Tag Archives: Citi

casino stocks

MGM, Sands antarane Top Consumer Cycle Ideas, Citi ngandika

Dikirim ing: 19 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 11:09.

Ing taun kasar kanggo wutah saham, iku ora surprise sing sektor konsumen – ngarep kanggo ekuitas casino – ing krusuhan, nanging sawetara Analysts nyetujui Las Vegas Sands (NYSE: LVS) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM) minangka gagasan investasi actionable. .

pasir MGM
Turis njupuk gambar ing ngarepe Bellagio. Citi ngandika Sands lan MGM nawakake munggah potensial. (Gambar: CNN)

Ing laporan anyar kanggo klien, strategi ekuitas Citi Scott Chronert nyathet yen pandangan bank yen penurunan regane ing tangan kenaikan tarif agresif Federal Reserve ora owah lan pangarepan pangentukan peserta pasar penting kanggo maju.

Kanthi cathetan iki, kita luwih maju menyang gaya Pertumbuhan lan luwih adoh saka telpon agnostik gaya kita wiwit Mei. Antarane faktor kasebut, kita luwih seneng Kualitas lan Momentum tinimbang Min/Low Vol lan Nilai Enhanced, “tulise.

Sanadyan MGM utawa Sands pas Bill minangka saham volatility kurang lan wis dadi salah siji saka faktor investasi kinerja ndhuwur ing taun, nanging momentum lan kualitas bisa Applied kanggo pasangan saham casino. Relatif ngandika, LVS duwe momentum amarga saham munggah 2.66% taun-kanggo-tanggal nalika S&P 500 meh 19% luwih murah.

MGM, Idea Siklus Konsumen Utama ing Sands

Citi nampilake Indeks S&P 1500 kanggo perusahaan sing dirating “tuku” utawa “adol” ing 11 sektor standar klasifikasi industri global (GICS).

Ing kawicaksanan konsumen, bank kasebut nggawe sangang jeneng, kalebu LVS lan MGM. Iku mung usaha casino ing grup. Ora ana jeneng game sing ditemokake ing antarane trio saham siklus konsumen bearish Citi.

Ing basis apa wae, nada positif Citi ing operator Bellagio lan Marina Bay Sands kritis, nanging luwih bener nalika nimbang ramalan bank sing nambah kemungkinan resesi ing separo pisanan 2023. Resesi meh mesthi bakal nyuda belanja konsumen, bisa uga nyiwit saham game ing proses. .

“We project a nambah kamungkinan saka resesi liwat 1H ’23. Sajrone jangka menengah nyana volatilitas ing antarane kisaran 3650-4700 amarga para investor nimbang wutah sing luwih lemah tinimbang Fed sing duweni potensi kurang hawkish, “tambah Chronert.

MGM, Properti Mutu Pasir

Kualitas gambar kanggo operator Mandalay Bay lan Parisian Macau beda-beda. Loro-lorone, minangka kasus karo akeh industri casino, nggawa beban utang sing cukup gedhe lan ora dianggep layak kanggo investasi dening telung agensi rating utama.

Sands durung mbalekake dividen utawa tuku maneh saham dhewe wiwit wiwitan pandemi koronavirus. Nalika mbayari taunan MGM iku padha karo mung siji Penny saben bareng, buta casino wis panuku darmabakti saka Enggo bareng wiwit taun kepungkur lan Ngartekno suda nomer Enggo bareng pinunjul. Iku sipat kualitas.

Loro-lorone operator nuduhake sipat kualitas umum: hoarding awis kuwat. Ing pungkasan kuartal kaping pindho, LVS duwe awis $ 6,46 milyar nalika MGM duwe awis $ 5,78 milyar ing tanggal 30 Juni.

#MGM #Sands #antarane #Top #Consumer #Cycle #Ideas #Citi #ngandika

casino stocks

MGM Stock Dijenengi Top Tematik Idea Miturut Citi Analyst

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Enggo bareng saka MGM Resorts International (NYSE: MGM) munggah luwih saka 16% ing sasi kepungkur, nimbulaké sawetara Analysts argue sing Simpenan bangunan ing momentum separo kapindho.

MGM
Singa apik ing MGM Grand ing Las Vegas Strip. Citi ujar saham MGM minangka ide tematik sing menang. (Gambar: Twitter)

Ing laporan dina iki, Citi nyemak gagasan tematik sing paling dhuwur kanggo separo kapindho 2022. Bank kasebut nyorot saham kanthi pengaruh ing macem-macem tema, kalebu intelijen buatan, otomatisasi, model bisnis basis internet, konsumen pasar berkembang, pangenalan merek dhuwur lan jaringan. nul eksposur. MGM iku salah siji saka 30 jeneng ing dhaftar.

Saka kene, kita ndeleng ing ngisor kranjang iki lan nyedhiyakake dhaptar saham sing dirating Citi Buy sing duwe eksposur dhuwur / medium babagan apa sing dianggep minangka tema sing paling menarik ing S&P 500, “tulis ahli strategi Scott Chronert. “Saham karo wutah pangentukan samesthine negatif dibusak, karo saham isih ditingkat dening total samesthine bali.”

MGM katon ing dhaptar “Tematik 30” Citi amarga eksposur konsumen sing muncul. Ing kasunyatan, operator casino skor 65,5%, mung mburi General Motors (NYSE: GM). Operator Bellagio mung ekuitas game ing dhaptar.

MGM Bisa Ngimbangi Risiko Internasional

Telpon Citi yen MGM minangka game tren konsumen pasar sing berkembang bisa dipercaya amarga operator duwe 56% MGM China.

Tegese paparan Macau, sing wis dadi proposisi ngganggu kanggo operator kasino ing taun iki ing tengah-tengah tumindak keras China babagan kasus COVID-19. Dadi, MGM China nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR) saiki. Begjanipun, luwih saka perusahaan US basis liyane operasi ana, MGM wis stopkontak kanggo ngimbangi resiko China.

“Asil Las Vegas Strip ngalangi, lan katon kaya dikarepake lan pola mbuwang ora nuduhake pratandha saka kalem nganti Juli,” analis Stifel Steven Wieczynski wrote ing cathetan anyar ing MGM.

Dheweke menehi rating saham “tahan” kanthi target rega $42. Operator Excalibur nduweni tilas paling gedhe ing Strip.

Faktor MGM Sarujuk liyane

Nalika Citi memuji MGM minangka game konsumen sing berkembang, perusahaan uga mriksa kothak kanggo pangenalan merek sing nyenengake lan sawetara cahya internet liwat unit BetMGM.

Nyatane, iGaming lan bisnis totoan olahraga online potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator terus kanggo matesi mbuwang promosi liwat mangsa bal-balan lan yen padha njupuk kauntungan saka legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts.

“Nggabungake kabeh, kita mikir Manajemen wis digambar sesanti strategis milutaken dumadi saka optimalisasi aset sing, online gambling lan inisiatif pembangunan resort terpadu ngajokaken,”Wieczynski rampung.

#MGM #Stock #Dijenengi #Top #Tematik #Idea #Miturut #Citi #Analyst