Tag Archives: Apik

Catawba Two Kings

Shohei Ohtani Ndherek Musim MVP Kanthi Taun Apik, Nanging Dheweke Ora Hakim Harun

dikirim ing: September 18, 2022, 04:58h.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 06:15.

Aaron Judge main ing ngarep run No. 58 lan 59 ing musim sore Minggu ing Milwaukee. Sing luwih nguatake kasus slugger New York Yankees dadi Pemain Paling Berharga (MVP) Liga Amerika ing taun iki. Nanging, Shohei Ohtani, MVP sing dadi raja, durung siyap nyerahake makutha.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani (17) ngubengi pangkalan sawise dheweke ngalahake telung balapan ngarep nglawan Kansas City tanggal 21 Juni Royals ing Stadion Angel. Sanajan kecemerlangan ing lapangan lan ing mound ing musim iki, dheweke isih duwe kesempatan kanggo mbaleni minangka MVP AL musim iki, amarga kampanye bersejarah Harun Judge. (Gambar: Kirby Lee/USA TODAY Sports)

Dina Setu, bintang loro-lorone saka Los Angeles Angels sumunar ing piring lan ing gundukan ing Halos ‘2-1 menang liwat playoff saingan Seattle. Ohtani mbuwang pitung babak saka bal tutup, matesi Mariners kanggo telung stroke lan mlaku nalika mencet wolung. Dheweke uga dadi 1-2 kanthi RBI kaping pindho, mlayu, lan nyetak gol.

Ora ana wong, kajaba Babe Ruth sing legendaris, sing nate nindakake apa sing ditindakake Ohtani ing tingkat liga utama. Pungkasan taun, dheweke entuk 46 home run kanthi OPS (on-base-plus-slugging percentage) saka 0.965 nalika uga nyetak 9-2 minangka pitcher kanthi 3.18 ERA lan 156 serangan ing 130 babak.

Taun iki, 34 homer dheweke kaping papat ing AL, lan 2,43 ERA apik kanggo kaping lima. Dheweke uga kenek 196 hitters, apik kanggo katelu ing AL. Iki minangka tindak lanjut sing nyengsemake kanggo kampanye MVP.

Angels manager interim Phil Nevin, mantan pelatih Yankees, marang Reporters sawise game ana wengi sing kabisan unik Ohtani minangka bat lan picer digawe wong paling terkenal ing baseball. Malah Ohtani katon kesengsem karo apa sing ditindakake ing musim iki.

Aku ora seneng ngritik awak dhewe kanthi cara apa wae,” Ohtani marang wartawan liwat interpreter sawise game. “Siji bab sing bisa dakkandhakake yaiku, sakabèhé, babagan keseimbangan, aku wis musim sing luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur.”

Biasane, apa sing ditindakake Ohtani cukup apik kanggo dadi pemain kaping 14 ing sejarah MLB – lan sing pertama wiwit Miguel Cabrera ing 2012 lan 2013 – kanggo menang piala MVP berturut-turut.

Biasane.

Ohtani’s Topping Judge Season

Nanging Hakim ngasilake musim bersejarah dhewe ing taun iki. Loro homer Minggu, bagean saka game 4-kanggo-5, ndadekake dheweke cepet tekan 65 lan ngilangi rekor tim AL lan Yankee 61 sing disetel dening Roger Maris sawetara 61 taun kepungkur.

Dheweke uga mlebu ing dina Minggu sing mimpin AL ing sawetara kategori nyerang utama liyane, kalebu persentase on-base (0.415), persentase slugging (0.687), OPS (1.102), skor 119, lan RBI (123). Rata-rata stroke .312 uga dadi nomer telu ing liga, menehi pukulan njaba ing musim mahkota telung langka. Cabrera duwe sing pungkasan ing taun 2012, lan sing pungkasan sadurunge ing taun 1967.

Mungkin sing luwih penting, Hakim mlebu dina Minggu kanthi menang 9.2 saka peringkat pengganti (PERANG) musim iki, miturut Referensi Baseball. WAR Ohtani, sing njupuk pitching lan hit ing akun, punika 8.7. Ing FanGraphs, longkangan antarane loro iku luwih akeh, karo Judge ing 9,9 lan Ohtani ing 8,6. Loro-lorone apik tenan, lan gampang loro ndhuwur ing jurusan mangsa iki. Nanging, uga nuduhake sepira regane Hakim kanggo Yankees musim iki.

Faktor liyane sing disenengi Hakim yaiku kasuksesan tim kasebut. Dheweke dadi pemain paling apik ing tim sing mimpin AL East, nalika Angel Ohtani mlebu ing 19 game Minggu ing sangisore 0.500.

Peluang Tengen ing Dhukungan Hakim

Ing paling buku olahraga, Judge punika favorit runaway kanggo menang AL MVP. Ing FanDuel, bintang Yanks saiki kasedhiya ing -6000, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 1,67. BetMGM lan PointsBet nawakake Hakim ing -5000, sing bakal ngasilake $ 2 ing $ 100 taruhan.

Kanggo bettors Nilai, Caesars nawakake Hakim ing -2500.

Minggu kepungkur iki, PointsBet ngumumake bakal mbayar taruhan sing nggawe taruhan ing Hakim.

Mesthi, MVP ora ditemtokake dening statistik. Diputusake dening para pamilih ing pungkasan musim reguler. Dadi, Ohtani isih duwe sawetara minggu kanggo nggegirisi pamilih, sanajan kemungkinan, secara harfiah, katon nglawan.

Nanging kanggo wong-wong sing mikir Ohtani duwe kasempatan , kasedhiya ing +1500 pa FanDuel lan BetMGM.

#Shohei #Ohtani #Ndherek #Musim #MVP #Kanthi #Taun #Apik #Nanging #Dheweke #Ora #Hakim #Harun

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik

online slots

5 Game Slot Paling Apik kanggo Coba Online ing 2022

online slot

Ing jaman Coronavirus lan jarak sosial, luwih akeh wong sing pindhah menyang game slot online kanggo seneng-seneng, nglampahi wektu utawa malah nyoba golek dhuwit kanthi online.

Saiki, sampeyan bisa nemokake game slot kanthi meh kabeh jinis tema lan tema kasebut asring digandhengake karo film, televisi utawa hiburan. Nanging apa sing slot online paling apik kanggo nyoba ing 2022?

Ing artikel iki, kita nimbang sawetara saka jinis game slot paling apik lan sebutno sawetara saka platform paling biso dipercoyo ngendi sampeyan bisa seneng game iki luar biasa fun. Nanging kanggo milih game paling apik kanggo sampeyan, bisa uga worth considering jinis slot .

Babagan Jinis Game Slot Online ing 2022

Sing ngerti, ana akeh jinis online slot , saka 3-gulungan lan 5-gulungan slot kanggo maju slot , multipliers lan mobile slot . Nalika saben beda banget, isih ana game bonus lan jackpots sing padha kanggo saben game, lan variasi iki nggawe online slot malah luwih macem.

Nanging iki mung bagean saka crita …

Tuladhane, slot online dhuwit nyata recreations saka mesin slot sampeyan nemokake ing kasino adhedhasar tanah-. 3D animasi slot , game jackpot maju lan klasik 3 reels sawetara conto saka dhuwit nyata slot .

Kajaba iku, repes slot diputer kanggo Penny ing saben baris nanging sampeyan kudu nemokake sing paling game saiki mbutuhake nomer minimal garis kanggo muter. Mung supaya ngerti, nalika wong asring mikir akeh dhuwit ora bisa menang karo investasi cilik kuwi, akeh pemain duwe menang amba karo Penny slot.

Sawise kabeh, ana akeh slot online, lan iki sawetara sing paling apik kanggo nyoba ing 2022:

1) kebo Slot

Buffalo slot iku salah siji saka re paling populer re game kabeh wektu lan sampeyan bakal nemokake ing meh saben casino adhedhasar tanah- tengen Amerika. Kanthi atine, popularitas versi online mesthine ora kaget lan iki review slot kebo kudu ndhukung iki.

Wiwit 2012, game slot iki wis dadi populer lan entuk akeh penggemar pisanan ing proses kasebut. Kanthi grafis sing apik lan game sing nyenengake, sampeyan bisa nyana pengalaman sing nyenengake.

Nalika versi online kalebu sawetara favorit menowo kaya Buffalo Stampede, Buffalo Gold, lan Buffalo Grand, saben katon beda thanks online ing bagean gedhe kanggo lunak banget nyengsemaken konco game.

Ing ngisor iki: Slot kebo minangka salah sawijining pilihan utama kanggo slot online ing 2022.

2) Mega Moolah

Mega Moolah ora mung salah siji sing paling populer re online slot nanging uga salah siji saka slot paling apik ing Vegas. Nalika sampeyan miwiti muter slot online iki sampeyan bakal nemokake kabeh jinis satwa Afrika ndhelikake ing suket lan tension iki digabungake karo hadiah tartamtu lan muter sing nggawa kasenengan bener kanggo game. Apa liyane, ana jackpots ageng, lan pungkasan taun, pembayaran jackpot kuwi ditambahake nganti liwat $ 70 mayuta-yuta kang luwih saka online liyane slot . Nampilaké limang reels lan rong puluh lima garis, game kasusun saka papat jackpots lan siji begja-gaya wheel game bonus. Sajrone game bonus iki, pemain dijamin menang lan pengalaman game sakabèhé pancen nyenengake.

3) Balai Dewata

Game slot video progresif liyane yaiku Hall of Gods sing nduweni rong puluh garis pembayaran lan limang reels. Nalika sampeyan muter reels kanggo game, sampeyan manggon ing “jawat Norwegia” kang nambah unsur tenan fun game. Saka titik iki, sampeyan nemoni akeh Dewa lan nemoni gludhug lan kilat sing dadi pratandha saka kedadeyan sing bakal teka. Hall of Gods uga kompatibel kanggo laptop lan pengalaman visual bebarengan karo audio sing apik ndadekake iki minangka slot online paling apik ing 2022.

4) bledosan lintang

Starburst dikemas kanthi fitur sing nyenengake, gamelan campuran, lan grafis sing apik. Kaya-kaya ora cukup, audio lan tumindak kanthi cepet pancen ndadekake game kasebut urip kanthi cara sing bisa dirasakake luwih saka mung rada menarik. Ing akeh cara, iku kaya campuran antarane online lan arcade slot , nalika sistem gampang mangertos ndadekake pilihan apik kanggo wiwitan. Iku uga enem taun kang tegese sampeyan duwe simbol sekolah lawas lan tema nanging ing kasunyatan, iku ndadekke ditambahaké nostalgia lan nyenengake ing saben wektu. Kanthi free muter lan game bonus, sampeyan uga bisa nyana fitur biasanipun sing teka karo paling saka online paling slot .

5) Roda Rejeki

Wheel of Fortune minangka salah sawijining kasino adhedhasar tanah sing paling misuwur nanging uga game slot online sing tambah populer. Nampilake akeh fitur padha program televisi, slot iki Highly interaktif lan temenan melu proses nyenengake banget muter sing wheel macem. Nalika akeh online modern slot wis fitur padha lan nggunakake padha wheel kanggo Wheel of Fortune, iku wis ngandika sing boten bisa ngganti nostalgia lan gamblang sampeyan bakal nemokake karo asli.

Panggonan paling apik kanggo muter slot online ing 2022

Minangka aturan, kabeh game iki bisa diputer nggunakake piranti seluler lan paling ndherek bonus menarik sing bisa nemokake karo mesin slot donya nyata. Yen sampeyan bisa takon dhewe, Slots.lv minangka papan kanggo sawetara slot online paling apik ing 2022, nanging uga ana Bovada lan Cafe Casino, antara liya, mula priksa manawa iki. dhuwit nyata slot dhaftar kanggo pilihan liyane.

Yen sampeyan bisa takon dhewe, Slots.lv iku salah siji saka kasino online paling biso dipercoyo karo sawetara saka sudhut favorit macem saka kasino tanah. Tegese sampeyan bakal nemokake kabeh biasa 3-gulungan lan 5-gulungan slot pa Slots.lv nanging uga paling nyenengake, makarya lan interaktif slot online ing panggonan sing padha. Ing kasunyatan, sanajan sawetara game bakul urip ing platform, slot online soko padha Excel pa. Sakabèhé, iki casino online banget ngendi sampeyan bakal nemokake akeh slot online paling apik kanggo nyoba ing 2022.

Mulane, yen sampeyan nemokake kasino online sing dipercaya lan dipercaya, sampeyan kudu nemokake pilihan ing ndhuwur tanpa mangu-mangu sawetara slot online paling apik kanggo dicoba ing 2022.

#Game #Slot #Paling #Apik #kanggo #Coba #Online #ing