Tag Archives: Bellagio

Iowa greyhounds

Pertempuran Bellagio Nimbulake Penangkapan Baterei Domestik kanggo Tersangka Pembunuhan Wartawan

Dikirim ing: September 15, 2022, 9:50 am.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 09:50.

Robert Telles, Clark County Administrator dipuntudhuh saka Rajapati Las Vegas Review-Journal reporter Jeff German, didakwa karo baterei domestik lan nolak penahanan ing 2020. Iku sawise Telles mabuk lan miwiti gelut karo bojoné ing Bellagio, miturut laporan penahanan katon dening LVRJ.

Robert Telles
Robert Telles teka ing pengadilan kanggo penampilan awal Kamis kepungkur. Dina Senin, dheweke resmi didakwa pembunuhan. Pejabat Clark County sadurunge ditangkep amarga serangan domestik ing 2020. (Gambar: Bizuayehu Tesfaye / Las Vegas Review-Journal)

Polisi ditelpon menyang omah Telles udakara jam 11 bengi tanggal 29 Februari 2020 sawise nampa telpon saka garwane, Mae Ismael, miturut laporan kasebut.

Ismael ngandhani petugas yen dheweke lan bojone ninggalake Bellagio nalika dheweke mabuk lan kasar. Nalika Ismael lagi mulih, Telles nyekel gulu, nggebug lengen lan nyoba mecah barang ing mobil.

tindak tanduk sing ora mesthi

Tindak-tanduke sansaya kleru nalika tekan ngomah. Ismael ngandhani polisi yen dheweke lan anak-anake padha nglumpuk ing kamar liyane nalika Telles bola-bali bengok “Pateni aku!”

“Dheweke ora bakal ninggalake kita dhewe,” ujare Ismael ing rekaman kasebut. “Dheweke wis akeh banget ngombe bengi iki, lan mung … aku lan anak-anakku wedi.”

Sawise telpon, Telles nyekel garwane ing rangkulan “kuwat” bear lan ora gelem nglilani dheweke nganti bocah-bocah meksa dheweke lunga, miturut laporan kasebut.

Nalika responden teka, pejabat sing dipilih terus mbengok bojone lan polisi lan ora gelem diborgol. Dheweke kudu ditangkep kanthi paksa, ujare laporan kasebut.

Pungkasane, pengacara Telles, Ross Goodman, negosiasi supaya ngisi daya baterei domestik mandheg. Telles ngakoni guilty kanggo tuduhan nolak penahanan lan nampa reprieve 90 dina lan $418 denda.

Dheweke uga dijaluk mlebu kelas “Corrective Thinking” sing fokus ing manajemen stres lan hubungan.

Jeff German Pembunuhan

Jaksa penuntut nuduh Telles “ngapusi” ing njaba omah Jerman Summerlin nalika esuk tanggal 2 September, sadurunge nusuk nganti mati. Wartawan Veteran wis nulis crita sing nuduh Telles mimpin lingkungan “kasusahan emosional, intimidasi lan pilih kasih” ing Kantor Administrator Umum. Jerman uga ngandhakake yen Telles duwe hubungan karo rekan kerja.

Artikel-artikel kasebut bisa uga nyebabake dheweke kalah ing pemilihan maneh ing pemilihan primer Juni. Mung sawetara dina sadurunge Jerman tiwas, Telles ngerti manawa wartawan lagi nggarap crita liyane babagan dheweke.

Polisi nggoleki omah Telles lan nemokake sepatu getih lan topi jerami sing dipotong. Topi kasebut padha karo sing dipakai tersangka sing katon ing video keamanan nyedhaki omah Jerman sakcepete sadurunge pembunuhan kasebut. Dheweke uga nemokake DNA Telles ing TKP.

Penuntut negesake manawa Telles diduga “nunggu” ing Jerman amarga iki minangka salah sawijining standar kanggo pembunuhan tingkat pertama, amarga nuduhake rencana. Pembunuhan tingkat pertama teka karo paukuman sing luwih abot, kalebu paukuman pati utawa penjara seumur hidup tanpa kemungkinan parole.

Senadyan predicament saiki, Telles isih Administrator Clark County nganti mangsa ends ing Januari, lan terus nampa gaji $120.000.

#Pertempuran #Bellagio #Nimbulake #Penangkapan #Baterei #Domestik #kanggo #Tersangka #Pembunuhan #Wartawan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Bellagio Security Rescued Kirik Nemokake Omah Ngrawat lan Nresnani

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:24.

Kirik sing ditulungi saka mobil sing panas ing garasi parkir Bellagio wulan kepungkur saiki duwe omah selawase. Jenenge Dutchess, lan dheweke nampa perawatan kraton.

Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess
Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess ngginakaken sawetara wektu kualitas, gambar ndhuwur. Sadurunge Dutchess diselehake ing omah anyar, Rybacki ngunjungi papan perlindungan kewan kanggo ngunjungi Dutchess kanggo pungkasan. (Gambar: Animal Foundation)

A Siberian Husky patang sasi-lawas diadopsi, pejabat dicethakaké minggu iki. Dheweke ajeg digawa mlaku-mlaku dening pemilik anyare. Dheweke uga duwe akeh dolanan kanggo dolanan. Dutchess uga main karo asu liyane ing kulawarga, Tobey.

Petugas Kontrol Kewan Clark County uga mbantu ing Bellagio. Papan perlindungan basis Vegas The Animal Foundation mbantu nyeleh kirik karo kulawarga anyar. Jeneng-jenenge ora dirilis, nanging foto nuduhake wong tuwa loro, anak lanang loro lan wong Walanda sing seneng banget.

Kasus ing Investigation

Iku owah-owahan gedhe saka kahanan kirik sing ngancam nyawa ing 20 Juli. A wong liwat weruh asu dikunci munggah ing Mercedes-Benz diparkir ing langsung suryo srengenge ing Bellagio. Cangkeme ditutupi lakban. Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat.

Mobil dipateni. Jendhela diangkat. Ora ana AC. Asu kasebut ora duwe akses menyang panganan utawa banyu.

Mantan pemilik ninggalake asu kanggo rong jam nalika arep kanggo casino. Wong liwat kanthi cepet menehi tandha marang keamanan Bellagio. Wong-wong mau meksa mobil mbukak lan nyelehake asu kasebut ing kendaraan ber-AC. Dheweke uga menehi banyu akeh.

Sing duwe pungkasane bali menyang mobil. Dheweke didakwa karo kejahatan, nyiksa asu sing disengaja utawa ala, KSNV kacarita.

Petugas Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) uga ngucapake tembung kasar marang dheweke sawise diunggahake menyang mobil patroli. Dheweke diidentifikasi minangka Raul Carbajal, 50, saka Corona Del Mar, California. Kasusé saiki ditundha ing pengadilan lokal.

Good Wishes kanggo Kirik

Akeh poster media sosial nyatakake keprihatinan babagan asu kasebut. Saiki, wong-wong kuwi ngetokké penghargaan kanggo kabar apik.

Seneng banget Putri wis nemokake kulawarga anyar sing bakal ngurus dheweke. Matur nuwun kanggo ngadopsi dheweke, “tulis She May ing situs Facebook The Animal Foundation.

Uga, Jackie Wylie ngirim, “Yay! Dheweke nggumunake !! Aku ndedonga supaya omah anyar dheweke ditresnani lan dimanjakan saben dina!!”

Stephanie Feinstein nambahake, “Aku ora percaya yen wong isih ninggalake asu ing mobil panas! Aku seneng banget cah wadon ayu iki wis ketemu ngarep maha lan happy ending. Dadi akeh liyane ora. Seneng keluarga anyarmu, Dutches!!!”

“Aku yakin dheweke bakal menehi urip sing pantes. Lan ing sawijining dina dheweke ora bakal ngelingi wektu sing medeni karo wong sing lara! Katresnan dheweke bakal nambani tatu mental sing ditinggalake ing dheweke, “ujare Melanie Treece.

Pangeling kanggo Pet Owners

Kedadean kasebut menehi tandha marang pamilik kewan ing saindenging negoro babagan risiko kewan ana ing kendharaan nalika suhu dhuwur utawa malah anget.

Ing dina sing anget, suhu ing njero kendaraan bisa cepet munggah menyang tingkat mbebayani, “ujare Jessica Simpson, spesialis kebijakan publik ing Humane Society of the United States. Casino.org taun kepungkur.

“Ing dina 85 derajat, contone, suhu ing mobil kanthi jendhela rada mbukak bisa tekan 102 derajat ing 10 menit,” ujare Simpson. “Sawise 30 menit, suhu bakal tekan 120 derajat, lan pet bisa nandhang karusakan organ sing ora bisa didandani, kejang, utawa mati.”

Petugas LVMPD wis nggawe akeh pernyataan babagan risiko panas kewan lan biaya potensial kanggo para pemilik.

#Bellagio #Security #Rescued #Kirik #Nemokake #Omah #Ngrawat #lan #Nresnani

Choctaw Casino & Resort – Durant

Bellagio Casino Situs perang liwat Slot Machine Tiket

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 03:52.

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 03:52h.

Wong sing ora duwe omah diduga nyoba nyolong tiket saka slot ing Bellagio Hotel lan Casino ing Las Vegas Strip ing awal minggu iki. Dheweke banjur gelut ing lantai game karo pemain sing duwe tiket, ujare polisi.

Bellagio
Bellagio, digambar ing ndhuwur. A perang nyuwil metu ana liwat tiket saka slot machine. (Gambar: TripAdvisor)

Deon Newton banjur didakwa karo penipuan baterei lan gambling, KVVUstasiun TV lokal, ngandika.

Korban iki muter mesin slot ana ing 12:38. Dheweke sedhela mbalik arep ngomong karo bojone.

Newton pindhah menyang slot lan menet tombol, KVVU ngandika. A tiket dadi munggah worth $67,07, polisi ngandika. Kedadeyan kasebut kejiret ing kamera pengawasan.

Newton katon nyoba kanggo njaluk tiket game metu saka mesin, “ujare polisi.

Pamuter banjur bali menyang slot machine. Bantahan pecah.

Ing wiwitan, Newton mlaku adoh saka slot. Nanging banjur bali lan dinuga njotosi wong liya ing pasuryan. Wong loro banjur gelut, ujare polisi.

Ora ciloko serius. Polisi banjur mangsuli.

Newton nerangake marang juru tulis yen dheweke wis teka ing kasino kanggo ngumpulake tiket sing dibuwang. Dheweke banjur menehi dhuwit, ujare polisi. Dheweke ora duwe omah, tambah polisi.

Nalika katon sadurunge hakim minggu iki, Newton marang Tetep adoh saka Strip. Newton dijadwalake bali menyang pengadilan ing 30 Agustus.

Orde anyar

Sadurungé minggu iki, Komisioner Clark County nggedhekake peraturan lokal sing bakal ngidini panguwasa nglarang individu saka Jalur Gaza sing disalahké saka kejahatan utawa pelanggaran.

Peraturan kasebut bakal ditrapake ing sawetara wulan sabanjure.

Ing aturan anyar, yen tersangka ketemu guilty saka arep Strip, sing bisa ateges nem sasi ing pakunjaran lan / utawa mbayar $ 1.000 nggoleki.

Saiki, hakim bisa nglarang dealers tamba didakwo lan prostitusi saka Strip kanggo nganti setahun.

Anak kirik sing ditulungi

Ing kedadean sing ora ana hubungane, uga ing Bellagio, wulan kepungkur, wong California saiki ngadhepi tuduhan penyalahgunaan kewan sawise petugas keamanan nylametake kirik umur telung wulan sing dikurung, laporan warta TV dicethakaké. Wong 50-taun-lawas dinuga ninggalake asu enom ing mobil panas scorching ing casino. Cangkeme ditutupi lakban.

Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat. Kirik, Siberian Husky, ora duwe pangan utawa banyu. AC ora diuripake. Cangkeme asu kasebut ditempelake nganggo tape ireng, miturut KSNV.

Mobil kasebut diparkir ing lantai ndhuwur garasi hotel-kasino suwene rong jam, KELAS ngandika. Mobil kasebut kena sinar srengenge langsung.

Kirik kasebut slamet saka cobaan kasebut. Anak kirik kasebut ngempet nalika ana ing mobil. Kirik kasebut diselehake ing mobil sing adhem sawise ditulungi. Diwenehi banyu.

Wong sing ditangkep diidentifikasi minangka Raul Carbajal saka Corona Del Mar, California.

#Bellagio #Casino #Situs #perang #liwat #Slot #Machine #Tiket