Tag Archives: Atlantic

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakaké. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Industry melu ing Smoking Diskusi

dikirim ing: September 14, 2022, 04:13h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:30.

industri casino Atlantic City bakal ngirim eksekutif tombol kanggo katon ing roundtable bab ijin udud njero ruangan ing mbesuk East Coast Gaming Congress (ECGC). Nanging diskusi kasebut ditarik saka jadwal konferensi.

Industri kasino Atlantic City ngrokok
buruh casino Atlantic City protes tunjangan udud njero ruangan ing papan kerja. A debat ngrancang ing prakara ing mbesuk East Coast Gaming Congress wis dibatalake. (Gambar: NJ.com)

Longtime Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio pisanan sarujuk kanggo ngrembug casino udud ing Atlantic City sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September ing Hard Rock. Nanging sawise Veteran game diangkat dadi kepala New Jersey Casino Association (CANJ), Giannantonio marang konferensi sing obrolan bab rokok ora bakal kelakon maneh.

Giannantonio malah ngomong langsung menyang media. Dheweke ujar manawa casino tetep kanthi pendirian sing ngilangi udud sawise pandemi bakal ngancam kesehatan ekonomi saka sangang resort.

Sinau sing ditugasake CANJ babagan masalah iki ndhukung. Iku rampung sing revenue game taunan bisa mudhun 25% yen rokok padha ora maneh ngejarke ing kasino, lan minangka akeh minangka 2.500 jobs bakal ing bebaya.

Debat Mengkono ing Media

Giannantonio ngganti mantan CEO Hard Rock Atlantic City Joe Lupo minangka kepala grup dagang Atlantic City. Lupo wis sarujuk menyang mbesuk Hard Rock casino ing Las Vegas Strip. Lupo uga nentang mandhek udud ing njero ruangan, lan nyebabake cukup kontroversi sadurungé taun nalika ngandika ora bisa pracaya “30 wong mlaku Boardwalk” protes udud ing jero ruangan “nggambaraké 21.000 karyawan sing makarya ing casino.”

Giannantonio ujar manawa obrolan udud bisa uga dibutuhake ing mangsa ngarep, owah-owahan aturan kasebut saiki ora bakal dadi kepentingan industri.

Asosiasi Kasino New Jersey banget transparan ing posisi sing larangan udud langsung bakal duwe pengaruh sing ora becik ing Atlantic City, “ Giannantonio minggu iki marang Associated Press. “Kita percaya yen luwih akeh wektu dibutuhake kanggo ngrancang lan ngetrapake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani kerja.”

Cynthia Hallett, présidhèn lan CEO saka American for Nonsmokers’ Rights, ngritik ora ana industri kasebut.

“Iku luar biasa ngomong sing casinos Atlantic City ora bisa nemokake wong siji kanggo publicly defend posisi ing sih saka udud ing jero ruangan,”Komentar Hallett. “Dheweke ngerti yen dheweke ora bisa menang babagan kasunyatan – malah bantahan ekonomi wis dibantah kanthi lengkap – mula dheweke ngindhari diskusi umum.

“We are kuciwa sing obrolan iki bakal ilang saka program konferensi formal, nanging yakin: ing ngarsane buruh casino sing wis onomatopia kanggo kesehatan bakal felt sabanjuré minggu,”Sa Hallett.

CEASE – Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (Mbebayani) – wis ngatur protes udud casino wiwit udud diijini bali menyang resort Atlantic City ing Juli 2021.

Lingers. Legislasi

Loro dhuwit kertas sing padha macet ing ibukutha Trenton. Sing bakal nutup longkangan udud casino. Klausa kasebut diwenehake kanggo properti game liwat Undhang-undhang Udara Bebas Asap Udara negara taun 2006.

Bill Senat 264 lan Bill Majelis 2151 duwe dhukungan bipartisan sing amba. Sawetara anggota parlemen negara wis menehi dhukungan kanggo langkah-langkah kanggo ngirim undang-undang kasebut menyang Gubernur New Jersey Phil Murphy (D).

Murphy luwih seneng nggawe casino bebas kumelun. Nanging tagihan kasebut durung dilebokake kanggo milih ing loro kamar legislatif.

pimpinan Demokrat kabaripun mangu-mangu kanggo maju karo legislative efforts minangka serikat casino anjog kutha – Unite kene Local 54 – wis gabung ing industri casino ing nglawan owah-owahan kuwi amarga wedi kelangan proyek.

#Atlantic #City #Casino #Industry #melu #ing #Smoking #Diskusi

Iowa greyhounds

Atlantic City Investasi ing Cleanup Kupeng New York Casino Ancaman

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 07:38h.

Pejabat Atlantic City bakal ngompa $ 5 yuta kanggo nggawe sistem kamera keamanan ing saindenging kutha, Atlantic City Press laporan.

Marty cilik
Walikota Atlantic City Marty Small Sr announced Tambah ing awis kanggo coffers kutha bakal digunakake kanggo nambah keamanan ing kutha resort gisik. (Gambar: Philadelphia Inquirer)

Walikota Marty Small Sr ngandika ing konferensi warta ana sing cendhak, push cetha ing pendanaan negara bakal ngidini kutha kanggo nambah 250 kamera menyang jaringan sing wis ana.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) ngandika ana sing kutha bakal duwe windfall pa $ 16,8 mayuta-yuta kiwa saka budget negara taun pungkasan.

Uga ing kertu $ 3,6 yuta kanggo peralatan anyar kanggo karya umum, kayata sweeper werna, nalika liyane $ 2 yuta earmarked kanggo revamping lumahing Boardwalk. A luwih $ 1 yuta bakal digunakake kanggo ngluwihi Boardwalk saka Caspian Avenue kanggo Gardner kang Basin, ngandika Cilik.

Masalah Gambar

Kabar teka ing wektu nalika pejabat kutha lan operator casino padha looking kanggo nambah gambar kutha ing pasuryan saka kompetisi impending saka New York.

sektor casino Atlantic City wis berjuang wiwit dina nalika wis monopoli ing kabeh East Coast. budget negara New York kanggo 2023 fitur proses kanggo menehi telung lisensi casino ing sisih ngisor saka negara, loro kang kamungkinan dumunung ing New York City, lan lonceng weker muni.

Atlantic City tansah gumantung ing pariwisata saka New York. Kangge, sawetara Analysts pracaya pasar game lor-wétan wis kebak.

Murphy ngandika ana cara paling apik kanggo fend mati kompetisi anyar saka New York City kanggo nambah pengalaman Atlantic City nyedhiyani pengunjung.

“Investasi ing budget taun iki lan support State anyar liyane cetha yen kita ndhukung lan Nilai Atlantic City, lan bakal terus karya karo pimpinan kutha kanggo bantuan masyarakat iki makmur,”Panjenenganipun nambah.

‘Revitalisasi Kota’

Ing taun anyar, operator casino wis vokal bab lack wikan saka investasi ing kutha. Padha argue sing ora negara, kutha, utawa Casino Reinvestment Development Authority nindakake cukup kanggo nambah persepsi saka kutha resort gisik.

Joe Lupo, presiden Hard Rock, bubar ngandika sing casino efforts kanggo mbangun fasilitas non-game kanggo reinvent Atlantic City minangka tujuan kulawarga-loropaken padha hampered dening politisi cubluk.

Bangunan kita ora bisa diubengi dening pecandu narkoba lan PSK, lampu kudu bisa, Boardwalk kudu didandani, pantai kudu diisi ulang, “ujare Lupo. “Ana akeh karya sing kudu ditindakake ing kutha … Kita kudu nyegerake kutha, amarga iki durung rampung sadurunge.”

New Jersey saiki melu perang legal karo Atlantic County babagan owah-owahan ing skema PILOT. Iki pembayaran sing casinos kanggo negara ing lieu saka pajak.

Negara wis mréntahaké hakim Pengadilan Tinggi New Jersey kang nerak perjanjian 2018 karo Atlantic County nalika ngganti aturan ing pembayaran PILOT.

Judge Michael Blee mrentah ing Juli sing kabupaten kudu mbayar luwih saka $ 22 mayuta-yuta redistribusi pembayaran PILOT saka negara.

#Atlantic #City #Investasi #ing #Cleanup #Kupeng #York #Casino #Ancaman

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Revenues Up Nanging Bathi dropped ing Q2 ’22

Dikirim ing: 23 Agustus 2022, 08:18.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 09:01.

Atlantic City Casinos bebarengan kacarita bathi operasi reged watara $ 183,6 yuta ing waktu liya ing taun iki. Ing baris ngisor tandha 0,8% tepak saka padha telung sasi ing 2021, lan teka senadyan casinos ndeleng revenue soar luwih saka 14%.

Atlantic City casino MediaWiki saka gambling revenue
Atlantic City Highway. Paling kasino Atlantic City bisa tetep nguntungake sajrone kuartal kaping pindho 2022, nanging limang saka sangang properti nggawe dhuwit luwih murah tinimbang ing kuartal kaping pindho sadurunge pandemi 2019. (Gambar: Getty)

New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) ngandika sangang casinos kui pa revenue net $ 828,7 mayuta-yuta ing waktu liya saka game, kamar hotel lan pangan lan wedang. Senajan income tambah, uga nduwur sirah casino, minangka rekor inflasi mesti tambah biaya kanggo resort.

Wolung saka sangang kasino isih bisa entuk bathi. Bally iku mung Resor ing zona abang, minangka Boardwalk terus kanggo nandur modal akeh ing revamping Resor.

Senajan angka MediaWiki operasi reged padha relatif warata ing waktu liya, ing wektu sing hotels casino wis investasi pinunjul lan pinunjul ing fasilitas kanggo nggawe pengalaman anyar lan macem kanggo tamu sing seneng. Investasi ibukutha iki penting kanggo njamin daya tarik jangka panjang Atlantic City minangka tujuan resort. ngandika James Plousis, ketua New Jersey Casino Komisi Control.

MediaWiki operasi reged nuduhake income casino kang sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan, amortization, Fees saka afiliasi, lan item liyane, minangka dibayangke ing statement income saben casino lisènsi. Iki minangka ukuran bathi sing ditampa ing industri game Atlantic City.

Hasil Campuran

Borgata MGM Resorts njogo dominasi ing Atlantic City. Marina District Casino ngasilake bathi $ 42,2 yuta ing kuartal kaping pindho, meh 5% luwih apik tinimbang kuartal sing padha ing 2021.

Hard Rock kacarita MediaWiki paling kaloro karo $ 38 mayuta-yuta, lan Tropicana katelu karo $ 30,3 mayuta-yuta. Hard Rock ndeleng kenaikan bathi taun-taun paling gedhe ing industri, amarga bathi resort 46% luwih dhuwur tinimbang Q2 2021.

Kanggo kasino sing isih ana ing ireng, Harrah entuk bathi $ 21,4 mayuta-yuta, mudhun 14%, Ocean digawe $ 15,6 mayuta-yuta, mudhun 8%, Caesars $ 14,1 mayuta-yuta, mudhun meh 24% paling, Golden Nugget laporan $ 9,1 mayuta-yuta, mudhun 15% , lan bathi Resorts kenek $ 6,1 mayuta-yuta, 8% premium.

Sanajan wolung saka sangang kasino duwe bathi sajrone kuartal kasebut nglawan kahanan ekonomi sing angel, limang kasino nglaporake bathi Q2 luwih murah dibandhingake karo pra-pandemi 2019.

Borgata, Caesars, Bally’s, Golden Nugget lan Harrah kabeh entuk dhuwit sing kurang saka operasi resort ing Q2 2022 tinimbang ing Q2 2019.

Occupancy Down, Room Rate Up

Luwih sithik wong sing manggon ing kasino Atlantic City tinimbang sadurunge COVID-19. 15.100 kamar casino dikuwasani 77% saka April nganti Juni, mudhun luwih saka 4% saka 2019.

Nanging, karo Fees casino skyrocketing, resort wis nemen tambah tarif saben wengi. Tarif rata-rata kanggo kamar hotel kasino yaiku $ 172 ing kuartal kaping pindho, udakara $ 32 luwih akeh tinimbang resor ing taun 2019.

Jane Bokunewicz, direktur Universitas Stockton Lloyd D. Levenson kang Institut Gaming, Hospitality lan Pariwisata, ngandika resorts wis dicocogake kanggo kahanan sing durung mesthi ekonomi saiki madhep industri.

“Amid kahanan sing durung mesthi pasar, saka efek saka terus uneg-uneg kesehatan masyarakat kanggo inflasi lan munggah prices bahan bakar, industri minangka kabèh wis sinau kanggo ngganti lan operate profitably,”Bokunewicz ngandika.

#Atlantic #City #Casino #Revenues #Nanging #Bathi #dropped #ing

Macau casinos gaming revenue GGR

Borgata, Hard Rock lan Samudra Dominasi Industri Gaming Atlantic City

Dikirim ing: 17 Agustus 2022, 08:23

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 09:44.

Kanggo sasi, Atlantic City kang Borgata, Hard Rock lan Samudra casinos pimpinan pasar. Nanging karo dina paling peteng lan ketat COVID-19 sing katon ing mburi negara, telung kasino kasebut mung nambah dominasi ing kutha pantai New Jersey.

Borgata Atlantic City Hard Rock Samudra Casino GGR
Borgata iku pimpinan pasar antarane Atlantic City sangang kasino. Properti MGM Resorts mbantu ngasilake bathi game reged fisik sakabèhé nganti 8% ing Juli 2022. (Gambar: Shutterstock)

Tokoh dirilis wingi saka New Jersey Divisi Gaming Enforcement (DGE) marang sing kabeh telung sifat sing ajeg nambah genggeman ing industri game Atlantic City.

Four Casino Perjuangan

revenue game fisik reged (GGR) ing sangang kasino ing Juli ana mung $ 299 mayuta-yuta. Iku mundhak 8% ing Juli 2021, lan 7.9% luwih apik tinimbang pra-pandemi Juli 2019.

Sasi pungkasan Juli paling apik kanggo casino Atlantic City ing liwat dasawarsa. Mesin slot nyumbang luwih saka $ 215,8 mayuta-yuta – munggah 5,5% ing taun – nalika game table nyumbang $ 83,1 mayuta-yuta. Tabel kasebut entuk dhuwit 15% luwih akeh tinimbang ing Juli 2021.

Nalika judhul maca apik kanggo industri game Atlantic City – GGR munggah 8% ing Juli 2022 – ana liyane kanggo crita. Yen ora ana Borgata, Hard Rock, lan Ocean, gambar industri bakal adoh saka ceria.

Borgata terus kontrol Atlantic City, property dilakokno dening MGM Resorts menang luwih saka $ 76,7 mayuta-yuta pungkasan Sasi ing lantai game fisik. Marina District Casino menang 20% ​​liyane dhuwit saka gamblers taun sawise taun.

Hard Rock menang meh $52.9 yuta – munggah udakara 11%. Samudra entuk bathi paling gedhe, nalika North Boardwalk casino menang $ 40,3 mayuta-yuta, 33% luwih saka Juli sadurungé.

Gabungan, kabeh telung casinos menang kira-kira $ 169,9 mayuta-yuta-utawa bab 57% saka winnings pasar adhedhasar tanah Juli kang.

Papat casinos liyane kacarita Kurangé populasi taun-liwat-taun ing GGR. Tropicana menang $ 28 mayuta-yuta, mudhun 5,5%, Harrah $ 26,4 mayuta-yuta, mudhun 9%, Caesars $ 25,1 mayuta-yuta, mudhun 3,3%, lan Golden Nugget $ 14,5 mayuta-yuta, mundhut meh 7%.

Bally ndeleng kenaikan 3,5% GGR dadi $ 16,8 yuta. Bally ngadhepi bandingaken gampang, amarga casino ngalami renovasi gedhe ing Juli 2021 lan ora operasi ing kapasitas lengkap.

Laporan GGR Juli nuduhake yen telung pimpinan kasebut ngembangake kontrol.

Ing taun lengkap 2021, Borgata, Hard Rock, lan Ocean gabung kanggo menang kira-kira $1.34 milyar. Atlantic City sangang casinos menang $ 2,55 milyar, tegesé telung pemimpin nyumbang kanggo 52,5% saka adhedhasar tanah-menang.

Liwat pitung wulan 2022, telung pimpinan kasebut nduwe luwih saka 56% penghasilan fisik.

Industri Terus Ngembang

Dipasangake karo iGaming lan olahraga totoan, industri game New Jersey – paling sugih kaloro ing negara konco Nevada – terus berkembang. Casino online menang $ 136,7 mayuta-yuta – munggah 15% – nalika oddsmakers katahan $ 45 yuta totoan ing totoan.

Juli GGR saka kabeh vertikal, kalebu online poker , total meh $ 480,7 mayuta-yuta. 6.7% ing Juli 2021.

Senadyan Juli ilang papat casinos, New Jersey Casino Ketua Komisi Control James Plousis nuduhake kasunyatan sing kabeh sangang kasino luwih apik ing 2022 saka 2021 nganti Juli.

Casino menang tekan tingkat paling dhuwur kanggo Juli ing dasawarsa, nggambarake kekuatan Atlantic City minangka game lan tujuan rekreasi. Sajrone pirang-pirang taun, saben kasino hotel wis ngluwihi kamenangan kasino, menang game internet lan total revenue game dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Plousis diringkes.

“Panas iki, luwih saka tau, Aku wis sekseni langsung carane hard casino hotels lan karyawan darmabakti wis makarya kanggo nyedhiyani pengalaman makarya lan ora iso lali kanggo tamu sing,”Said Ketua CCC.

#Borgata #Hard #Rock #lan #Samudra #Dominasi #Industri #Gaming #Atlantic #City

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Ngambang Outdoor Gambling kanggo Break Atlantic City Smoking Deadlock

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 07:51.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 08:44.

Akeh buruh casino Atlantic City pengin ngrokok dilarang ing papan kerja. Padha lara asap rokok. Lan paling legislatif New Jersey setuju. Nanging game lan casino asosiasi eksekutif kuwatir larangan udud bakal natoni bathi. gambling njobo lagi floated minangka kompromi.

Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah's New Orleans.
Foto promosi nuduhake salah sawijining terraces game semi-outdoor ing Harrah’s New Orleans. A wilayah padha bisa mbuktekaken solusi kanggo impasse liwat ngajokaken larangan udud ing Atlantic City. (Gambar: Caesars.com)

Aku Ora Dig Cig Panjenengan

Kanggo luwih saka rong taun, miturut laporan Associated Press, buruh casino wis takon New Jersey Legislatif kanggo hukum nglarang udud saka sangang casinos Atlantic City, prakteke mung papan kerja negara sing isih ngidini.

Luwih saka setengah anggota parlemen negara wis mlebu tagihan kasebut minangka sponsor utawa sponsor. Senator negara Demokrat Shirley Turner, sponsor, disebut “requirements” sing udud njero ruangan mandheg ing kasino.

“Ana solusi, kayata bener duwe area ruangan kanggo tamu udud sing ora ngganggu kesehatan buruh,” ujare.

Nanging, tagihan wis languished kanggo sasi tanpa pangrungon. A tagihan padha ngenalaken taun kepungkur nandhang nasib sing padha. Buruh nyalahake resistance saka New Jersey Casino Association, asosiasi perdagangan industri, kang wis disaranake larangan udud bakal mimpin kanggo ngisor income lan kurang jobs.

“Wektu tambahan dibutuhake kanggo ngrancang lan ngleksanakake solusi sing bakal ngatasi masalah karyawan tanpa mbebayani proyek lan keuntungan kanggo wong tuwa,” ujare Joe Lupo, presiden asosiasi casino.

Njupuk metu, Kanca!

Gambling ing wilayah njobo misale jek sing nyedhiyani mung pangarep-arep kanggo gawe marem loro pihak. Miturut AP, buruh, pejabat casino, lan legislatif negara saiki ngrembug apa Atlantic City bisa katon kaya.

“We wis rembugan idea iki karo industri lan karo pemerintah negara wiwit sadurunge panas,”Sa Bob McDevitt, presiden Local 54 Union kene casino serikat. “Kita pengin ngatasi iki kanthi solusi sing bisa digunakake kanggo kabeh wong, lan aku yakin bisa digayuh.”

Ing Las Vegas, gambling njobo njupuk Panggonan biasane watara, lan kadhangkala, nang blumbang, karo game kertu ana ing meja blumbang. Nanging Atlantic City wis njobo kuwi gambling . About 10 taun ago, Golden Nugget debut karo kelompok gambling sing uga mbukak kanggo unsur. Alesan kenapa iki ora dadi solusi sing apik kanggo masalah udud amarga cuaca ngidini bisa digunakake kurang saka setengah taun. Suhu rata-rata kurang rata-rata Atlantic City mudhun menyang 30s wiwit Desember nganti Maret.

Definisi Maryland babagan gambling ruangan, kanthi kontras, minangka papan sing ditutup, dipisahake saka lantai, kanthi atap, tembok, lan sawetara bukaan kanggo ngidini hawa mlebu.

Kompromi sing apik bisa uga dadi area dolanan ruangan ing Harrah’s New Orleans. Teras iki nduweni kontrol suhu nanging nduweni tembok sing katon. Nanging, miturut laporan AP, biaya wilayah $ 10- $ 15 yuta kanggo mbangun, sing kabeh casinos Atlantic City bisa uga ora bisa mbayar.

“Iblis ana ing rincian,” Pete Naccarelli, bakul ing Borgata, marang AP. “Anggere ora ana buruh sing kena asap rokok bekas, area ruangan bisa dadi solusi sing bisa ditindakake.”

#Ngambang #Outdoor #Gambling #kanggo #Break #Atlantic #City #Smoking #Deadlock