Tag Archives: Bet

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Gubernur Kansas Laura Kelly Panggonan pisanan Sports Bet resmi negara

Dikirim ing: 1 September 2022, 04:41.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 08:09.

Gubernur Kansas Laura Kelly diselehake ing negara pisanan legal totoan olahraga ing noon pa Hollywood Casino ing Kansas City, Kansas. Kelly nang $ 15 sing Kansas City Chiefs bakal menang Super Bowl LVII ing 12. Februari 2023. (No. 15 iku nomer mburi Chiefs quarterback Patrick Mahomes.)

Gubernur Laura Kelly Kansas olahraga olahraga totoan
Gubernur Kansas Laura Kelly nyelehake taruhan olahraga legal pisanan ing negarane 1. September 2022. (Gambar: governor.kansas.gov)

“Ayo Lurah!” jare gubernur.

Nalika resmi Kansas olahraga totoan ora resmi dibukak nganti ana 8. September serves dina minangka “alus Bukak” kanggo papat negara-disponsori lan dilakokno casinos pribadi: Boot Hill Casino lan Resort, Ford County near Dodge City, Kansas Star Casino ing Mulvane, Hollywood Casino pa Kansas Speedway, Kansas City, Kansas, lan Kansas Crossing Casino lan Hotel ing Pittsburg.

Saben dina, aku krungu saka Kansan ing saindenging negara sing pengin nggawe taruhan sah babagan olahraga, “ujare gubernur. “Aku bungah amarga bisa cepet-cepet ngrampungake upaya bipartisan iki ing wektu kanggo musim bal-balan. Saiki, kasino, restoran, lan panggonan liyane bakal duwe cara liya kanggo narik kawigaten wong Kansan menyang panggonane – nggawe lapangan kerja lan nyurung pertumbuhan ekonomi. Lan aku gelem ngetutake.”

kasino suku isih digunakake kanggo kempal kontrak karo Kansas kanggo totoan olahraga. kasino iki bakal diijini kanggo miwiti sanalika padha siyap, miturut kantor gubernur.

Ing Kepala Warta Liyane Dina…

Dina iki, tim bal-balan Kansas City ngumumake BetMGM lan DraftKings minangka mitra taruhan olahraga resmi. Kesepakatan Kepala karo BetMGM minangka kesepakatan multi-taun. Sing bakal kalebu tandha ing GEHA Field ing Stadion Arrowhead lan konten pemasaran ing media sosial tim.

“Minangka pimpinan industri ing lapangan iki, kita seneng kanggo welcome BetMGM kanggo Chiefs Kingdom,”Said Kepala Presiden Mark Donovan ing release saka BetMGM. “Kita wis nandur modal wektu lan energi sing signifikan kanggo nyengkuyung undang-undang taruhan olahraga lan pengumuman dina iki bakal mbukak lawang kanggo para penggemar supaya bisa nambah pengalaman kanggo musim 2022 lan sabanjure.”

BetMGM Chief Revenue Officer, Matt Prevost, nambahake: “Kanthi sajarah sugih lan basis penggemar hasrat, Kansas City Kepala partner becik. Nalika kita miwiti platform taruhan olahraga ing Kansas, kita ngarepake nambah pengalaman dina game kanggo para penggemar Chiefs ing saindenging wilayah.

BetMGM wis partner karo Kansas Crossing Casino ing Pittsburg kanggo dadi Sportsbook resmi lan salah siji saka enem app seluler disetujoni dening regulator negara kanggo nampa totoan olahraga ing Kansas.

Legislatif Kansas disetujoni gambling olahraga spring iki. Nanging, gamblers kudu fisik saiki ing Kansas kanggo melu. Dadi taruhan ora bisa diselehake ing Arrowhead Stadium minangka dumunung ing Missouri.

#Gubernur #Kansas #Laura #Kelly #Panggonan #pisanan #Sports #Bet #resmi #negara