Tag Archives: Balbalan

casino stocks

FanDuel, Rush Street Lifts Belanja Promosi Ing Mangsa Bal-balan

dikirim ing: September 26, 2022, 04:00h.

Dianyari pungkasan ing: 26. September 2022, 04:50.

Edisi bengi iki Senen Wengi Sepakbola tandha pungkasan minggu katelu saka mangsa NFL, lan iku minggu kaping lima ing bal-balan College. Nalika kampanye bal-balan 2022 dadi panas, uga mbuwang promosi dening operator sportsbook.

FanDuel
FanDuel sportsbook Rendering ing Clearwater Casino Resort. Perusahaan nambah belanja promosi. (Gambar: PR Newswire)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Wells Fargo Daniel Politzer mbahas topik kasebut, nyathet manawa sawetara jeneng paling gedhe ing industri buku olahraga nambah belanja promosi amarga musim bal-balan 2022 entuk momentum. Khususé, Politzer nyorot FanDuel lan Rush Street Interactive (NYSE: RSI).

Saka 18 September nganti 25 September, FanDuel mbatalake promosi “5 saham, entuk $ 150 ing taruhan gratis” kanggo milih “taruhan kasempatan kaping pindho nganti $ 1,000”, nalika Rush Street Interactive ngalih menyang taruhan kasempatan kaping pindho $ 500 saka simpenan $ 250 sing sadurunge digunakake. bonus match, miturut Politzer.

Napa FanDuel, Rush Street Moves Matter

Bal-balan minangka olahraga paling akeh ing AS. Dadi ndadekake pangertèn sing nderek tanggalan olahraga panas, ngendi baseball minangka olahraga tim dominan, bettors bungah bab bali saka bal-balan. operator Sportsbook mbutuhake bonus luwih gedhe.

Masalah iku untung. FanDuel bubar nguripake waktu pisanan duwe bathi ing sajarah anyar saka industri Sportsbook online US, lan Analysts akeh pracaya BetMGM lan Caesars Sportsbook uga nyedhak status enviable. Ing sisih liya, intensitas belanja promosi nalika musim bal-balan bisa ngalangi upaya operator metu saka zona abang.

Khusus kanggo kabar FanDuel lan Rush Street Interactive sing kasebat, Wells Fargo Pollitzer nyathet manawa pamindhahan promosi anyar operator kasebut nggawa level karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, lan DraftKings, menehi saran mbuwang promosi wis tambah akeh sajrone musim bal-balan.

Sing duweni potensi kuwatir ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, isih ana 14 game NFL musim biasa. Kapindho, basket NBA lan College – loro olahraga sing luwih populer ing antarane bettors – cedhak. Katelu, gabungke rong faktor pisanan, lan analis lan investor kudu kuwatir babagan prospek untung kanggo operator sportsbook.

FanDuel Nduwe Kaluwihan

Nalika nerangake tujuan sing asring saingan kanggo nyenengake Wall Street lan investor nalika nambah belanja promosi kanggo entuk pelanggan anyar, FanDuel duwe sawetara kaluwihan sing ora ana pesaing.

Kaping pisanan, operator kasebut minangka unit Flutter Entertainment (OTC:PDYPY), paling ora nganti Flutter nerusake spin-off. Dadi saiki, FanDuel dudu perusahaan sing mandhiri ing pengawasan analis lan panuku.

Kapindho, kaya sing kasebut ing ndhuwur, operator sportsbook duwe waktu sing duwe bathi. Akhire, wis dening adoh pangsa pasar paling gedhe ing pasar totoan olahraga online AS, lan iku tanpa operasi ing Nevada.

Iki minangka tandha yen belanja marketing wis mbayar, paling ora babagan akuisisi pelanggan. Kautaman FanDuel ing BetMGM lan DraftKings uga bisa nuduhake keahlian ing penylametan pelanggan utawa kanthi efisien ngganti klien sing ilang.

#FanDuel #Rush #Street #Lifts #Belanja #Promosi #Ing #Mangsa #Balbalan

Bernard Chong

Hak Streaming Betting kanggo Bal-balan Spanyol Ditolak

Dikirim ing: 21 September 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:34.

Federasi Sepakbola Royal Spanyol (RFEF, kanggo akronim Spanyol) lagi negosiasi hak streaming taruhan kanggo acara bal-balan utama ing negara kasebut. Nanging, bisa uga ana sawetara masalah, amarga pengawas kompetisi Spanyol wis kuwatir babagan carane RFEF ngetrapake rencana kasebut.

Juara Copa del Rey FC Barcelona
Pemain FC Barcelona ngrayakake kamenangan juara bal-balan Copa del Rey ing Spanyol ing taun 2021. Federasi bal-balan terkemuka ing negara kasebut lagi negosiasi kesepakatan hak streaming anyar kanggo game kasebut, nanging pengawas kompetisi rumangsa yen pengaturan kasebut bisa nglanggar undang-undang sing wis ditetepake. (Gambar: FC Barcelona)

Streaming dadi bisnis gedhe – luwih gedhe tinimbang TV kabel ing sawetara pasar. Iki utamané bener kanggo streaming olahraga, amarga organisasi ngupaya kanggo narik kawigaten pamirsa internasional kabeh.

RFEF ngarep-arep kanggo njupuk kauntungan saka wutah kanggo nggedhekake cahya global kanggo Copa Del Rey lan turnamen bal-balan Piala Super. Nanging, Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC, kanggo akronim Spanyol) ora ngandel yen organisasi kasebut nyedhiyakake tender kanthi adil lan transparan.

Bali menyang Drawing Board

CNMC, sing tanggung jawab kanggo njamin pasar konsumen sing adil, marang RFEF yen kudu nggawe sawetara owah-owahan ing marketing hak streaming acara. Utamane, pengawas pengin organisasi ngowahi pedoman penawaran supaya luwih ngajeni prinsip kompetisi lan non-diskriminasi.

CNMC mung menehi rekomendasi, dudu tuntutan. Nanging, iki nuduhake yen tender bisa nglanggar hukum Spanyol, sing bisa nyebabake masalah kanggo RFEF.

Pengawas kasebut khusus ngrujuk marang hukum Spanyol sing wis ana wiwit 2015. Iki alamat hak streaming acara bal-balan, nanging CNMC ora nemtokake bagean sing bisa dilanggar RFEF.

Iku menehi sawetara pitunjuk. CNMC pengin RFEF njlentrehake apa hak tender ing telung lot – Spanyol, Amerika Utara lan donya – utawa ing siji lot. Kajaba iku, organisasi kudu njelasake luwih apik syarat kanggo nyiapake lan presentasi tawaran lan panjaluk klarifikasi.

Ana uga uneg-uneg sing basa tender menehi RFEF “kaluwihan discretion” ing milih pemenang tender. Ing tembung liya, tender kasebut ora nerangake kanthi rinci babagan syarat lan kahanan sing bakal digunakake RFEF kanggo nggawe keputusan.

RFEF, sing ngilangi hubungan streaming karo Fuchs Sports ing wulan Maret, menehi tender Juli pungkasan. Ing kono, rasukan kasebut kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngetutake hukum 2015 kanggo ngembangake program hak streaming.

Kajaba iku, RFEF ujar manawa persetujuan anyar bakal ditindakake sajrone telung musim sabanjure. Kanthi mbingungake, CNMC nyaranake ing laporan manawa organisasi kasebut mbatesi kesepakatan nganti telung musim. Sing jelas wis ana.

RFEF Dadi Mesin Nggawe Dhuwit

Wiwit mlebu tim eksekutif anyar luwih saka patang taun kepungkur, RFEF wis mbalikke. Entitas swasta ora nampa subsidi umum lan nambah posisi finansial. Anggarané wis owah saka €146 yuta (US$144,51 yuta) ing taun 2018 dadi €406 yuta (US$401,9 yuta) ing taun iki.

RFEF wis ngalami transformasi lengkap. Ing 2017, duwe bathi net € 8 yuta (US $ 7,92 yuta). Saiki, taun kepungkur, angka kasebut mundhak dadi € 32,8 yuta (US $ 32,46 yuta).

Dandan kasebut teka saka telung wilayah sing beda. Kaping pisanan, RFEF wis ngalami wutah ing revenue saka sponsor. Iku mundhak dening 175,15% wiwit 2018.

Kajaba iku, hak streaming dadi penting banget. Pendapatan saka hak wis tuwuh 110.84% ​​sajrone patang taun sing padha. Pungkasan, revenue saka kompetisi, kalebu format Piala Super anyar, ngalami wutah paling gedhe. Iku wis skyrocketed 262,91%.

#Hak #Streaming #Betting #kanggo #Balbalan #Spanyol #Ditolak

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

casino stocks

Sekitar Ngadhepi $ 1.3 Yuta Overlay Ing Kontes Bal-balan Terkenal

Dianyari: 10 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 10:52.

Dina iki dina deadline kanggo Circa mayuta-yuta IV lan Circa Survivor-loro wildly populer kontes Pemilu NFL ana dening downtown Las Vegas casinos-lan omah wis poised kanggo $ 1,3 yuta ing overlay.

kontes watara
Iklan kanggo kontes bal-balan Circa di VSiN. Ana lapisan $ 1,3 yuta kanggo Circa Millions. (Gambar: VSiN)

Overlay punika jumlah awis Circa Sports kudu mbayar kanggo ketemu dijamin hadiah blumbang pa $ 6 yuta kanggo saben kontes, utawa total $ 12 mayuta-yuta. Ing 14:00 wektu Las Vegas, Circa entuk 4,691 entri kanggo kompetisi Millions, tegese operator kudu ngetokake $ 1,3 yuta kanggo entuk $ 6 yuta. Ora ana overlay kanggo game Survivor amarga lapangan peserta rampung ing 6,133, tegese hadiah hadiah $ 6,13 yuta.

Sing $ 1,3 yuta overlay ora owah-owahan cilik, nanging luwih murah tinimbang $ 4,5 yuta Circa Sports weruh mung patang dina kepungkur. Sajrone patang dina kasebut, luwih saka 1,600 entri diwutahake menyang kontes Survivor nalika Jutaan nambah sekitar 1,400 entri.

Ora Surprise, ora Survivor Overlay

Sajrone rong taun kepungkur, Circa Sports ngginakaken $ 3,2 yuta ing overlay kanggo rong kontes, nuduhake operator sportsbook luwih apik karo $ 600,000 ing taun iki.

Ora mesthi nggumunake Survivor ora saddled karo overlays. Ing kontes kasebut, peserta mung milih siji tim NFL kanggo menang langsung – ora nglawan panyebaran – saben minggu. Kajaba iku, Circa njamin bonus $ 1 yuta kanggo peserta sing nyingkiri nggunakake tim Super Bowl taun kepungkur – Los Angeles Rams lan Cincinnati Bengals – nganti minggu pungkasan kontes.

Sawise kalah 31-10, juara bertahan Rams nyekel Buffalo Bills ing Kamis Wengi Sepakbola, Pemain Circa Survivor bisa uga kepekso kanggo nundha nggunakake tim kasebut kanggo sawetara wektu. Pendiri lan CEO Circa Derek Stevens ngakoni yen perusahaane entuk hit ing kontes slamet taun kepungkur.

Ing sisih liya, kontes Millions mbutuhake peserta milih limang tim saben minggu nglawan panyebaran kasebut. Iku proyek angel malah kanggo bettor olahraga tingkat pakar.

Pemenang Millions taun kepungkur menang 63-27 nglawan panyebaran kasebut. Iku 70% menang tingkat, kang uga ndhuwur kira-kira 53% bettor kudu tekan kanggo break malah ing totoan olahraga.

Carane entuk manfaat Around

Circa ora melu kontes, tegese ora langsung entuk dhuwit saka tawaran kasebut. Nanging, kompetisi saiki-misuwur cement merek Circa Sports lan nggodho pelanggan menyang resort terpadu paling bergengsi ing downtown Las Vegas. Saliyane Circa, perusahaan swasta ngontrol D Las Vegas, Golden Gate Hotel & Casino, lan Pusat Acara Downtown Las Vegas.

Keuntungan finansial kanggo operator liwat kontes bisa tikel kaping pindho. Sepisanan, entrants kudu ndhaftar ing wong lan mbokmenawa akeh wong ngombe, mangan lan mencet slot utawa tabel nalika ing Circa.

Kapindho, blumbang hadiah tanpa goresan sing luar biasa nambah status Circa Sports minangka pemain sing bakal teka ing industri taruhan olahraga lan sing gelem tumindak saka bettors sing cetha.

#Sekitar #Ngadhepi #Yuta #Overlay #Ing #Kontes #Balbalan #Terkenal

Bernard Chong

Sportsbook Brazil nunjuk Bintang Bal-balan minangka Duta Besar, Betting Faces Surveillance Intense

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 10:51

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 11:07.

Sportsbook Brasil lan operator game Dollar.Bet ngarep-arep nambahake pasuryan sing akrab ing barisan bakal menehi keunggulan ing kompetisi. Dheweke wis milih mantan bintang bal-balan Márcio Amoroso dadi duta anyar.

Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund
Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund. Lintang bal-balan pensiunan minangka duta anyar Sportsbook Dollar.Bet ing Brasil. (Gambar: Transfermarkt)

Amoroso main kanggo sawetara tim lokal lan internasional sajrone karier 25 taun. Sing paling penting, dheweke dadi anggota reguler tim nasional Brasil wiwit taun 1995 nganti 2003.

Sapérangan prestasi digayuh déning priyayi umur 48 taun iki, kalebu dadi top scorer ing sapérangan kompetisi. Jenenge isih ana ing macem-macem liga, kalebu Brasileirão, Serie A Italia, Bundesliga, lan FIFA.

Nelpon All Stars

Nambahake wong kanthi kekuwatan bintang minangka duta minangka salah sawijining cara utama sing digunakake ing buku olahraga lan operator game kanggo entuk perhatian. Contone, BetMGM duwe AJ Andrews, Wayne Gretzky, Marshawn Lynch, lan liya-liyane. Betcris duwe Ronaldinho lan Natalia Guitler, loro atlit Brasil sing populer.

Dollar.Bet ngandelake kekuwatan bintang Amoroso ing Brasil kanggo mbedakake saka buku olahraga liyane. Valid kanggo setahun, kemitraan nyedhiyakake panggunaan gambar Amoroso ing kampanye iklan kanggo perusahaan, rawuh ing acara, lan partisipasi ing postingan ing jaringan sosial merek.

Iki uga kalebu Amoroso nggawe kiriman ing jaringan sosial dhewe sing ana gandhengane karo Dollar Bet. Ing Twitter, dheweke duwe sekitar 42.000 pengikut.

Amoroso minangka pencetak gol sing produktif nalika aktif. Wiwit taun 1995-2003, dhèwèké main 19 pertandhingan karo tim nasional Brasil, kang nyetak sangang gol. Ing 392 game kanggo macem-macem klub sajrone karire, penyerang kasebut uga wis nglumpukake 162 gol.

Marcio Francisco Campos Cavalcante, pemilik partner saka Dollar.Bet, siap kanggo push perusahaan kanggo dhuwur anyar. Dheweke nyatakake yen Amoroso saiki bakal dadi komponen kunci saka strategi pemasaran amarga Dollar.Bet tuwuh ing negara kasebut.

Betting Relationship Under Fire

Duwe tokoh olahraga minangka duta kanggo buku olahraga utawa perusahaan game minangka salah sawijining perkara lan ora nyebabake kontroversi. Nanging, hubungan antarane entitas olahraga lan buku olahraga pancen beda. Hubungan kasebut saiki diadili ing Brasil.

Kabeh 20 klub bal-balan ing Serie A Brasil duwe pranala menyang entitas totoan olahraga. Iki senadyan kasunyatan sing negara isih durung narik pemicu ing legalized totoan olahraga. Pasar paling awal sing diatur yaiku tanggal 13 Desember.

Iki wis mbingungake sawetara ing pamrentah Brasil. Yen kegiatan kasebut durung sah lan ora ana pasar sing diatur, dheweke ora ngerti kepiye entitas olahraga bisa nggawe kemitraan karo perusahaan taruhan olahraga.

Akibaté, Kamentrian Kehakiman Brasil bakal nyoba mangsuli pitakon kasebut kanthi bantuan klub kasebut. Wis ngubungi 54 klub olahraga lan liga sing beda-beda, mrentah supaya nyerahake kontrak kemitraan.

Nyengkuyung investigasi yaiku review dening Sekretariat Konsumen Nasional Brasil, bagean saka Kementerian Kehakiman. Dheweke percaya yen kemitraan iki wis ditindakake ing luar negeri, sing ujar bakal nglanggar undang-undang sing ana.

Antarane entitas sing disorot dening Kementerian Kehakiman yaiku klub bal-balan Atlético Mineiro, Fluminense, São Paulo lan Santos. Kajaba iku, lagi nyelidiki raksasa media Rede Globo, sing duwe kemitraan siaran karo Pixbet lan Betnacional. Entitas sing nampa kabar duwe nganti 9 September kanggo nanggapi.

#Sportsbook #Brazil #nunjuk #Bintang #Balbalan #minangka #Duta #Besar #Betting #Faces #Surveillance #Intense