Tag Archives: Bapakku

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Awake Lake Mead Dadi Bapakku, ujare Pribumi Las Vegas

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 10:06

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 10:08.

Ing Mei 1958, Daniel Kolod, 22 taun, nunggang speedboat ing Lake Mead karo kanca nalika padha tangi. Wong loro mau dibuwang ing banyu. Siji ora tau metu.

Polisi ujar manawa Kolod tenggelam ing Teluk Callville. Awake ora tau pulih. Nanging Todd Kolod, 67 taun, saiki yakin manawa awak kaloro sing ditemokake ing musim semi iki ing sisih ngisor Lake Mead sing mentas dibukak duweke bapake. Ditemukake tanggal 7 Mei 2002 ing Calville Bay.

Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama.
Daniel Kolod, sing klelep ing Lake Mead ing 1958, dianakaké bayi anyar Todd ing 1955. Saiki 67 taun, Todd pracaya sing awak kaloro ditemokaké ing Lake Mead spring iki kagungane rama. (KELAS)

Polisi lan pejabat taman wis nyatakake cara pati ora curiga. Minggu iki, kantor koroner Clark County ngumumake umur wong sing tiwas nalika tiwas: antarane 23 lan 38.

“Kanthi saben pitunjuk, aku tansah duwe pangarep-arep ing pikiranku yen bakal luwih adoh saka tujuane, nanging kanthi konsisten, saben pitunjuk ndadekake kita luwih cedhak, lan kaya target tembak,” Todd, sing manggon ing Spanyol, marang KLAS – I-Team TV Investigator minggu.

Petunjuk liyane yaiku untu ngarep balung sing ilang. Daniel Kolod tiwas amarga kacilakan mobil setaun sadurunge tenggelam lan nganggo gigi palsu sebagian, Todd marang KLAS.

Ora Bisa Nemokake Awake

Saksi ujar manawa dheweke weruh Daniel Kolod tenggelam ing Teluk Callville, miturut crita KLAS. Prau sing ditumpaki wong loro mau ditemokake ngubengi dhewe kira-kira sakilometer saka panggonane kecemplung. Nanging, golèk mayat ora ana hasil.

“Simbahku, dheweke nindakake kabeh sing bisa kanggo nemokake mayat,” ujare Todd, sing umure 3 taun nalika bapake tenggelam. “Aku mung nganggep yen nemokake mayit ora mungkin.

Miturut Todd, kantor koroner durung kontak karo kulawargane kanggo njupuk conto DNA.

“Aku wiwit kelangan pangarep-arep,” ujare marang KLAS. “Mbok menawa panemuan anyar iki bisa ngerteni apa wae.”

Isih Ora Ngiwa

Tanggal 1 Mei 2022, mayat ing Lake Mead nggawe warta internasional sawise para pelaut nemokake sing pertama saka seri mayat ing tong logam korosi ing ngisor Pelabuhan Hemenway. Bebarengan karo kantor koroner, polisi rajapati nyelidiki kasus wong sing diyakini tiwas kanthi tatu tembak ing sirahe ing pertengahan 70-an nganti awal 80-an.

Ing tanggal 25 Juli 2022, balung katelu ditemokake sebagian tenggelam ing lendhut ing Swim Beach, area rekreasi cilik ing sadawane Boulder Basin. Pati wong kasebut ora dianggep curiga.

Lake Mead saiki ing 30% saka kapasitas lengkap. Iki minangka tingkat paling ngisor wiwit pisanan diisi karo rampunge Bendungan Hoover ing taun 1935. Rong puluh taun kalem salju limpasan menyang Kali Colorado wis kasebut minangka faktor kontribusi utama.

Lake Mead minangka reservoir paling gedhe ing AS. Iki nyedhiyakake banyu kanggo meh 20 yuta wong ing California, Nevada, Arizona, lan bagean Meksiko. Tlaga iki pungkasan dianggep kebak ing taun 2000, nalika tingkat banyu tekan 1.214 kaki. Wis ambruk 174 kaki wiwit iku, ninggalake dering adus putih eerie saka calcium lan mineral liyane larut banyu sadurunge ing tembok sawijining.

“Nalika tingkat banyu surut lan fluktuasi, bisa uga artefak sing kita kenal lan ora ngerti bisa muncul; kalebu sisa-sisa manungsa saka laporan wong sing ilang sadurunge, “tulis layanan taman ing pratelan.

#Awake #Lake #Mead #Dadi #Bapakku #ujare #Pribumi #Las #Vegas