Tag Archives: Bintang

Bernard Chong

Ladbrokes Ndadekke Rocky Balboa Bintang ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 12:49h.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 12:49.

Rocky Balboa wis dadi tokoh abadi wiwit 1976 lan ora bakal ilang. Karakter Sylvester Stallone ninggalake tandha luwih saka sapisan ing layar gedhe lan cilik lan saiki katon maneh ing layar cilik liwat operator game Ladbrokes.

Rocky II
A pemandangan menowo saka Rocky II, karo Sylvester Stallone mlaku liwat lurung-lurung Philadelphia. Ladbrokes wis ngowahi penampilan Rocky dadi komersial anyar lengkap karo pemain 2022. (Gambar: IGN)

Rocky katon ing iklan anyar kanggo operator, miturut kaca. Ora Sly dhewe minangka aktor 76 taun. Nanging, iki minangka rekreasi saka pemandangan apik saka Rocky II wiwit taun 1979.

Ladbrokes, kaya Rocky, ngerti kaya apa kenek sawise kenek. Iku, uga pemilik saka Entain, wis dijupuk akèh hit ing UK lan liya liwat taun.

Ngatasi kangelan

Mungkin sing alesan Ladbrokes nguripake kanggo Rocky dadi protagonis. Ing Rocky II, Rocky mlaku ing lurung-lurung ing Philadelphia amarga luwih akeh penggemar dheweke. Pungkasan, dheweke mlayu munggah ing Museum Seni Philly, ing kana dheweke nuthuki langit kanthi ajine kanggo ngurmati prestasine.

Ladbrokes entuk prestasi sing padha nalika njaluk Rocky kanggo iklan kasebut. Sing diwiwiti kanthi cuplikan saka film kasebut rampung karo Rocky mlaku ing ngarepe akeh atlit saka macem-macem olahraga. Malah ana mobil balap lan jaran balap Formula 1, barang sing ora katon ing asline.

Iku rekreasi digital. Ing tangan pembuat film Denmark Nicolai Fuglsig, sutradara Chris Hemsworth saka 12 Strong, editors mbusak pemain asli – minus Rocky – potongan demi potongan. Banjur, kanthi bantuan LiDAR (deteksi cahya lan jarak), kru bisa mbangun model dalan-dalan Philly sing bisa digunakake.

Saka ing kono, 250 atlit lan aktor ngumpul kanggo “mlayu” konco Rocky, kaya ing film asli. Nanging, dheweke bener-bener tampil ing hangar ing Budapest, Hongaria.

Nalika iklan wis siyap, nem sasi wis liwati lan 15.000 jam wis digunakake kanggo nggawe efek visual.

Stallone dilaporake disetujoni Ladbrokes nggunakake Rocky. Dheweke ora kudu ing pangertèn legal, minangka kang ora duwe hak kanggo film, nanging tansah apike Rocky ing sudhut Panjenengan.

Upaya Tim

Gagasan kasebut minangka gagasan saka agensi iklan kreatif Neverland. Ladbrokes seneng apa sing dideleng, utamane amarga nyurung amplop babagan pangembangan komersial.

Pendhiri Neverland lan akting direktur kreatif eksekutif Jon Forsyth nyatakake yen meksa amplop bakal dadi siji-sijine pilihan sing bisa ditampa. Perusahaan wis nggarap proyek Ladbrokes sadurunge, lan saben nyoba dadi luwih wani tinimbang sing pungkasan.

Aku ngerti aku bakal ndaftar [for] lelampahan angel banget karo traps ing saben langkah, nanging mlumpat ing atine kanggo asil pungkasan bisa, Aku duwe perasaan iki bakal dadi epik. Aku penggemar gedhe saka Rocky lan njupuk apik, film paling misuwur ing sajarah film lan sijine kabeh bebarengan? Aku kabeh“ujare Direktur Pemasaran Merek Ladbrokes UK James Kennedy.

Iklan sing bisa katon kene ora ngomong bab gambling . Iku ora metu saka sawijining cara kanggo nyoba kanggo gawe uwong yakin pamirso kanggo nang ing lomba amba sabanjuré. Nanging, apa sing ditindakake dheweke pancen nggawe atusan ewu wong nggatekake.

Sapa wae sing kenal karo franchise Rocky bakal langsung ngenali lagu kasebut Bakal mabur saiki. Yen dheweke durung ndeleng layar TV, dheweke bakal weruh nalika musik diwiwiti. Kanggo sawetara perusahaan, tingkat perhatian kasebut minangka emas murni.

#Ladbrokes #Ndadekke #Rocky #Balboa #Bintang #ing #Iklan #Anyar

Bernard Chong

Ibu Bintang Rugby Australia Dipenjara Amarga Nyerbu Keamanan Bintang Gold Coast

Dikirim ing: 1 September 2022, 07:49.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 07:49h.

Jarene para pemain rugby iku cendhek. Yen mangkono, Payne Haas teka menyang dhewe, minangka ibu bintang rugby Australia ngadhepi kunjara amarga ilang ing casino Star Gold Coast.

Payne Haas saka Brisbane Broncos
Payne Haas saka Broncos nanggepi sawise Brisbane Broncos kalah karo New Zealand Warriors. Ibune pemain rugby bakal dipenjara sewulan amarga nyerang loro pengawal keamanan ing Star Gold Coast. (Gambar: Photosport.nz)

Haas minangka panyengkuyung saka Brisbane Broncos, ing ngendi dheweke wis ngentekake patang taun kepungkur. Dheweke keponakan saka mantan bintang Newcastle Knights lan Cronulla Sharks Mark Taufua lan sedulure Klese Haas saka Gold Coast Titans.

Rugby minangka bagéan saka kulawarga. Ora ana indikasi yen ibune, Uiatu “Joan” Taufua, tau main, nanging dheweke mesthi bakal apik yen dheweke main.

Ngidoni Lintang

Mei kepungkur, Taufua ngunjungi properti Star Entertainment. Ing sawetara titik, kanggo alasan sing ora ana sing bisa nerangake, lelampahan dadi salah. Iku Australian Associated Press kacarita sing 46 taun-lawas wong nyerang loro pengawal keamanan, ngidoni lan doyo.

Polisi nangkep Taufua sawise kedadeyan kasebut, sanajan dheweke isih ngenteni diadili amarga tumindak kekerasan. Iki kedadeyan dina iki lan dheweke saiki menyang omah anyar nalika ana ing sel penjara.

Hakim ing kasus kasebut mrentah Taufua dikunjara sangang sasi. Nanging, umume dilereni soko tugas. Akibaté, mung siji sasi ing pakunjaran.

Haas lan ibune duwe sejarah sing warni. Haas nampa penundaan lan denda ing taun 2019 amarga ora gelem kerja sama karo penyelidikan Liga Rugby Nasional nalika iku. Taun candhake, dheweke gelut karo pemain rugby saingan, Tino Fa’asuamaleaui, sajrone pertandhingan.

Ing taun 2021, Haas nampa denda lan penundaan liyane amarga medeni polisi. April kepungkur, Broncos ngluncurake investigasi sawise muncul video babagan dheweke nalika mabuk karo kancane.

Sewulan sabanjure, ing sasi sing padha karo kedadeyan Taufua, Haas njaluk transfer saka skuad Brisbane. Panjaluk kasebut nolak, nanging statuse karo para penggemar ora padha wiwit iku.

Taufua uga duwe sejarah karo polisi. Ing taun 2019, dheweke nyerang sopir pangiriman ing kedadeyan sing banjur diterangake minangka nesu dalan. Dheweke ninggalake wong kasebut kanthi balung pipi sing retak, irung sing pecah, lan lambe sing retak.

Aja Meksa Aku

Australia liyane wadon bubar ketemu keamanan ing casino – ora sapisan, nanging kaping pindho. 24-Arige Denna Patricia Smith ing The Ville Resort-Casino 7. Juli nalika dheweke wis bantahan karo wong ing lantai casino. Keamanan dikawal metu lan mikir iku pungkasan.

Nanging, Smith bali ing wayah sore. Dheweke katon ora tenang saka kedadeyan sadurunge lan miwiti gelut fisik kanthi keamanan lan wong sing pertama kali gelut.

Akibaté, personel keamanan mbutuhake perawatan medis, sing ditampa saka ambulans sing diundang menyang lokasi. Kanggo Smith, dheweke ngakoni guilty amarga ngganggu masyarakat lan kudu mbayar denda AU $ 1.000 (US $ 681).

#Ibu #Bintang #Rugby #Australia #Dipenjara #Amarga #Nyerbu #Keamanan #Bintang #Gold #Coast

Bernard Chong

Sportsbook Brazil nunjuk Bintang Bal-balan minangka Duta Besar, Betting Faces Surveillance Intense

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 10:51

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 11:07.

Sportsbook Brasil lan operator game Dollar.Bet ngarep-arep nambahake pasuryan sing akrab ing barisan bakal menehi keunggulan ing kompetisi. Dheweke wis milih mantan bintang bal-balan Márcio Amoroso dadi duta anyar.

Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund
Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund. Lintang bal-balan pensiunan minangka duta anyar Sportsbook Dollar.Bet ing Brasil. (Gambar: Transfermarkt)

Amoroso main kanggo sawetara tim lokal lan internasional sajrone karier 25 taun. Sing paling penting, dheweke dadi anggota reguler tim nasional Brasil wiwit taun 1995 nganti 2003.

Sapérangan prestasi digayuh déning priyayi umur 48 taun iki, kalebu dadi top scorer ing sapérangan kompetisi. Jenenge isih ana ing macem-macem liga, kalebu Brasileirão, Serie A Italia, Bundesliga, lan FIFA.

Nelpon All Stars

Nambahake wong kanthi kekuwatan bintang minangka duta minangka salah sawijining cara utama sing digunakake ing buku olahraga lan operator game kanggo entuk perhatian. Contone, BetMGM duwe AJ Andrews, Wayne Gretzky, Marshawn Lynch, lan liya-liyane. Betcris duwe Ronaldinho lan Natalia Guitler, loro atlit Brasil sing populer.

Dollar.Bet ngandelake kekuwatan bintang Amoroso ing Brasil kanggo mbedakake saka buku olahraga liyane. Valid kanggo setahun, kemitraan nyedhiyakake panggunaan gambar Amoroso ing kampanye iklan kanggo perusahaan, rawuh ing acara, lan partisipasi ing postingan ing jaringan sosial merek.

Iki uga kalebu Amoroso nggawe kiriman ing jaringan sosial dhewe sing ana gandhengane karo Dollar Bet. Ing Twitter, dheweke duwe sekitar 42.000 pengikut.

Amoroso minangka pencetak gol sing produktif nalika aktif. Wiwit taun 1995-2003, dhèwèké main 19 pertandhingan karo tim nasional Brasil, kang nyetak sangang gol. Ing 392 game kanggo macem-macem klub sajrone karire, penyerang kasebut uga wis nglumpukake 162 gol.

Marcio Francisco Campos Cavalcante, pemilik partner saka Dollar.Bet, siap kanggo push perusahaan kanggo dhuwur anyar. Dheweke nyatakake yen Amoroso saiki bakal dadi komponen kunci saka strategi pemasaran amarga Dollar.Bet tuwuh ing negara kasebut.

Betting Relationship Under Fire

Duwe tokoh olahraga minangka duta kanggo buku olahraga utawa perusahaan game minangka salah sawijining perkara lan ora nyebabake kontroversi. Nanging, hubungan antarane entitas olahraga lan buku olahraga pancen beda. Hubungan kasebut saiki diadili ing Brasil.

Kabeh 20 klub bal-balan ing Serie A Brasil duwe pranala menyang entitas totoan olahraga. Iki senadyan kasunyatan sing negara isih durung narik pemicu ing legalized totoan olahraga. Pasar paling awal sing diatur yaiku tanggal 13 Desember.

Iki wis mbingungake sawetara ing pamrentah Brasil. Yen kegiatan kasebut durung sah lan ora ana pasar sing diatur, dheweke ora ngerti kepiye entitas olahraga bisa nggawe kemitraan karo perusahaan taruhan olahraga.

Akibaté, Kamentrian Kehakiman Brasil bakal nyoba mangsuli pitakon kasebut kanthi bantuan klub kasebut. Wis ngubungi 54 klub olahraga lan liga sing beda-beda, mrentah supaya nyerahake kontrak kemitraan.

Nyengkuyung investigasi yaiku review dening Sekretariat Konsumen Nasional Brasil, bagean saka Kementerian Kehakiman. Dheweke percaya yen kemitraan iki wis ditindakake ing luar negeri, sing ujar bakal nglanggar undang-undang sing ana.

Antarane entitas sing disorot dening Kementerian Kehakiman yaiku klub bal-balan Atlético Mineiro, Fluminense, São Paulo lan Santos. Kajaba iku, lagi nyelidiki raksasa media Rede Globo, sing duwe kemitraan siaran karo Pixbet lan Betnacional. Entitas sing nampa kabar duwe nganti 9 September kanggo nanggapi.

#Sportsbook #Brazil #nunjuk #Bintang #Balbalan #minangka #Duta #Besar #Betting #Faces #Surveillance #Intense

Iowa greyhounds

Hiburan Bintang ngidini Tokoh Mafia Gamble Senadyan Larangan, Investigation Krungu

Dikirim ing: 25 Agustus 2022, 06:41

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 07:22.

A anggota kondhang saka sindikat angkara diatur ‘Ndrangheta diijini kanggo Gamble ing properti Star Entertainment ing Queensland taun sawise kang begalan saka kasino Australia liyane.

Lintang Hiburan
Star Gold Coast, digambarke, ngendi “Wong A” diijini kanggo Gamble nganti 2021, sanadyan begalan ing negara liyane wiwit 2014 kanggo ‘sambungan Ndrangheta. (Gambar: Star Entertainment)

Iki minangka pitakonan umum babagan nduweni hak Star kanggo terus lisensi ing Queensland kanggo panggonan Brisbane lan Gold Coast. Ing dina Kamis, investigasi krungu manawa tersangka mafia, mung dikenal minangka “Wong 2”, nyolong ing internet amarga jenenge ditulis kanthi beda ing cathetan casino lan laporan media.

Laporan kasebut nyumurupi dheweke dipeksa saka kasino ing Victoria ing Desember 2014, lan saka properti New South Wales ing Juni 2015. Nanging dheweke isih ana ing meja ing Star’s Treasury Casino ing Brisbane lan The Star Gold Coast liwat 2021.

optik ala

Star ngadhepi tekanan regulasi ing Queensland, ing ngendi dheweke bakal mbukak resort liyane, pangembangan Queen’s Wharf AU $ 3,6 milyar (US $ 2,55 milyar). Tinjauan lisensi diwiwiti Selasa, amarga operator ngenteni asil penyelidikan sing padha ing New South Wales.

Loro-lorone padha micu dening laporan ing media Australia ngakoni Star wooed seng di tuduh kriminal, agen manca lan fraudsters menyang gambling ing kasino kang, nguber bathi kanggo tanggung jawab anti-dhuwit laundering.

‘Ndrangheta dudu tampilan sing apik kanggo Star Entertainment. Asli saka Calabria, “pucuk” sikil Italia, organisasi kasebut dipercaya bisa ngontrol 70% pasar kokain ing Eropa lan umume perdagangan senjata ilegal ing saindenging jagad. Penghasilane kira-kira $50 milyar nganti $100 milyar saben taun.

Ing Italia, ‘Ndrangheta wis ngluwihi Cosa Nostra lan Camorra minangka grup Mafia sing paling kuat, lan saiki dadi salah sawijining organisasi kriminal paling gedhe ing donya.

Sindikat kasebut wis mapan ing luwih saka 100 negara kanthi bantuan emigrasi skala gedhe saka wilayah kasebut wiwit taun 1950-an.

Wis ana ing Australia luwih saka siji abad. Klompok kasebut wis ngontrol kejahatan terorganisir Italia-Australia ing pesisir wétan negara kasebut wiwit wiwitan taun 1900-an.

Masalah Triad

Ing pangrungon Kamis, CEO interim Star Geoff Hogg ngakoni operator kudu luwih siyap.

“Mesthi wae, sawise nliti sawetara kahanan … aku mikir ing mburi, ndeleng proses kita, review lan kabijakan kita, padha ora kuwat kaya sing dikarepake,” ujare.

Dina Selasa, investigasi krungu manawa perusahaan sing berbasis ing Hong Kong Chow Tai Fook, sing duwe 25% proyek Queen’s Wharf, tau duwe hubungan bisnis karo bos triad “Broken Tooth”, Wan Kuok Koi, uga ora katon apik kanggo Star Entertainment. .

#Hiburan #Bintang #ngidini #Tokoh #Mafia #Gamble #Senadyan #Larangan #Investigation #Krungu

Bernard Chong

Pambocoran Hiburan Bintang Sajrone Inquiry Queensland Unsettling

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 10:29

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 10:29.

Star Entertainment saiki dadi sorotan ing Queensland, Australia, lan mesthi ngrasakake tekanan. Ora kaget, krungu bab carane operator casino wis nindakake bisnis liwat taun ora cukup nerangake.

CEO Star Entertainment Geoff Hogg
CEO Star Entertainment Geoff Hogg ing Lobi ing The Darling ing The Star Gold Coast. operator Casino ngadhepi nliti kuat ing Queensland kang miyak pola nglanggar peraturan. (Gambar: Star Entertainment)

Penyelidikan sing padha ing New South Wales (NSW) wis narik sandiworo babagan apa sing kedadeyan ing mburi lawang ditutup Star. Ora ana alesan sing bisa dipercaya manawa aktivitase ing Queensland bakal beda, lan iki mbuktekake manawa ora.

Penyelidikan paling anyar iki diwiwiti minggu iki. Sanajan wis jelas yen Star ora duwe risiko kelangan lisensi negara, tumindak kepungkur bakal ngganggu dheweke nganti pirang-pirang taun.

Star Show Babagan Pola

Kesaksian sadurunge ing penyelidikan wis ngumumake hubungane Star karo triad Cina. Ing antarane yaiku perusahaan Chow Tai Fook lan bos triad sing kondhang Broken Tooth. Nanging, sing padha ngganggu yaiku kasunyatan manawa Star ngerti manawa Chow Tai Fook melu kejahatan terorganisir nalika dheweke nampa dheweke dadi kulawarga.

Fook partner ing mbesuk Ratu Wharf casino resort sing Star mbangun. Resor iku bagéan saka project revitalisasi multibillion dollar sijine bebarengan dening Queensland. Fook uga nduweni hubungan sing signifikan karo LET (biyen Suncity Group) lan kasino ing Hoiana, Vietnam, sing uga diduga ana hubungane karo Broken Tooth.

Kajaba iku, saiki ana pitakonan babagan carane regulator bisa mlebu konsorsium Wharf Ratu. Keterlibatan miturut omongane uwong Fook ing kejahatan terorganisir lan hubungane karo Broken Tooth wis dadi rahasia mbukak pirang-pirang taun. Fook uga duwe, antara liya, perusahaan Australia Alinta Energy.

Ing tahap awal penyelidikan iki, ora jelas apa sing bakal ditindakake pemerintah babagan hubungan Star-Fook. Pamrentah mung ujar manawa bakal ngrembug masalah kasebut “ing lawang sing ditutup”.

Gambling kecanduan ora masalah

Kasunyatan bilih polisi ngalang-alangi Australia saka gambling ora katon masalah kanggo Star. Ing Queensland laporan sing Star antusias tampi gambler begalan, malah menehi $ 52.000 Rolex, lelungan jet pribadi lan liyane.

Polisi nglarang individu sing ora dijenengi saka Star Sydney wiwit 2007. Nanging, dheweke bisa gambling ajeg ing kasino Star kang Gold Coast nganti Desember taun pungkasan. Outlet media nglaporake manawa ana “719 halaman sejarah (layanan gratis)” kanggo individu ing rekaman kasebut.

Iku mung sawise Chris Peasley, kepala tim sales casino, teka tengen artikel warta sing temen maujud ban ing efek. Iki minangka indikasi sing jelas yen Star ora nindakake kanthi teliti sajrone operasi.

Iku uga pratondo saka indifference Star, minangka Peasley lan tim rembugan larangan ing 2015-16. Nanging, sanajan mangkono, para pemain judi terus ngunjungi lantai game lan entuk hadiah nganti pungkasan taun 2021.

Lack saka Tanggung jawab

Mbok bagéan saka alesan Star kang Gold Coast ajang ora éling ana masalah karo gamblers amarga ora manggon ing janji tanggung jawab gambling . Sakabèhé, Nanging, operator wis ninggalake proses nggawe kaputusan kanggo anggota Staff kanggo nelpon.

Nalika akeh pelanggan biasa lan dhuwur duwe akses menyang kertu anggota, panggunaane ora wajib. Akibaté, yen cardholder ngunjungi casino lan ora nggunakake kertu, wis Star meh ora ana pratondo sing flag sembarang bisa saiki. Kajaba iku, staf ora bisa nglacak ewonan identitas kanggo ngerteni statuse.

Senadyan subyek diselidiki ing NSW, eksekutif lan manajemen Star njaga pendekatan apatis kanggo tanggung jawab gambling ing Queensland. Junior Toleafoa, Star gambling manager tanggung jawab, ngakoni iki ing paseksi.

Toleafoa ngakoni sing Star ora ngganti sawetara saka kawicaksanan gambling nganti dina sadurunge nyoba cocog Queensland wiwit. Nganti banjur, sawetara gamblers bisa nglampahi enem jam terus ing lantai game tanpa masalah. Ing sawetara kasus, 10-12 jam bisa ditampa.

Nanging, sanajan mangkono, Star mung ngerti suwene para pemain judi tetep aktif yen mlebu nganggo kertu anggota. Yen ora, operator mbayar manungsa waé kurang.

Kabeh iki nerangake pola indifference ing Star. Dina Jumuah iki, CEO perusahaan, Geoff Hogg, kudu mangsuli pitakon, lan kemungkinan bukti sing luwih akeh bakal muncul. Penyidik ​​​​wis ngerti apa sing kudu ditakoni lan ngerti jawaban apa sing bakal dikarepake.

Penyelidikan bakal diwiwiti kanthi cepet kanggo nyiapake laporan pungkasan lan menehi rekomendasi. Tanggal 30 September, investigasi bakal menehi temuan marang Jaksa Agung Queensland Shannon Fentiman, sing banjur bakal nemtokake cara ngukum Star amarga kesalahane.

#Pambocoran #Hiburan #Bintang #Sajrone #Inquiry #Queensland #Unsettling

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Bintang ‘RuPaul’s Drag Race’ Dituduh Nyolong Anggota Pemirsa Sajrone Acara Vegas

Dianyari: 19 Agustus 2022, 12:49

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 12:49.

Bryan Watkins dituduh nyolong dhuwit saka penonton sajrone pertunjukan “Seret Brunch” ing Las Vegas. Pamuter seret – sing manggonake kaping papat ing musim pisanan “RuPaul’s Drag Race” – nolak tuduhan kasebut. Polisi kacarita nyelidiki kedadeyan kasebut.

Bryan Watkins RuPaul Drag Race Drag Brunch
Pemain Las Vegas Bryan Watkins, sing ditampilake ing karakter minangka Shannel, ngandika mung njupuk “sawetara dolar” saka penonton sing nuduh dheweke mundhakaken $500-$700.

Megan Gerber ujar manawa dheweke melu pertunjukan “Seret Brunch” – ing Senor Frogs ing Pulo Treasure – kanggo ngrameke ulang tahun karo kanca lan kulawarga, Sabtu kepungkur. Minangka bagéan saka acara, ngandika Gerber, Watkins ransacked dompet lan nyolong antarane $500 lan $700. Watkins dadi tuan rumah acara kasebut minangka karakter seret, Shannel.

Video TikTok sing dikirim Gerber katon nuduhake Watkins njupuk dhuwit, banjur mbalekake dompet lan mlaku. Video kasebut entuk 5 yuta tampilan lan 500.000 seneng sadurunge Gerber njupuk kanthi pribadi ing Kamis. Miturut video sakteruse sing dikirim dening Gerber, sawise ngadhepi babagan nyolong, Watkins mangsuli, “Asu, mangga, aku njupuk dolar!”

Gerber ngaku dheweke lan rombongane njaluk maaf ing tengah pertunjukan sadurunge nglaporake kedadeyan kasebut menyang manajer umum lan polisi papan kasebut. Dheweke ujar manawa Watkins ngipat-ipati dheweke, nelpon dheweke “Karen” nalika dheweke ninggalake pertunjukan.

“Drag Brunch” ora ana gandhengane karo “RuPaul’s Drag Race Live!” pertunjukan kasebut diluncurake ing Flamingo wiwit taun 2020.

Watkins nanggapi

Dina Rebo, Watkins ngirim video 11 menit menyang Instagram nolak tuduhan kasebut lan njaluk ngapura marang Gerber amarga ora bisa ngontrol emosi.

“Aku ora nyolong $ 700 saka dompet wong iki,” ujare. “Sajrone pertunjukan, aku njupuk dompete lan aku nari karo dheweke kira-kira 20 utawa 30 detik. tak bukak. Aku njupuk sawetara dolar saka dheweke.” (Perusahaan perencanaan acara ing mburi acara brunch seret, Voss Events, marang NBC News sing $2 mengko bali.)

Watkins ujar “sethithik karo dompet” minangka pokok seret-show lawas. “Ratu bakal njupuk dompet lan kaya sampeyan mlayu. Aku weruh ratu sing arep mbukak dompet lan padha bakal langsung miwiti liwat. Ora ana niat jahat sing ditindakake karo dheweke.”

Sawise acara kasebut, Watkins ngaku ing video kasebut, manajemen papan nawakake Gerber njaluk ngapura pribadi saka dheweke, mbalekaken lengkap $ 1,200 kanggo 9 tiket lan tambahan $ 700. Dheweke ujar manawa dheweke ora nampa resolusi kasebut. Mengko, dheweke ngaku wis nampa email saka pengacara Gerber nuntut luwih saka $6,000, kalebu $5,000 kanggo ganti rugi.

“Aku pancene sinau saka pengalaman iki lan, maju, aku ora bakal ndemek barang-barang pribadi tamu maneh,” ujare Watkins.

Juru bicara polisi Las Vegas marang NBC News yen kasus kasebut “bakal dipasrahake menyang biro utawa detektif kanggo tindak lanjut utawa diselidiki.”

#Bintang #RuPauls #Drag #Race #Dituduh #Nyolong #Anggota #Pemirsa #Sajrone #Acara #Vegas