Tag Archives: Caesars

Catawba Two Kings

Caesars Plans Sportsbook Truck Tour minangka Gear Shift Marketing efforts

Dikirim ing: 14 September 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 06:48.

Caesars Entertainment ana announced demo negoro nampilaken ora Sepur, nanging selaras 18-wheelers. Truk bakal ningkataké perusahaan Las Vegas olahraga online totoan app ing 17 dijadwal mandeg liwat mbesuk Super Bowl.

truk Caesar
Caesars Entertainment ngrancang tur truk ing saindenging negara wiwit saiki liwat Super Bowl kanggo promosi buku olahraga seluler lan aplikasi iGaming perusahaan. Presiden Digital Eric Hession ujar manawa minangka bagean saka “pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake” kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. (Gambar: Caesars)

Tur kasebut bakal diwiwiti ana ing Stadion Highland ing Orchard Park, NY, ing ngendi Buffalo Bills dadi tuan rumah Tennessee Titans. Awal mandeg uga bakal pas karo Opening saka Caesars ‘gaya sportsbook’ bale, dumunung ing pojok lor-kulon stadion, miturut release Caesars.

Ing stadion, rig gedhe bakal dadi hub aktivasi, nawakake insentif unik kanggo pangguna anyar lan “pengalaman VIP” kanggo anggota Caesars Rewards. Uga bakal dadi tuan rumah studio produksi lan podcast kanggo ngirim konten ing saben mandeg tur. Caesars Sportsbook Partners ESPNCBS Sports, lan Omaha Productions Peyton Manning kabeh bakal melu pangembangan konten, uga duta besar Caesars lan selebriti liyane.

“Bebarengan karo Caesars, kita wis ngrancang pengalaman tangan sing ora iso lali sing mesthi nyenengake para penggemar olahraga ing saindenging negara,” ujare Manning.

Ganti Arah

Tur truk bakal nyorot Caesars taun kapindho operasi Sportsbook. Caesars Entertainment tuku operator taruhan olahraga William Hill taun kepungkur, lan kanthi resmi ngganti jeneng divisi AS dadi Caesars ing Agustus 2021.

Tur iki uga nuduhake owah-owahan ing pendekatan Caesars kanggo entuk pelanggan anyar lan nahan pelanggan sing wis ana.

Nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nganggep kaya bangsawan tetep dadi penekanan utama. Presiden Caesars Digital Eric Hession ngandika. “Tur Truk Caesars Sportsbook & Casino minangka bab sing nyenengake ing crita kita nalika kita mindhah fokus marketing menyang pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake ing taun kapindho.”

Kaya sing katon ing taun kepungkur karo penggemar FanDuel, DraftKings, lan BetMGM, Caesars nawakake taruhan “bebas risiko” $ 5,000 kanggo pangguna anyar taun kepungkur. Bonus kasebut mbantu dheweke dadi pimpinan awal ing New York, sanajan FanDuel lan DraftKings wis nyusul.

Sadurungé taun iki, Caesars ngumumake rencana kanggo nyuda belanja iklan ing operasi online. Sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan induk karo analis investasi, CEO Tom Reeg ujar manawa mbuwang pariwara sing direncanakake dipotong nganti atusan yuta dolar minangka upaya kanggo nggawe sisih digital luwih lestari.

Nganti saiki, ora ana pengaruh ing pangsa pasar perusahaan, ujare.

“Dibandhingake karo musim gugur pungkasan, kayane kita wis ninggalake udhara kanthi lengkap. Nanging sampeyan bakal entuk iklan utawa loro gumantung ing ngendi sampeyan lan apa sing lagi ditonton, “ujare Reeg.

NFL College Football Game ing Tour

Sawise Buffalo, tur Caesars bakal dianakaké ing Stadion Lucas Oil 25. September kanggo game ngarep Indianapolis Colts nglawan Kepala Kansas City.

Paling mandeg related kanggo game NFL. Nanging ana rong game bal-balan kuliah musim biasa ing tur. Ing 8 Oktober, Ohio State bakal lelungan menyang Michigan State, lan ing November 5, Alabama lan LSU bakal gawe anyar saingan ing Baton Rouge. Caesars minangka mitra resmi LSU Athletics.

Ana uga game NHL ing jadwal, minangka truk bakal ing Washington, DC, kanggo Capitals Oktober 12 pambuka ngarep marang Boston Bruins. Caesars ngoperasikake buku olahraga ing Capital One Arena.

Dhaptar papan wisata paling anyar bisa ditemokake ing kene. Sawetara lokasi nyata kanggo acara Caesar tetep ditemtokake.

#Caesars #Plans #Sportsbook #Truck #Tour #minangka #Gear #Shift #Marketing #efforts

casino stocks

Ganjaran Caesars minangka Klub Pemain Paling Top Kanggo Lima Taun berturut-turut

dikirim ing: September 10, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 07:38.

Caesars Ganjaran saka Caesars Hiburan maneh njupuk ngarep penghargaan ndhuwur ing kategori “Best Player kang Club” ing USA dina iki 2022 iterasi saka Top 10 penghargaan.

Hadiah Caesar
Caesars Gift Card. Iki ditingkat klub pemain paling apik dening USA Today. (Gambar: Jurnal Bisnis California)

Editor ing 10Best.com, USA dina iki lelungan darmabakti lan unit luang, ranking Caesars Ganjaran minangka program kasetyan casino paling apik kanggo taun kalima saurutan.

Kanthi ganjaran Caesars, pemain bisa entuk lan ngijolake Credits ganjaran ing luwih saka 40 kasino lan resorts donya, kalebu Caesars Palace, Harrah, The Cromwell, The LINQ, Planet Hollywood lan Paris Las Vegas. Keuntungan kalebu diskon tetep ing hotel lan akses pra-sale kanggo acara sing dipilih, uga rega anggota ing sawetara restoran, “ujare. Amerika Serikat Dina iki.

Miturut nomer panggonan, Caesars operator casino paling gedhe ing AS. Nanging anggota saka platform kasetyan sawijining bisa entuk nilai liwat Caesars Sportsbook app lan ing hotel non-game.

Caesars Ganjaran tunjangan, tekan

Caesars Ganjaran wis liwat 65 yuta anggota, nggawe program kasetyan paling gedhe ing industri game.

“Anggota bisa entuk lan ngijolake kridit ing jaringan kanggo pengalaman sing paling dihargai. Anggota Caesars Rewards uga duwe akses menyang keuntungan eksklusif lan tarif anggota ing kabeh tujuan Caesars Rewards, acara mung undhangan, lan pengalaman sepisan ing seumur hidup amarga koleksi olahraga, hiburan, koki selebriti, lan kemitraan lelungan. perusahaan game basis Nevada ngandika ing statement.

Sejatine kabeh kasino komersial lan suku nawakake program kasetyan customer, nanging Caesars Ganjaran mréntahaké kanggo bettors amarga ombone gedhe saka tekan perusahaan. Ora mung iku operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip, nanging Caesars uga salah siji saka portofolio casino regional paling ekstensif. Sakabèhé, pelanggan bisa entuk Caesars Rewards TCTerms lan kridit undakan ing panggonan ing 17 negara.

“A ekosistem disambungake kebak game, Hospitality, hiburan, Nightlife, dining lan blanja, ana luwih saka 50 tujuan lan sawetara lengkap produk seluler kabeh disambung menyang jaringan Caesars Ganjaran,”Ing perusahaan ditambahake.

Lack Ngageti Las Vegas Presence ing 10Best.com Dhaftar

Nalika Las Vegas minangka Mekkah game AS, perwakilan sakabèhé kutha ing dhaptar klub pemain 10Best.com minuscule.

Njaba Caesars Ganjaran, mung platform kasetyan liyane karo cahya Sin City dhuwur ing dhaftar MGM Ganjaran saka MGM Resorts International. Seminole Wild Card, kang Hard Rock International casino program kasetyan, bisa digunakake ing Mirage Las Vegas minangka suku Seminole dianggo liwat disualekno saka ajang.

Seminole Wild Card iku salah siji saka papat suku casino program kasetyan ing dhaftar. paket hadiah casino komersial liyane ing dhaftar kalebu Live! Urip Casino & Hotel! Ganjaran Star lan Resorts Casino Program Card Hotel.

#Ganjaran #Caesars #minangka #Klub #Pemain #Paling #Top #Kanggo #Lima #Taun #berturutturut

Catawba Two Kings

Caesars, Mbayangno mbukak Lounge Olahraga Betting pisanan ing Michigan Theater

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 01:54h.

A njupuk anyar ing Las Vegas pengalaman sportsbook mbukak ana cedhak Detroit. Ing kono The Caesars Sportsbook Lounge ngrayakake bukaan ing teater Emagine Royal Oak ing pinggiran Motor City.

Mbayangno Royal Oak
Bayangake Bioskop Royal Oak ing Royal Oak, Michigan, pinggiran Detroit. Ana, chain téater dibukak The Caesars Sportsbook Lounge ing Komplek lan ngarep-arep kanggo mbukak liyane ing mangsa cedhak. (Gambar: Emagine Entertainment)

Emagine Royal Oak iku salah siji saka 28 bioskop kemewahan diduweni dening Emagine Entertainment ing Midwest ndhuwur, lan salah siji saka bioskop wis diowahi dadi Lounge sing bakal siaran macem-macem acara olahraga. Tamu 21 taun lan liwat bisa nonton game ing layar gedhe karo surround swara nalika lungguh ing chaise longue digawe panas. Ana meja individu sing cukup gedhe kanggo laptop utawa ombenan lan cemilan.

Ora windows karo juru tulis kanggo totohan ing. Iku mung totohan online, nanging area tunggu uga dilengkapi free wi-fi kacepetan dhuwur. Kajaba iku, kesempatan paling anyar bakal dikirim ing tampilan digital.

CEO Emagine Entertainment Anthony LaVerde ngandika ing statement sing chain téater basis Michigan wanted kanggo nyedhiyani pengalaman unik kanggo sawijining pelanggan.

“Mitra karo Caesars minangka tonggak sejarah utama ing prasetya sing terus-terusan dadi jaringan teater paling inovatif ing negara kasebut,” ujare LaVerde.

Kanthi 28 lokasi sing nawakake 342 layar lan luwih saka 30.000 kursi, Emagine saiki dadi rantai teater paling gedhe nomer sanga ing Amerika Utara, miturut The Boxoffice Pro. Saliyane ing Michigan, perusahaan duwe lokasi ing Illinois, Indiana, Minnesota, lan Wisconsin.

Miturut release saka Caesars, Emagine ngarep-arep mbukak liyane Sportsbook Lounge rauh mengko taun.

‘Lingkungan Fun’

Opening saka Lounge teka kurang saka patang sasi sawise Caesars Entertainment lan Emagine pisanan announced sing menehi hasil.

Entrance kanggo lounge punika free, sanajan ana uga kaping nalika acara tiket khusus njupuk Panggonan. Lenggahan uga pisanan teka, luwih dhisik dilayani.

Co-President Caesars Digital Eric Hession ujar manawa dheweke muji “kepinteran” Emagine kanggo ngowahi bioskop dadi gym.

Konsep iki bakal nyedhiyakake lingkungan sing menarik kanggo wong-wong sing seneng acara olah raga ing televisi lan supaya kita bisa nyambung karo pelanggan anyar lan uga menehi hadiah marang basis pelanggan setia sing wis ana. Hession ngandika.

Kanthi Michigan nawakake iGaming, pelanggan ing lounge uga bisa main game casino digital Caesars. Sing kalebu slot , blackjack, roulette, lan game table bakul urip.

Caesars dilisensi kanggo nawakake game online ing Michigan liwat kemitraan karo Grand Traverse Band Ottawa lan India Chippewa.

Ing syarat-syarat olahraga totoan nangani, Caesars saiki kalima ing Michigan taun iki wis dijupuk $ 196,9 yuta ing taruhan wiwit Januari. Minangka operator iGaming, $ 37,9 yuta kui ing revenue reged apik kanggo kabeh enem saka 15 app dilisensi ing negara.

Bisa Olahraga Betting Ngapikake Box Office?

Konsep kamar olahraga totoan ngendi wong bisa nggunakake piranti seluler kanggo totohan ora konsep anyar. Wiwit nggulingake PASPA wis mimpin ing expansion saka totoan olahraga, Sportsbooks wis partnered karo tim olahraga profesional kanggo nggawe Lounge padha ing stadion sing, arene utawa ballparks.

Nanging papan ing bioskop bakal luwih cocog kanggo pengalaman Vegas-gaya, senajan karo totoan online dadi dominan, bettors ora kudu aran kepekso kanggo ninggalake omah-omahé nalika isih bisa nang saka ing kono.

Yen kemitraan Emagine-Caesars sukses, bisa nambah industri bioskop amarga pemulihan alon saka COVID-19. Ora mung pandemi sing nyebabake akeh wong metu saka bioskop, nanging uga mbatesi rilis teater ing layar lebar. Adhedhasar FranchiseRe.biz, ana 45 film liwat separo pisanan 2022 dirilis kanggo 1.000 layar utawa luwih. Iku mudhun 33.8% saka 68 sing wis rilis amba ing 2019.

Akibaté, keuangan box office mudhun 32.4% ing separo pisanan 2022 dibandhingake karo nem wulan pisanan 2019.

Mobile olahraga totoan saiki legal ing 20 negara lan District of Columbia, lan negara kayata Kansas, Ohio, Maryland, Massachusetts, lan Maine disetel kanggo muter metu ing sasi teka.

#Caesars #Mbayangno #mbukak #Lounge #Olahraga #Betting #pisanan #ing #Michigan #Theater

casino stocks

Las Vegas Strip dikarepake isih kuwat, Analysts Kaya Caesars, MGM

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 05:25.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 06:22.

Ing tengah-tengah kuwatir babagan ekonomi AS sing saya ringkih, sawetara analis lan investor spekulasi manawa puncak permintaan Las Vegas wis teka utawa bakal kedadeyan. Nanging data nuduhake liya.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip. Siji analis ndeleng wilayah kasebut tetep tahan banting. (Gambar: CNBC)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Macquarie Chad Beynon nuduhake telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 3% ing Juli sawise entuk 6% lan 5%, ing Mei lan Juni. Dheweke nambahake manawa akeh pitakon Juli diarahake menyang kunjungan Agustus lan September, menehi saran yen lalu lintas rekreasi Las Vegas bisa nambah musim gugur iki. Nanging, ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat kunjungan pra-pandemi.

Kunjungan ing Februari-Juni kurang saka 10% saka ’19 tingkat lan nganggep watara -5% kanggo sisa taun (pertumbuhan saka lelungan internasional lan grup), sing padha karo ~39 yuta pengunjung (9% ing 2019). ngandika analis.

Gagasan usaha sing disenengi kanggo eksposur Las Vegas yaiku Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM), sing ngasilake bathi 45% lan 47% saka Sin City. MGM lan Caesars loro operator Strip paling gedhe. MGM kontrol 40% revenue game reged ing Strip, miturut data Macquarie.

Las Vegas bisa banget tahan resesi

Ing teori, saham casino lan kutha gumantung game kaya Las Vegas ngrugekke kanggo kontraksi ekonomi. Nanging konsensus sing muncul ing taun iki ing antarane akeh analis yaiku yen resesi AS ora nggambarake krisis finansial global 2008-09, Sin City bisa mbuktekake awet.

“Sakabèhé, kita mikir LV casinos uga luwih dilengkapi kanggo nangani downturn saka siklus sadurungé, karo struktur biaya leaner (Contone, wates rekaman) lan pasar sakabèhé sing wis katon sethitik sumber anyar ing dasawarsa pungkasan, “tambah Beynon.

Inflasi bisa dadi masalah kanggo mbuwang sing gegandhengan karo game ing saindenging negara. Maca Indeks Harga Konsumen (CPI) Juli teka ing 8.5%, mudhun saka sasi sadurunge, nanging cukup dhuwur kanggo bahan bakar spekulasi manawa pemerintah utawa Federal Reserve ora duwe pegangan sing nyukupi babagan kenaikan harga konsumen. Kanthi lelungan lan luang, kalebu kasino, dianggep minangka industri pilihan konsumen, klompok iki rentan banget kanggo inflasi lan pengunjung potensial wis mutusake kanggo ngencengi dompet.

Nanging, prospek GGR kanggo Las Vegas atraktif banget. Macquarie’s Beynon ngarepake kenaikan 6% ing GGR kuartal katelu, banjur mundhak 5% ing telung wulan pungkasan taun.

Pratandha Optimisme ing Las Vegas

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal pindhah adoh menyang propping munggah Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

“Kajaba iku, ana panjaluk sing kuat kanggo lelungan lan konferensi kerja (+ 20% seq ing wulan Juni), sing bakal mbantu ngimbangi konsumen luang sing luwih alus.” pungkas Beynon.

#Las #Vegas #Strip #dikarepake #isih #kuwat #Analysts #Kaya #Caesars #MGM

Catawba Two Kings

Caesars, EBCI Holdings Partners ing $ 650M Virginia Casino Project

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Caesars Entertainment announced ana sing nalika padha nggawe temonan minggu iki kanggo ngrancang Caesars Virginia casino in Danville, Va., bakal nindakake karo partners ing $ 650 yuta project pembangunan.

Caesars Virginia
A Rendering Caesars Virginia, $ 650 yuta casino resort in Danville, Va. Rebo, perusahaan sing berbasis ing Las Vegas ngumumake yen EBCI Holdings bakal nandur modal jumlah sing ora dingerteni ing usaha patungan kasebut. (Gambar: Caesars Entertainment)

ECBI Holdings, game lan komersial Hospitality basis perusahaan nyekeli didegaké dening Eastern Band saka Cherokee India (ECBI), wis resmi mlebu minangka investor ing project.

A investor lokal, sing ora dijenengi ing woro-woro Caesars ‘, uga duwe saham ing project. Pengumuman kasebut uga ora nyebutake jumlah kontribusi EBCI Holdings kanggo pangembangan kasebut.

Danville, dumunung ing garis negara North Carolina, punika 40 mil lor Greensboro, NC, lan 50 mil lor Durham, NC.

Sawetara proyek ing proyek wis diwiwiti amarga kru wis miwiti kerja pembongkaran bangunan sing dadi bagean saka pabrik tekstil. Caesars nyimpen telung cerobong asep khas sing minangka bagean saka kompleks pabrik bersejarah lan rencana kanggo nggabungake minangka unsur desain resort casino sing bakal dibukak ing pungkasan 2024.

“Koleksi macem-macem tujuan Caesars ing saindenging AS sinonim karo layanan sing ora ana tandhingane, keuntungan sing nyengsemake liwat program kesetiaan Caesars Rewards, bakat hiburan superstar, lan keunggulan kuliner,” ujare Presiden lan COO Caesars Anthony Carano ing pratelan. “Kita bakal nggawa kurban fenomena padha kanggo wilayah Danville kanggo wong seneng.”

Caesars, EBCI kang dangu Gaming Partner

Keterlibatan ECBI ora kaget. Pimpinan suku wis ngrembug babagan kemungkinan gabung karo Caesars ing proyek ing pungkasan taun 2020.

Kemitraan antarane Caesars lan EBCI bali luwih saka 20 karo perusahaan game basis Vegas Las loro kasino Harrah kanggo suku basis North Carolina.

Kajaba iku, EBCI Holdings tuku Caesars Southern Indiana saka perusahaan kasebut ing Desember 2020 kanthi rega $ 250 yuta. Minangka bagéan saka persetujuan, diijini Caesars perusahaan kanggo makaryakke jeneng liwat persetujuan lisènsi long-term.

Pemimpin suku njupuk langkah sawise Catawba Bangsa wiwit makarya ing casino suku ing Kings Mountain, NC. Sumelang sing casino bisa Cut revenue sing Harrah loro casinos generate kanggo suku, padha digawe EBCI Holdings kanggo operate casino lan pembangunan liyane.

Upaya iki minangka kesempatan penting kanggo bangsa lan rakyat kita, “ujare Principal EBCI Richard Sneed ing pratelan. “We are seneng nggedhekake kemitraan dawa-ngadeg lan sukses karo Caesars Entertainment kanggo berkembang resort kelas kapisan sing bakal ditetepake dening kemewahan lan layanan sing tamu Caesars wis ngerti lan nyana.”

Saliyane nandur modal ing properti casino, EBCI Holdings uga wis ditetepake dana ibukutha usaha fokus ing teknologi game.

Sadurunge, Cherokees ngajokaken kanggo mbangun casino ing Bristol, Va., Nanging gaweyan iki ditolak dening pejabat lokal, sing di senengi plans nglibatno Hard Rock International. Hard Rock Project dadi pisanan ing Virginia kanggo mbukak casino sauntara pungkasan sasi.

Babagan Caesars Virginia

Miturut release Caesars, Caesars Virginia bakal kalebu luwih saka 1.300 mesin slot, 85 game table urip, lan 24 game table elektronik. A Sportsbook toko lan kamar poker tema World Series of Poker uga ing plans.

Proyèk iki uga kalebu hotel 500-kamar, spa, komplèks hiburan 2.500 kursi, lan ruang konvensi lan konferensi 40.000 kaki persegi.

#Caesars #EBCI #Holdings #Partners #ing #650M #Virginia #Casino #Project

casino stocks

Caesars, Penn antarane Simpenan Casino Kanthi Potensi mbalek

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 12:47h.

S & P 500 isih saddled karo mundhut taun kang 13,26%, nanging benchmark usaha domestik wungu 8,32% ing Juli karo kontribusi saka sawetara jeneng konsumen, kalebu saham casino.

Simpenan casino
Las Vegas Strip. Credit Suisse ndeleng kesempatan karo saham casino pilih. (Gambar: TheStreet.com)

Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan Las Vegas Sands (NYSE: LVS) ana ing antarane saham casino sing menehi hasil Juli, munggah 13,46% lan 12,14%, nalika peserta pasar mundur menyang sektor siklus konsumen. Kanthi ngandika, Credit Suisse ngandika Kepemimpinan pasar anyar berkembang lan sawetara iki amarga jeneng “spekulatif”, kalebu sing ing industri game.

Kanthi rega komoditas sing luwih murah lan data ekonomi sing luwih lemah, inflasi diprakirakake adhedhasar titik impas lan para ekonom ngira bakal terus mudhun sajrone 24 wulan sabanjure, “tulis analis ekuitas Credit Suisse. “Kita yakin iki bakal ngarahake Fed kanggo pivot menyang kabijakan sing luwih dovish nalika kita pindhah menyang bagian pungkasan taun, ndhukung kelanjutan rally pasar saiki lan faktor kepemimpinan.”

Bank kasebut nemtokake saham spekulatif minangka saham sing nduweni siji utawa luwih karakteristik ing ngisor iki: Korelasi dhuwur karo bitcoin, kelipatan penghasilan sing larang, drawdown pinunjul ing basis 52-minggu, tambah volatility lan kapentingan singkat substansial.

Caesars, Sands Priksa kothak sing

Adhedhasar kritéria kasebut ing ndhuwur, Caesars lan Sands katon ing dhaftar Credit Suisse 50 saham kanthi sifat spekulatif sing bisa mimpin rally pasar anyar.

Caesars meets drawdowns gedhe, kapentingan singkat dhuwur lan syarat volatility dhuwur nalika LVS diantemi, larang regane lan molah malih, miturut bank. Kanthi loro saham casino mundhak kaping pindho ing Sasi pungkasan, bisa mbebayani kanggo pedagang bearish ngunjungi jeneng iki kanggo tujuan sade singkat.

Ing kasus LVS, dipercaya manawa aliran warta saka Macau ora bakal luwih elek lan data kasebut negesake manawa Marina Bay Sands (MBS) ing Singapura bali menyang tingkat paling dhuwur saka untung lan wutah sadurunge pandemi koronavirus. .

Amarga fokus ing AS, Caesars ing posisi sing luwih rawan babagan kerentanan potensial kanggo inflasi lan mbuwang konsumen sing alon. Ing tangan liyane, casinos Nevada digawe paling rekor revenue 12 sasi, kang migunani kanggo Caesars minangka operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip lan duwe properti ing Laughlin lan Reno-Tahoe.

Simpenan Casino liyane ing Dhaftar

Caesars lan Sands ora mung totoan casino ing spekulatif Credit Suisse. Minangka babak gedhe, jeneng kapentingan dhuwur singkat Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) uga ing dhaftar.

Saham mundhak 11% sasi kepungkur. Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) dikirim ing 9,45% Juli gain. Operator Wynn Macau katon ing ratings Credit Suisse amarga drawdowns massive, kapentingan singkat wujud lan volatility ndhuwur-rata-rata.

Wiwit 16 Juni, kinerja paling apik saka faktor kasebut ing ndhuwur wis korélasi dhuwur karo bitcoin, ngiring dening valuations larang lan sing drawdowns gedhe.

#Caesars #Penn #antarane #Simpenan #Casino #Kanthi #Potensi #mbalek