Tag Archives: Bisa

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

Iki minangka wiwitan pungkasan Joe Flacco kanggo NY Jets? Utawa Bisa Menang Proyek?

dikirim ing: September 23, 2022, 02:29h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 04:39h.

Ayo maju lan optimistis, para penggemar Jets, lan nganggep manawa Gang Green bakal terus geser juara juara AFC Cincinnati Bengals kanthi ngatasi panyebaran enem poin lan entuk kamenangan liyane nglawan sisih Ohio kanggo nambah 2-1 sakabèhé.


Jet QB Joe Flacco, katon ing lapangan ing foto tanpa tanggal iki. https://jetsxfactor.com/

Lan ayo kang nganggep sing quarterback Joe Flacco, 37-taun-lawas dinosaurus ngalami rejuvenation sing ndharat ing +15000 pa BetMGM MVP Papan, iku pasukan utama konco acara dipercaya iki. Bakal dadi mburi dalan kanggo pemain tengah sing saiki lenggah katelu ing nomer paling maringaken yard dening quarterback NFL, malah MVP favorit Josh Allen saka Buffalo?

Iku pitakonan worth pondering minangka minggu karya ends ing New York, karo Jet arep siji saka rong cara: tim 1-2 karo akeh wektu kanggo mbalekake minangka quarterback tatu Zach Wilson nyiapake kanggo njupuk tanggung jawab saka final 14 game.

Utawa tim 2-1 sing Flacco njaga Fountain of Youth iki lan Jets siji game liwat .500 judhul menyang Minggu 4 tawuran karo Pittsburgh Steelers. Tim staggered sawise Kemis wengi kang 29-17 mundhut kanggo Cleveland, ngendi padha ngatur kanggo ngumpulake mung telung poin ing babak kapindho.

Ah, kontroversi quarterback. Apa ora bakal dadi waralaba sing ora bisa menang siji game September sajrone telung musim pungkasan?

Apa sing bakal ditindakake Robert Saleh yen menang?

Iki masalah apik lan masalah ala kanggo pelatih Robert Saleh. Dheweke ngerti nasib jangka panjang Jets ana gandhengane karo kasuksesan Wilson, pemain No. 2nd sakabèhé saka draf 2021 saka BYU, sing pulih saka operasi lutut arthroscopic.

Yen Wilson bali ing Minggu 4 lan Flacco lungguh, kita ora bakal weruh gerakan tari kaya iki:

Lan bakal nindakake loro iku: Sijine akeh meksa ing Wilson kanggo minggu 4, lan ninggalake Saleh mbukak kanggo guess yen mangsa banjur wiwit njupuk siji kanggo Samsaya Awon.

Dadi rada kompetitif ing tahap awal musim iki yaiku sing anyar kanggo Jets iki, sing Saleh janji ora bakal dadi “Jet Lawas sing padha,” banjur ndhukung pernyataan kasebut kanthi mbalek maneh ing Minggu kepungkur nglawan Browns. Jets ngetung kaping pindho liwat pungkasan 1:55 ing Cleveland kanggo apa mbokmenawa paling nggumunke menang minggu kepungkur ing kabeh NFL.

Lan nalika pembuangan Buta padha ecstatic liwat sing 2-0 miwiti kanggo ana Night Football gelaran marang Dallas Cowboys ing dalan, pembuangan Jet padha nang endi wae lor Cloud Nine. Iku amarga relevansi sadurungé minangka tembung sing mung bisa ditemokake ing kamus.

Nanging kasunyatan tetep sing Jet sing enem-titik asu kanggo alesan, paling sing Cincinnati tindak menyang Super Bowl mangsa pungkasan lan tetep +1600 kanggo menang AFC. Nalika iku Jet iku +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow mlebu game iki karo liyane interceptions (4) saka TD pass (3), lan Bengals gawe salah 18 karo 343 meter saben game. Jets ana ing posisi kaping wolu kanthi 391; Ing pertahanan, Green Gang nyerah 339 1/2 meter saben game, nalika Bengals padha Ngartekno luwih poignant, saéngga 302 saben game, kapitu paling apik ing NFL.

Nanging sing malah liyane alesan kanggo njaga mripat ing iki nalika bab Flacco-Wilson muter metu. Amarga yen Flacco bisa mimpin Jets kanggo kamenangan marang nimbali formidable (marang tim sing dadi kanggo Super Bowl, ora kurang), kita bakal duwe kahanan ing tangan kita. Elinga, durung suwe Sam Darnold bakal dadi jawaban jangka panjang, lan kita kabeh ngelingi kepiye kedadeyan kasebut.

Ngendi Pertempuran Kunci, Wicaksana Tim?

Pertandhingan sing bakal ditonton yaiku korps panampa kaping pindho saka Jets vs. The Jets wis main tim Baltimore lan Cleveland sing loro gumantung ing saben liyane. Nanging Cincinnati beda. Musim pungkasan, Ja’Marr Chase nomer enem ing NFL kanthi total kuitansi yard, Tee Higgins kaping 17, lan Tyler Boyd kaping 39. Jets ora duwe siji ing ndhuwur 80.

Chase duwe over / under nalika nampa 76,5 meter. Higgins ing 65,5, Boyd ing 35,5; Jumlah paling dhuwur Jets liwat / ing kuitansi Elijan Moore ing 49,5, (kang wis telung keno kanggo 41 meter minggu kepungkur), lan Garrett Wilson, sing kejiret juara game minggu kepungkur, iku 50 1/2).

Burrow liwat / ing yardage punika 262,5 meter, tokoh kang gampang ngalahake ing mangsa-mbukak mundhut lembur kanggo Pittsburgh nanging ora kejawab (199 meter) minggu kepungkur marang Dallas. Flacco ana ing 234.5, sing ora kejawab ing saben rong pertandhingan pisanan, kanthi 307 lan 309.

Banjur kita duwe karung. Bengal mung duwe rong musim ing musim iki sawise rampung kaping 12 ing kategori kasebut taun kepungkur sadurunge nyelehake Matthew Stafford kaping pindho sajrone Super Bowl. Sampeyan bisa uga kelingan sing Rams sacked Burrow kaping pitu ing game juara, kang pertahanan Saleh bakal nyoba kanggo emulate. New York mung duwe 3 karung mangsa iki, kang ora bode uga kanggo Jet mencet Burrow menyang jinis uncalan cepet sing bisa dijupuk.

Ing interception, Jet duwe loro, lan Bengal sabanjuré bakal pisanan.

Jangkoan mudhun-diunekake wis babras Jet ing saben loro game pisanan sing, lan nang paling ngendi wae ing Amerika iku Staff kepelatihan Bengals wis fokus ing kesalahane jangkoan kanggo ngidini kanggo mbaleni. Baline Jets sing nggegirisi dina Minggu kepungkur minangka momen langka sing nyenengake kanggo franchise sing durung akeh wiwit Joe Namath dadi gelandang ing taun 1969.

Saleh bakal mbutuhake wong-wong mau ing tingkat fokus sing paling cetha supaya ora main saka mburi, kaya sing ditindakake ing rong pertandhingan pisanan nglawan Ravens (dheweke 37:40) lan Brown (padha ngetutake 23:22). . Pimpin pisanan Jets musim iki nalika nyetak 22 detik isih minggu kepungkur nglawan Browns.

Dadi iki minangka tes sing bener kanggo Flacco lan Jets amarga tim sing metu ing Super Bowl kanthi rekor 0-2 minangka tim sing nekat, lan pelatih Bengals Zac Taylor bisa nemokake dheweke ing kursi panas, sanajan kabeh sukses. dheweke wis. wis kedadeyan wiwit mbukak 0-11 ing kampanye kepelatihan rookie 2019. Apa sing kedadeyan ing musim kepungkur bisa cepet dilalekake yen kedadeyane cepet. Mung takon Ime Udoka.

Apa Babagan Garis lan Tren?

Garis kasebut ana 6 amarga apa sing ditindakake tim kasebut setahun kepungkur. Swara / kurang iku 45 1/2 amarga ora ana gawe salah banget pinter.

Nanging mung Minggu 3, lan ana wektu kanggo tim iki kanggo bali menyang wangun: Bengals kuwat postseason challengers; Jets minangka tim sing nggawe para penggemar goyang-goyang nalika metu saka parkir Met Life. Nanging kanthi ukuran apa wae, iki minangka game penting kanggo loro tim kasebut.

New York 1-1-0 marang panyebaran, lan Cincinnati 0-2. Jet 3-6-0 ATS minangka asu omah, kalebu musim pungkasan. Bengal yaiku 2-2 ATS minangka favorit dalan. New York wis menang limang saka sangang game minangka favorit ing ngarep, nalika Bengals mung menang sapisan ing papat game pungkasan minangka favorit adoh.


#Iki #minangka #wiwitan #pungkasan #Joe #Flacco #kanggo #Jets #Utawa #Bisa #Menang #Proyek

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Bone Garing Red Rocks Bisa Gunakake Awan Nursery minangka Sumber Banyu

dikirim ing: September 22, 2022, 06:26h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 06:51h.

Nemokake dhuwit wiwitan kanggo proyek Las Vegas biasane ora kaya ngono. Organisasi lingkungan sing disebut Save Red Rock njaluk sumbangan umum $ 150.000 kanggo nggawe udan lan salju ing Red Rock Canyon Las Vegas kanthi sprinkling awan. 501(c)(3) nirlaba nganti saiki wis ngunggahake udakara $38.000.

Pemanasan global lan dekade udan ing ngisor rata-rata wis nyebabake karusakan abot kanggo tetanduran lan kewan ing wilayah konservasi sing ditemtokake sacara nasional, sing dumunung 25 mil ing sisih kulon Strip. Lan seeding awan bisa, ing teori paling, nggawa udan akeh-dibutuhake.

Red Rock Canyon Las Vegas
Curah udan ing Area Konservasi Red Rock Canyon Las Vegas wis setengah ing 20 taun, amarga owah-owahan iklim lan kahanan garing lan kurang banyu. (Gambar: lasvegasthenandnow.com)

“Kita kabeh tresna Red Rock Canyon, iku ora dadi uga,”Sa Pauline van Betten, lemah lan banyu spesialis kanggo Simpen Red Rock, ing 8. September webinar kasedhiya ing website organisasi. “Wit Yosua pancen mati, lan kahanane pancen nggegirisi.”

Miturut data saka National Oceanic and Atmospheric Administration, rata-rata udan taunan Red Rock mudhun saka rata-rata 1981-2010 11,3 inci, dadi rata-rata 2011-2017 6,9 inci. Mulane, 15 taun kepungkur, Red Rock’s Lower Cottonwood Springs minangka bolongan renang sing ambane 15 kaki sing diisi manuk, kodhok, lan tanduran akuatik. Dina iki, mung luwih sepi.

Wiji sing ditandur ing sirahe

Penyebaran awan ditemokake ing taun 1930-an, nalika para ilmuwan ngerteni manawa pesawat sing mabur liwat awan dilapisi kristal es. Ide iki yaiku nggawe kristal es sing padha ing sekitar bledug sing dilebokake ing awan. Iki banjur bakal nggawe snowflakes lan raindrops sing bisa tiba ing lemah kanthi cara sing bisa diprediksi. Proses iki nggunakake aerosol anorganik – biasane iodida perak, amarga struktur molekule padha karo es – ing ngendi kristal es nukleasi.

Penyebaran awan Save Red Rock bakal ditindakake dening para ilmuwan saka Desert Research Institute (DRI), kampus riset nirlaba saka Nevada Higher Education System. Sajrone wolung taun kepungkur, para ilmuwan DRI wis ngeterake generator menyang puncak gunung ing Pagunungan Spring, kalebu Red Rock. Ing kene, dheweke njupuk solusi iodida perak menyang awan sing liwat.

10% Udan liyane

Umume riset babagan seeding awan nemokake asil sing beda. Siji sing ditindakake ing 2016 dening National Academy of Sciences gagal nemokake dhukungan sing signifikan sacara statistik kanggo kemampuane kanggo nambah udan utawa salju kanthi andal. Ing taun 2003, Dewan Riset Nasional AS nemokake manawa “bukti sing bisa ditampa kanthi ilmiah kanggo efek seeding sing signifikan durung digayuh.”

Nanging DRI nyatakake yen tes seeding awan wis nambah curah udan udakara 10%. Iki cocog karo data saka American Meteorological Society, sing ing taun 1998 nemokake curah udan 10% ing awan supercooled sing berkembang ing gunung kayata Red Rock Canyon.

Miturut asil saka seeding taun kepungkur ing Spring Mountains, DRI claims sing iki 10% makili 3.360 acre kaki. Kuwi cukup kanggo nyukupi kebutuhan banyu 6.700 rumah tangga sajrone setaun.

Biaya $ 8 nganti $ 10 saben kaki hektar, Utah, Colorado, lan Wyoming wis dadi proyek penyemaian awan sing didanai negara kanggo nyoba lan nambah leleh salju sing nyedhiyakake Kali Colorado.

Simpen Red Rock lan DRI ngarahake ngluncurake proyek kasebut ing 15 November. Mung ing wektu kanggo mundhakaken banyu saka badai mangsa sing wis nyedhiyani 70% saka Spring Mountains isi ulang banyu soko njero lemah.

Sumbangan bisa digawe menyang savedrock.com/make-it-rain.

#Las #Vegas #Bone #Garing #Red #Rocks #Bisa #Gunakake #Awan #Nursery #minangka #Sumber #Banyu

casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau

casino stocks

Simpenan Casino Kanthi Arus Kas, Eksposur Digital Bisa Kuwat

Dikirim ing: 4 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 01:11h.

Simpenan Casino wis inflicted akèh paukuman taun, nanging sawetara Analysts ndeleng kesempatan ing grup, utamané ing antarane jeneng game digital uga sing generate akeh free aliran awis.

Simpenan casino
Turis ing Las Vegas Strip. Siji Analyst ngandika Simpenan casino karo aliran awis free kuwat bisa dadi pemenang. (Gambar: Bloomberg)

Nalika revenue game reged (GGR) ing kasino regional ticked ngisor ing Juli taun liwat taun, tambah TCTerms data sasi liwat sasi, menehi saran tren dikarepake tetep ngalangi ing panggonan game adhedhasar tanah. Nanging, Analysts maringi pitutur investor dadi Milih nalika nerangake casino usaha.

Given gaya ndasari sehat, kita paling positif ing jeneng karo FCF ndasari kuwat, strategi wutah game online lan seneng pengaruh ngisor, “wrote analis Macquarie Chad Beynon ing cathetan ana pungkasan.

Ing tengah-tengah tingkat kapentingan lan pratandha ekonomi AS saya kalem, pasar finansial nuduhake rasa ora seneng marang perusahaan sing duwe utang – preduli saka industri – sing luwih seneng karo saldo net utawa perusahaan sing njupuk langkah kanggo nyuda ayahan sing ora dibayar. Operating casino punika gaweyan biaya-intensif lan ora ana kekurangan beban utang gedhe ing industri, tegese peserta pasar bisa seneng saham karo saldo awis kuwat.

Free Cash Flow Generator Simpenan Casino

Kanthi tingkat bunga mundhak lan inflasi mundhak, kemampuan perusahaan ngasilake arus kas gratis dadi saya penting. Sawetara operator casino duwe sipat coveted.

Beynon saka Macquarie padhang Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan Penn Hiburan (NASDAQ: PENN) minangka operator casino adhedhasar tanah karo kuwat free aliran awis potensial ngasilaken.

Nalika kabar muncul ing dina Jumuah yen Penn diusir saka S&P 500, rega target Macquarie ing saham lan Caesars luwih saka kaping pindho ing endi saham saiki. Prakiraan rega perusahaan riset ing MGM Resorts nuduhake kenaikan 65%. Beynon nduweni rating “outperform” ing kabeh telung ekuitas game.

Sawetara operator casino regional uga ngetokake fitur aliran awis free nyengsemaken. Antarane sing ana ing jagad jangkoan Beynon yaiku Boyd Gaming (NYSE: BYD) kanthi rating “netral” lan Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR).

Nonton Saham Wutah Casino

Beynon uga wis mbangun ing sawetara saham wutah casino, kalebu Bally (NYSE: BALY), DraftKings (NASDAQ: DKNG) lan Full House Resorts (NASDAQ: FLL) – loro pisanan kang duwe cahya pinunjul kanggo game online lan totoan olahraga.

“Kanthi saham game online mudhun -55% ing ndhuwur LTM (vs S&P 500 -13%), kita ndeleng asil 2Q “rugi” lan dagang musiman menyang musim bal-balan minangka alasan kanggo duwe grup. Utamane, jeneng kanthi eksposur online ngluwihi S&P 500 kanthi 15% taun kepungkur wiwit 1 Agustus – 30 September, “tambah analis kasebut.

Beynon nyatet sing kumpulan dhisikan kuciwo anyar saka iGaming lan olahraga totoan data saka Ontario, Kanada bisa diimbangi dening percepatan-related bal-balan tengen negara US ngendi olahraga totoan urip lan legal.

“Kanthi data anyar saka Ontario (2Q OSB / iGaming revs saka CAD $ 162m (USD $ 124m)) teka ing rada ngisor pangarepan, sanajan diwenehi sawetara faktor pangerten, kita isih ngarep-arep kanggo negara bubar ndeleng akselerasi massive teka ing. wiwitan mangsa NFL. Sing uga kudu dipikirake yaiku KS bakal nggawe live stream karo OSB 1 September, “ujare analis kasebut.

#Simpenan #Casino #Kanthi #Arus #Kas #Eksposur #Digital #Bisa #Kuwat

Macau casinos gaming revenue GGR

Perusahaan Game Filipina Bisa Dipérang, Nalika Reformasi Telpon

dikirim ing: 2 September 2022, 12:43h.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 03:04.

Kanggo taun, Filipina Amusement lan Gaming Corporation (PAGCOR) dilakokno casino dhewe, uga ngatur properti game komersial pribadi.

PAGCOR Casino Filipina Hiburan Gaming Corporation
Ngleboke menyang casino ngatur dening Philippine Amusement lan Gaming Corporation ing Malate, Manila, ana 6. Agustus 2022. PAGCOR wis Kepemimpinan anyar, lan bakal rauh duwe fungsi utama anyar. (Gambar: AFP)

pejabat Philippine wis dianggep apa iku ing kapentingan paling apik saka negara kanggo perusahaan game negara-roto operate lan ngatur casinos. PAGCOR ngarahake pamrentah Filipina luwih akeh dolar pajak taunan tinimbang agensi liyane kajaba Biro Internal Revenue.

Sanalika sawise dilantik tanggal 30 Juni, Presiden Filipina Ferdinand “Bongbong” Marcos Jr. mrikso governance lan Kepemimpinan PAGCOR, minangka presiden mangsa digunakake kanggo nindakake.

Benjamin Dionko, sing dadi sekretaris finance pungkasan Sasi sawise janjian dening Marcos Jr., ngandika minggu iki PAGCOR kudu nimbang sade Philippine Casino panggonan kanggo nyedhiyani pemerintah karo awis urgent lan akeh-needed. pamindhahan iki uga bakal ngilangke konflik perusahaan saka kapentingan minangka loro pengatur lan operator casino gambling .

Review dibutuhake

Alejandro Tengco, bos anyar PAGCOR ing wulan iki, nanggapi wingi kanthi ujar manawa tinjauan sing ati-ati babagan agensi kasebut kudu rampung dhisik.

Dhiskusi karo lintang Filipino, Tengco ngandika sarujuk karo Dionko lan sawetara anggota parlemen Manila sing PAGCOR kudu nimbang reshuffle. Nanging sadurunge tumindak, sinau dibutuhake.

Kita ngarep-arep diwenehi wektu kanggo sinau iki. ujare Tengko. “Iki minangka bagean saka push lan agenda saiki kanggo mbedakake manawa kita minangka regulator utawa operator.”

Saiki, PAGCOR minangka regulator lan operator, manawa pejabat ndhuwur agensi ngerti utawa ora. Wakil Ketua Dewan Perwakilan Filipina Rufus Rodriguez ujar manawa konflik kepentingan cukup alesan kanggo misahake badan kasebut.

“Aku banget marang privatisasi,” Rodriguez marang ing Kantor Warta Filipina nanggepi sikap Dionko sing PAGCOR kudu dismantle 44 cabang Philippine Casino lan lokasi satelit. “Yagene mateni, utawa luwih, kenapa ngedol, angsa sing ngetokake endhog emas?”

Rodriguez ndhukung ngowahi PAGCOR dadi fungsi khusus operator. Panjenenganipun disaranake Philippine Congress pass aturan kanggo netepake wewenang peraturan casino.

“Iki ora adil kanggo bisnis nandur modal ing kasino,”Rodriguez argue saka noto PAGCOR saiki. “Kahanan PAGCOR minangka regulator lan game ora kondusif kanggo narik investasi.”

Mantan Presiden Dilipat ing PAGCOR Penjualan Sale

Sawise Presiden Filipina Rodrigo Duterte njupuk jabatan ing Juni 2018, dheweke uga nganggep adol aset fisik PAGCOR. Nanging presiden teka menyang kesimpulan sing sifat Philippine Casino banget terkenal kanggo liquidated.

Boten kados kasino komersial ing saindhenging Filipina, revenue game saka properti PAGCOR kabeh diduweni dening pemerintah pusat. Kasino milik negara menehi administrasi Duterte PHP37.14 milyar (US $ 652.65 yuta) ing taun 2019 sadurunge pandemi.

keuntungan tax game pemerintah saka kasino kang plummeted kanggo bab $ 197 mayuta-yuta ing 2020, lan dropped kanggo $ 144 mayuta-yuta taun pungkasan. Taun iki wis katon dicokot saka Recovery, minangka PAGCOR casino wis menang watara $ 113 yuta nganti setengah pisanan taun.

Kanggo resorts casino terpadu ing Manila, PAGCOR ngisi 19,5% tax ing income reged saben property saka game. Papat kasino utama ibukutha yaiku Resorts World, Solaire, City of Dreams, lan Okada.

#Perusahaan #Game #Filipina #Bisa #Dipérang #Nalika #Reformasi #Telpon

casino stocks

Macau slot , Tabel Game Plans bisa ngluwihi Sands China

Dikirim ing: 1 September 2022, 05:11.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 05:38h.

Malah distribusi saka mesin slot lan game table tengen resorts terpadu dilakokno dening concessionaires Macau bisa dadi masalah kanggo Sands China, miturut analis Morgan Stanley.

Pasir Cina
Macau Venice. Morgan Stanley ngandika operator Sands China bisa ngrugekke kanggo nyoba kanggo roto-roto disebaraké slot lan game table. (Gambar: YouTube)

Ing pranata saka wilayah administratif khusus anyar (SAR) hukum game, watesan watesan slot kanggo 12.000 piranti ing Macau casino, lan 6.000 game table. Nalika angka kasebut selaras karo tingkat sing katon ing pungkasan kuartal kaping pindho, angka kasebut luwih murah tinimbang sing katon sadurunge pandemi koronavirus. Ing 2019, ana luwih saka 17.000 mesin game ing ajang game Macau, lan 6.739 game table.

Nalika operator Macau koyone nyaman karo syarat revenue taunan watara $ 866.000 saben meja lan $ 37.100 saben mesin (kabeh tokoh ing dolar AS), momok saka regulator duweni potensi prentah equalization saka slot lan game table bisa nimbang ing sawetara konsesi, kalebu Sands China- operator paling gedhe ing SAR.

Yen pengatur Macau nerusake karo ngukur podo, iku tegese saben concessionaire anduweni hak 1.000 Tabel lan 2.000 mesin game. Sing duweni potensi kuwatir kanggo operator Sands China, minangka mlaku limang resorts terpadu ing SAR.

Ora Kabeh Kabar Bad kanggo Sands China

Nalika watesan piranti game / tablet temtunipun gawe kuatir kanggo Sands China, Morgan Stanley cathetan sing plans ambisi kanggo alesan prasaja: Sawetara operator cilik ora duwe dawane kothak kanggo nampung fasilitas game liyane.

Bank kasebut MGM China, sing mbukak loro panggonan ing Macau, minangka conto utama saka konsesi ora duwe kamar kanggo nambah liyane slot lan tabel.

Ing teori, yen plans maju, Sands China lan SJM Holdings bakal ilang metu ing game table. Kangge operator Venetian Macau Galaxy Entertainment lan Melco Resorts & Hiburan kabeh bakal ilang slot , miturut Morgan Stanley.

Ing tangan liyane, MGM China-yen bisa nadhahi tambahan anyar-lan Wynn Macau bakal nambah game table, nalika MGM, SJM, lan Wynn bakal nambah slot saben, Bank ditambahake.

Macau Bisa Nundha Rencana Distribusi

Watesan nomer mesin lan meja kasedhiya kanggo tamu iku salah siji bab. Nanging mesthekake ana distribusi sing padha ing ndonya iku prakara liyane, lan siji regulator Macau bisa uga ora pengin miwiti amarga industri game SAR terus berjuang karo kejatuhan saka pandemi koronavirus.

Sadurungé dina iki, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming ngandika revenue game reged Agustus (GGR) $ 270,8 yuta, utawa mung setengah saka tingkat Agustus 2019. Analysts ngukur data revenue Macau anyar marang comparison 2019, minangka taun pungkasan sadurunge COVID- 19 krisis. 19.

Kajaba iku, pengatur bisa wegah tinker karo model bisnis Sands China kang, kang umumé mimpin dening massa lan pemain premium – titik tombol ing wektu nalika sawetara Analysts pracaya pasar game VIP Asia-Pasifik isih taun adoh saka mbalekake.

#Macau #slot #Tabel #Game #Plans #bisa #ngluwihi #Sands #China

casino stocks

Fanatik bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki, ujare pendiri Rubin

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 11:46.

Fanatik – wis suwe dikabarake bakal mlebu bisnis taruhan olahraga – bisa njupuk taruhan ing pungkasan taun iki.

fanatik
Pendhiri fanatik Michael Rubin (tengen) karo Philadelphia 76ers Michael Rubin. Dheweke ujar manawa perusahaan bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki. (Gambar: Ilustrasi olahraga)

Ing wawancara ing Volume karo Colin CowherdPendhiri fanatik Michael Rubin kanthi terang-terangan ujar manawa perusahaan kasebut bisa njupuk taruhan olahraga sadurunge pungkasan taun 2022. Apike, Volume punika podcast presented dening FanDuel, kang operator Sportsbook online paling gedhe ing AS lan saingan mbesuk kanggo Fanatics.

Dadi rumit banget. We rencana kanggo nang ing Sixers ing pungkasan taun iki, “ujare Rubin ing Interview. “Iku apik yen ora konflik. Nalika aku weruh sing nyekel Fanatics, iku langsung dadi kaputusan gampang. ”

Dheweke diarani warta Juni yen dheweke bakal ngilangi kapentingan ing Philadelphia 76ers NBA lan NHL’s New Jersey Devils, sing nyebabake spekulasi Fanatics dadi taruhan olahraga.

More pratandha saka Fanatics nyedhaki totoan olahraga

Komentar Rubin ing podcast Cowherds teka mung sawetara dina sawise udakara 60 postingan proyek muncul ing bagean taruhan lan game ing situs web karir Fanatics. Posisi kalebu penasehat komersial asosiasi, kepatuhan lan peran finansial, teknik, sumber daya manusia lan perdagangan, lan liya-liyane.

Sadurunge, Fanatics narik CEO Matt King saka FanDuel. COO Ari Borod sadurunge dadi peran ing The Action Network lan FanDuel. hiring, antarane liyane, nandheske Fanatics, kang mentas rego ing $ 27 milyar ing pasar pribadi, yakuwi kanggo dadi pemain utama ing ajang olahraga totoan.

Langkah kasebut minangka bagean saka sisih modal manungsa saka persamaan taruhan olahraga ing Fanatics. Paling taun, perusahaan ngajokake sawetara aplikasi paten karo US Patent lan Trademark Office (USPTO) kanggo casinos branded, app totoan seluler lan Sportsbooks.

“Fanatisme minangka kesempatan gedhe. Iki perusahaan sing aku bisa dadi perusahaan paling terkenal ing olahraga . Potensi perusahaan paling terkenal ing teknologi. Aku dikunci lan fokus ing laser, “ujare Rubin marang Cowherd.

Fanatik Njupuk Pandangan Tebih

Siji bab sing jelas: Fanatik njupuk tampilan jangka panjang babagan industri taruhan olahraga. Ing komentar kanggo Cowherd, ngandika Rubin kang views diatur totoan olahraga ing AS minangka “inning kapindho utawa katelu”, prédhiksi wutah kuwat minangka kegiatan dadi saya umum liwat dasawarsa sabanjuré.

Iku echoes pendekatan pragmatic ngedekke saka Fanatics wis dawa Applied kanggo totoan olahraga. Nalika perusahaan kasebut wis diikat karo macem-macem gosip babagan penggabungan lan akuisisi industri, perusahaan kasebut ora nggawe tawaran skala gedhe mung kanggo nambah pelanggan.

Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake. Sawetara Analysts sadurunge wis speculated sing nalika Fanatics pungkasanipun uncalan kupluk menyang ring olahraga totoan, bisa meksa babak anyar marketing lan mbuwang promosi saka pemain diadegaké, duweni potensi jeopardizing untung ing proses.

#Fanatik #bisa #njupuk #taruhan #olahraga #ing #taun #iki #ujare #pendiri #Rubin

casino stocks

Enggo bareng Penn Hiburan bisa menang Bets antarane Equities Gaming

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 05:02

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 05:02.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) Enggo bareng mudhun 38% taun-kanggo-tanggal, tepak akeh Samsaya Awon saka MVIS Global Gaming Index, nanging sawetara nonton pasar pracaya Simpenan buta casino nawakake mbalek potensial.

saham penn
CEO Penn Entertainment Jay Snowden. Sawetara pengamat pasar percaya yen saham kasebut bakal entuk bathi. (Gambar: Bloomberg)

Perusahaan basis Pennsylvania iku operator casino regional paling gedhe ing AS lan ora operate sembarang situs game adhedhasar tanah njaba negara. Iki minangka tambahan nalika dolar saya kuwat lan sawetara pesaing berjuang karo protokol COVID-19 ing Macau. Biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, perusahaan mlaku 44 kasino ing 20 negara. Kajaba iku, asil kuartal kapindho Penn lan wawasan lengkap taun menarik.

Revenue mundhak 5.4% taun-taun (YoY) dadi $1.63 milyar ngalahake perkiraan konsensus $1.61 milyar. PENN negesake maneh pandhuan penghasilan 2022 kanthi $ 6.15 milyar nganti $ 6.55 milyar dibandhingake ramalan konsensus analis $ 6.36 milyar, “ujare Schaeffer’s Investment Research.

Ing sisih liya, pasar saham sing sluggish, mundhake suku bunga lan inflasi sing ora nuduhake tandha-tandha abating ing wektu sing cedhak minangka salah sawijining faktor sing dikandhakake para analis lan ekonom sing nimbang kapercayan lan belanja konsumen. Sing duweni potensi ora karu kanggo operator casino, kang epitome saka jeneng siklus konsumen.

Penn Interactive, Power Up

Penn Interactive, unit game online perusahaan, ing munggah lan stands minangka katalis liyane bisa kanggo Simpenan.

Ing cathetan sing gegandhengan, perusahaan kasebut ngumumake awal wulan iki yen nggunakake hak kanggo entuk persentase Barstool Olahraga sadurunge ora duwe, tegese bakal duwe kabeh entitas media David Portnoy nalika transaksi rampung ing Februari.

Barstool Sportsbook durung tekan dhuwure FanDuel utawa DraftKings. Nanging buku olahraga online Penn nggunakake Portnoy lan liya-liyane Kursi bar pribadine kanggo ndarbeni pelanggan sing luwih enom kanthi cara sing larang regane – sifat sing penting, amarga sawetara pesaing mbuwang dhuwit akeh kanggo marketing.

“Kombinasi lokasi fisik lan online interaktif gambling mbisakake efek jaringan synergistic ngendi pelanggan bisa entuk ganti rugi lan ganjaran nalika tetep disambungake kanggo account saka sakbenere ngendi wae,”Said Schaeffer kang. “PENN bisa tekan, utawa luwih, pelanggan PENN bisa tekan ing macem-macem saluran cashless, cardless, lan kontak kurang.”

Massachusetts Bisa Power Penn Simpenan

Ing legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts, ngendi Penn makaryakke slot – mung Plainridge Park Casino (PPC), bisa dadi katalis liyane kanggo saham ing tembung dawa.

“Ana enem lisensi totoan seluler lan Penn bakal ngaku siji. Saiki wis racing jaran lan slot machine kamar ing Plainview, Massachusetts sing bisa entuk manfaat saka nambah Sportsbook. Kajaba iku, aplikasi Bar Stool Sports asale saka Boston, dadi populer banget karo para mahasiswa lan milenial,” pungkase Schaeffer.

Wolulas analis nutupi saham Penn Enterainment kanthi 13 peringkat saham “tuku sing kuat” utawa “tuku.” Target rega rata-rata ing ekuitas game yaiku $ 50,24, nuduhake kenaikan sing signifikan saka tutup 26 Agustus $ 32,18.

#Enggo #bareng #Penn #Hiburan #bisa #menang #Bets #antarane #Equities #Gaming

Iowa greyhounds

Regulator Nevada bisa mbuwang ‘Buku Ireng’ ing Kasino Sex Traffickers

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 07:32.

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 08:10.

A jinis anyar saka profil pidana bisa rauh ngetik Nevada game regulator kesuwur “Black Book” wong tilar: casino basis jinis traffickers.

Kendrick Laronte Weatherspoon
A sheet rap sickening: Kendrick Laronte Weatherspoon, digambarke, bisa dadi perdagangan seks pisanan sing kalebu ing Nevada Black Book, kang biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo Mafiosi lan casino scammers. (Gambar: Mohave Valley Daily News)

Ing dina Kamis, Komisi Gaming Nevada bakal mutusake manawa bakal kalebu pimp Kendrick Laronte Weatherspoon ing dhaptar persona non grata, laporan. Las Vegas Review-Journal.

Black Book sadurunge wis dilindhungi undhang-undhang kanggo sing kejiret mbeling kaping pirang-pirang ing kasino, utawa individu seng di tuduh duwe, utawa dikenal ing milik saka, diatur angkara.

Nanging perdagangan seks dadi masalah akeh ing kasino Las Vegas, lan yen komisi kanggo menehi conto kanggo wong, Weatherspoon – sing duwe sheet rap sickening – calon Perdana.

Pelaku panganiaya

Iki 44-Arige wong wis sajarah saka panganiaya marang wanita lan meksa wanita dadi perek ing kasino Las Vegas.

Weatherspoon duwe 30 kasus ing Pengadilan Kehakiman Las Vegas wiwit taun 2000 nganti 2021. Dheweke ngadhepi tuduhan sing kalebu perdagangan narkoba, nyopir cacat, rampokan, baterei domestik, perdagangan seks wong diwasa, baterei kanthi strangulation, serangan seksual, penculikan, lan panrimo asil saka prostitusi.

Dheweke wis kicked metu saka ing paling limang casinos Las Vegas kanggo aktivitas, miturut Nevada Gaming Board Control.

Ing sawijining kesempatan, buruh seks sing wis didhawuhi Weatherspoon kanggo ketemu pelanggan ing Paris ora muncul. Nalika dheweke bali menyang omah, Weatherspoon ngenteni dheweke “ngalahake dheweke lan nyerang dheweke,” miturut laporan polisi.

Ing conto liyane, wong wadon sing nyoba mandheg kerja minangka pelacur dicekik lan dirudopekso dening Weatherspoon sawise dheweke muncul ing apartemen.

Sajrone rapat Papan kontrol Januari, Gibson ngandika iku penting kanggo ngirim pesen kanggo kriminal looking kanggo nggunakake Nevada casinos minangka basis perdagangan seks.

“Kita ora bakal metu lan ngilangi saben kriminal ing negara kasebut,” ujare. “Maksudku, ing kasus iki, aku, ing mratelakake panemume, game legal lan Highly diatur ora bisa disambung kanggo menungso, wektu, lan sing ancaman kanggo reputasi negara.”

Hood lan Cardsharp

Black Book ana kanggo wong blackball sing duwe “ajining diri misuwur utawa ala sing bakal mengaruhi kapercayan umum lan kapercayan sing industri game bebas saka pembangunan pidana utawa ngrusak.”

Iki digawe ing taun 1960-an kanggo mestekake turis sing casinos Vegas ora mbukak dening masal, kang ora tanggung bener.

Antarane macem-macem kertu lan hood sing nghias kaca kasebut yaiku gambler legendaris Archie Karas lan boss kejahatan Chicago Sam “The Cigar” Giancana.

Yen komisi mutusake tumindak, Weatherspoon bakal dadi entri kaping 36 ing buku kasebut, lan sing pertama sajrone meh patang taun. Sing pungkasan entuk pakurmatan sing diragukan yaiku papat anggota tim penipuan sing nyoba ngapusi Bellagio saka $ 1,2 yuta.

Siji-sijine cara kanggo ngilangi jeneng sampeyan saka buku kasebut yaiku mati, kaya sing ditemokake Giancana sawise dipateni ing taun 1975.

#Regulator #Nevada #bisa #mbuwang #Buku #Ireng #ing #Kasino #Sex #Traffickers