Tag Archives: Betting

Bernard Chong

Hak Streaming Betting kanggo Bal-balan Spanyol Ditolak

Dikirim ing: 21 September 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:34.

Federasi Sepakbola Royal Spanyol (RFEF, kanggo akronim Spanyol) lagi negosiasi hak streaming taruhan kanggo acara bal-balan utama ing negara kasebut. Nanging, bisa uga ana sawetara masalah, amarga pengawas kompetisi Spanyol wis kuwatir babagan carane RFEF ngetrapake rencana kasebut.

Juara Copa del Rey FC Barcelona
Pemain FC Barcelona ngrayakake kamenangan juara bal-balan Copa del Rey ing Spanyol ing taun 2021. Federasi bal-balan terkemuka ing negara kasebut lagi negosiasi kesepakatan hak streaming anyar kanggo game kasebut, nanging pengawas kompetisi rumangsa yen pengaturan kasebut bisa nglanggar undang-undang sing wis ditetepake. (Gambar: FC Barcelona)

Streaming dadi bisnis gedhe – luwih gedhe tinimbang TV kabel ing sawetara pasar. Iki utamané bener kanggo streaming olahraga, amarga organisasi ngupaya kanggo narik kawigaten pamirsa internasional kabeh.

RFEF ngarep-arep kanggo njupuk kauntungan saka wutah kanggo nggedhekake cahya global kanggo Copa Del Rey lan turnamen bal-balan Piala Super. Nanging, Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC, kanggo akronim Spanyol) ora ngandel yen organisasi kasebut nyedhiyakake tender kanthi adil lan transparan.

Bali menyang Drawing Board

CNMC, sing tanggung jawab kanggo njamin pasar konsumen sing adil, marang RFEF yen kudu nggawe sawetara owah-owahan ing marketing hak streaming acara. Utamane, pengawas pengin organisasi ngowahi pedoman penawaran supaya luwih ngajeni prinsip kompetisi lan non-diskriminasi.

CNMC mung menehi rekomendasi, dudu tuntutan. Nanging, iki nuduhake yen tender bisa nglanggar hukum Spanyol, sing bisa nyebabake masalah kanggo RFEF.

Pengawas kasebut khusus ngrujuk marang hukum Spanyol sing wis ana wiwit 2015. Iki alamat hak streaming acara bal-balan, nanging CNMC ora nemtokake bagean sing bisa dilanggar RFEF.

Iku menehi sawetara pitunjuk. CNMC pengin RFEF njlentrehake apa hak tender ing telung lot – Spanyol, Amerika Utara lan donya – utawa ing siji lot. Kajaba iku, organisasi kudu njelasake luwih apik syarat kanggo nyiapake lan presentasi tawaran lan panjaluk klarifikasi.

Ana uga uneg-uneg sing basa tender menehi RFEF “kaluwihan discretion” ing milih pemenang tender. Ing tembung liya, tender kasebut ora nerangake kanthi rinci babagan syarat lan kahanan sing bakal digunakake RFEF kanggo nggawe keputusan.

RFEF, sing ngilangi hubungan streaming karo Fuchs Sports ing wulan Maret, menehi tender Juli pungkasan. Ing kono, rasukan kasebut kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngetutake hukum 2015 kanggo ngembangake program hak streaming.

Kajaba iku, RFEF ujar manawa persetujuan anyar bakal ditindakake sajrone telung musim sabanjure. Kanthi mbingungake, CNMC nyaranake ing laporan manawa organisasi kasebut mbatesi kesepakatan nganti telung musim. Sing jelas wis ana.

RFEF Dadi Mesin Nggawe Dhuwit

Wiwit mlebu tim eksekutif anyar luwih saka patang taun kepungkur, RFEF wis mbalikke. Entitas swasta ora nampa subsidi umum lan nambah posisi finansial. Anggarané wis owah saka €146 yuta (US$144,51 yuta) ing taun 2018 dadi €406 yuta (US$401,9 yuta) ing taun iki.

RFEF wis ngalami transformasi lengkap. Ing 2017, duwe bathi net € 8 yuta (US $ 7,92 yuta). Saiki, taun kepungkur, angka kasebut mundhak dadi € 32,8 yuta (US $ 32,46 yuta).

Dandan kasebut teka saka telung wilayah sing beda. Kaping pisanan, RFEF wis ngalami wutah ing revenue saka sponsor. Iku mundhak dening 175,15% wiwit 2018.

Kajaba iku, hak streaming dadi penting banget. Pendapatan saka hak wis tuwuh 110.84% ​​sajrone patang taun sing padha. Pungkasan, revenue saka kompetisi, kalebu format Piala Super anyar, ngalami wutah paling gedhe. Iku wis skyrocketed 262,91%.

#Hak #Streaming #Betting #kanggo #Balbalan #Spanyol #Ditolak

Catawba Two Kings

Polymarket Nambahake Futures Betting Olahraga California, Dagang Dilarang ing AS

dikirim ing: September 20, 2022, 08:59h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 08:59h.

Proposal taruhan olahraga California saiki kasedhiya ing situs dagang berjangka. Nanging, yen sampeyan ana ing AS, sampeyan dilarang melu pasar.

totoan olahraga California
Iklan layar tutup lan situs web kanggo papat kelompok nyiyapake kanggo utawa marang loro California olahraga totoan inisiatif sing bakal katon ing 8. November voting. Polymarket dina Selasa mbukak pasar dagang berjangka adhedhasar asil voting kanggo Props 26 lan 27, nanging dagang dilarang ing AS. (Gambar: Casino.org)

Polymarket ngluncurake pasar Selasa sore kanggo Proposisi 26 lan Proposisi 27. Polymarket kaya hibrida PredictIt-Kalshi sing nawakake dagang babagan asil acara politik, kayata pemilihan, uga asil ekonomi, cuaca, lan acara liyane.

Iku wis operasi ing Amerika Serikat, nanging ing Januari 3, Polymarket sarujuk kanggo mbayar denda $1,4 yuta kanggo Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kanggo nawakake kontrak opsi loro-cara tanpa persetujuan komisi. Mengko ing sasi sing padha, Polymarket ngumumake bakal ngalangi pedagang AS nggunakake situs kasebut.

Polymarket nampilake sawetara pasar dagang sing ana hubungane karo acara olahraga, sing saiki dilarang dening peraturan CFTC.

Prediksi Iku misale jek sing iki bakal dadi panggonan kanggo pedagang US pasar ukuran kuwi ing totoan olahraga California. Nanging, CFTC mbatalake surat PredictIt “Ora Ana Tindakan” sasi kepungkur lan mrentahake ijol-ijolan kanggo mungkasi operasi ing Februari. Nalika PredictIt ngajokake tuntutan hukum kanggo mblokir tumindak CFTC, pejabat ijol-ijolan ora menehi kesempatan dagang anyar.

Pandhuan 26 v. praja 27

Kemungkinan, yen sampeyan wis menyang situs iki, sampeyan wis ngerti prabédan antarane Props 26 lan 27. Nanging, kanggo sing anyar kene, punika risak cepet saka loro ngukur sing muncul ing voting 8 November ing California.

Prop 26 bakal legalize Sportsbooks toko ing kasino suku lan negara papat trek balapan asli. Ana uga sawetara pranata totoan non-olahraga, kayata ngidini casinos suku kurban game table basis dadu lan roulette. Ana uga basa sing ngidini bangsa suku lan entitas liyane kanggo nggawa organisasi kanggo kaadilan yen padha pracaya sing lagi nindakake operasi game ilegal. Kasino Cardroom percaya yen istilah kasebut diarahake lan bisa nyebabake sawetara penutupan.

Prop 27 bakal legalize totoan olahraga online tengen negara. Didhukung dening pitung operator totoan olahraga nasional, tumindak kasebut mbutuhake revenue taruhan olahraga komersial kudu pajak ing 10%, kanthi 85% saka asil bakal mbiayai inisiatif kanggo layanan kesehatan mental lan wong sing ora duwe omah. Sisane bakal digunakake kanggo dana pembangunan ekonomi kanggo suku non-game.

Sportsbooks, negara suku, lan kamar kertu wis ngginakaken luwih saka $412 yuta digabungake kanggo njaluk pesen tengen kanggo tumindak. Kanthi pitung minggu sadurunge pemilihan, dadi kontes sing saya sengit antarane partai lan panyengkuyunge.

Ing jajak pendapat sing diluncurake minggu kepungkur, 54% pamilih ujar manawa arep milih ora ing Prop 27. Mung 34% sing ujar manawa arep milih ya. Survei independen sing ditindakake dening Institut Kebijakan Umum California ora kalebu pitakonan babagan Prop 26.

Pedagang Ora Ndhukung Loro-lorone

Kaping pisanan, pedagang ing Polymarket ora optimis babagan kemungkinan sukses saka rong langkah kasebut.

Saham kanggo Ora ing Prop 26 didagang ing 81 sen, kanthi Ya didol saben 19 sen. Ing Prop 27, saiki 65 sen kanggo Ora lan 35 sen kanggo Ya.

Kaya ijol-ijolan liyane, Polymarket mbayar saham partai sing menang ing $1 saben.

#Polymarket #Nambahake #Futures #Betting #Olahraga #California #Dagang #Dilarang #ing

Catawba Two Kings

Colorado Sports Betting Nets $ 11,4M kanggo Water Plan ing FY 21-22

dikirim ing: September 18, 2022, 01:59h.

Dianyari pungkasan ing: 18. September 2022, 02:00.

Olahraga totoan ing Colorado kui $ 11,4 mayuta-yuta ing tax revenue liwat taun fiskal pungkasan sing bakal digunakake kanggo bantuan dana Plan banyu negara. Iku miturut release dening Colorado Limited Gaming Control Komisi (CLGCC).

Sugeng rawuh ing tandha Colorado
Papan sambutan kayu nampani pengunjung ing Colorado. Negara announced ana sing $ 11,4 mayuta-yuta pajak totoan olahraga bakal diparengake kanggo bantuan dana bagean Plan Water sawijining. Anggota parlemen ing awal taun iki nglulusake undang-undang kanggo mesthekake luwih akeh revenue pajak menyang rencana jangka panjang negara kanggo nambah keamanan banyu. (Gambar: Tomasz Zajda/Adobe Stock Images)

Pendanaan Water Plan ndadekake akeh revenue saka 10% tax ing income sportsbooks net. Kanggo taun fiskal 2021-22, sing pungkasan tanggal 30 Juni, negara nampa $12.4 yuta, kanthi $12.2 yuta disetujoni kanggo alokasi.

Kajaba iku, Dana Tahan-Tanpa Bahaya nampa luwih saka $ 746.000, yaiku alokasi 6%. Dana kasebut disedhiyakake kanggo ngganti organisasi sing bisa mbuktekake manawa kegiatan taruhan olahraga entuk penghasilan. liyane $ 130.000 menyang Kantor Kesehatan Behavioral, sing ngawasi layanan gambling masalah lan hotlines.

Dana Hold-Hamless mundhak pendanaan 52.8% saka taun fiskal 2020-21, dene bagean saka Rencana Udara mundhak luwih saka $3.4 yuta, utawa 43%, saka taun fiskal sadurunge. Nanging, pendanaan kanggo Plan Air isih adoh saka pangarepan disetel nalika legalizing totoan olahraga wis ngajokaken telung taun kepungkur.

Dhuwit Tetes Ing

Pamilih Colorado nyetujoni legalisasi totoan olahraga ing Nopember 2019 nalika ngliwati DD Proposition, lan operator pisanan disetujoni kanggo diluncurake tanggal 1 Mei 2020. Ing tanggal kasebut, papat buku olahraga online diluncurake ing negara kasebut, lan wiwit saiki, pasar wis thukul kanggo 24 aplikasi online lan 15 fasilitas fisik.

Titik sade utama dening panyengkuyung taruhan olahraga nggunakake bathi pajak kanggo mbantu mbiayai Colorado Water Plan, kerangka sing diusulake kanggo mbantu negara kasebut tahan banyu lan nambah sumber daya ing taun 2050.

Rencana multi-milyar dollar kira-kira biaya $ 40 milyar saka kabeh sumber ing 2017. A nganyari konsep kanggo rencana saiki ing review liwat pungkasan sasi, lan rencana telpon kanggo tax totoan olahraga kanggo bantuan nutupi, sebagéyan. , $2,35 milyar sing dibutuhake negara bagean saka rencana kanggo 30 taun sabanjuré.

Nalika Pamilih liwati Prop DD, ngandika pejabat negara padha samesthine totoan olahraga pa rata-rata $ 14,9 yuta saben taun ing plans banyu ing limang taun pisanan. Ukuran kasebut uga nutupi jumlah taunan $ 27.2 yuta.

Owah-owahan Rawuh ing Januari

Masalah utama kanggo ngapa revenue pajak totoan olahraga Colorado ora diproyeksikan yaiku basa sing ngidini buku olahraga ngilangi bonus kanggo nyuda tanggung jawab pajak.

A audit negara conducted ing April lan dirilis ing Juni ing totoan olahraga nyatet sawetara auditor pracaya sing operator sengojo nglaporake losses dhuwur ing upaya kanggo entuk pangsa pasar.

Lawmakers diganti sing sadurungé taun nalika padha liwati tagihan sing bakal matesi jumlah sing Sportsbooks bisa nyuda. Wiwit Januari, operator mung bisa nyuda nganti 2,5% saka kepemilikan saben wulan. Iku tetep nganti 30 Juni 2024. Sawisé iku, tingkat abang mudhun 0,25% kanggo telung taun fiskal sabanjuré, tegesé wiwit Juli 2026, Sportsbooks mung bisa nyuda 1,75% saka nangani saben sasi.

RUU kasebut, sing ditandatangani Gubernur Jared Polis ing wulan Juni, uga nglarang nggawa stub taruhan gratis menyang wulan liyane.

#Colorado #Sports #Betting #Nets #114M #kanggo #Water #Plan #ing

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022 Betting Preview: Spanyol, Prancis Pertempuran ing Final

dikirim ing: September 17, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 01:27h.

Pertandhingan juara disetel karo Prancis lan Spanyol ketemu ing final EuroBasket 2022 dina Minggu ing Mercedes-Benz Arena ing Berlin, Jerman. Prancis mlebu final EuroBasket minangka favorit -3,5 poin saka Spanyol, utawa -145 kemungkinan ing garis dhuwit kanggo menang judhul pisanan wiwit 2013.

Rudy Gobert EuroBasket 2022 Prancis Spanyol rintangan
Rudy Gobert, pusat wiwitan kanggo Prancis ing turnamen EuroBasket 2022, entuk rebound nyerang ing tahap grup. Prancis ketemu Spanyol ing pertandhingan juara kanggo kasempatan menang mung judhul EuroBasket kaloro. (Gambar: Reuters)

Prancis keselak Polandia ana ing jeblugan 41-poin 95-54 kanggo nutup panggonan ing game juara EuroBasket.

Spanyol entuk papan ing pertandhingan juara kanthi menang 96-91 nglawan Jerman. Spanyol ngupaya gelar EuroBasket kaping papat wiwit 2009. Dheweke mung kalah siji game ing taun iki, kanthi kalah karo Belgia ing babak grup.

Kejuaraan Bola Basket Euro 2022: Prancis lawan Spanyol

Panggonan: Mercedes-Benz Arena, Berlin, Jerman

Tip-off: 12:30 ET

TV/Streaming: ESPN+

Titik Panyebaran: Prancis -3

Total: 158 o/u

Moneyline: Prancis -145 / Spanyol +125

Juara bertahan Slovenia, sing dipimpin superstar NBA Luka Doncic, disingkirake ing perempat final. Polandia ngalahake Slovenia minangka underdog kaping pindho lan pertahanan sing kebak njaga Doncic mung 14 poin nalika kalah.

Rudy Gobert ndadékaké Prancis dadi 2 thriller ekstra-wektu

Prancis duwe wiwitan alon ing EuroBasket kanthi rekor 3-2 ing babak grup sanajan tim kasebut ditumpuk karo pemain NBA kayata Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves), Evan Fournier (New York Knicks), Theo Maledon (Oklahoma City Thunder), lan Frank Ntilikina (Dallas Mavericks).

Prancis ngindhari penyisihan berturut-turut ing tahap kalah kanthi menang ekstra-wektu berturut-turut. Gobert ngetung 20 poin lan 17 rebound nalika menang maneh nglawan Turki. Prancis squeaked karo n87-86 ekstra-wektu menang kanggo maju menyang perempat final.

Italia meh bisa ngalahake Prancis ing perempat final, nanging Prancis mbutuhake sesi ekstra wektu liyane kanggo terus maju lan maju. Italia entek gas ing wektu tambahan lan kalah 93-85. Gobert nduwe double-dobel liyane kanthi 19 poin lan 14 rebound.

Prancis nembak 58% saka jarak 3 poin sajrone serangan 41 poin nglawan Polandia ing semifinal.

Mustapha Fall mimpin Prancis kanthi 23 poin lan 10 rebound. Guerschon Yabusele nambahake 22 poin lan nyelehake papat Treys.

Tujuane mesthi medali emas.” ujare Gobert. “Siji game maneh.”

Prancis mbukak turnamen kasebut minangka salah sawijining favorit gabungan nomer loro kanthi kemungkinan +450 ing mburi Serbia lan Slovenia.

Spanyol: Hernangomez Brothers Shine, Kontroversi Lorenzo Brown

Spanyol maju menyang babak grup kanthi rekor 4-1 amarga tembakan kuat saka Willy Hernangomez saka New Orleans Pelicans lan Juancho Hernangomez saka Toronto Raptors.

Ing babak pisanan babak kalah mati, Lithuania nguji Spanyol nanging sedulur Hernangomez gabungke 34 poin kanggo menang. Sedulur Hernangomez ora bisa diendhani nglawan Finlandia kanthi skor 42 saka 100 poin Spanyol nalika menang ing perempat final.

Spanyol bangkit maneh kanggo ngalahake Jerman ing semifinal amarga bledosan 12-0 ing babak kapindho. Hernangomez sedulur gabungan mung 30 TCTerms, nanging Lorenzo Brown ngangkat Spanyol kanggo kamenangan karo game-dhuwur 27 TCTerms.

Brown lair ing Amerika minangka sumber kontroversi. Brown main bal kuliah ing North Carolina State, sadurunge dirancang dening Minnesota Timberwolves ing NBA Draft 2013. Dheweke mumbul ing NBA sadurunge pindhah menyang luar negeri kanggo main ing China lan Turki. Dheweke main karo Maccabi ing Tel Aviv, Israel sadurunge gabung karo tim nasional Spanyol. Nalika point guard Ricky Rubio ngrusak ACL, Spanyol menehi kewarganegaraan supaya bisa ngganti Rubio.

Pertandhingan Panggonan Katelu: Jerman vs Polandia

Jerman lan Polandia bakal ngadhepi ing pertandhingan kanggo peringkat kaping telu sadurunge final juara.

Polandia main peran Cinderella ing tahap kalah ing EuroBasket lan entuk papan ing semifinal sadurunge disingkirake dening Prancis.

Maju menyang EuroBasket 2022, Polandia duwe kesempatan +5000 kanggo menang judhul lan malah ora kadhaptar ing 12 favorit. Poland +11,5 underdogs marang Jerman, lan sampeyan bali ing moneyline ing +600 rintangan.

Polandia dadi 3-2 ing babak grup, nanging dadi panas ing tahap kalah sanajan ora duwe pemain NBA siji ing daftar EuroBasket. Dheweke ngalahake Ukraina ing babak pisanan, sadurunge ngalahake Slovenia ing perempat final. Mateusz Ponitka nyelehake triple-dobel kanthi 26 poin, 16 rebound lan 10 assist nalika menang sing nggumunake.

Jerman mimpin kabeh tim ing skor sadurunge Spanyol ngilangi ing semifinal. Jerman duwe sawetara pemain NBA ing lineup wiwitan kalebu Franz Wagner (Orlando Magic), Dennis Schroder (Los Angeles Lakers), lan Daniel Theis (Indiana Pacers).

#EuroBasket #Betting #Preview #Spanyol #Prancis #Pertempuran #ing #Final

Iowa greyhounds

Olahraga Badhak minangka Operasi Betting Mafia Online, FBI ujar, Lima Didakwa

dikirim ing: September 15, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 15. September 2022, 06:59h.

Bisnis gambling online basis Brooklyn ilegal sing dinuga ing pangayoman saka Lucchese Crime Family nawakake “layanan customer bengkong” kanggo bettors, jaksa ngandika ana. Kawicaksanane yaiku, “Tindakake apa sing kita ucapake utawa ngadhepi akibat sing ala.”


James “Cepat” Coumoutsos, digambarake, katon ngobong driji kanthi cepet nalika metu saka ruang sidang ing Brooklyn. Hakim federal pungkasane bakal nemtokake manawa dheweke mambu kejahatan. (Gambar: Daily Mail)

Iku miturut Kantor Kejaksaan AS kanggo Distrik Wétan New York. Rebo, mbukak dakwaan sing ngdakwa limang terdakwa kanggo peran ing “Olahraga Badhak.”

Iku “rega saben sirah” totoan bisnis, dinuga diawasi dening prajurit Lucchese kondhang, Anthony Villani, 57 taun.

Villani duwe sajarah penahanan sing gegandhengan karo gambling wiwit taun 1988. Ing 2004, dheweke dadi digital, miturut dakwaan.

Olahraga badhak mlaku kanggo 16 taun liwat 2020, lan digunakake dening bab 400 kanggo 1.300 gamblers minggu, paling kang adhedhasar ing New York City.

Apa Price-Per-Head Bet?

Illegal gambling lan extortion generator income stabil lan dipercaya kanggo New York Mafia. Nanging ing taun-taun pungkasan, Mob wis mindhah operasi taruhan pojok dalan tradisional kanthi online.

Model taruhan “rega-saben-sirah” biasane kalebu bandar judi sing nyedhiyakake jeneng pangguna lan sandhi pelanggan sing ngidini ngakses situs web jaban rangkah sing bisa nggawe taruhan.

Ora ana transaksi finansial sing digawe online. Nanging rincian taruhan disimpen lan dilacak ing situs kasebut. Akeh situs offshore iki adhedhasar ing Costa Rica, ngendi padha legal, lan iki kasus karo situs Olahraga Badhak.

Tagihan lan pembayaran digawe langsung, dening agen. Gamblers sing utang asring “mbujuk” kanggo nyilih dhuwit ing tingkat kapentingan dhuwur saka hiu silihan Mafia supaya gambling .

Agen totoan Villani kalebu anggota lan associates saka kulawarga pidana Lucchese lan kulawarga La Cosa Nostra liyane, miturut jaksa.

Uga dijenengi ing dakwaan Louis “Tooch” Tucci, Jr., 59, lan Dennis Filizzola, 58, sing makarya minangka “otot” agen, ngumpulake dhuwit saka pelanggan.

James “Cepet” Coumoutsos, 59. lan Michael “Platinum” Praino, 44, diterangake ing dokumen pengadilan minangka “totoan pinunjul lan moneymakers kanggo bisnis iki.”

Pandemi Axis

Ing taun 2020, nalika ana pandemi, FBI nyerang Villani. Wong Lucchese sing misuwur dicathet kanggo ngrembug babagan ide macem-macem game casino liwat totoan olahraga nalika umume olahraga dibatalake.

Villani lan codefendants didakwa racketeering karo partisipasi ing macem-macem rencana pidana. Iki kalebu gambling ilegal, laundering dhuwit, lan nyoba extortion.

“Minangka miturut omongane uwong, prilaku iki nduduhake carane anggota saka La Cosa Nostra terus kanggo melu ing operasi gambling ilegal lan rencana tagging laundering dhuwit sing ndadékaké kanggo ancaman saka panganiaya marang sapa sing njaluk ing dalan lan wis kui mayuta-yuta dolar ing bathi kanggo wong-wong mau. kulawarga kejahatan Luchese, “ujare Pengacara AS Breon Peace.

“Tuduhan iki nggambarake komitmen terus Kantor iki kanggo mbusak La Cosa Nostra saka New York,” ujare.

#Olahraga #Badhak #minangka #Operasi #Betting #Mafia #Online #FBI #ujar #Lima #Didakwa

casino stocks

CEO Disney Chapek Details ESPN Plans For Sports Betting

dikirim ing: September 15, 2022, 03:01h.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 03:25.

CEO Walt Disney (NYSE: DIS) Bob Chapek negesake manawa dheweke ndeleng taruhan olahraga mlebu ESPN mangsa, nanging ditambahaké entitas media olahraga ora bakal langsung melu totoan.

capek
CEO Disney Bob Chapek ing D23 Expo ing 2019. Dheweke bubar ujar manawa taruhan olahraga tetep dadi bagean saka ESPN mangsa. (Gambar: Patrick Fallon/Bloomberg)

Chapek nggawe komentar wingi ing Goldman Sachs Communacopia + Technology Conference. Nanggepi pitakonan saka analis ekuitas Goldman Sachs Brett Feldman, pangareping eksekutif Disney ujar manawa taruhan olahraga minangka salah sawijining pilihan sing dideleng Disney kanggo nglawan “penyusutan alam semesta kabel,” nalika njaga pandangan kasebut. ESPN paparan taruhan ora mbebayani kanggo merek Disney sing luwih jembar.

Nyelehake link, contone, sing mbokmenawa aplikasi paling kamungkinan – link outbound, ora app minangka app, nanging app, link outbound menyang situs totoan olahraga, ESPN-branded, ora bakal duwe pengaruh ing ekuitas merek kanggo Disney nanging bakal duwe pengaruh sing positif banget marang ekuitas merek kanggo ESPN amarga pamirsa sing luwih enom nuntut,” ujare Chapek.

Dheweke ora nemtokake cara upaya sing gegandhengan karo link bisa diwujudake ESPN. Paling taun, kacarita sing raksasa media olahraga ngupaya persetujuan lisensi multi-taun $ 3 milyar karo operator Sportsbook, lan padha ing rembugan karo Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan DraftKings (NASDAQ: DKNG). Nanging kesepakatan kasebut ora kedadeyan.

Wektu sing apik kanggo Komentar Chapek

Iki bisa uga mung kebetulan, amarga konferensi Goldman Sachs dijadwalake pirang-pirang wulan. Nanging Chapek nggawe komentar mung rong dina sawise investor aktivis Daniel Loeb nolak rencana kanggo nyurung Disney dadi spinoff. ESPN.

Bagéyan saka alesan pangadeg Third Point kanggo pamindhahan kasebut yaiku- ESPN bisa nggawe luwih apik nggunakake olahraga kesempatan totoan minangka entitas ngadeg-piyambak. Ing dina Minggu, Loeb ujar manawa dana pager dheweke duwe “pangerten sing luwih apik”. ESPN Nilai kanggo Disney. Ing konferensi kasebut, Chapek ngonfirmasi manawa jaringan olahraga bakal tetep ana ing perusahaan kasebut.

“Perusahaan Walt Disney nambahake akeh ESPNlan ESPN ditambahake akeh menyang The Walt Disney Company. Lan sampeyan bisa ndeleng soko minangka prasaja minangka mbendel alus, nanging sampeyan uga bisa ndeleng keuntungan sanget sing urip olahraga ndadekke kanggo perusahaan, salah siji saka titik iklan tampilan utawa saka titik pamirsa tampilan utawa saka sudut pandang fandom. ” jare nanggapi pitakone Feldman. “Lan kita mikir sing penting banget.”

Pungkasan wulan, Chapek ngandhani investor Disney manawa perusahaan kasebut bakal nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting.

Nunggu ESPN Sports Betting Splash

dina iki, ESPN ora ilang cahya kanggo totoan olahraga. Nduwe hubungan karo Caesars Sportsbook lan DraftKings, lan tambah akeh miringake konten ing macem-macem platform menyang pamirsa sing luwih enom sing dianggep minangka penggemar taruhan.

Nanging, jaringan ora langsung disambung menyang operasi Sportsbook, lan iku ora cetha yen lan nalika iku bakal kelakon.

Disney wis suwe dikabarake minangka panuku potensial sawetara operator buku olahraga sing luwih cilik – kabeh bisa dituku kanthi gampang – nanging Chapek ora nyebutake kesepakatan kasebut ing konferensi Goldman Sachs.

#CEO #Disney #Chapek #Details #ESPN #Plans #Sports #Betting

casino stocks

Stacey Abrams Nyurung Betting Olahraga Georgia Ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan: 13 September 2022, 12:09.

Calon gubernur Georgia Demokrat, Stacey Abrams, nyoba ngupayakake maneh babagan taruhan olahraga minangka bagean saka upaya kanggo ngusir gubernur Republik Brian Kemp.

Abrams Bet
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing acara penet 2021. Dheweke nganyari telpon kanggo negara kanggo legalize totoan olahraga. (Gambar: AP)

Nggolek modal ing wiwitan musim bal-balan kuliah 2022 lan popularitas juara nasional pertahanan Georgia Bulldogs ing negara kasebut, Abrams ngluncurake kampanye iklan online anyar, nggawa Kemp tugas nglawan taruhan olahraga sing diatur.

Nalika wong Georgia isih nggawe taruhan, Kemp meksa dheweke metu saka negara kasebut, njupuk dhuwit pajak, “ujare papan kasebut.

Ing pertarungan 2018 sing dimenangake Kemp, dheweke nglawan taruhan olahraga, nanging posisine saiki ora duwe posisi, miturut juru bicara. Ora aneh yen gubernur sing saiki duwe sikap kasebut. Contone, California ing tengah-tengah kontroversial komersial / olahraga suku totoan voting lan Gubernur Gavin Newsom-Demokrat kang politik nglawan Kemp-ora njupuk bagéyan ing perang.

Abrams Fact Priksa

Pratelan Abrams yen wong Georgia ninggalake negara kasebut kanggo nggawe taruhan olahraga bisa uga duwe manfaat. Wiwit keputusan Mahkamah Agung 2018 babagan Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir (PASPA), para politisi sing ngaku warga ing negarane bakal menyang negara liya kanggo nggawe taruhan olahraga minangka taktik sing asring digunakake lan duwe kredibilitas.

Nanging, saka telung negara wewatesan Georgia, mung Tennessee nawakake totoan olahraga mobile. Volunteer State Frontier minangka drive dawa saka Fulton County – wilayah paling padhet ing Georgia. Iku 250 mil drive kanggo Nashville saka Atlanta.

Ing ngisor iki sawetara wong Georgia bisa drive menyang Tennessee kanggo nyeleh taruhan olahraga, nanging ombone sing bisa uga ora worth lelungan New York-kanggo-New Jersey sing dadi umum sadurunge totoan mobile legalized sadurunge.

Mbayar dening One Georgia Inc., iklan ngandika Abrams, yen kapilih, bakal bisa kanggo legalize totoan olahraga “kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo muda kita.”

Ing Georgia, lotre mbuwang dana kanggo program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi kanggo nyelehake kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Rough Georgian Game Sajarah

Njaba lotteries, negara wis dawa nentang wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Ing Georgia, taruhan olahraga gagal entuk daya tarik ing sesi legislatif anyar sanajan dhukungan saka tim olahraga pro Atlanta, kalebu Falcons NFL lan Hawks NBA.

Senator Jeff Mullis – Republik sing sadurunge ngajokaken hukum olahraga totoan Georgia – prakiraan bettors ing negara bisa generate ditahan taunan $ 4,8 milyar, anjog kanggo watara $ 360 yuta ing revenue tax.

#Stacey #Abrams #Nyurung #Betting #Olahraga #Georgia #Ing #Iklan #Anyar

Catawba Two Kings

Ohio Casino Panel Ngidini Lisensi pisanan kanggo Betting Olahraga Online, Retail

dikirim ing: September 7, 2022, 08:29h.

Dianyari pungkasan ing: 7 September 2022, 08:29h.

Ohio Casino mesin Komisi Control (OCCC) njupuk langkah pisanan ing sarujuk lisensi totoan olahraga sak rapat Rebo.


Mlebu menyang Stadion Ohio, lapangan ing kampus kanggo tim bal-balan Universitas Negeri Ohio. Rebo, Komisi Kontrol Ohio Casino wiwit nyetujoni aplikasi kanggo entitas sing pengin tuan rumah buku olahraga online lan toko. (Gambar: wolterke/Adobe Stock Images)

Ing kabeh, wolung pemilik nampa persetujuan kondisional kanggo dadi tuan rumah operator totoan olahraga online lan buku olahraga ritel.

Disetujoni padha JACK Cleveland Casino , JACK Thistledown Racino, Cleveland Browns, Columbus Crew, Cincinnati Reds, Muirfield Village Golf Club, Hollywood Casino Toledo lan Hollywood Gaming ing Mahoning Valley. Entitas kasebut kalebu 22 pamilik sing pengin partner karo operator taruhan online. Dheweke uga kalebu 26 sing nduweni sing wis ndhaptar dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir.

Miturut hukum negara, nganti 25 nduweni bisa partner karo operator totoan olahraga online. Nganti 40 bisa dadi tuan rumah buku olahraga bata-lan-mortir. Lokasi buku olahraga fisik biasane mung ing negara sing paling padhet. Angger-anggering Toret uga menehi pilihan kanggo papat casinos Ohio, pitung racinos, lan 10 tim olahraga profesional utawa acara ing syarat-syarat alokasi lisensi.

OCCC wis nyetel tanggal peluncuran universal tanggal 1 Januari kanggo aplikasi online, buku olahraga eceran, lan kios taruhan olahraga ing bar lan pengecer Lotre Ohio sing layak.

Rapat OCCC sabanjure dijadwalake tanggal 21 September, lan sajrone telung wulan sabanjure komisi kasebut bakal ketemu kaping pindho saben wulan.

Utama Deadline Nyedhak

Kanthi sawetara pangecualian, sing kasengsem entuk lisensi totoan olahraga kudu ngirim aplikasi menyang OCCC ing 15 Juli supaya layak kanggo tanggal wiwitan 1 Januari.

Uga ing dina Rebo, OCCC ngelingake para pelamar yen kudu ngirim informasi babagan karyawan utama lan perusahaan induk ing tanggal 5 Oktober utawa ora bakal diidini miwiti tanggal peluncuran universal.

Kabeh pemangku kepentingan wis nampa paling ora siji, yen ora sawetara, pangeling langsung kanggo ngirim informasi sing dibutuhake kanggo wong-wong sing ngontrol, “ujare komisi kasebut ing email sing dikirim Rebo sore.

Kajaba iku, pelamar kudu ngirim rencana game sing disetujoni lan tanggung jawab OCCC, prosedur sing dibutuhake, aturan omah, prosedur geolokasi, lan bahan kepatuhan liyane sing dibutuhake ing November 2. Sing deadline padha aplikasi olahraga totoan karyawan standar kanggo diajukake uga.

Gagal netepi tenggat wektu kasebut uga bakal nyebabake ora bisa miwiti nawakake taruhan olahraga tanggal 1 Januari.

Ohio Sports Betting Kiosk Update

Miturut portal eLicense Ohio, 499 pengecer lotre sing pengin dadi tuan rumah kios taruhan olahraga wis entuk persetujuan kanthi syarat kanggo aplikasi kasebut. Umume, 819 wis ngirim aplikasi utawa ditinjau dening OCCC.

Nalika legislatif negara legalized totoan olahraga pungkasan taun, padha diijini kiosks minangka cara kanggo bisnis melu. Angger-anggering Toret mbukak lawang kanggo pengecer lotre nirlaba karo salah siji saka telung jinis lisensi omben-omben kanggo tuan rumah kios.

Nalika umume bar lan restoran wis nglamar ijin kios, perusahaan liyane, kayata lorong bowling lan lapangan golf, uga wis nglamar. Toko kelontong golek lisensi. Raksasa supermarket basis Cincinnati Kroger wis ngirim aplikasi kanggo 42 toko ing Ohio, lan kabeh nanging siji wis kondisi disetujoni.

Kios bakal duwe watesan tartamtu ing apa sing bisa ditawakake dibandhingake karo aplikasi online lan buku olahraga ritel. Kiosk mung bisa nawakake panyebaran titik pra-acara, moneylines lan total taruhan ing game. Mesin uga matesi parlay kanggo ora luwih saka papat kaki. Kajaba iku, bettors nggunakake kios ora bisa nang luwih saka $ 700 ing minggu tanggalan liwat mesin.

Komisi Lotre Ohio wis disetujoni 1.337 host kios potensial, lan nalika rekomendasi lotre iku salah siji saka syarat nduweni hak kanggo lisensi, iku ora padha persetujuan stempel karet dening OCCC.

#Ohio #Casino #Panel #Ngidini #Lisensi #pisanan #kanggo #Betting #Olahraga #Online #Retail

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Missouri 16K Bets Diblokir ing Dina Salah Resmi Kansas Sports Betting

dikirim ing: September 6, 2022, 02:19h.

Dianyari pungkasan ing: 6 September 2022, 02:39h.

Show-Me State pengin nuduhake dhuwit. 1. September, dina pisanan totoan olahraga legal ing Kansas, GeoComply Solutions kacarita pamblokiran 16.000 nyoba kanggo nggunakake aplikasi totoan olahraga seluler saka Missouri. Miturut piranti lunak deteksi lokasi lan panyedhiya layanan cybersecurity, 60% upaya sing diblokir teka saka bagean Missouri ing Kansas City, ora adoh saka tapel wates karo Kansas.

Missouri State Outline
Wilayah metropolitan Kansas City wiwit saka Kansas nganti Missouri. Nalika totoan olahraga legal dibukak ing Kansas minggu kepungkur, Missouri – kang kalebu bagean luwih gedhe saka Kansas City karo tim bal-balan NFL – durung legalize. (Gambar: washingtonpost.com)

Sapa wae sing umure luwih saka 21 wis diijini nang ing Kansas, ora ketompo ing negara ngendi dheweke manggon. Nanging, padha kudu dumunung ing Kansas nalika manggonke nang. GeoComply ngandika sing lokasi bettors ‘diverifikasi kaping pirang-pirang nalika nggunakake app olahraga totoan, lan tambah akeh bettors nyedhaki wates negara.

Wewatesan karo Anger

Enem saka wolung negara wewatesan Missouri wis olahraga totoan legal. Nebraska nindakake ing taun 2021, sanajan isih ora ana regulasi. Illinois lan Tennessee legalized totoan olahraga ing 2020, Iowa lan Arkansas ing 2019. Mung ing Kentucky lan Oklahoma totoan olahraga ora diijini.

Nanging Kajaba saka Kansas kanggo dhaftar sing wis ma tenan Missouri kang lack olahraga totoan ing pasuryan residents sawijining. Sing utamane amarga bagean Missouri ing Kansas City sing dadi papan kanggo franchise NFL Chiefs, sing main ing Stadion Arrowhead.

Negara Kebingungan

Kansas City, Kan. (KCK) lan Kansas City, Mo. wis dawa wis tergabung minangka wilayah metropolitan Kansas City luwih. Nanging, rong negara sing kalebu metro duwe sejarah perselisihan – babagan kutha lan masalah liyane. (Dheweke ana ing sisih ngelawan ing Perang Sipil.)

Kansas City asli diadegaké déning Negara Missouri ing 1853 minangka Kansas City (sawise Kali Kansas, dijenengi kanggo suku Kansa). Iku wolung taun sadurunge Negara Kansas malah ana. Ing sisih iki kali Kansas, pamukiman liyane dikembangaké independen, kalebu klompok kutha-kutha cilik sing digabung minangka Kansas City, Kansas ing 1872. Iki kabaripun rampung kanggo kapitalisasi ing pangenalan liyane, tansah luwih gedhe, jeneng Kansas City. (Saiki, ukurane wis tikel kaping telu.)

Ing taun 1870-an, Kansas nggawe akeh upaya kanggo nggabungake sisih Missouri ing Kansas City menyang negarane, nanging gagal. Saiki, karo totoan olahraga, katon kaya Kansas ngguyu pungkasan. Pasar anyar wis samesthine kanggo generate $ 1- $ 5 yuta ing revenue taunan kanggo negara.

Nalika Missouri Bakal Legalize Iku?

Senator negara Missouri Kaleb Rowden (R-Columbia) wis janji kanggo nggawe legalization saka totoan olahraga prioritas ing babak legislatif sabanjuré. Nanging ora setuju babagan carane ngalangi tujuan kasebut sadurunge lan bisa terus ditindakake. Ing Mei, negara Senator Denny Hoskins (R-Caldwell) filibuster House Bills 2502 lan 2556, kang bakal ngidini Missouri 13 kasino komersial sing dilisensi negara kanggo nawakake Sportsbooks bata-lan-mortir lan olahraga online totoan app.

Hoskins ngandika nentang Bill amarga gagal kanggo legalize terminal video game ing restoran, bar, toko lan organisasi persaudaraan. (Mengko, dheweke nyalahake kasino negara, kanthi tweet yen proposal sing disenengi wis ditolak.)

#Missouri #16K #Bets #Diblokir #ing #Dina #Salah #Resmi #Kansas #Sports #Betting

Catawba Two Kings

County of California Assn. Marang Prop 27 Ukuran Betting Olahraga Online

Dikirim ing: 3 September 2022, 12:05.

Dianyari pungkasan ing: 3 September 2022, 12:43h.

Klompok liyane wis nentang ukuran totoan olahraga online sing bakal digawa sadurunge pamilih California ing November.

Sugeng rawuh ing tandha California
Tandha Welcome to California ing Interstate 10 mung ngliwati garis negara bagian Arizona. Ana, Association California State announced oposisi kanggo amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalize totoan olahraga online ing negara. (Gambar: spiritofamerica/Adobe Stock Images)

Ana, California State Association (CASC) announced oposisi kanggo Proposition 27, tumindak kanggo mbenake konstitusi negara lan ngidini totoan online statewide. Direktur eksekutif grup kasebut nyatakake ing release dening “Californias for Safe, Responsible Gaming,” panitia sing didhukung suku nentang Prop 27.

Prop 27 ditawakake pitung operator totoan olahraga nasional. proposal sing ngidini operator nasional ndarbeni lisensi totoan olahraga online kanggo $ 100 mayuta-yuta, lan negara bakal nemtokke 10% tax ing revenue game. Miturut inisiatif kasebut, 85% saka revenue pajak sing diasilake bakal digunakake kanggo ndhukung program kanggo nglawan ora duwe omah lan ndhukung program kesehatan mental.

County California ana ing ngarep krisis kesehatan mental lan ora duwe omah, nyedhiyakake program lan layanan jaring safety kanggo warga sing ora duwe omah. ngandika Graham Knaus, direktur eksekutif asosiasi, ing statement. “Kita kanthi ati-ati mriksa Prop 27 lan nyimpulake manawa ana masalah kanggo kabupaten lan California. Aja salah, Prop 27 dudu solusi kanggo wong sing ora duwe omah.

Tinjauan dening Kantor Analis Legislatif California nggambarake langkah kasebut, yen dilulusake, bakal ngasilake bathi nganti $ 500 yuta, sanajan ora kabeh kudu dianggep “anyar”, amarga para bettors bisa uga mbuwang kurang ing produk kayata lotre utawa barang eceran. tundhuk tax sales negara. “Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” udur sing 90% saka bathi kui dening buku olahraga bakal mungkasi metu saka negara.

Loro Olahraga Betting Tindakan ing California Ballot

CASC minangka grup paling anyar sing nglawan Prop 27. Iku gabung karo California League of Cities, loro partai Demokrat lan Republik, serikat guru utama, pimpinan legislatif paling dhuwur, lan macem-macem organisasi bisnis, buruh, sipil, lan layanan sosial.

Prop 27 minangka salah siji saka rong tumindak sing gegandhengan karo taruhan olahraga ing voting 8 November. Kajaba iku, ana Proposisi 26, sing ngidini kasino suku lan racetracks sing dilisensi negara dadi tuan rumah buku olahraga eceran. Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nambah roulette lan craps game table ing sifat.

Prop 26 uga ngidini entitas pribadi nggunakake Undhang-undhang Kejaksaan Agung (PAG) kanggo langsung menyang pengadilan lan nyoba kanggo mungkasi apa sing dicurigai minangka kegiatan game ilegal. Bagéyan saka tumindak sing wis digambar kritik lan oposisi saka casino cardroom negara-dilisensi, sing pracaya bakal diangkah miturut syarat-syarat. Iku uga tantangan dening pimpinan saka sawetara kutha ing negara sing gumantung ing casino cardroom kanggo revenue.

Sawetara nglawan Prop 27, kayata Demokrat California, tetep netral ing Prop 26 amarga ana keprihatinan sing ditimbulake dening serikat pekerja sing makili buruh pemerintah lokal. Republik California nentang Prop 26 babagan keprihatinan PAGA.

Wulan kepungkur, Baseball Liga Utama metu kanggo ndhukung Prop 27.

Saklawasé $400M Diunggahake dening Kampanye

Kanthi loro olahraga totoan tumindak ing kertu suoro padha negara paling padhet ing negara, iku mimpin kanggo kampanye hard-perang antarane macem-macem pihak nalika padha nyoba kanggo njaluk pesen menyang Pamilih.

Ing antarane klompok kasebut, luwih saka $ 394 yuta wis digayuh wiwit wiwitan wulan iki.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,” panitia pro-Prop 27 sing didanai dening Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, DraftKings, Fanatics, FanDuel, lan WynnBET, wis ngunggahake luwih saka $ 157 yuta.

Mung minggu iki, miturut data saka database Cal-Access Sekretaris Negara California, FanDuel nyumbang liyane $ 6 yuta, lan DraftKings nambah $ 999,945 kanggo “Californias kanggo Solusi.”

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible”, kang uga pro-Prop 26 klompok bebarengan karo oposisi kanggo Prop 27, wis wungu $ 104,2 yuta saka 10 bangsa suku. Paling pendanaan teka saka Federasi India Graton Rancheria ($ 35,2 mayuta-yuta), Pechanga Band India ($ 25,3 mayuta-yuta), Yocha Dehe Wintun Nations ($ 20,2 mayuta-yuta), lan Band Agua Caliente saka Cahuilla Indians ($ 10,1 mayuta-yuta).).

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku,”Grup liyane sing dipimpin suku nglawan Prop 27, wis ngunggahake $ 91,2 mayuta-yuta, karo $ 78,1 yuta teka saka San Manuel Band of Mission India.

Klompok liya sing melu debat yaiku “Wajib Pajak marang Monopoli Kepentingan Khusus”, sawijining klompok anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom. Klompok kasebut wis ngunggahake $ 41,9 yuta.

#County #California #Assn #Marang #Prop #Ukuran #Betting #Olahraga #Online