Tag Archives: Anyar

Bernard Chong

Ladbrokes Ndadekke Rocky Balboa Bintang ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 12:49h.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 12:49.

Rocky Balboa wis dadi tokoh abadi wiwit 1976 lan ora bakal ilang. Karakter Sylvester Stallone ninggalake tandha luwih saka sapisan ing layar gedhe lan cilik lan saiki katon maneh ing layar cilik liwat operator game Ladbrokes.

Rocky II
A pemandangan menowo saka Rocky II, karo Sylvester Stallone mlaku liwat lurung-lurung Philadelphia. Ladbrokes wis ngowahi penampilan Rocky dadi komersial anyar lengkap karo pemain 2022. (Gambar: IGN)

Rocky katon ing iklan anyar kanggo operator, miturut kaca. Ora Sly dhewe minangka aktor 76 taun. Nanging, iki minangka rekreasi saka pemandangan apik saka Rocky II wiwit taun 1979.

Ladbrokes, kaya Rocky, ngerti kaya apa kenek sawise kenek. Iku, uga pemilik saka Entain, wis dijupuk akèh hit ing UK lan liya liwat taun.

Ngatasi kangelan

Mungkin sing alesan Ladbrokes nguripake kanggo Rocky dadi protagonis. Ing Rocky II, Rocky mlaku ing lurung-lurung ing Philadelphia amarga luwih akeh penggemar dheweke. Pungkasan, dheweke mlayu munggah ing Museum Seni Philly, ing kana dheweke nuthuki langit kanthi ajine kanggo ngurmati prestasine.

Ladbrokes entuk prestasi sing padha nalika njaluk Rocky kanggo iklan kasebut. Sing diwiwiti kanthi cuplikan saka film kasebut rampung karo Rocky mlaku ing ngarepe akeh atlit saka macem-macem olahraga. Malah ana mobil balap lan jaran balap Formula 1, barang sing ora katon ing asline.

Iku rekreasi digital. Ing tangan pembuat film Denmark Nicolai Fuglsig, sutradara Chris Hemsworth saka 12 Strong, editors mbusak pemain asli – minus Rocky – potongan demi potongan. Banjur, kanthi bantuan LiDAR (deteksi cahya lan jarak), kru bisa mbangun model dalan-dalan Philly sing bisa digunakake.

Saka ing kono, 250 atlit lan aktor ngumpul kanggo “mlayu” konco Rocky, kaya ing film asli. Nanging, dheweke bener-bener tampil ing hangar ing Budapest, Hongaria.

Nalika iklan wis siyap, nem sasi wis liwati lan 15.000 jam wis digunakake kanggo nggawe efek visual.

Stallone dilaporake disetujoni Ladbrokes nggunakake Rocky. Dheweke ora kudu ing pangertèn legal, minangka kang ora duwe hak kanggo film, nanging tansah apike Rocky ing sudhut Panjenengan.

Upaya Tim

Gagasan kasebut minangka gagasan saka agensi iklan kreatif Neverland. Ladbrokes seneng apa sing dideleng, utamane amarga nyurung amplop babagan pangembangan komersial.

Pendhiri Neverland lan akting direktur kreatif eksekutif Jon Forsyth nyatakake yen meksa amplop bakal dadi siji-sijine pilihan sing bisa ditampa. Perusahaan wis nggarap proyek Ladbrokes sadurunge, lan saben nyoba dadi luwih wani tinimbang sing pungkasan.

Aku ngerti aku bakal ndaftar [for] lelampahan angel banget karo traps ing saben langkah, nanging mlumpat ing atine kanggo asil pungkasan bisa, Aku duwe perasaan iki bakal dadi epik. Aku penggemar gedhe saka Rocky lan njupuk apik, film paling misuwur ing sajarah film lan sijine kabeh bebarengan? Aku kabeh“ujare Direktur Pemasaran Merek Ladbrokes UK James Kennedy.

Iklan sing bisa katon kene ora ngomong bab gambling . Iku ora metu saka sawijining cara kanggo nyoba kanggo gawe uwong yakin pamirso kanggo nang ing lomba amba sabanjuré. Nanging, apa sing ditindakake dheweke pancen nggawe atusan ewu wong nggatekake.

Sapa wae sing kenal karo franchise Rocky bakal langsung ngenali lagu kasebut Bakal mabur saiki. Yen dheweke durung ndeleng layar TV, dheweke bakal weruh nalika musik diwiwiti. Kanggo sawetara perusahaan, tingkat perhatian kasebut minangka emas murni.

#Ladbrokes #Ndadekke #Rocky #Balboa #Bintang #ing #Iklan #Anyar

casino stocks

Stacey Abrams Nyurung Betting Olahraga Georgia Ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan: 13 September 2022, 12:09.

Calon gubernur Georgia Demokrat, Stacey Abrams, nyoba ngupayakake maneh babagan taruhan olahraga minangka bagean saka upaya kanggo ngusir gubernur Republik Brian Kemp.

Abrams Bet
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing acara penet 2021. Dheweke nganyari telpon kanggo negara kanggo legalize totoan olahraga. (Gambar: AP)

Nggolek modal ing wiwitan musim bal-balan kuliah 2022 lan popularitas juara nasional pertahanan Georgia Bulldogs ing negara kasebut, Abrams ngluncurake kampanye iklan online anyar, nggawa Kemp tugas nglawan taruhan olahraga sing diatur.

Nalika wong Georgia isih nggawe taruhan, Kemp meksa dheweke metu saka negara kasebut, njupuk dhuwit pajak, “ujare papan kasebut.

Ing pertarungan 2018 sing dimenangake Kemp, dheweke nglawan taruhan olahraga, nanging posisine saiki ora duwe posisi, miturut juru bicara. Ora aneh yen gubernur sing saiki duwe sikap kasebut. Contone, California ing tengah-tengah kontroversial komersial / olahraga suku totoan voting lan Gubernur Gavin Newsom-Demokrat kang politik nglawan Kemp-ora njupuk bagéyan ing perang.

Abrams Fact Priksa

Pratelan Abrams yen wong Georgia ninggalake negara kasebut kanggo nggawe taruhan olahraga bisa uga duwe manfaat. Wiwit keputusan Mahkamah Agung 2018 babagan Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir (PASPA), para politisi sing ngaku warga ing negarane bakal menyang negara liya kanggo nggawe taruhan olahraga minangka taktik sing asring digunakake lan duwe kredibilitas.

Nanging, saka telung negara wewatesan Georgia, mung Tennessee nawakake totoan olahraga mobile. Volunteer State Frontier minangka drive dawa saka Fulton County – wilayah paling padhet ing Georgia. Iku 250 mil drive kanggo Nashville saka Atlanta.

Ing ngisor iki sawetara wong Georgia bisa drive menyang Tennessee kanggo nyeleh taruhan olahraga, nanging ombone sing bisa uga ora worth lelungan New York-kanggo-New Jersey sing dadi umum sadurunge totoan mobile legalized sadurunge.

Mbayar dening One Georgia Inc., iklan ngandika Abrams, yen kapilih, bakal bisa kanggo legalize totoan olahraga “kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo muda kita.”

Ing Georgia, lotre mbuwang dana kanggo program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi kanggo nyelehake kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Rough Georgian Game Sajarah

Njaba lotteries, negara wis dawa nentang wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Ing Georgia, taruhan olahraga gagal entuk daya tarik ing sesi legislatif anyar sanajan dhukungan saka tim olahraga pro Atlanta, kalebu Falcons NFL lan Hawks NBA.

Senator Jeff Mullis – Republik sing sadurunge ngajokaken hukum olahraga totoan Georgia – prakiraan bettors ing negara bisa generate ditahan taunan $ 4,8 milyar, anjog kanggo watara $ 360 yuta ing revenue tax.

#Stacey #Abrams #Nyurung #Betting #Olahraga #Georgia #Ing #Iklan #Anyar

Bernard Chong

Lotre Selandia Anyar Ngadhepi Tekanan Nalika Bocah-bocah Tuku Tiket

dikirim ing: September 12, 2022, 07:16h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 07:16h.

tanggung jawab gambling topik utama ing industri game, karo push global supaya bocah cilik adoh saka kegiatan. New Zealand wis nemokake dhewe ing posisi angel sawise wahyu sing wis bypassed privasi iki karo produk lotre sawijining.

Lotto Selandia Anyar
Kios sing nampilake produk Lotto New Zealand. Wahyu yen bocah-bocah umur pitung taun wis tuku tiket bisa uga bakal nyebabake owah-owahan ing industri kasebut. (Gambar: Ukuran Eceran)

Dheweke ora kudu cukup dhuwur kanggo ndeleng meja, nanging bocah-bocah umur sangang utawa malah pitu bisa tuku tiket lotre ing Selandia Baru. Meh ing ngendi wae ing donya, umur minimal 18 taun. Australia iku salah siji sing istiméwa, ngidini 16 taun kanggo tuku produk gambling tartamtu.

Wahyu kasebut teka sawise sinau sing ditindakake dening Pusat Penelitian Perjudian lan Kecanduan Universitas Teknologi Auckland, miturut media. RNZ. Direktur departemen kasebut, Maria Bellringer, mimpin riset kasebut, lan asil kasebut bisa nyebabake owah-owahan.

Lotto Kaya Lollipop

Kaya tuku permen, bocah cilik duwe akses menyang produk Lotto ing Selandia Baru. Keno, Bullseye lan opsi gambling liyane kasedhiya. Istiméwa mung Kiwi Instan, sing umure minimal 18 taun.

Asil Bellinger asale saka studi babagan bocah-bocah saka etnis Pasifika. Konotasi iki ditrapake kanggo wong Kepulauan Pasifik lan minangka definisi sing digunakake dening lembaga pemerintah kanggo “nggambarake para migran saka wilayah Pasifik lan keturunane,” miturut situs web Pemerintah Selandia Baru.

Aku pancen gumun yen bocah umur 7 taun, utawa 10 taun, bisa mlaku menyang outlet Lotto lan tuku tiket Lotto.ngandika Masalah Gambling Foundation juru wicoro Andree Froude.

Sinau fokus ing Sifat gambling bab 900 9-Arige anak Pasifika ing negara. Ditemokake yen 7% saka wong-wong mau, ing sawetara titik, wis tuku tiket raffle Lotto Selandia Baru. Riset sadurungé wis ditampilake sing gambling sadurunge umur 13 nambah risiko gambling masalah.

Bellinger nuduhake yen meh kabeh wong bisa tuku tiket Lotto ing negara iki amarga ora ana watesan umur sing sah. Panjenenganipun nandheske sing paling wong melu tanpa masalah, nanging supaya anak Gamble crita beda.

Nglilani wong-wong mau tuku tiket dadi adoh banget kanggo normalake kegiatan wiwit cilik. Kajaba iku, ora nuwuhake rasa tanggung jawab lan ngurmati aspek gambling lotre.

Lotto Tangan Diikat

RNZ ngandika CEO Lotto Chris Lyman bab lack saka Watesan umur. Dheweke nyatakake yen bakal nampa umur minimal sing ditemokake ing negara liya. Nanging, miturut hukum Selandia Baru, perusahaan ora bisa nggawe owah-owahan kanthi sah.

Gambling undhang kalebu umur minimal 18 ing basa nalika branding produk Kiwi cepet. Nanging liyane, tetep ora kalebu, miturut Lyman. Dheweke nandheske yen New Zealand kudu ngganti hukum gambling yen pengin ngganti syarat umur.

Bisa teka luwih cepet tinimbang mengko. Menteri Dalam Negeri Jan Tinetti ngandika RNZ yen pemerintah saiki ngatasi masalah kasebut. Nanging, dheweke ora ngandhani kapan bakal nggawe keputusan.

#Lotre #Selandia #Anyar #Ngadhepi #Tekanan #Nalika #Bocahbocah #Tuku #Tiket

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Resident anyar Mark Wahlberg pengin nggawe ulang Las Vegas dadi ‘Hollywood 2.0’

dikirim ing: September 4, 2022, 12:17h.

Dianyari pungkasan ing: 4 September 2022, 12:20.

Transplantasi Hollywood paling anyar ing Las Vegas mbok menawa sing paling transformatif. Bintang film Mark Wahlberg, sing ing Agustus tuku omah loro-crita Las Vegas kanggo $ 14,5 mayuta-yuta, ngandika ngarep-arep kanggo remake kutha anyar kang menyang “Hollywood 2.0,” lengkap karo studio film utama.

Mark Wahlberg ing bukaan saka restaurant Wahlburger ing Las Vegas
Mark Wahlberg muncul ing Las Vegas Opening kulawarga kang Wahlburgers restaurant chain ing mars 2017. Wahlberg, paling anyar A-lister kanggo pindhah menyang Sin City, ngandika wanted kanggo mbukak studio film ing kampung halaman anyar. (Gambar: blog.caesars.com)

Akeh Hollywood A-listers wis disebut Las Vegas ngarep kanggo puluh. Nganti saiki, kabeh wis nindakake kanthi tenang, nikmati istirahat saka kamera TMZ kanggo ngunggahake kulawarga utawa nikmati pensiun utawa semi-pensiun kanthi sepi.

Potong saiki – sing kalebu Nicolas Cage, Carlos Santana, lan Nick Carter – ngetutake jejak Jerry Lewis, Tony Curtis lan Redd Foxx. Iku ora umum kanggo ndeleng salah siji saka wong-wong mau metu kanggo nedha bengi utawa blanja. Nanging sampeyan ora bakal bisa ndeleng ing Las Vegas Strip kajaba padha bisa.

Bocah anyar ing blok kasebut kaya-kaya pengin ngilangi tradhisi kasebut. Ngomong ing acara dhiskusi internet sing diarani “Lampu, Kamera, Vegas,” ujare Wahlberg marang host Rachel Smith: “Aku manggon ing Nevada. Aku planning nggawe, mugia, studio film … ing Nevada. Kita pengin nggawe akeh karya, lan nyenengake. Hollywood 2.0.” Wahlberg, sing duwe pasar adol maneh sneaker StockX, uga nyebutake mbangun pabrik sepatu.

Ing wulan Agustus 2022, Wahlberg mbayar $14.5 yuta kanggo properti rong tingkat ing The Summit Club, ora adoh saka omah Celine Dion. Dheweke uga dilaporake mbayar $ 15,6 yuta kanggo liyane 2,5 hektar ing komunitas Summerlin mewah sing padha kanggo mbangun omah mewah sing kapindho.

Ora Ninggalake Las Vegas

Nalika Marky-Mark nelpon Vegas “kutha kelairanku,” tegese iku. Mega-gedhe ing enclave Los Angeles Beverly Park kadhaptar kanggo $87.5 yuta, miturut Los Angeles Times.

Anak-anak Wahlberg dilaporake sekolah ing Uskup Gorman High School, sekolah Katolik swasta $ 15k saben taun cedhak Summerlin, sing nggambarake “Uskup Gorman!” bal-balan surak sak internet chatting.

Wahlberg lan garwane, model Rhea Durham, dilaporake duwe anak papat, umur 18, 16, 14 lan 12.

“Aku wis menyang game pisanan sing,” Wahlberg ngandika sak Interview, diwenehi kanggo promosi wektuku, komedi Netflix anyar sing dibintangi Wahlberg lan Kevin Hart.

Wiji kanggo pamindhahan katon wis ditanam nalika Wahlberg mbukak Wahlburger ing Maret 2017 ing Grand Bazaar Shops ing Bally’s (saiki Horseshoe) ing Strip. (Wahlberg ndarbeni rantai panganan cepet karo sedulure Donnie lan Paul. Rantai kasebut ngasilake seri realitas sing wiwit 2014-19 ing A&E.)

“Las Vegas punika Mekkah hiburan donya lan terus kanggo tuwuh,” Wahlberg ngandika Las Vegas Review-Journal ing pambuka. “Iki minangka papan sing dikarepake, wiwit wiwitan.”

#Resident #anyar #Mark #Wahlberg #pengin #nggawe #ulang #Las #Vegas #dadi #Hollywood

Bernard Chong

GAN Ltd. Game Online Nduwe Asil Beda ing Laporan Keuangan Paling Anyar

Dianyari: 16 Agustus 2022, 12:25

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 12:53h.

Ana wis campuran asil ing industri game kanggo waktu liya ing taun, lan GAN Limited wis ditambahaké jeneng ing dhaftar.

CEO GAN Dermot Smurfit
CEO GAN, Dermot Smurfit, njupuk foto ing media. Perusahaan game berjuang kanggo nemokake dhasar ngalangi, nanging kacarita 2% Tambah ing revenue kanggo waktu liya ing taun. (Gambar: VegasMaster)

Panyedhiya piranti lunak game online, sing tuku iGaming lan operator totoan olahraga online Coolbet rong taun kepungkur, duwe tingkat sukses sing beda-beda ing Q2. Sakabèhé, miturut woro-woro kasebut, posisi finansial sing ora diaudit kanggo kuartal kasebut yaiku $ 35 yuta.

Iku 2% luwih apik tinimbang $ 34.9 yuta sing dilaporake sajrone telung wulan pisanan taun iki. Nanging, sawetara atribut negatif nggawe asil ora luwih gedhe.

Q2 Menehi munggah lan mudhun

GAN, kanthi akses menyang New Jersey, Pennsylvania, lan negara bagian AS liyane, ngalami pertumbuhan sing signifikan ing operasi B2B sajrone kuartal kasebut. Iki nglaporake kenaikan kuartal 36%, entuk $ 14.2 yuta. Ing Q1, iku isih sukses prayoga, nutup periode karo $10.4 yuta ing revenue.

Nanging, operasi B2C ora mlaku kanthi apik. Total revenue perusahaan kanggo segmen kasebut yaiku $ 20.8 yuta, mudhun 13.3% saka $ 24 yuta sing katon ing periode sadurunge.

Bagéyan saka penurunan kasebut ora bisa dikontrol. Perusahaan sing berbasis ing Inggris makarya ing saindenging jagad, lan kurs mata uang pindah sacara signifikan sajrone kuartal kasebut. Akibaté, ana pengaruh ing kinerja.

Kajaba iku, GAN ndeleng wates olahraga sing luwih murah sajrone periode kasebut. Iki sebagian amarga nyuda kegiatan sing biasane ngiringi kuartal kaping pindho saben taun.

Segmen B2B lan B2C kita terus nuduhake teknologi lan kemampuan unik, amarga adopsi pelanggan lan peluncuran anyar tetep dadi tren positif. Bro saiki dilisensi ing 16 negara bagian AS [and] Kanada lan wis miwiti tahap awal mlebu pasar Meksikongandika CEO GAN Dermot Smurfit.

Operasi Coolbet mbantu ngimbangi kerugian sing sithik, amarga nambah 8% ing operasi taruhan. Nanging, uga kudu saingan karo variasi ijol-ijolan mata uang sing nyerang GAN.

Akibaté, bathi reged perusahaan kanggo Q2 $ 24,5 yuta. Ing Q1, entuk bathi reged $ 24 yuta, nyedhiyakake kenaikan 2%.

Ing ngarep, perusahaan wis ngedhunake pangarepan penghasilan setahun. Angka kasebut bakal ana ing kisaran $ 142,5 nganti $ 150,4 yuta. Pungkasan taun, nglaporake bathi reged $ 84,1 yuta lan rugi net $ 24,9 yuta.

Pendanaan Anyar kanggo Nggawe Pertumbuhan Anyar

April kepungkur, GAN entuk garis kredit jangka tetep anyar sing menehi akses menyang $ 30 yuta. Jumlah kasebut diimbangi karo $ 2,4 yuta sing kudu dibayar kanthi biaya sing gegandhengan kanggo nampa dana kasebut. Nanging silihan kasebut mbantu GAN duwe awis $ 49.1 yuta ing pungkasan Q2. Ing pungkasan taun kepungkur, mung nyekel dana $ 9,6 yuta sing bisa diakses.

Dhuwit kasebut bakal mbantu GAN terus berkembang lan bisa uga nyedhiyakake dhasar sing luwih kuat kanggo Coolbet. Platform kasebut saiki duwe luwih saka sejuta pangguna pangguna, miturut perusahaan, lan tekane musim NFL lan Liga Premier Inggris kemungkinan tegese taruhan olahraga saya mundhak.

Nem sasi kepungkur wis kerusuhan kanggo saham GAN. Iki didagang ing NASDAQ miturut ticker GAN, lan ing Februari, didagang ing $6.67. Wiwit mudhun nganti $2.88 ing tanggal 15 Juli, sadurunge miwiti mbalek maneh.

Asil finansial kanggo Q2 ngidini munggah nganti $ 4,34, nanging ora suwe. Dina iki, mudhun maneh dadi $3.52.

Nilai paling dhuwur saham 10000000000 ing September 2019 yaiku 30.45 Dollar US. Wiwit iku, kanthi siji pangecualian singkat, ora nate nyedhaki dagang ing tingkat kasebut.

#GAN #Game #Online #Nduwe #Asil #Beda #ing #Laporan #Keuangan #Paling #Anyar

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Festival Online WSOP Diwiwiti, Nawakake Ing Loro Negara AS Anyar

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 05:05.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:14.

Kanggo pisanan, residents saka Michigan lan Pennsylvania bisa nggabungake residents saka Nevada lan New Jersey ing tangan saka World Series poker (WSOP) turnamen online, diputer 10. September liwat 18. Oktober ing WSOP.com.

2022 Juara Acara Utama WSOP Espen Jorstad
Espen Jorstad menang $ 10 yuta minangka juara Main Event ing 53. World Series of Poker ing Bally’s. WSOP bubar ngumumake festival online katelu, wiwit tanggal 10 September kanggo warga papat negara bagian AS. (Gambar: Screenshot liwat PokerGo)

Dianggep “festival poker online paling gedhe ing donya,”Acara US taunan katelu bakal nerjemahake kanggo liyane entri kanggo Tournament WSOP Champions taun sabanjuré. Iki amarga saben pemenang gelang emas WSOP uga bakal entuk kursi kanggo turnamen adu-arep bali menyang Las Vegas ing musim panas 2023.

“Ora ana sing pengin ndeleng WSOP taun iki rampung,” ujare Ty Stewart, Wakil Presiden Senior lan Direktur Eksekutif World Series of Poker, ing statement. “Nanging, kanthi cara akeh, bali saka WSOP Online malah luwih nyenengake.”

WSOP 53rd ing Strip menehi hadiah dhuwit $ 347,9 yuta kanggo meh 200.000 peserta, kalebu $ 10 yuta kanggo juara Main Event Espen Jorstad saka Norwegia.

Situs web Legal Poker Online

Ing Mei taun iki, Michigan gabung karo Nevada, New Jersey, lan Delaware ing Multi-State Internet Gaming Association (MSIGA). Iki ngidini pooling likuiditas pemain antarane negara, nggawe turnamen luwih gedhe lan hadiah pool. Nanging isih awal, lan saiki, pemain Michigan bakal dipager ing garis negara.

Pennsylvania nganti saiki ora gelem gabung karo kompak MSIGA, lan kanthi mangkono, turnamen kasebut uga mung dianakake ing negara.

Ing turnamen online WSOP, Michigan lan Pennsylvania pemain saben bisa saingan ing enem turnamen gelang saben minggu. Warga Nevada lan New Jersey bisa saingan kanggo 33 gelang. Ora ana jaminan khusus sing diumumake. Nanging, hadiah luwih saka $ 25 yuta dianugerahi Nevada lan New Jersey penduduk ing 2020 lan 2021.

“Gelang online minangka adiluhung minangka gelang turnamen urip,”Sa Daniel Negreanu, juara enem gelang emas WSOP. “Aku bungah sing kita nggawe tradhisi anyar kanggo ngrameke game online, lan aku looking nerusake kanggo nambah gelang WSOP Online pisanan kanggo koleksi.”

Warga internasional bisa melu seri turnamen ing GGPoker.com saka 14 Agustus nganti 27 September.

Tuku bakal sawetara saka $365 kanggo $10,000, karo WSOP.com juara online disetel kanggo $1,000 ing 16 Oktober. Iki dijadwalake pas karo seri turnamen Las Vegas sing misuwur. Pemain metu saka negara diundang kanggo melu ing seri anggere piranti kasebut sacara geografis dumunung ing wates Nevada. (WSOP nyengkuyung para pemain kanggo nyoba akun lan layanan geolokasi sadurunge gabung karo turnamen online.)

Sorotan sing dijadwal kalebu turnamen ing ngisor iki:

  • $500 Monster Stack: Minggu, 11 September (Nevada, New Jersey, Pennsylvania, lan Michigan)
  • $400 PLOSSUS 6-Max: Setu, 24 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $ 365 Ora Ana Limit Hold’em Turbo Deepstack: Kamis, 29 September (mung Nevada lan New Jersey)
  • $777 Lucky 7: Minggu, 2 Oktober ing (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,500 Ora Limit Hold’em: Selasa, 4 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)
  • $500 Big 500 No Limit Hold’em: Minggu, 9 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $1,000 WSOP Online 2022 Championship-Minggu, 16 Oktober (Nevada, New Jersey, Pennsylvania lan Michigan)
  • $ 10.000 Super High Roller [1x Re-entry]: Selasa, 18 Oktober (mung Nevada lan New Jersey)

Jadwal lengkap kasedhiya ing wsop.com/2022/online.

Philip Conneller nyumbang kanggo laporan iki.

#Festival #Online #WSOP #Diwiwiti #Nawakake #Ing #Loro #Negara #Anyar