Tag Archives: Choctaw

Choctaw Casino & Resort – Durant

Mantan buruh Choctaw Casino Diduga nyolong $ 10K saka Oklahoma Venue

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

Dianyari pungkasan ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

A mantan pegawe ing Durant, Okla kang Choctaw Casino dinuga nyolong $ 10.000 saka kubah property ing Oktober. Dheweke saiki ngadhepi litigasi, KXIIstasiun TV lokal, kacarita.

Choctaw Casino & Resort – Durant
Choctaw Casino & Resort – Durant, gambar ndhuwur. A mantan buruh casino seng di tuduh kanggo nyolong dhuwit ing ajang. (Gambar: Choctaw Nation)

Gregory Kaleb Perry, 37 taun, sadurunge dadi juru tulis ing kasino. Iki menehi akses menyang dhuwit sing disimpen ing brankas.

Dheweke diduga nyolong tagihan $ 100 lan diiseni ing klambine, miturut dokumen pengadilan. Perry dinuga nyelehake sawetara dhuwit menyang akun bank pacare, Mitsy McCulley.

Perry ngginakaken sawetara saka loot ing gambling , ragad pengadilan, denda, dhaharan restoran, bar, tagihan medical, lan Tetep ing Choctaw Casino Resort, miturut. KXII.

Perry dinuga ngginakaken antarane $ 500 lan $ 600 saka dhuwit ing casino. Dheweke uga ngentekake $80 kanggo ngombe ing Mason Jar Bar, KXII ngandika.

Biaya kasebut ora langsung kasedhiya.

Choctaw Casino dilakokno dening Choctaw Bangsa. Dipercaya minangka negara India paling gedhe nomer telu ing AS. Negara iki duwe luwih saka 200.000 anggota suku lan luwih saka 11.000 karyawan.

Mississippi Casino Maling

Ing kasus sing ora ana hubungane, Reginal Brown, 36, mantan pegawe Pearl River Resort – Silver Star Casino ing Mississippi ngakoni guilty ing April kanggo nyolong perpetrated dening pegawe saka perusahaan gambling ing lemah Indian. Dheweke bakal ngindhari wektu kunjara nanging kudu mbayar denda.

Brown punika waiter banquet ing Silver Star Hotel & Casino . Antarane Januari lan Mei 2016, Brown digunakake sandi kanggo nyolong babagan $ 10.800 saka daur ulang awis ing casino, Mississippi Acting US Agung Darren J. LaMarca ngandika ing statement.

Managers Casino golek bedo ing cathetan accounting. Ana uga bukti ing kamera ndjogo casino.

Penyidik ​​​​Departemen Polisi Choctaw diwawancarai Brown. Brown ngakoni kanggo nampa dhuwit, LaMarca ngandika. Brown didakwa dening juri agung federal ing Desember 2018.

Brown dijatuhi hukuman uji coba limang taun wulan kepungkur. Yen gagal ngrampungake masa percobaan kanthi sukses, dheweke bisa ngadhepi paukuman sing luwih abot.

Dheweke uga kudu mbayar ganti rugi $ 10.800, adhedhasar paukuman sing diwenehake dening Hakim Pengadilan Distrik Federal Kristi H. Johnson.

Brown ngadhepi ukuman maksimal 20 taun penjara lan denda $ 1,000,000, ujare LaMarca.

Casino dilakokno dening Mississippi Band saka Choctaw Indian.

kasus Minnesota

Uga, ing Maret 2021, mantan pengawas casino suku ngakoni guilty kanggo embezzling luwih saka $ 300.000 saka Fortune Bay Resort Casino ing Minnesota liwat span saka saklawasé pitung taun.

Jennifer Lynn Boutto, 32, saka Orr, Minn., Dihukum penjara wolung sasi kanggo embezzlement lan nyolong dana suku. Dheweke uga diselehake ing taun rilis sing diawasi. Boutto uga kudu menehi suku karo rugi lengkap $ 315,739,87.

Boutto ngandika nalika makarya ing Fortune Bay Resort Casino , kang diduweni lan dilakokno dening Bois Forte Band Chippewa, meh 3.000 transaksi fraudulent kanggo gain financial.

Minangka supervisor meja ngarep, Boutto ngetokake mbalekaken dhuwit kanggo pelanggan tanpa pengawasan langsung. Boutto ngakoni yen dheweke nyolong dhuwit kanthi mbalekake dhuwit palsu marang invoice pelanggan Fortune Bay sadurunge.

Boutto njupuk mbalekaken nanging nyimpen dhuwit kanggo awake dhewe.

#Mantan #buruh #Choctaw #Casino #Diduga #nyolong #10K #saka #Oklahoma #Venue