Tag Archives: California

Catawba Two Kings

Polymarket Nambahake Futures Betting Olahraga California, Dagang Dilarang ing AS

dikirim ing: September 20, 2022, 08:59h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 08:59h.

Proposal taruhan olahraga California saiki kasedhiya ing situs dagang berjangka. Nanging, yen sampeyan ana ing AS, sampeyan dilarang melu pasar.

totoan olahraga California
Iklan layar tutup lan situs web kanggo papat kelompok nyiyapake kanggo utawa marang loro California olahraga totoan inisiatif sing bakal katon ing 8. November voting. Polymarket dina Selasa mbukak pasar dagang berjangka adhedhasar asil voting kanggo Props 26 lan 27, nanging dagang dilarang ing AS. (Gambar: Casino.org)

Polymarket ngluncurake pasar Selasa sore kanggo Proposisi 26 lan Proposisi 27. Polymarket kaya hibrida PredictIt-Kalshi sing nawakake dagang babagan asil acara politik, kayata pemilihan, uga asil ekonomi, cuaca, lan acara liyane.

Iku wis operasi ing Amerika Serikat, nanging ing Januari 3, Polymarket sarujuk kanggo mbayar denda $1,4 yuta kanggo Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kanggo nawakake kontrak opsi loro-cara tanpa persetujuan komisi. Mengko ing sasi sing padha, Polymarket ngumumake bakal ngalangi pedagang AS nggunakake situs kasebut.

Polymarket nampilake sawetara pasar dagang sing ana hubungane karo acara olahraga, sing saiki dilarang dening peraturan CFTC.

Prediksi Iku misale jek sing iki bakal dadi panggonan kanggo pedagang US pasar ukuran kuwi ing totoan olahraga California. Nanging, CFTC mbatalake surat PredictIt “Ora Ana Tindakan” sasi kepungkur lan mrentahake ijol-ijolan kanggo mungkasi operasi ing Februari. Nalika PredictIt ngajokake tuntutan hukum kanggo mblokir tumindak CFTC, pejabat ijol-ijolan ora menehi kesempatan dagang anyar.

Pandhuan 26 v. praja 27

Kemungkinan, yen sampeyan wis menyang situs iki, sampeyan wis ngerti prabédan antarane Props 26 lan 27. Nanging, kanggo sing anyar kene, punika risak cepet saka loro ngukur sing muncul ing voting 8 November ing California.

Prop 26 bakal legalize Sportsbooks toko ing kasino suku lan negara papat trek balapan asli. Ana uga sawetara pranata totoan non-olahraga, kayata ngidini casinos suku kurban game table basis dadu lan roulette. Ana uga basa sing ngidini bangsa suku lan entitas liyane kanggo nggawa organisasi kanggo kaadilan yen padha pracaya sing lagi nindakake operasi game ilegal. Kasino Cardroom percaya yen istilah kasebut diarahake lan bisa nyebabake sawetara penutupan.

Prop 27 bakal legalize totoan olahraga online tengen negara. Didhukung dening pitung operator totoan olahraga nasional, tumindak kasebut mbutuhake revenue taruhan olahraga komersial kudu pajak ing 10%, kanthi 85% saka asil bakal mbiayai inisiatif kanggo layanan kesehatan mental lan wong sing ora duwe omah. Sisane bakal digunakake kanggo dana pembangunan ekonomi kanggo suku non-game.

Sportsbooks, negara suku, lan kamar kertu wis ngginakaken luwih saka $412 yuta digabungake kanggo njaluk pesen tengen kanggo tumindak. Kanthi pitung minggu sadurunge pemilihan, dadi kontes sing saya sengit antarane partai lan panyengkuyunge.

Ing jajak pendapat sing diluncurake minggu kepungkur, 54% pamilih ujar manawa arep milih ora ing Prop 27. Mung 34% sing ujar manawa arep milih ya. Survei independen sing ditindakake dening Institut Kebijakan Umum California ora kalebu pitakonan babagan Prop 26.

Pedagang Ora Ndhukung Loro-lorone

Kaping pisanan, pedagang ing Polymarket ora optimis babagan kemungkinan sukses saka rong langkah kasebut.

Saham kanggo Ora ing Prop 26 didagang ing 81 sen, kanthi Ya didol saben 19 sen. Ing Prop 27, saiki 65 sen kanggo Ora lan 35 sen kanggo Ya.

Kaya ijol-ijolan liyane, Polymarket mbayar saham partai sing menang ing $1 saben.

#Polymarket #Nambahake #Futures #Betting #Olahraga #California #Dagang #Dilarang #ing

Catawba Two Kings

County of California Assn. Marang Prop 27 Ukuran Betting Olahraga Online

Dikirim ing: 3 September 2022, 12:05.

Dianyari pungkasan ing: 3 September 2022, 12:43h.

Klompok liyane wis nentang ukuran totoan olahraga online sing bakal digawa sadurunge pamilih California ing November.

Sugeng rawuh ing tandha California
Tandha Welcome to California ing Interstate 10 mung ngliwati garis negara bagian Arizona. Ana, Association California State announced oposisi kanggo amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalize totoan olahraga online ing negara. (Gambar: spiritofamerica/Adobe Stock Images)

Ana, California State Association (CASC) announced oposisi kanggo Proposition 27, tumindak kanggo mbenake konstitusi negara lan ngidini totoan online statewide. Direktur eksekutif grup kasebut nyatakake ing release dening “Californias for Safe, Responsible Gaming,” panitia sing didhukung suku nentang Prop 27.

Prop 27 ditawakake pitung operator totoan olahraga nasional. proposal sing ngidini operator nasional ndarbeni lisensi totoan olahraga online kanggo $ 100 mayuta-yuta, lan negara bakal nemtokke 10% tax ing revenue game. Miturut inisiatif kasebut, 85% saka revenue pajak sing diasilake bakal digunakake kanggo ndhukung program kanggo nglawan ora duwe omah lan ndhukung program kesehatan mental.

County California ana ing ngarep krisis kesehatan mental lan ora duwe omah, nyedhiyakake program lan layanan jaring safety kanggo warga sing ora duwe omah. ngandika Graham Knaus, direktur eksekutif asosiasi, ing statement. “Kita kanthi ati-ati mriksa Prop 27 lan nyimpulake manawa ana masalah kanggo kabupaten lan California. Aja salah, Prop 27 dudu solusi kanggo wong sing ora duwe omah.

Tinjauan dening Kantor Analis Legislatif California nggambarake langkah kasebut, yen dilulusake, bakal ngasilake bathi nganti $ 500 yuta, sanajan ora kabeh kudu dianggep “anyar”, amarga para bettors bisa uga mbuwang kurang ing produk kayata lotre utawa barang eceran. tundhuk tax sales negara. “Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” udur sing 90% saka bathi kui dening buku olahraga bakal mungkasi metu saka negara.

Loro Olahraga Betting Tindakan ing California Ballot

CASC minangka grup paling anyar sing nglawan Prop 27. Iku gabung karo California League of Cities, loro partai Demokrat lan Republik, serikat guru utama, pimpinan legislatif paling dhuwur, lan macem-macem organisasi bisnis, buruh, sipil, lan layanan sosial.

Prop 27 minangka salah siji saka rong tumindak sing gegandhengan karo taruhan olahraga ing voting 8 November. Kajaba iku, ana Proposisi 26, sing ngidini kasino suku lan racetracks sing dilisensi negara dadi tuan rumah buku olahraga eceran. Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nambah roulette lan craps game table ing sifat.

Prop 26 uga ngidini entitas pribadi nggunakake Undhang-undhang Kejaksaan Agung (PAG) kanggo langsung menyang pengadilan lan nyoba kanggo mungkasi apa sing dicurigai minangka kegiatan game ilegal. Bagéyan saka tumindak sing wis digambar kritik lan oposisi saka casino cardroom negara-dilisensi, sing pracaya bakal diangkah miturut syarat-syarat. Iku uga tantangan dening pimpinan saka sawetara kutha ing negara sing gumantung ing casino cardroom kanggo revenue.

Sawetara nglawan Prop 27, kayata Demokrat California, tetep netral ing Prop 26 amarga ana keprihatinan sing ditimbulake dening serikat pekerja sing makili buruh pemerintah lokal. Republik California nentang Prop 26 babagan keprihatinan PAGA.

Wulan kepungkur, Baseball Liga Utama metu kanggo ndhukung Prop 27.

Saklawasé $400M Diunggahake dening Kampanye

Kanthi loro olahraga totoan tumindak ing kertu suoro padha negara paling padhet ing negara, iku mimpin kanggo kampanye hard-perang antarane macem-macem pihak nalika padha nyoba kanggo njaluk pesen menyang Pamilih.

Ing antarane klompok kasebut, luwih saka $ 394 yuta wis digayuh wiwit wiwitan wulan iki.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,” panitia pro-Prop 27 sing didanai dening Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, DraftKings, Fanatics, FanDuel, lan WynnBET, wis ngunggahake luwih saka $ 157 yuta.

Mung minggu iki, miturut data saka database Cal-Access Sekretaris Negara California, FanDuel nyumbang liyane $ 6 yuta, lan DraftKings nambah $ 999,945 kanggo “Californias kanggo Solusi.”

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible”, kang uga pro-Prop 26 klompok bebarengan karo oposisi kanggo Prop 27, wis wungu $ 104,2 yuta saka 10 bangsa suku. Paling pendanaan teka saka Federasi India Graton Rancheria ($ 35,2 mayuta-yuta), Pechanga Band India ($ 25,3 mayuta-yuta), Yocha Dehe Wintun Nations ($ 20,2 mayuta-yuta), lan Band Agua Caliente saka Cahuilla Indians ($ 10,1 mayuta-yuta).).

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku,”Grup liyane sing dipimpin suku nglawan Prop 27, wis ngunggahake $ 91,2 mayuta-yuta, karo $ 78,1 yuta teka saka San Manuel Band of Mission India.

Klompok liya sing melu debat yaiku “Wajib Pajak marang Monopoli Kepentingan Khusus”, sawijining klompok anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom. Klompok kasebut wis ngunggahake $ 41,9 yuta.

#County #California #Assn #Marang #Prop #Ukuran #Betting #Olahraga #Online

Jessica Millan Patterson

California Sports Betting Update: State GOP Says Ora kanggo loro Tindakan

Republik California ana announced posisi ing ngukur voting ing ngarepe pamilih ing November, lan nalika nerangake loro olahraga totoan ngukur, utusan GOP njupuk posisi padha ing loro.

Jessica Millan Patterson
Jessica Millan Patterson
Ketua Republik California Jessica Millan Patterson ngandika ing adegan kampanye video. Ing dina Jumuah, partai politik ngumumake dheweke nglawan tumindak taruhan olahraga sing bakal katon ing voting 8 November. (Gambar: Jessica Millan Patterson/YouTube)

Partai resmi milih marang Proposisi 26, sing bakal legalize totoan olahraga toko ing kasino suku dilisensi negara lan racetracks, lan Proposisi 27, sing bakal ngidini olahraga online totoan statewide.

“Pamilih karo Republik ing idea, lan karo posisi inisiatif voting pungkasan kita saiki, kita siyap kanggo bisa kanggo mesthekake yen Pamilih karo kita maneh November iki,” State Party Ketua Jessica Millan Patterson ngandika ing statement. . “Wiwit saiki nganti voting ditutup, kita bakal ngomong karo para pamilih babagan inisiatif penting iki.”

Sasi kepungkur, Partai Demokrat California ngumumake dewan eksekutif wis resmi milih nglawan Prop 27. Nanging, dheweke milih tetep netral ing Prop 26. Lan mung minggu kepungkur, pimpinan legislatif negara saka loro partai padha ngumpul kanggo ngumumake oposisi kanggo langkah online.

Cepet Respon Suku Group

Suku game proponents cepet kanggo pounce ing posisi GOP – paling oposisi kanggo ukuran totoan olahraga online. Ing dina Jumuah sore, “Koalisi kanggo Game Aman lan Tanggung Jawab”, sawijining panitia politik sing didhukung suku sing ndhukung Prop 26 lan nglawan Prop 27, ngetokake pratelan sing nyatakake yen loro partai utama kasebut manunggal ing Prop 27. Pernyataan kasebut kalebu pernyataan saka loro kasebut. saka wong-wong mau. kursi party, lan saben pratelan online tumindak ngrugekake kanggo game suku.

Prop 27 nglanggar janji sing digawe kanggo California Native Americans kanggo menehi hak kedaulatan kanggo operate game ing California kanggo nambah gesang komunitas ing saindhenging negara, “ujare Patterson. “Kita ndhukung suku California lan nentang Prop 27.”

Komentar Patterson uga diterbitake dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” panitia liyane sing didhukung suku nentang Prop 27.

Nalika partai katon seneng karo game suku, GOP durung njupuk langkah sabanjure kanggo ndhukung – utawa malah tetep netral – Prop 26.

Ing statement kanggo Casino.orgEllie Hockenbury, Wakil direktur eksekutif lan direktur negara komunikasi kanggo GOP, ngandika pimpinan Republican padha ngati-ati karo panentu ing Prop 26 sing bakal ngidini suku utawa kelompok liyane njupuk casino cardroom kanggo pengadilan ing biaya saka laku game ilegal.

“Penderitaan.26 ngancam proyek lan ekonomi lokal lan minangka extension saka pranata kayata PAGA, mbukak lawang kanggo tuntutan hukum sembrono ngendi bisnis bisa digugat preduli saka apa lagi ketemu nglanggar utawa ora,”Hockenbury ngandika. “We do ora ndhukung Prop. 26 lan kahanan sing durung mesthi. sing bakal diwenehake marang bisnis lan komunitas lokal sing gumantung.

Panyengkuyung saka game suku pratelan PAGA – singkatan saka Private Jaksa Agung undhang – ora bakal cilaka sembarang kamar kertu tumindak ing sesuai karo hukum negara.

Saliyane totoan olahraga toko lan pranata PAGA, Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table ing kasino sing.

Dems Pengin Ngirim ‘Busak Pesen’ ing Prop 27

Ing pratelan sing digawe liwat koalisi, Rusty Hicks, ketua Partai Demokrat California, nyuarakke komentar Patterson babagan ngadeg karo suku kasebut, nambahake manawa Prop 27 ngancam kedaulatan.

“Bebarengan, kita bisa ngirim pesen sing jelas menyang perusahaan luar negeri sing pengin ngeksploitasi proses inisiatif California kanggo entuk manfaat dhewe,” ujare Hicks. “California Demokrat bakal nyambung karo 10 yuta Demokrat kanggo ngalahake Prop 27 ing November.”

Demokrat California milih tetep netral ing Prop 26 amarga cabang negara Federasi Amerika Serikat, County, lan Karyawan Kota (AFSCME) nentang banget langkah kasebut. AFSCME nggantosi buruh pemerintah lokal saindhenging negara, lan sawetara komunitas nentang Prop 26 amarga basa sing bisa mimpin kanggo tuntutan hukum marang casinos cardroom. Casino asring revenue generator utama kanggo kutha-kutha cilik ing saindhenging negara.

Mayuta-yuta Dikumpulake kanggo Kampanye

Miturut Cal-Access, database finance kampanye online sing dikelola dening kantor Sekretaris Negara, papat kelompok sing wis kawangun kanggo nentang utawa ndhukung loro propositions totoan olahraga wis mundhakaken $ 364,4 yuta kanggo kampanye kanggo pihak kanggo sukses ing November. . 8. Sing dianggep minangka nomer rekaman kanggo inisiatif ing California.

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” wis wungu $ 106,7 mayuta-yuta. Dhuwit teka saka sawetara entitas game suku ing negara.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,”Pro-Prop 27 klompok mbiayai pitung operator totoan olahraga nasional, wis wungu $ 150 mayuta-yuta.

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku” wis nampa $ 66,2 yuta saka macem-macem suku game.

Lan “Wajib Pajak Nglawan Monopoli Interest Khusus,”Kampanye anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom, wis ngunggahake $ 41,5 mayuta-yuta.

Cal-Access uga nyathet yen saben klompok wis nyumbang $384,500 saka dana kanggo partai politik negara utawa lokal.

“Wajib Pajak” wis nyedhiyakake paling akeh. Iki menehi Partai Demokrat negara $ 200.000 ing Mei. Iku uga menehi $ 25.500 kanggo GOP negara ing rong kontribusi, lan loro-lorone teka ing Mei.

“Californias kanggo Solusi” wis menehi $ 95.000. Republik California nampa sumbangan $ 50.000 ing wulan Juni, lan Partai Demokrat negara nampa sumbangan $ 25.000 ing dina sing padha. Mbalik ing wulan Februari, klompok kasebut menehi $ 20,000 menyang Partai Demokrat County Los Angeles.

“Californias kanggo Kedaulatan Suku” wis diparengake $ 53.500, lan kabeh iku menyang Partai Demokrat negara ing telung pembayaran saka Februari kanggo Mei.

“Koalisi” wis menehi $ 10.500. Saka jumlah kasebut, $ 3,500 menyang Demokrat California ing wulan Juni, lan $ 2,500 liyane menyang Republik San Diego County. Dana sing isih ana, ora luwih saka $571.43 saben, disalurake menyang wolung cabang Partai Demokrat tingkat kabupaten.

Casino.org wis ngrambah kanggo menehi komentar babagan kontribusi kasebut, nanging ora ana sing nanggapi wiwit dina Jumuah wengi.

Posting California Sports Betting Update: State GOP Say No to Two Measures pisanan muncul ing Casino.org.

#California #Sports #Betting #Update #State #GOP #Ora #kanggo #loro #Tindakan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Operasi Gaming Illegal Raid ing Southern California, dhuwit sita

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 07:59.

Kira-kira 40 wong ditahan sawise gropyokan minggu iki ing casino ilegal ing Ponoma, California. Loro senjata api lan bisa uga narkotika ilegal disita, lan dhuwit uga disita.

Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Calf.
Udakara 40 wong ditahan ing njaba operasi gambling ilegal ing Ponoma, Pedhet., Digambar ing ndhuwur. Panggonan iki digeret minggu iki. (Gambar: KABC)

Wong-wong sing ditahan dibebasake lan ora dituntut utawa dikutip sawise serangan Kamis, Los Angeles Times kacarita. Ing sambungan karo operasi gambling, polisi dipenjara wong ing Chico, California. Dheweke uga duwe surat perintah penahanan sing ditundha amarga nyolong sadurunge, ujare polisi.

Polisi nambahake yen “jumlah gedhe” dhuwit dicekel saka situs game ilegal, KABC, stasiun TV lokal, kacarita. Wolung gambling Tabel uga ketemu, polisi ngandika. Obat kasebut kalebu seprapat kilogram sing dicurigai methamphetamine (meth), ing Wektu laporan, nyebutake sumber polisi.

Polisi lokal miwiti investigasi babagan operasi game kasebut, sing ana ing mall, sawise nampa keluhan saka warga lan sawetara tips anonim. Hakim mriksa kasus kasebut lan nyetujoni telusuran properti Indian Hill Boulevard.

Polisi Ponoma lan 18 anggota Tim Pengurangan Kekerasan Komunitas saka Kejaksaan Distrik Los Angeles melu razia.

Ponoma dumunung watara 30 mil sisih wétan Los Angeles. Serangan gambling sadurungé wis dumadi ing panggenan liya ing Southern California.

Serangan Santa Ana

Contone, ing Mei California panguwasa dibubaraké sawetara ilegal gambling dens ing Santa Ana minangka bagéan saka diselidiki sudhut. Tersangka saiki ngadhepi tuduhan sing ana hubungane karo razia kasebut.

Sembilan tersangka dipenjara utawa isih dikarepake amarga tuduhan gambling utawa kejahatan sing gegandhengan, kayata racketeering lan perdagangan narkoba, FBI dicethakaké ing Mei.

Gambling sambungan generate bathi saka ewu dolar saben dina, pratelan panguwasa Federal. Sawetara piranti gambling disita.

Para tersangka, sing manggon ing California, kalebu Niem Ngoc Ha, uga dikenal minangka “Body Dirt”, 46, saka Fountain Valley. Dheweke dicurigai mbukak lan ngoperasikake papat kasino ilegal. Mindy Bui, uga dikenal minangka “Thuy,” 36, saka Westminster, wis seng di tuduh saka mbukak panggonan ilegal. Honganh Thi Pham, uga dikenal minangka “Hong,” 40, saka Garden Grove, uga nganggo casino, FBI ngandika.

Ing Mei, panguwasa isih nggoleki loro tersangka liyane. Salah sijine yaiku Sammy Cardona, uga dikenal minangka “Peanut,” 36, saka Santa Ana. Dheweke dicurigai nggunakake “pasukan kanggo nglindhungi casino terdakwa Ha”, miturut dakwaan federal.

Ha uga didakwa suap. Dheweke diduga mbayar $128.000 kanggo saiki disalahké mantan Polisi Santa Ana Steven Lopez.

Santa Ana 34 mil kidul-wétan Los Angeles.

Moratorium Kamar Card Anyar

Paling jinis casinos ilegal ing California. kasino suku karo leladen Native American diijini ing negara.

Kamar kertu sing dilisensi uga diidini. Ing taun kepungkur, ana 86 lisensi cardroom ing California, San Diego Union-Tribune kacarita.

Asring, padha duwe game poker .

Moratorium saiki ing kamar kertu liyane rampung ing taun 2023, tambah laporan kasebut.

Hustler Casino rampokan

Kamar kertu ing negara kasebut wis dadi adegan kejahatan liyane. Contone, ing siji kamar kertu, Hustler Casino Larry Flynt, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak 4 Agustus rampokan njaba ajang dumunung ing Gardena, California.

Dheweke lagi kritis ing rumah sakit lokal, nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami ciloko sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi ing wiwitan.

Gardena dumunung 14 mil kidul Los Angeles.

#Operasi #Gaming #Illegal #Raid #ing #Southern #California #dhuwit #sita

Catawba Two Kings

Pendidik California, Legislator Top Nglawan Tindakan Olahraga Betting Online

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

More pimpinan California wis nentang Proposition 27, amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalized olahraga online totoan statewide. Rebo, rong klompok sing ana gandhengane karo pendhidhikan ngumumake oposisi kanggo salah siji saka rong aksi totoan olahraga sing digawa sadurunge pamilih California kurang saka telung sasi.

Ibukutha Negara California
California State Capitol ing Sacramento. Ing rong dina kepungkur, pejabat saka rong kelompok pendidikan paling dhuwur ing negara lan uga pimpinan legislatif Demokrat lan Republik ngumumake oposisi kanggo Proposisi 27, sing bakal nggawe taruhan olahraga online ing negara kasebut. (Gambar: Museum Capitol)

Iki ngetutake pernyataan sing padha karo pimpinan legislatif saka loro-lorone dina sadurunge.

Federasi Guru California (CFT), sawijining serikat pekerja sing makili luwih saka 120.000 buruh pendhidhikan, lan Asosiasi Administrator Sekolah California (ACSA), sawijining klompok profesional sing makili 17.000 pimpinan pendidikan, nyatakake macem-macem alasan kanggo jabatane.

Presiden CFT Jeff Freitas nyatakake keprihatinan babagan pendanaan kanggo pendidikan ing statement kasebut. Dheweke nambahake yen totoan olahraga bisa “banget gawe ketagihan” kanggo bocah-bocah lan kelompok liyane sing beresiko.

“Prop 27 uga bakal nggawe risiko siswa California amarga gagal nandur modal ing sistem pendidikan negara kita,” ujare Freitas. “Pindhahan iki dadi masalah kanggo California lan sekolah umum kita.”

Prop 27 njaluk 10% tax ing income totoan olahraga. Saka jumlah kasebut, 85% bakal digunakake kanggo program nglawan wong sing ora duwe omah lan ndhukung kesehatan mental. Sisane bakal digunakake kanggo inisiatif pembangunan ekonomi suku. Operator totoan olahraga komersial bakal mbayar $ 100 yuta kanggo lisensi kasebut. Entitas suku uga bisa online kanggo $ 10 yuta. Nanging, dheweke ngadhepi watesan babagan cara menehi label aplikasi kasebut.

CFT gabung karo serikat guru negara liyane, Asosiasi Guru California, kanggo nentang pamindhahan kasebut. Organisasi kasebut, sing makili luwih saka 300.000 pendidik, resmi ngumumake jabatane ing akhir Mei.

Admin Sekolah Wedi Akses Remaja Online

Erin Simon, presiden ACSA, ngandika anggota saka organisasi wis uneg-uneg bab mbabarake anak kanggo game mobile.

“Proposition 27 bakal nguripake meh saben ponsel, laptop lan tablet menyang gambling piranti sing menehi wong enom akses unprecedented gambling ing pucuk driji,”Ngandika. “Komunitas kita kudu fokus kanggo nglindhungi bocah-bocah lan bebaya sing ditimbulake Proposisi 27 kanggo wong enom ora bisa disepelekake.”

Umur legal kanggo totoan olahraga ing California punika 21 yen Pamilih pass 8. November. Nalika ndhaptar akun, buku olahraga sing dilisensi mbutuhake informasi sing mbuktekake identitas sing duwe akun, kalebu umure.

Pimpinan Legislatif Gabung karo Oposisi kanggo Prop 27

Pendidik ora mung siji-sijine sing nglawan inisiatif taruhan olahraga online. Pungkasan dina Selasa, pimpinan Demokrat lan Republik ing loro kamar legislatif negara California ngumumake oposisi kanggo langkah kasebut.

Pernyataan saka Presiden Senat Pro Tempore Toni Atkins (D-San Diego), Ketua DPR Anthony Rendon (D-Lakewood), Pimpinan Senat Republik Scott Wilk (R-Santa Clarita), lan Pimpinan Majelis Republik James Gallagher (R-Tuba City) dirilis dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” organisasi sing didhukung suku sing nentang Prop 27.

The Californian Tribe wis kabukten dadi operator game sing aman lan tanggung jawab ing California, menehi keuntungan kanggo komunitas lan anggotane. ujare Atkin. “Aku ndhukung pamaréntahan suku sing nentang Prop 27 lan ndhukung hak kanggo operate fasilitas game ing tanah sing.”

pemimpin Republican wedi pamindhahan bakal weaken suku, kang makaryakke 62 kasino tengen negara.

“Kita kudu nglindhungi kedaulatan suku lan game ing California,” ujare Gallagher. “Prop 27 ngancam sistem saiki, sing disetujoni dening para pemilih, sing ngidini suku-suku nggunakake tanahe supaya bisa mandhiri lan uga menehi keuntungan sing luar biasa kanggo komunitas sing dilayani.”

Pimpinan legislatif ujar sewulan sawise Dewan Eksekutif Demokrat California milih nglawan langkah kasebut.

Ora ana statement sing nyebutake Proposisi 26, ukuran taruhan olahraga liyane ing kertu suoro. Pamindhahan kasebut bakal ngidini kasino suku lan racetrack sing dilisensi negara nawakake buku olahraga toko ing fasilitas kasebut. Prop 26 uga ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table.

Umume suku ing negara kasebut nyatakake oposisi marang Prop 27. Nanging, paling ora telung suku cilik wis nyatakake dhukungan kanggo aksi online kasebut.

#Pendidik #California #Legislator #Top #Nglawan #Tindakan #Olahraga #Betting #Online