yen nemokake mayit ora mungkin.

Miturut Todd, kantor koroner durung kontak karo kulawargane kanggo njupuk conto DNA.

“Aku wiwit kelangan pangarep-arep,” ujare marang KLAS. “Mbok menawa panemuan anyar iki bisa ngerteni apa wae.”

Isih Ora Ngiwa

Tanggal 1 Mei 2022, mayat ing Lake Mead nggawe warta internasional sawise para pelaut nemokake sing pertama saka seri mayat ing tong logam korosi ing ngisor Pelabuhan Hemenway. Bebarengan karo kantor koroner, polisi rajapati nyelidiki kasus wong sing diyakini tiwas kanthi tatu tembak ing sirahe ing pertengahan 70-an nganti awal 80-an.

Ing tanggal 25 Juli 2022, balung katelu ditemokake sebagian tenggelam ing lendhut ing Swim Beach, area rekreasi cilik ing sadawane Boulder Basin. Pati wong kasebut ora dianggep curiga.

Lake Mead saiki ing 30% saka kapasitas lengkap. Iki minangka tingkat paling ngisor wiwit pisanan diisi karo rampunge Bendungan Hoover ing taun 1935. Rong puluh taun kalem salju limpasan menyang Kali Colorado wis kasebut minangka faktor kontribusi utama.

Lake Mead minangka reservoir paling gedhe ing AS. Iki nyedhiyakake banyu kanggo meh 20 yuta wong ing California, Nevada, Arizona, lan bagean Meksiko. Tlaga iki pungkasan dianggep kebak ing taun 2000, nalika tingkat banyu tekan 1.214 kaki. Wis ambruk 174 kaki wiwit iku, ninggalake dering adus putih eerie saka calcium lan mineral liyane larut banyu sadurunge ing tembok sawijining.

“Nalika tingkat banyu surut lan fluktuasi, bisa uga artefak sing kita kenal lan ora ngerti bisa muncul; kalebu sisa-sisa manungsa saka laporan wong sing ilang sadurunge, “tulis layanan taman ing pratelan.

#Awake #Lake #Mead #Dadi #Bapakku #ujare #Pribumi #Las #Vegas

Bernard Chong

Pemilik Perusahaan Esports Bren Esports Dituduh Dadi Penyelundup Narkoba

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 07:40.

Pengusaha ing Filipina, lan pemilik organisasi Bren Esports, ana ing radar Biro Investigasi Nasional (NBI). Bernard Chong ngadhepi tuduhan perdagangan narkoba ing kasus sing nglibatake kira-kira $33.6 yuta, miturut media Filipina.

Bernard Chong
Bernard Chong (tengah) berpose karo anggota Bren Esports, tim esports sing didegake. Pengusaha kasebut ngadhepi tuduhan yen dheweke minangka penyelundup narkoba ing negara asale ing Filipina. (Gambar: Tiebreaker Times)

Kasus kasebut diwiwiti ing taun 2019 ing Pelabuhan Kontainer Internasional Manila ing Filipina. Nalika iku Chong dadi tokoh ing kasus perdagangan narkotika minangka salah sawijining pemilik Fortuneyield Cargo Services Corporation. Perusahaan layanan kargo kasebut diduga duwe hubungan karo operasi penyelundupan.

Utamane, polisi percaya yen perusahaan kasebut duwe peran ing perdagangan methamphetamine ilegal. Akibaté, panguwasa pengin Chong nyerahake awake dhewe supaya bisa nanggapi tuduhan kasebut.

Waran Penahanan In-Game

Polisi ing Filipina ngetokake surat perintah penahanan Chong nalika musim panas taun 2021. April kepungkur, dheweke nyoba banding karo surat perintah kasebut, nanging hakim pengadilan nolak panjaluke.

NBI banjur nindakake operasi nggoleki kanggo nahan Chong. Nanging, nganti saiki durung bisa. Saiki, panguwasa wis ngluncurake panggilan umum supaya dheweke nyerah.

Mokal. Chong durung nyatakake ing ngendi dheweke, nanging njupuk Twitter ing dina Selasa kanggo menehi kabar babagan kahanane. Ing thread, kang diarani Filipina minangka “negara asal”, Chong “unequivocally” nolak pratelan.

Chong nambahake, “Aku percaya karo sistem kaadilan sing nglindhungi wong sing ora salah, lan bebener bakal tetep menang. Muga-muga iki bisa ngilangi keraguan sampeyan lan matur nuwun kanggo dhukungan sajrone wektu sing angel iki.

Ing Filipina, penahanan amarga penyelundupan utawa penyelundupan narkoba tegese penahanan pra-sidang otomatis. Ora ana jaminan, lan kasus bisa njupuk rata-rata telung nganti limang taun kanggo ngliwati sistem pengadilan.

Bren Esports Push Maju

Chong ngedegake Bren Esports ing 2017. Organisasi kasebut duwe tim ing sawetara kompetisi esports ing Wild Rift, CS: GO, VALORANT, lan liya-liyane.

Bren nduweni kualifikasi kanggo Tour Juara VALORANT taun kepungkur ing Berlin, nanging ora bisa melu amarga masalah visa. Sawetara minggu sabanjure, Bren pisah karo para pemain, sing banjur gabung karo Team Secret.

Ing Januari 2021, tim Mobile Legends organisasi kasebut menang ing Kejuaraan Dunia M2 ing Singapura. Kanggo menang, dheweke entuk dhuwit $ 140.000.

Bren isih ana ing jadwal kanggo nyoba lolos menyang IESF World Esports Championships (IESF WEC) kaping 14. Bakal melu kualifikasi wiwit tanggal 8 Juli lan durung nuduhake manawa drama saiki karo pangadeg bakal nggawe prabédan.

IESF WEC minangka seri kejuaraan dunia esports sing bakal dianakake ing Bali ing Desember iki. Bakal nampilake enem game ing taun iki, uga hadiah hadiah $ 500,000. Kajaba iku, kanggo pisanan PUBG Mobile bakal katon ing acara kasebut.

Saliyane dadi pangadeg Bren, Chong duwe tangan ing sawetara segmen komersial. Ing antarane yaiku platform media sosial Lyka, merek sandhangan World Balance lan rantai restoran Kanada Tim Hortons.


#Pemilik #Perusahaan #Esports #Bren #Esports #Dituduh #Dadi #Penyelundup #Narkoba