Tag Archives: Catawbas

Catawba Two Kings

Catawbas Nanggapi Laporan babagan Kasino, ujar NIGC Review ‘Standar’

Dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Paling anyar dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Komite Eksekutif Catawba Nation ngetokake statement pungkasan Kamis kanggo nanggepi Jurnal Wall Street artikel bab Two Kings Casino , bilih suku basis Carolina Selatan “setya kanggo selaras lengkap” karo hukum Federal lan hukum game dhewe.

Catawba Two Kings
Pejabat saka Negara Catawba ngethok pita kanggo ngrameke bukaan casino sauntara negara suku kang pungkasan taun ing Kings Mountain, NC. Ana, Komite Eksekutif Catawba ngetokake statement nanggapi artikel Wall Street Journal babagan proyek casino permanen, sing ditundha. (Gambar: Catawba Nation/Facebook)

Iku Jurnal Artikel fokus ing akeh individu disambungake karo politikus lan carane padha kaiket karo perusahaan sing nyewa peralatan game kanggo Suku Two Kings Casino , dumunung ing Kings Mountain, NC. Artikel uga nyatet sing construction saka $ 273 mayuta-yuta casino permanen telat ing bagean amarga “diselidiki mbukak” dening Komisi Gaming Indian National (NIGC).

Pejabat Catawba ngritik sawetara liputan media sing teka Jurnal nglaporake lan nuntut sawetara laporan babagan “mlumpat menyang kesimpulan sing salah” pejabat umum utawa sedulure ana ing penyelidikan NIGC.

Nanging, NIGC nindakake investigasi standar nalika mriksa perjanjian dolanan suku lan operasi game. ngandika statement.

Ing statement ngandika diselidiki iki mung fokus ing apa Catawba Bangsa minangka “kapentingan kepemilikan tunggal” ing Two Kings Casino , kang dibutuhake ing Indian Gaming Regulatory undhang (IGRA). Bab-bab sing gegayutan karo wong sing kasebut ing Jurnal laporan tiba saka wilayah NIGC.

Temporary Casino Bukak Swara Setaun

Luwih saka setahun kepungkur, Catawba Nation mbukak fasilitas game makeshift ing 17 hektar ing North Carolina, udakara 30 menit ing sisih kulon Charlotte. Originally dibukak karo 500 mesin game, nanging wiwit ditambahi kanggo saiki nampung 1.000. Ing wulan Juni, rencana diumumake kanggo buku olahraga toko ing kasino.

Casino permanen, kang samesthine kanggo generate 2.600 full-time jobs lan ewu liyane kanggo construction, samesthine bakal njupuk bab taun kanggo mbangun, miturut woro-woro suku sadurungé. Iku bakal house nganti 1.800 mesin game.

“Bangsa Catawba terus bisa rapet karo NIGC ing review standar project casino kita,”Said Komite Eksekutif suku. “NIGC mriksa kabeh perjanjian, lan suku kita, kaya suku liyane ing negara kasebut, kudu ngetutake amandemen utawa syarat sing diwenehake dening NIGC.”

Two King ‘Fully Understood’

Catawba Bangsa iki dipeksa kanggo lelungan menyang North Carolina kanggo mbangun casino sawise pejabat South Carolina gelem ngidini kelas III game.

Nanging, Band Eastern Cherokee India, kang makaryakke loro kasino ing sisih kulon North Carolina, mbantah rencana Catawba, tantangan ing pengadilan federal. Nanging, pungkasan taun kepungkur, Kongres ngliwati tagihan belanja pertahanan sing kalebu pranata sing ngenali 17 hektar tanah sing dipercaya pemerintah federal. Nalika Presiden Biden mlebu tagihan dadi hukum, mungkasi EBCI efforts kanggo mungkasi Catawba casino ing pengadilan.

US Rep Jim Clyburn disponsori undang-undang sing ngenali tanah Catawba kalebu ing tagihan pertahanan. miturut Jurnal, sadulur Clyburn, John Clyburn, nyekel saham ing perusahaan peralatan. MPs ngandika Jurnal dheweke ora ngerti kapentingan sadulure ing casino.

pimpinan Catawba ana mbelo proses kang suku angsal tanah kanggo casinos.

“Proyek Loro Raja ditinjau kanthi teliti dening Departemen Dalam Negeri lan dijunjung dening pengadilan federal,” ujare pratelan kasebut. “Undang-undang sing relevan, sing ngetrapake hukum game India federal sing ketat kanggo proyek kasebut, wis ngliwati proses pangrungon kanthi transparan karo Kongres.”

#Catawbas #Nanggapi #Laporan #babagan #Kasino #ujar #NIGC #Review #Standar