Tag Archives: BetMGM

Catawba Two Kings

BetMGM Ganti PointsBet minangka NBC Sunday Night Football Sponsor

Dianyari: 19 September 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 11:20.

Musim NFL mung rong minggu, lan wis ana owah-owahan utama – paling saka perspektif industri totoan olahraga.

Bungkus
Green Bay quarterback Aaron Rodgers nggoleki target mbukak ing game Packers Minggu wengi ing ngarep kanggo Chicago Bears. Minggu wengi uga ndeleng debut BetMGM minangka sponsor taruhan olahraga kanggo siaran NBC. Dheweke njupuk peran kasebut sawise PointsBet milih ora tetep dadi partner taruhan olahraga NFL resmi. (Gambar: NFL.com)

Ing wengi Minggu, BetMGM dadi sponsor taruhan olahraga anyar kanggo jangkoan NFL NBC Sports, miwiti acara pra-pertandingan Minggu Malam Football. Joint venture antarane Entain lan MGM Resorts International ngganti PointsBet, sponsor sadurungé.

Bill King saka Jurnal Bisnis Olahraga iku pisanan kanggo break warta ana, lan kacarita sadurungé iki sasi sing PointsBet ora gawe anyar sponsor minangka partner olahraga totoan resmi karo NFL. Kaputusan kasebut ndadekake operator sing berbasis ing Aussie ora dadi bagian saka jangkoan bal-balan primetime NBC.

A juru wicoro BetMGM ngandika Casino.org ana sing sponsor bakal tetep kanggo seko mangsa lan rincian tambahan bakal announced rauh.

Saka Fokus Nasional nganti Regional

Kaputusan PointsBet kanggo mbatalake saka sponsor NFL teka amarga ngalih fokus ing marketing kanggo bettors US. Perusahaan kasebut, nanging tetep dadi mitra NBC, duwe kepemilikan saham liwat kesepakatan limang taun sing ditandatangani ing taun 2020.

Eksekutif nyedhiyakake rincian kanggo analis investasi ing wulan kepungkur sajrone telpon finansial saben wulan perusahaan karo analis investasi. CEO PointsBet AS Johnny Aitken ujar manawa belanja pemasaran karo NBC bakal dipusatake ing Peacock, layanan streaming jaringan, lan jaringan olahraga regional.

PointsBet saiki manggon ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, West Virginia lan Virginia. NBC duwe jaringan olahraga regional ing California, Distrik Columbia, Illinois, Massachusetts, New York, lan Pennsylvania.

Kombinasi aset regional iki terus menehi PointsBet kemampuan kanggo nggawe strategi pemasaran khusus kanggo nggayuh target pamirsa, “ujare Aitken ing telpon 30 Agustus.

Andrew Mellor, CFO PointsBet, ngandhani analis manawa belanja pemasaran perusahaan AS kanggo taun fiskal iki ora bakal ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan ing fiskal 2022, sing bakal rampung ing wulan Juni.

Isi punika Key kanggo PointsBet

Pindhah menyang fokus regional ora mung penyesuaian PointsBet ing sawetara minggu kepungkur.

Sadurungé sasi iki, perusahaan ngluncurake e-newsletter anyar, sing diarani Hustle, sing digawe kanthi kemitraan karo Olahraga Kantor Depan. Hustle dikirim menyang taruhan PointsBet kaping telu saben minggu, lan kalebu informasi babagan taruhan sing kasedhiya kanggo pertandhingan sing bakal teka.

Nalika Hustle metu saben Minggu, Senin, lan Kamis, buku olahraga duwe rencana ngirim nganti kaping lima seminggu.

PointsBet uga studio digital basis New York anyar ing proyek ngendi iku plans kanggo gawé podcast lan nuduhake digital liyane. Rong minggu kepungkur, PointsBet ngluncurake The Straight Line karo Ryan Leaf, pertunjukan ing ngendi mantan linebacker kuliah lan pro ngomong babagan kabar paling anyar babagan tren bal-balan lan taruhan.

Pimpinan perusahaan ndeleng perkembangan konten kaya Hustle lan The Straight Line minangka cara kanggo narik, melu, lan nahan bettors.

#BetMGM #Ganti #PointsBet #minangka #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor

casino stocks

SportsGrid, BetMGM ngumumake Relationship Expanded

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 05:55.

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 05:55.

Mung ing wektu kanggo musim bal-balan 2022, BetMGM lan SportsGrid ujar dina iki ngembangake kemitraan sing diumumake awal taun iki.

SportsGrid BetMGM
Analis bal-balan utama SportsGrid Warren Sharp. Perusahaan ditambahi hubungan karo BetMGM. (Gambar: SportsGrid)

Istilah finansial saka kesepakatan sing ditambahi ora diungkapake. Saiki, konten perusahaan game bakal ditampilake ing program asli SportsGrid lan bakal ditambah karo iklan media sosial lan televisi.

Ing perjanjian multi-taun, tim dagang BetMGM lan ahli bakal menehi wawasan sajrone macem-macem siaran kalebu Ferral Coast kanggo Coast, Pro Football Dina iki lan Primetime Live Ing Game” miturut pratelan sing ditanggepi perusahaan.

Kajaba iku, Warren Sharp – analis NFL principal SportsGrid – bakal nyedhiyani nganyari saka macem-macem resorts terpadu MGM. MGM National Harbour ing Maryland mung panggonan khusus kasebut ing release penet.

BetMGM, Cocokake becik SportsGrid kang

Minangka siji-sijine jaringan streaming totoan olahraga 24 jam ing AS, SportsGrid minangka mitra media sing cocog kanggo perusahaan apa wae.

Entitas media wis nampilake sawetara program taruhan olahraga ing jaringan radio. Minangka conto, Esuk Sawise iku acara totoan khusus, nalika populer Ferral Coast kanggo Coast asring delve menyang totoan chats, utamané ing mangsa bal-balan. College Football Full Lingkaran – podcast tuan rumah dening Mike Carver lan Joe Lisi – fokus ing totoan bal-balan NCAA.

“BetMGM rintangan lan promosi saiki bakal ditampilake ing Ferral Coast kanggo Coast. Laporan langsung Sharp uga bakal disebar liwat platform konten multi-media SportsGrid kalebu jaringan streaming video, situs web, jaringan penerbit sindikasi digital lan properti media sosial loro perusahaan kasebut, “ujare pratelan kasebut.

BetMGM saiki manggon ing 16 negara, Washington, DC lan Ontario, Canada. Operator uga nduweni akses pasar ing Florida, Kansas, Maryland lan Ohio, antara liya, miturut situs web.

Betting Olahraga, Nawakake Media Tansah Numpuk

operator Sportsbook lan perusahaan media terus kanggo nggedhekake kemitraan lan BetMGM lan SportsGrid mung siji conto. Awal wulan iki, SportsGrid ngumumake bakal ditayangake ing FuboTV.

Desember pungkasan, FanDuel, operator buku olahraga online paling gedhe ing AS, nggawe kesepakatan $ 30 yuta karo Pat McAfee Show, sing ditayangake ing platform streaming SportsGrid. Ing statement ditanggepi dening BetMGM lan SportsGrid ora sebutno noto.

Paling taun, Macquarie Research kira revenue iGaming lan olahraga totoan luwih saka $ 30 milyar ing 2030, amarga tawaran karo perusahaan media. Perusahaan riset prediksi tingkat wutah taunan senyawa (CAGR) 33 persen ing taun teka kanggo operator casino lan Sportsbook online liwat perjanjian karo perusahaan media.

Nalika nerangake kombinasi buku olahraga lan entitas media, gajah ing kamar tetep yen lan nalika ESPN bakal nggawe langkah penting – duweni potensi disualekno – kanggo nambah tilas ing industri totoan olahraga.

#SportsGrid #BetMGM #ngumumake #Relationship #Expanded

BetMGM Posts pinunjul 2022 Revenue Forecast minangka US Sports Betting mundak akeh

BetMGM Posts pinunjul 2022 Revenue Forecast minangka US Sports Betting mundak akeh

Sanajan olahraga profesional ngalami kemunduran sajrone pandhemen, Amerika Serikat ora ana sing istiméwa, taruhan olahraga AS terus berkembang kanthi popularitas, tegese uga keuntungan sing dikirim dening pemain utama ing lapangan kasebut. Perdana antarane wong-wong mau kudu jeneng kluwarga dihormati lan olahraga totoan buta, BetMGM, kang wis ngirim kira-kira 2022 revenue luwih saka $ 1,3 milyar.

Kabeh panyedhiya utama layanan totoan olahraga online bakal nuduhake kauntungan ageng amarga liyane lan liyane negara liwat hukum legalizing totoan, loro offline lan online, sawise taun nahan proses arbitrase. Minangka negara liyane legalize totoan olahraga, sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng ramalan padha dikirim dening kaya DraftKings lan Fanduel tengen Amerika Serikat, karo bathi ora mangu mundhak luwih ing taun teka.

New York minangka negara utama paling anyar kanggo legalize totoan olahraga lan iki sasi negara kui luwih saka $ 150 yuta ing revenue ing sepuluh dina pisanan sawijining hukum. Apa iki tegese panyedhiya sing wis dilisensi kanggo operate saiki kudu perang saben liyane kanggo Sifat lan pangayoman saka residents Big Apple, lan salah siji cara kanggo mesthekake yen padha kurban paling gambling kesempatan ing wilayah. Kanthi negara New York minangka salah sawijining sing paling padhet ing Amerika Serikat, iku minangka pasar raksasa sing wis dibukak kanggo penggemar olahraga kabeh latar mburi.

BetMGM wis nyatakake yen wis entuk ing syarat-syarat nuduhake pasar, karo account disetel kanggo hit target long-term 20% -25% ing totoan olahraga US lan pasar iGaming liwat taun teka.

Pendapatan kanggo taun 2021 samesthine bakal ana ing kisaran $ 850 yuta, nganti kaping lima saka sing dikirim ing taun 2020, sing wis mundhak saka taun sadurunge. Kuwi wis wutah sing BetMGM wis ngalami akhir-akhir iki sing malah ing iklim ekonomi molah malih saiki, goal wutah optimistis banget katon tanggung ing jangkoan – mbok menawa malah disepelekake dening carane uga wis rampung bubar.

Kanthi totoan olahraga lan iGaming dadi tambah populer ing antarane pembuangan olahraga lan pemain lan ajeg munggah ing neraca, BetMGM sedya kanggo nggedhekake wilayah Bingo uga Racing app, ngupaya kanggo push produk iki menyang liyane negara US. Iki malah nalika app totoan olahraga tengah terus munggah lan popularitas mundhak.

Hasil iki pancen janjeni, lan CEO BetMGM Adam Greenblatt percaya yen taun sing bakal teka bakal kritis kanggo terus tuwuh, kaya sing dikandhakake ing statement anyar kanggo bijih:

“2022 minangka taun kritis, ing ngendi operator nasional sing unggul bakal tekan wektu kritis, mbukak dalan kanggo fase sabanjure evolusi finansial sektor kasebut. Kanthi dhukungan saka pemegang saham, platform teknologi lan data, merek, lan strategi saluran omni, kita ngarepake masa depan kanthi yakin.

BetMGM saiki makaryakke ing 19 negara lan bakal miwiti ing rong negara liyane, Illinois lan Louisiana, lan ngupaya kanggo nggawe dandan karo antarmuka lan fokus ing produk parlay single-muter, kang bakal menehi bathi luwih, Mulane. ngalih. Illinois lan Louisiana bisa uga ora cukup pasar kaya New York, nanging iki negara pinunjul karo kutha-kutha utama sing duwe pelanggan anyar kaetung kanggo BetMGM.

Nalika BetMGM maju menyang pasar New York sing mentas dibukak lan kompetitif banget, dadi panyedhiya kaping lima sing nglakoni sawise BetRivers, Caesars, DraftKings, lan FanDuel, mesthine bisa ngomong yen wutah bakal terus nyengsemaken ing sasi teka. . 2020 minangka pukulan gedhe kanggo perusahaan, nanging kanthi New York lan pasar anyar sing nguntungake saiki, 2021 dijamin bakal ngrusak kabeh pangarepan ing sawetara taun kepungkur.

Pamindhahan kanggo nggabungake operasi New York kanthi lisensi anyar kanggo operasi ing negara kasebut tegese iki minangka gerakan sing ngganti game utama lan sing jelas banget bungah kanggo Greenblatt:

“Kanthi warta monumental dina, kita saiki bisa kanthi ngaktifake hubungan karo MGM Resorts ‘Kakaisaran City Casino lan Madison Square Garden. Kita ngarepake nawakake pelanggan pengalaman unik ing New York sing ora bisa diakses ing platform liyane.

Minangka merek mapan lan populer kaya BetMGM cetha banget – sawise kabeh, iki kemitraan antarane Entain Plc lan sukses chain resort casino internasional, MGM Resorts International – iki standar emas kang cilik lan kurang mantep merek totoan olahraga online kudu. ngukur dhewe. Sing nawakake sawetara saka sudhut totoan olahraga bebarengan karo macem-macem online slot lan game gambling umum menehi pinggiran pesti liwat saingan liyane winates, kang utamané penting ing demografi gedhe lan nuntut kaya negara sing ngarep kanggo ora resmi. ibukutha donya, New York City. .

Malah karo kauntungan utama ing pasar, malah BetMGM ora bisa ngaso ing laurels kanggo menit. Bebarengan karo kompetisi sengit saka papat perusahaan totoan sing wis nyiyapake toko ing New York, papat merek liyane bakal nggabungake limang iki ing perang kanggo pasar game priceless negara. Papat merek liyane, Bally Bet, PointsBet, Resorts World lan WynnBET, mung klompok saingan sabanjuré kanggo nggabungake dhaftar akeh operator ing sasi lan taun teka.

Nanging, kompetisi ekstra iki mung warta apik kanggo konsumen. Iki tegese malah portal game online nyengsemaken kaya BetMGM kudu terus-terusan nambah game lan nawakake mung paling aman, murah, paling pangguna-loropaken, pengalaman game makarya lan macem-macem.

#BetMGM #Posts #pinunjul #Revenue #Forecast #minangka #Sports #Betting #mundak #akeh