Tag Archives: casino

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

Choctaw Casino & Resort – Durant

Scarlet Pearl Casino Shooter Wanted, Pembunuhan Suspect Car Set On Fire

Dianyari: 25 September 2022, 11:51

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 12:08.

polisi Mississippi mburu loro tersangka ing shooting agawe minggu kepungkur ing Scarlet Pearl Casino . A mobil dicolong disambung menyang angkara dumunung cedhak Alabama. Wis diobong.

Nicolaus Craig
Nicolaus Craig, digambar ing ndhuwur. Dheweke dijupuk lan matèni minggu kepungkur nalika lungguh ing mobil diparkir ing casino Mississippi. (Gambar: National Gun Violence Memorial)

A Nissan Altima biru peteng narik kawigatosan polisi sawise katon ing video pengawasan ing D’Iberville, Miss. watara wektu Rebo shooting fatal.

Mengko minggu kasebut, ditemokake ing kompleks apartemen ing Prichard, Ala. Mobil kasebut digambarake rusak dening geni, WXXVstasiun TV lokal, kacarita.

Rebo esuk Nicholaus Craig, 36, tatu serius nalika ing mobil rental diparkir ngelawan casino.

Craig lan gendakan padha nginep ing hotel casino kanggo ngrameke ulang tahun, laporan ngandika. Pasangan iki nedha bengi ana ing Hard Rock Hotel & Casino .

Sore-sore mburine ora penak amerga dioperasi akhir-akhir iki, banjur rencanane arep mlaku-mlaku sekitar jam 2 esuk. Nanging nalika ing mobil, dheweke ditembak sapisan.

Craig saka Mobile, Ala., Lan bubar manggon ing California, ngandika Harrison County koroner Brian Switzer WCBI, stasiun TV lokal. Dheweke wis mandheg ing Mississippi nalika arep ngunjungi wong tuwane ing Mobile.

Komentar ing Shooting

“Kita bangga karo wong-wong sing teka ngunjungi komunitas kita supaya rumangsa aman,” ujare Kepala Polisi D’Iberville Shannon Nobles dikutip dening WLOXstasiun TV lokal liyane.

Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino
Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino . Polisi Mississippi nggoleki wong kasebut. (Gambar: D’Iberville Police)

“Wong iki ora bisa lungguh ing mobil lan mikirake urusane dhewe tanpa kelangan nyawane.”

Otopsi ditindakake dina Kamis. Polisi durung ngumumake motif resmi pembunuhan kasebut.

“Saiki, apa sing kita pikirake minangka tumindak kekerasan acak lan wong iki, korban, mung mikirake urusane dhewe lan katon ana ing papan sing salah ing wektu sing salah,” ujare Nobles. WALA, stasiun lokal liyane. “Iki bisa dadi upaya rampokan sing gagal utawa upaya nyolong mobil sing gagal.”

A spokesperson kanggo Scarlet Pearl Casino luwih ngandika WLOX“Pikiran kita karo kulawarga sing kena pengaruh kedadeyan iki.”

Ora komentar tambahan bakal digawe dening casino nganti D’Iberville Police Department jangkep diselidiki.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, wong sing diduga nyerang pacare ing kasino sawise nandhang sawetara kerugian gambling dihukum 15 taun penjara ing wulan Agustus.

Kalah ing Casino

Christopher Neal McAlister, 45, saka Hattiesburg, Miss., Dihukum 45 taun kanggo angkara dening Hancock County Pengadilan Hakim Lisa Dodson. Ukuman telung puluh taun bakal dilereni yen dheweke kasil ngrampungake ukara 15 taun.

Ing Mei 2020, dheweke kelangan dhuwit ing Scarlet Pearl Casino. McAlister banjur nyerang wong wadon karo wong. Dheweke didakwa karo kekerasan rumah tangga lan serangan sing luwih abot, Sun Heraldngandika koran Biloxi, Miss.

Dheweke sadurunge didakwa kaping telu amarga kekerasan rumah tangga ing taun 2008, koran kasebut dilaporake.

Ing mangsa panas, uga kacarita sing revenue casino Mississippi taun pungkasan gunggungipun $ 2,669 milyar. Iki minangka industri game paling dhuwur ing negara sajrone luwih saka sepuluh taun.

#Scarlet #Pearl #Casino #Shooter #Wanted #Pembunuhan #Suspect #Car #Set #Fire

Choctaw Casino & Resort – Durant

Indiana Casino Player ngrampok $ 40K, Loro dering larang regane

dikirim ing: September 23, 2022, 04:59h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:10.

A bandit seng di tuduh ngrampok lan nyerang wong wadon sawise dheweke teka ngarep saka Indiana casino tetep ing kunjara ana. Kabar penahanan dheweke dilaporake minggu iki.

A South Bend, mobil polisi India
A South Bend, mobil polisi Ind., gambar ndhuwur. polisi South Bend dipenjara wong sing dinuga ngrampok wadon sawise dheweke ninggalake casino. (Gambar: WNDU)

Solomon Evans Jr., 54, Sauk Village, Ill., lan liya, wong unnamed ngiring korban saka ajang game Gary, Ind. menyang panggonan ing South Bend ing September 7, miturut WBNDstasiun TV lokal.

Dheweke metu saka mobil kanggo mlebu omah nalika Evans lan wong liya nyedhaki korban. Salah sijine tersangka ngacungake senjata api, ujare polisi South Bend.

Duo kasebut banjur nyolong rong cincin saka dheweke, tambah polisi. Dering kasebut regane $ 91.000 lan $ 88.000. Para bandit uga ngusap dhuwit udakara $ 40.000.

Para perampok langsung mlayu numpak truk.

Banjur, Evans diidentifikasi dening polisi. Dheweke ditangkep kanthi surat perintah lan ditahan ing St. Joseph ing September 13. Simpenan keamanan disetel ing $ 100.000.

Dheweke didakwa karo rampokan bersenjata lan rampokan sing nyebabake cedera awak, miturut cathetan pakunjaran online. Tersangka nomer loro katon isih buron.

Kedadean wiwit nalika loro wiwit ndeleng wong menang dhuwit ing lantai casino sadurunge stalking ngarep, ngandika laporan.

Nalika ngomong karo polisi, Evans dikonfirmasi yen dheweke ana ing kasino. Nanging dheweke ngaku lunga menyang South Bend kanggo njupuk asu. Pamilik asu kasebut ora ana ing omah, mula Evans lunga saka kutha, ujare marang panguwasa.

Laporan warta ora ngenali jeneng casino.

Layang Scam

Kajaba iku, ing September 2021, wong Indiana didakwa ing dakwaan federal kanthi penipuan surat sawise plot muncul amarga tuku properti sing ora cocog ing cedhak Kasino Hard Rock Indiana, jaksa penuntut. Dheweke dinuga spekulasi babagan tuku tanah sadurunge properti game Gary dibukak taun kepungkur.

Sergio Gutierrez, 49, saka Hobart didakwa sawise penyidik ​​​​menemokake skema multi-taun, miturut Penjabat Jaksa Agung AS Tina L. Nommay kanggo Distrik Lor Indiana.

Plot kasebut kedadeyan antarane 2015 lan 2019, ujare ing pratelan. Iku nyoba kanggo dinuga ngapusi Kantor Auditor Lake County.

Gutierrez uga diduga gagal mbayar pajak properti $ 22,000, miturut Wektu Indiana Barat Laut. Pajak kudu dibayar kanggo papat properti, ujare laporan kasebut. Ing skema kasebut, Gutierrez nyoba ndarbeni acreage tambahan, nanging dheweke ora bisa nindakake amarga telat pajak properti, ujare Nommay.

Taun kepungkur, Gutierrez ngaku ora guilty ing Pengadilan Distrik AS ing Hammond, Ind. ing tuduhan penipuan mail.

Aplikasi Olahraga Online

Kajaba iku, Hard Rock Northern Indiana ngluncurake aplikasi taruhan olahraga online ing awal wulan iki.

casino, kang diduweni dening Hard Rock International, perusahaan game basis Florida, melu pemain karo pendekatan sing nggabungake game online lan pengalaman urip.

Ing njaba Indiana, aplikasi Hard Rock Sportsbook kasedhiya ing Tennessee, Arizona, Iowa, New Jersey, lan Virginia. Hard Rock diduweni dening Florida Seminole Suku.

#Indiana #Casino #Player #ngrampok #40K #Loro #dering #larang #regane

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakaké. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming

Iowa greyhounds

Zia Park Casino Kidnapping Video Mungkin Ora Apa Iku Katon Kaya

dikirim ing: September 20, 2022, 05:06h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 05:06h.

Video keamanan saka New Mexican wadon ketoke diculik saka Zia Park Casino Hotel Racetrack, cedhak tapel wates karo Texas, saiki lagi dievaluasi dening penyidik.

Zia Park Kab
Video keamanan casino Erica Martinez sadurunge dheweke digabung menyang mobil dening Jonathan Zaragoza, latar ngarep. (Polisi Hobbs)

Ing Kamis, 8 September 2022, polisi nanggapi laporan babagan kemungkinan penculikan ing Taman Zia. 9. September, Departemen Polisi Hobbs ngrilis video sing diwenehake dening kasino.

Katon nuduhake tersangka ngoyak wanita ing parkir casino, nangani dheweke, lan banjur meksa ngemot perak 300 Chrysler menyang dheweke. Wong wadon kasebut kanthi cepet diidentifikasi minangka Erica Martinez, 35 taun saka Hobbs. Sing diduga penculik yaiku Jonathan Zaragoza.

Polisi njaluk bantuan kanggo masyarakat, lan video pengawasan lan gambar saka casino dituduhake ing media sosial.

Kamera Ora Ngapusi

Dina Setu 10 September, petugas kesawang Chrysler perak ing wilayah Carlsbad, 70 mil kidul-kulon Hobbs. Dheweke nemokake Martinez lan Zaragoza ing properti sing cedhak sekitar jam 21.00. Martinez ora tatu.

Polisi Hobbs ngandika ing release media ana sing Martinez lagi diwawancarai lan tuduhan pidana marang Zaragoza nunggu rampung diselidiki.

Nanging polisi saiki mriksa apa acara sing digambarake ing video kasebut bisa disalahake.

Zaragoza durung didakwa karo nyulik, miturut cathetan pengadilan sing dideleng dening The Hobbs News-Sun. Dheweke ditampa ing Pusat Penahanan Eddy County amarga nglanggar masa percobaan ing ukara 2019 kanggo perdagangan meth lan dibebasake dina Rebo.

Dheweke uga nglanggar masa percobaan ing taun 2021 kanthi tuduhan umur baterei kanggo anggota rumah tangga, gangguan komunikasi, lan karusakan properti kanggo anggota rumah tangga, miturut cathetan pengadilan.

Sauntara kuwi, Martinez dicekel kanthi surat perintah sing luar biasa sawise dheweke ora tampil ing pengadilan babagan tuduhan nyopir ing Juli 2022 kanthi lisensi nyopir sing dicurigai. Dheweke wis dibebasake saka pakunjaran lan bakal bali menyang pengadilan tanggal 13 Oktober.

Smoking Gun?

Nanging inti saka kasus kasebut bisa uga ana ing panemuan sing ditindakake ing kasino sajrone diselidiki babagan penculikan sing diduga. Dompet sing diduga ilang Martinez ngemot sawetara kertu ing jenenge, bebarengan karo 226 pil fentanyl.

Penyelidik saiki nggarap teori yen Zaragoza lan Martinez mlayu saka Hobbs kanthi gupuh supaya ora diselidiki lan ditahan, Juru Bicara Departemen Polisi Carlsbad Kapten Jesse Rodriguez. Rodriguez ngandika Kabar-Sun.

Lan apa sing katon kanggo para pengamat minangka penculikan sing nggegirisi bisa uga minangka upaya panik dening salah sawijining penjahat kanggo nglindhungi liyane.

Polisi ujar manawa penyelidikan babagan kedadeyan kasebut isih ditindakake. Video kasebut bisa dideleng ing kaca Facebook Departemen Polisi Hobbs.

#Zia #Park #Casino #Kidnapping #Video #Mungkin #Ora #Apa #Iku #Katon #Kaya

casino stocks

Casino REITs Aktor Anjog ing Sektor Real Estate

dikirim ing: September 17, 2022, 05:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 05:59h.

Umume amarga mundhake tarif kapentingan, sektor real estate weakened, nanging kapercayan investasi real estate casino (REITs) mencorong padhang ing tengah lingkungan macroeconomic tantangan.

Kasino REIT
Las Vegas Strip kang VICI Properties pemilik paling gedhe. A tenan riset punika bullish ing REITs casino. (Gambar: KTNV)

Indeks FTSE Nareit Equity REITS sing akeh diterusake mudhun 20,31% saben taun, nanging Properti Game lan Leisure (NASDAQ: GLPI) lan VICI Properties – loro REITs game sing didol kanthi umum – saben luwih dhuwur 0,06% lan 11%. Dadi, juragan casino mung bagean saka sektor real estate sing luwih akeh ngasilake asil positif ing taun iki.

Casino REITs padha siji-sijine sektor properti ing wilayah positif ing taun iki, entuk manfaat saka regane apik ‘re-rating’ lan hard-entuk ditampa institusi mainstream sawise taun eksekusi operasional kuwat, “miturut riset Hoya Capital.

VICI lan GLPI nyedhaki mode real estate casino kanthi cara sing beda-beda. Tilas pemilik paling gedhe ing Las Vegas Strip, antarane Holdings liyane, nalika terakhir luwih seneng duwe aset property casino regional.

Casino REITs Superior Inflasi Protection

Inflasi, sing dialami dening akeh ekonomi AS, asring dadi katalis kanggo saham real estate. Taun iki, Gaming and Leisure lan VICI ngisi tagihan kasebut.

“REITs Casino wis dadi favorit kanggo investor ngupaya pager inflasi. VICI duwe eskalator sing gegandhengan karo inflasi ing 96% saka sewa, dene GLPI entuk manfaat saka pager inflasi sing ora langsung ana hubungane karo kinerja penyewa, “cathetan Hoya Capital.

GLPI lan VICI yaiku sing dikenal minangka REIT triple-net, tegese istilah sewa sing ditandatangani karo klien biasane luwih suwe tinimbang sing katon ing bagean real estate komersial liyane.

Peserta pasar cenderung nganggep REIT triple-net minangka setara karo obligasi kadewasan sing luwih dawa, tegese saham kasebut rentan kanggo mundhake tingkat bunga. Nanging, taun iki, investor luwih fokus marang keuntungan nglawan inflasi sing ditawakake GLPI lan VICI.

“Sanajan struktur rental net telung long-term sing, REITs casino luwih direksa marang inflasi saka sadurunge panginten,”Hoya ditambahaké. “Sensitivitas inflasi didorong dening sawetara faktor sing sesambungan kalebu potensial wutah eksternal, struktur lan istilah sewa, kualitas kredit tenant, lan siklus jinis properti sing ndasari.”

Casino REITs Kaya nawakake apik

Pengulangan GLPI lan VICI saiki minangka asil kesepakatan. akeh. VICI nduweni kemampuan kanggo entuk aset game kanthi tag rega gedhe lan cilik lan agnostik babagan geografi. Kanggo bagean, GLPI wis umumé nyingkiri volatility saka Las Vegas Strip real estate, duwe mung Tropicana ana, nanging REITs duwe kemampuan kanggo tuku pinter.

Wiwit 2016, GLPI, VICI lan MGM Growth Properties, sing dituku dening VICI, wis tuku aset sing regane kira-kira $50 milyar. Ana kamar kanggo nomer sing kanggo tuwuh ing taun teka minangka operator casino pengin monetize aset property lan generate dhuwit kanggo nggunakake liyane.

“Reit casinos saiki 100 saka kira-kira 250-300 ‘investasi bahan’ kasino komersial ing Amerika Serikat, salah siji saka konsentrasi paling dhuwur saka kepemilikan REIT ing sembarang sektor property,”Hoya rampung.

#Casino #REITs #Aktor #Anjog #ing #Sektor #Real #Estate

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Industry melu ing Smoking Diskusi

dikirim ing: September 14, 2022, 04:13h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:30.

industri casino Atlantic City bakal ngirim eksekutif tombol kanggo katon ing roundtable bab ijin udud njero ruangan ing mbesuk East Coast Gaming Congress (ECGC). Nanging diskusi kasebut ditarik saka jadwal konferensi.

Industri kasino Atlantic City ngrokok
buruh casino Atlantic City protes tunjangan udud njero ruangan ing papan kerja. A debat ngrancang ing prakara ing mbesuk East Coast Gaming Congress wis dibatalake. (Gambar: NJ.com)

Longtime Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio pisanan sarujuk kanggo ngrembug casino udud ing Atlantic City sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September ing Hard Rock. Nanging sawise Veteran game diangkat dadi kepala New Jersey Casino Association (CANJ), Giannantonio marang konferensi sing obrolan bab rokok ora bakal kelakon maneh.

Giannantonio malah ngomong langsung menyang media. Dheweke ujar manawa casino tetep kanthi pendirian sing ngilangi udud sawise pandemi bakal ngancam kesehatan ekonomi saka sangang resort.

Sinau sing ditugasake CANJ babagan masalah iki ndhukung. Iku rampung sing revenue game taunan bisa mudhun 25% yen rokok padha ora maneh ngejarke ing kasino, lan minangka akeh minangka 2.500 jobs bakal ing bebaya.

Debat Mengkono ing Media

Giannantonio ngganti mantan CEO Hard Rock Atlantic City Joe Lupo minangka kepala grup dagang Atlantic City. Lupo wis sarujuk menyang mbesuk Hard Rock casino ing Las Vegas Strip. Lupo uga nentang mandhek udud ing njero ruangan, lan nyebabake cukup kontroversi sadurungé taun nalika ngandika ora bisa pracaya “30 wong mlaku Boardwalk” protes udud ing jero ruangan “nggambaraké 21.000 karyawan sing makarya ing casino.”

Giannantonio ujar manawa obrolan udud bisa uga dibutuhake ing mangsa ngarep, owah-owahan aturan kasebut saiki ora bakal dadi kepentingan industri.

Asosiasi Kasino New Jersey banget transparan ing posisi sing larangan udud langsung bakal duwe pengaruh sing ora becik ing Atlantic City, “ Giannantonio minggu iki marang Associated Press. “Kita percaya yen luwih akeh wektu dibutuhake kanggo ngrancang lan ngetrapake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani kerja.”

Cynthia Hallett, présidhèn lan CEO saka American for Nonsmokers’ Rights, ngritik ora ana industri kasebut.

“Iku luar biasa ngomong sing casinos Atlantic City ora bisa nemokake wong siji kanggo publicly defend posisi ing sih saka udud ing jero ruangan,”Komentar Hallett. “Dheweke ngerti yen dheweke ora bisa menang babagan kasunyatan – malah bantahan ekonomi wis dibantah kanthi lengkap – mula dheweke ngindhari diskusi umum.

“We are kuciwa sing obrolan iki bakal ilang saka program konferensi formal, nanging yakin: ing ngarsane buruh casino sing wis onomatopia kanggo kesehatan bakal felt sabanjuré minggu,”Sa Hallett.

CEASE – Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (Mbebayani) – wis ngatur protes udud casino wiwit udud diijini bali menyang resort Atlantic City ing Juli 2021.

Lingers. Legislasi

Loro dhuwit kertas sing padha macet ing ibukutha Trenton. Sing bakal nutup longkangan udud casino. Klausa kasebut diwenehake kanggo properti game liwat Undhang-undhang Udara Bebas Asap Udara negara taun 2006.

Bill Senat 264 lan Bill Majelis 2151 duwe dhukungan bipartisan sing amba. Sawetara anggota parlemen negara wis menehi dhukungan kanggo langkah-langkah kanggo ngirim undang-undang kasebut menyang Gubernur New Jersey Phil Murphy (D).

Murphy luwih seneng nggawe casino bebas kumelun. Nanging tagihan kasebut durung dilebokake kanggo milih ing loro kamar legislatif.

pimpinan Demokrat kabaripun mangu-mangu kanggo maju karo legislative efforts minangka serikat casino anjog kutha – Unite kene Local 54 – wis gabung ing industri casino ing nglawan owah-owahan kuwi amarga wedi kelangan proyek.

#Atlantic #City #Casino #Industry #melu #ing #Smoking #Diskusi