Tag Archives: Boulevard

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas Boulevard Plans ‘Road Takeover’ Sing Resiko Dihentikan Polisi

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 11:41

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 11:41h.

Polisi lokal mbatesi acara nyopir sembrono sing direncanakake akhir minggu kepungkur ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parking Resorts World Las Vegas ana. Wong loro didakwa, lan kabar babagan penahanan kasebut dilaporake akhir minggu iki.

Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir
Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Duo kasebut didakwa sadurunge melu ‘pengambilalihan jalan’ ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Kabar babagan kedadeyan kasebut wiwit katon ing media sosial minggu kepungkur. Polisi miwiti investigasi lan panitia Graham Liberal lan Michael Alex dicekel.

Acara iki biasane diarani minangka “pengambilalihan jalan”. Padha sok-sok katon ing California.

Salah sawijining stasiun TV Los Angeles, KTLA, diterangake asring nglibatno atusan penonton lan akeh mobil sing teka ing lokasi sing wis dijadwal. Dheweke kerep mblokir lalu lintas liyane lan nindakake aksi beresiko dhuwur nalika nyopir.

Kadhangkala dibandhingake karo mob lampu kilat, diwenehi cara promosi lan jadwal, nanging dianggep mbebayani.

Padha kedaden ing Nevada. Nanging acara ngrancang iki dipercaya dadi pisanan kanggo Las Vegas Strip.

Acara Reconnaissance Polisi

Ngerti kahanan kasebut, petugas Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) mriksa pemandangan ing persimpangan Las Vegas Boulevard lan Pebble Road ing dina Jumuah kepungkur, miturut KSNVstasiun TV lokal.

Ana ing endi wae antarane 50 lan 75 pembalap karo mobil ngumpul ing kono. Salah sawijining mobil yaiku Dodge Charger kanthi bungkus karakter kartun, ujare laporan kasebut.

Ban ing Dodge wiwit muter lan driver nindakake donat. Iki minangka maneuver nyopir sing beboyo ing ngendi sopir nyopir mobil ing bunder sing sempit. Kanthi mencet pedal gas, dheweke asring ninggalake tandha-tandha skid ing trotoar.

Nalika polisi nonton sopir, dheweke uga nuduhake senjata api, ujare polisi. Dheweke banjur sijine ing sabuk. Dodge kadhaftar karo Michael Alex, polisi ngandika. Dheweke nyopir.

Alex lan penumpang, Graham Liberal, sing nggunakake akun media sosial “Mr.Gotdamnit_” dicekel polisi Metro.

Alex didakwa kanthi trick driving, nglirwakake safety wong utawa properti, lan nggawa senjata sing didhelikake tanpa ijin, KSNV kacarita. Liberal didakwa ngatur kontes kacepetan, laporan kasebut ditambahake.

Liberal ningkataké acara driving padha ing AS, miturut KELAS, stasiun TV lokal liyane. Dheweke dikenal akeh pangguna media sosial.

Ing antarane sing melu ing acara kasebut yaiku bocah-bocah umur rong nganti 12 taun, KELAS ngandika.

Miturut hukum negara, trick driving ditetepake minangka “nggunakake kendharaan kanggo nindakake trick, stunt, utawa maneuver liyane ing dalan umum sing lalu lintas wis dialihake, kalem, diblokir, utawa diblokir kanggo ngidini nindakake trik, stunt, utawa maneuver liyane. . .” Tumindakipun asring kacathet.

Nanging LVMPD duwe tembung sing kuat kanggo promotor lan pembalap acara kasebut.

“Aja teka ing kutha kita lan mikir sampeyan bakal njupuk alih!” LVMPD ngandika ing kirim ngumumake penahanan.

Sadurunge Risky Driving

Ing taun 2020, Veronica Acosta, 43, saka Riverside, California tilar donya amarga ciloko sawise SUV sing ditumpaki nabrak tembok ing garasi parkir Paris Hotel & Casino. Dumunung ing Las Vegas Strip.

Scott Thomas, 39, saka Montclair, California, minangka pembalap. Dheweke didakwa nyopir ing pengaruh.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, buruh casino sing protes ing njaba Casino Woodbine ing Etobicoke, Toronto, ditabrak mobil ing garis piket ana wengi. Serikat kasebut ngaku tumindak kasebut disengaja.

Dheweke nandhang tungkak sing rusak lan bruises sing mbutuhake jahitan.

#Las #Vegas #Boulevard #Plans #Road #Takeover #Sing #Resiko #Dihentikan #Polisi