Tag Archives: babagan

casino stocks

Hedge Fund Boss Loeb Ganti Pikirane Babagan ESPN Spinoff

Dikirim ing: September 12, 2022, 01:00.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 11:25.

Pangadeg Third Point Daniel Loeb njupuk menyang Twitter ing dina Minggu, ngumumake dheweke bakal ngganti dalan babagan upaya sing diumumake sadurunge kanggo meksa Walt Disney (NYSE: DIS) nimbang spin-off. ESPN.

ESPN Loeb
Pendhiri Titik Katelu, Dan Loeb. Dheweke nolak nyoba nyurung Disney kanggo spinoff ESPN. (Gambar: Jurnal Wall Street)

Pungkasan wulan, investor aktivis ngumumake dana pager dheweke njupuk saham $ 1 milyar ing raksasa media lan hiburan. Pamindhahan kasebut ditujokake kanggo nyengkuyung perusahaan sing berbasis ing California kanggo mbukak kunci regane pemegang saham kanthi ngeculake pimpinan jagad olahraga kasebut. Tweet Minggu nuduhake Loeb wis owah pikirane.

Kita duwe pangerten sing luwih apik babagan potensial @espn minangka bisnis mandiri lan vertikal liyane kanggo $DIS kanggo nggayuh pamirsa global kanggo ngasilake penghasilan iklan lan pelanggan. Loeb nulis ing platform media sosial.

Ing tweet sabanjure, dheweke nambahake Third Point ngarepake apa sing dikarepake ESPN lan Ketua Konten Olahraga James Pitaro. ESPN skor. Iki amarga jaringan olahraga tetep dadi bagean saka kerangka perusahaan sing luwih jembar.

Olahraga Betting mbek

Nalika Loeb ngendika ing wulan Agustus yen Third Point nduweni saham Disney – babak kapindho dana pager karo perusahaan kasebut – dheweke nggawe pratelan sing nyatakake. ESPN minangka entitas ngadeg-piyambak bakal luwih dipanggonke kanggo kapitalisasi ing US olahraga totoan boom.

“Pelanggan ESPN lan liga olahraga bakal dilayani kanthi luwih apik dening tim manajemen fokus sing nyopir posisi kepemimpinan ing distribusi olahraga,” tulis pangadeg Third Point. “Kita yakin manawa sebagian besar pengaturan ing antarane rong perusahaan kasebut bisa ditiru kanthi kontrak, kaya cara eBay muter PayPal nalika terus nggunakake produk kasebut kanggo proses pambayaran.”

ESPN wis dawa wis digandhengake karo macem-macem olahraga totoan gosip related. Pungkasan wulan, CEO Disney Bob Chapek duweni potensi nambah bahan bakar kanggo spekulasi kasebut, ngandhani para investor manawa perusahaan kasebut bisa nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting. Nanging, ora bisa uga kalebu ESPN kapisah saka kekaisaran Disney.

Ing wawancara anyar karo variasiChapek nggawe statement implying ESPN bakal tetep dadi bagéan saka portofolio Disney. Dheweke nyathet yen Disney nggawe udakara 100 telpon babagan nasib jaringan olahraga nalika gosip kasebut bisa didol.

“Apa sing dicritakake? Tegese kita duwe barang sing apik banget.” ngandika. “Lan yen sampeyan duwe rencana strategis, visi sing cocog karo perusahaan sajrone 100 taun sabanjure, mula sampeyan ora pengin nolak. Lan kita duwe rencana kasebut. Kita durung nuduhake rencana kasebut.”

ESPN Sports Betting Gosip

Nalika komentar Loeb soothe pemanggih sing ESPN bakal dipisahake saka Disney, gosip ngubengi ambisi totoan jaringan olahraga kamungkinan bakal terus swirl.

Tuduhan biasane melu Disney ndarbeni operator Sportsbook lan lempitan perusahaan menyang a ESPNleveraged mréntahaké kuwat saka merek jaringan olahraga ing proses.

Disney, anggota saka Dow Jones Industrial, duwe sumber daya kanggo ndarbeni macem-macem perusahaan sportsbook karo sethitik utawa ora beban ing neraca. Nanging, isih kudu dideleng yen iku rute sing dipilih Disney.

#Hedge #Fund #Boss #Loeb #Ganti #Pikirane #Babagan #ESPN #Spinoff

Catawba Two Kings

Catawbas Nanggapi Laporan babagan Kasino, ujar NIGC Review ‘Standar’

Dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Paling anyar dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Komite Eksekutif Catawba Nation ngetokake statement pungkasan Kamis kanggo nanggepi Jurnal Wall Street artikel bab Two Kings Casino , bilih suku basis Carolina Selatan “setya kanggo selaras lengkap” karo hukum Federal lan hukum game dhewe.

Catawba Two Kings
Pejabat saka Negara Catawba ngethok pita kanggo ngrameke bukaan casino sauntara negara suku kang pungkasan taun ing Kings Mountain, NC. Ana, Komite Eksekutif Catawba ngetokake statement nanggapi artikel Wall Street Journal babagan proyek casino permanen, sing ditundha. (Gambar: Catawba Nation/Facebook)

Iku Jurnal Artikel fokus ing akeh individu disambungake karo politikus lan carane padha kaiket karo perusahaan sing nyewa peralatan game kanggo Suku Two Kings Casino , dumunung ing Kings Mountain, NC. Artikel uga nyatet sing construction saka $ 273 mayuta-yuta casino permanen telat ing bagean amarga “diselidiki mbukak” dening Komisi Gaming Indian National (NIGC).

Pejabat Catawba ngritik sawetara liputan media sing teka Jurnal nglaporake lan nuntut sawetara laporan babagan “mlumpat menyang kesimpulan sing salah” pejabat umum utawa sedulure ana ing penyelidikan NIGC.

Nanging, NIGC nindakake investigasi standar nalika mriksa perjanjian dolanan suku lan operasi game. ngandika statement.

Ing statement ngandika diselidiki iki mung fokus ing apa Catawba Bangsa minangka “kapentingan kepemilikan tunggal” ing Two Kings Casino , kang dibutuhake ing Indian Gaming Regulatory undhang (IGRA). Bab-bab sing gegayutan karo wong sing kasebut ing Jurnal laporan tiba saka wilayah NIGC.

Temporary Casino Bukak Swara Setaun

Luwih saka setahun kepungkur, Catawba Nation mbukak fasilitas game makeshift ing 17 hektar ing North Carolina, udakara 30 menit ing sisih kulon Charlotte. Originally dibukak karo 500 mesin game, nanging wiwit ditambahi kanggo saiki nampung 1.000. Ing wulan Juni, rencana diumumake kanggo buku olahraga toko ing kasino.

Casino permanen, kang samesthine kanggo generate 2.600 full-time jobs lan ewu liyane kanggo construction, samesthine bakal njupuk bab taun kanggo mbangun, miturut woro-woro suku sadurungé. Iku bakal house nganti 1.800 mesin game.

“Bangsa Catawba terus bisa rapet karo NIGC ing review standar project casino kita,”Said Komite Eksekutif suku. “NIGC mriksa kabeh perjanjian, lan suku kita, kaya suku liyane ing negara kasebut, kudu ngetutake amandemen utawa syarat sing diwenehake dening NIGC.”

Two King ‘Fully Understood’

Catawba Bangsa iki dipeksa kanggo lelungan menyang North Carolina kanggo mbangun casino sawise pejabat South Carolina gelem ngidini kelas III game.

Nanging, Band Eastern Cherokee India, kang makaryakke loro kasino ing sisih kulon North Carolina, mbantah rencana Catawba, tantangan ing pengadilan federal. Nanging, pungkasan taun kepungkur, Kongres ngliwati tagihan belanja pertahanan sing kalebu pranata sing ngenali 17 hektar tanah sing dipercaya pemerintah federal. Nalika Presiden Biden mlebu tagihan dadi hukum, mungkasi EBCI efforts kanggo mungkasi Catawba casino ing pengadilan.

US Rep Jim Clyburn disponsori undang-undang sing ngenali tanah Catawba kalebu ing tagihan pertahanan. miturut Jurnal, sadulur Clyburn, John Clyburn, nyekel saham ing perusahaan peralatan. MPs ngandika Jurnal dheweke ora ngerti kapentingan sadulure ing casino.

pimpinan Catawba ana mbelo proses kang suku angsal tanah kanggo casinos.

“Proyek Loro Raja ditinjau kanthi teliti dening Departemen Dalam Negeri lan dijunjung dening pengadilan federal,” ujare pratelan kasebut. “Undang-undang sing relevan, sing ngetrapake hukum game India federal sing ketat kanggo proyek kasebut, wis ngliwati proses pangrungon kanthi transparan karo Kongres.”

#Catawbas #Nanggapi #Laporan #babagan #Kasino #ujar #NIGC #Review #Standar