Tag Archives: bareng

casino stocks

Enggo bareng Penn Hiburan bisa menang Bets antarane Equities Gaming

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 05:02

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 05:02.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) Enggo bareng mudhun 38% taun-kanggo-tanggal, tepak akeh Samsaya Awon saka MVIS Global Gaming Index, nanging sawetara nonton pasar pracaya Simpenan buta casino nawakake mbalek potensial.

saham penn
CEO Penn Entertainment Jay Snowden. Sawetara pengamat pasar percaya yen saham kasebut bakal entuk bathi. (Gambar: Bloomberg)

Perusahaan basis Pennsylvania iku operator casino regional paling gedhe ing AS lan ora operate sembarang situs game adhedhasar tanah njaba negara. Iki minangka tambahan nalika dolar saya kuwat lan sawetara pesaing berjuang karo protokol COVID-19 ing Macau. Biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, perusahaan mlaku 44 kasino ing 20 negara. Kajaba iku, asil kuartal kapindho Penn lan wawasan lengkap taun menarik.

Revenue mundhak 5.4% taun-taun (YoY) dadi $1.63 milyar ngalahake perkiraan konsensus $1.61 milyar. PENN negesake maneh pandhuan penghasilan 2022 kanthi $ 6.15 milyar nganti $ 6.55 milyar dibandhingake ramalan konsensus analis $ 6.36 milyar, “ujare Schaeffer’s Investment Research.

Ing sisih liya, pasar saham sing sluggish, mundhake suku bunga lan inflasi sing ora nuduhake tandha-tandha abating ing wektu sing cedhak minangka salah sawijining faktor sing dikandhakake para analis lan ekonom sing nimbang kapercayan lan belanja konsumen. Sing duweni potensi ora karu kanggo operator casino, kang epitome saka jeneng siklus konsumen.

Penn Interactive, Power Up

Penn Interactive, unit game online perusahaan, ing munggah lan stands minangka katalis liyane bisa kanggo Simpenan.

Ing cathetan sing gegandhengan, perusahaan kasebut ngumumake awal wulan iki yen nggunakake hak kanggo entuk persentase Barstool Olahraga sadurunge ora duwe, tegese bakal duwe kabeh entitas media David Portnoy nalika transaksi rampung ing Februari.

Barstool Sportsbook durung tekan dhuwure FanDuel utawa DraftKings. Nanging buku olahraga online Penn nggunakake Portnoy lan liya-liyane Kursi bar pribadine kanggo ndarbeni pelanggan sing luwih enom kanthi cara sing larang regane – sifat sing penting, amarga sawetara pesaing mbuwang dhuwit akeh kanggo marketing.

“Kombinasi lokasi fisik lan online interaktif gambling mbisakake efek jaringan synergistic ngendi pelanggan bisa entuk ganti rugi lan ganjaran nalika tetep disambungake kanggo account saka sakbenere ngendi wae,”Said Schaeffer kang. “PENN bisa tekan, utawa luwih, pelanggan PENN bisa tekan ing macem-macem saluran cashless, cardless, lan kontak kurang.”

Massachusetts Bisa Power Penn Simpenan

Ing legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts, ngendi Penn makaryakke slot – mung Plainridge Park Casino (PPC), bisa dadi katalis liyane kanggo saham ing tembung dawa.

“Ana enem lisensi totoan seluler lan Penn bakal ngaku siji. Saiki wis racing jaran lan slot machine kamar ing Plainview, Massachusetts sing bisa entuk manfaat saka nambah Sportsbook. Kajaba iku, aplikasi Bar Stool Sports asale saka Boston, dadi populer banget karo para mahasiswa lan milenial,” pungkase Schaeffer.

Wolulas analis nutupi saham Penn Enterainment kanthi 13 peringkat saham “tuku sing kuat” utawa “tuku.” Target rega rata-rata ing ekuitas game yaiku $ 50,24, nuduhake kenaikan sing signifikan saka tutup 26 Agustus $ 32,18.

#Enggo #bareng #Penn #Hiburan #bisa #menang #Bets #antarane #Equities #Gaming

casino stocks

Enggo bareng AGS Soar On Reports Of Entertainment-Inspirasi Takeover Offers

dikirim ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Produsen piranti AGS (NYSE: AGS) gampang dadi salah sawijining saham game sing paling apik ing dina Jumuah, mundhak 25,25% volume sing kira-kira kaping wolu rata-rata saben dina ing laporan Inspired Entertainment (NASDAQ:INSE) kanggo ndarbeni perusahaan basis AS. . Las Vegas. mesin slot Edo.

Inspirasi dening AGS
Situs pasar Nasdaq, dhaptar panggonan kanggo Hiburan Inspirasi. Perusahaan kasebut dikabarake bakal menehi $ 10 saben saham menyang AGS. (Gambar: dirasakake)

Sumber sing ora dingerteni sing ngerti babagan perkara kasebut ujar Reuters Inspirasi nawakake awis $10 saben saham menyang AGS, kanthi nilai target $370 yuta. Tawaran kasebut, yen digawe lan ditampa, tegese saham target bakal mundhak maneh. Saham AGS ditutup dina iki ing $7.51 – angka tutup paling dhuwur wiwit Maret – sawise dagang nganti $8.40. Ing tutup pasar AS dina iki, kapitalisasi pasar target yaiku $231.42 yuta.

Ora ana perusahaan sing menehi komentar babagan perkara kasebut, nanging analis ndeleng pengambilalihan AGS Inspired minangka dipercaya.

Ing panemu kita, kombinasi potensial saka rong perusahaan kasebut bakal entuk manfaat, lan kita yakin bakal nambah kaping pirang-pirang regane sakabèhé INSE, ambane isi, lan campuran aliran awis Amérika Lor, “ujare analis B. Riley David Bain ing cathetan kanggo klien saiki.

Dheweke menehi rating AGS minangka “tuku” kanthi rega target $ 14 lan ngakoni premium 66% kanggo rega tutup AGS ing Kamis. Inspirasi dikabarake nawakake “sehat”.

Penawaran Inspirasi kanggo ‘Proposal Unik’ AGS

Ing industri game, akeh kegiatan konsolidasi ing sawetara taun pungkasan wis pusaté watara operator casino adhedhasar tanah lan totoan olahraga.

Ing kontras, panggabungan lan akuisisi ing antarane produsen mesin slot arang banget amarga manajer lantai game seneng diversifikasi. Kajaba iku, produsen piranti game asring katon minangka target sing ora apik kanggo pelamar usaha pribadi. Nanging, analis ndeleng keuntungan saka Inspirasi duweni potensi tuku AGS.

“Nanging, transaksi sing diusulake unik amarga tumpang tindih ing antarane rong perusahaan babagan produk kanthi efektif nol. Ing game adhedhasar tanah, nawakake INSE model basis server fokus ing panggonan mbagekke, karo saiki basis tanah slot profil revenue teka biasane saka Eropah, “Said Analyst Stifel Jeffrey Stansial ing laporan dirilis sadurungé ana.

Inspirasi katon minangka game saka boom game digital, uga wutah potensial saka pasar lotre online Amérika Lor, kang sawetara Analysts ngira pungkasanipun bisa ngluwihi $ 11 milyar ing Nilai.

Kanthi AGS, “INSE bakal nemokake pemasok sing berkembang kanthi dhasar sing penting kanggo terus melu pasar sewa premium lan kelas III. Kita uga nyathet penghapusan kepemilikan Apollo bisa uga nyebabake pasar sing bisa diatasi, “tambah Stantial.

Sawetara Investor AGS bisa uga ora seneng

Iku tetep kanggo ndeleng apa laporan akurat sing Inspired bener nggawe pamindhahan ing AGS, yen suitors liyane melu lan yen Inspired mundhakaken tawaran – Stantial nyathet kurang $10 saben saham.

Sing jelas, sawetara investor AGS jangka panjang bisa nemokake tawaran Inspired sing kurang inspirasi. AGS dadi publik ing $ 16 saben saham lan didol nganti $ 32 ing 2018. Kanggo bagean kasebut, Inspired nerangake yen dheweke nimbang kesempatan akuisisi, nanging ora bakal mbayar luwih akeh mung kanggo ngrampungake kesepakatan kasebut.

“Kita ora bakal mbayar rega edan kanggo apa wae,” ujare CFO Steward Baker ing telpon konferensi penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan. “Lan kita negesake manawa ana sinergi sing langsung lan katon. Dadi, kita bakal nyedhiyakake modal kanggo M&A, nanging mung yen ana akal kaya biasane.

#Enggo #bareng #AGS #Soar #Reports #EntertainmentInspirasi #Takeover #Offers