Tag Archives: buruh

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming

Choctaw Casino & Resort – Durant

Mantan buruh Choctaw Casino Diduga nyolong $ 10K saka Oklahoma Venue

Dikirim ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

Dianyari pungkasan ing: 2 Agustus 2022, 10:45.

A mantan pegawe ing Durant, Okla kang Choctaw Casino dinuga nyolong $ 10.000 saka kubah property ing Oktober. Dheweke saiki ngadhepi litigasi, KXIIstasiun TV lokal, kacarita.

Choctaw Casino & Resort – Durant
Choctaw Casino & Resort – Durant, gambar ndhuwur. A mantan buruh casino seng di tuduh kanggo nyolong dhuwit ing ajang. (Gambar: Choctaw Nation)

Gregory Kaleb Perry, 37 taun, sadurunge dadi juru tulis ing kasino. Iki menehi akses menyang dhuwit sing disimpen ing brankas.

Dheweke diduga nyolong tagihan $ 100 lan diiseni ing klambine, miturut dokumen pengadilan. Perry dinuga nyelehake sawetara dhuwit menyang akun bank pacare, Mitsy McCulley.

Perry ngginakaken sawetara saka loot ing gambling , ragad pengadilan, denda, dhaharan restoran, bar, tagihan medical, lan Tetep ing Choctaw Casino Resort, miturut. KXII.

Perry dinuga ngginakaken antarane $ 500 lan $ 600 saka dhuwit ing casino. Dheweke uga ngentekake $80 kanggo ngombe ing Mason Jar Bar, KXII ngandika.

Biaya kasebut ora langsung kasedhiya.

Choctaw Casino dilakokno dening Choctaw Bangsa. Dipercaya minangka negara India paling gedhe nomer telu ing AS. Negara iki duwe luwih saka 200.000 anggota suku lan luwih saka 11.000 karyawan.

Mississippi Casino Maling

Ing kasus sing ora ana hubungane, Reginal Brown, 36, mantan pegawe Pearl River Resort – Silver Star Casino ing Mississippi ngakoni guilty ing April kanggo nyolong perpetrated dening pegawe saka perusahaan gambling ing lemah Indian. Dheweke bakal ngindhari wektu kunjara nanging kudu mbayar denda.

Brown punika waiter banquet ing Silver Star Hotel & Casino . Antarane Januari lan Mei 2016, Brown digunakake sandi kanggo nyolong babagan $ 10.800 saka daur ulang awis ing casino, Mississippi Acting US Agung Darren J. LaMarca ngandika ing statement.

Managers Casino golek bedo ing cathetan accounting. Ana uga bukti ing kamera ndjogo casino.

Penyidik ​​​​Departemen Polisi Choctaw diwawancarai Brown. Brown ngakoni kanggo nampa dhuwit, LaMarca ngandika. Brown didakwa dening juri agung federal ing Desember 2018.

Brown dijatuhi hukuman uji coba limang taun wulan kepungkur. Yen gagal ngrampungake masa percobaan kanthi sukses, dheweke bisa ngadhepi paukuman sing luwih abot.

Dheweke uga kudu mbayar ganti rugi $ 10.800, adhedhasar paukuman sing diwenehake dening Hakim Pengadilan Distrik Federal Kristi H. Johnson.

Brown ngadhepi ukuman maksimal 20 taun penjara lan denda $ 1,000,000, ujare LaMarca.

Casino dilakokno dening Mississippi Band saka Choctaw Indian.

kasus Minnesota

Uga, ing Maret 2021, mantan pengawas casino suku ngakoni guilty kanggo embezzling luwih saka $ 300.000 saka Fortune Bay Resort Casino ing Minnesota liwat span saka saklawasé pitung taun.

Jennifer Lynn Boutto, 32, saka Orr, Minn., Dihukum penjara wolung sasi kanggo embezzlement lan nyolong dana suku. Dheweke uga diselehake ing taun rilis sing diawasi. Boutto uga kudu menehi suku karo rugi lengkap $ 315,739,87.

Boutto ngandika nalika makarya ing Fortune Bay Resort Casino , kang diduweni lan dilakokno dening Bois Forte Band Chippewa, meh 3.000 transaksi fraudulent kanggo gain financial.

Minangka supervisor meja ngarep, Boutto ngetokake mbalekaken dhuwit kanggo pelanggan tanpa pengawasan langsung. Boutto ngakoni yen dheweke nyolong dhuwit kanthi mbalekake dhuwit palsu marang invoice pelanggan Fortune Bay sadurunge.

Boutto njupuk mbalekaken nanging nyimpen dhuwit kanggo awake dhewe.

#Mantan #buruh #Choctaw #Casino #Diduga #nyolong #10K #saka #Oklahoma #Venue