Tag Archives: Analyst

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

casino stocks

MGM Stock Dijenengi Top Tematik Idea Miturut Citi Analyst

Dikirim ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 03:32.

Enggo bareng saka MGM Resorts International (NYSE: MGM) munggah luwih saka 16% ing sasi kepungkur, nimbulaké sawetara Analysts argue sing Simpenan bangunan ing momentum separo kapindho.

MGM
Singa apik ing MGM Grand ing Las Vegas Strip. Citi ujar saham MGM minangka ide tematik sing menang. (Gambar: Twitter)

Ing laporan dina iki, Citi nyemak gagasan tematik sing paling dhuwur kanggo separo kapindho 2022. Bank kasebut nyorot saham kanthi pengaruh ing macem-macem tema, kalebu intelijen buatan, otomatisasi, model bisnis basis internet, konsumen pasar berkembang, pangenalan merek dhuwur lan jaringan. nul eksposur. MGM iku salah siji saka 30 jeneng ing dhaftar.

Saka kene, kita ndeleng ing ngisor kranjang iki lan nyedhiyakake dhaptar saham sing dirating Citi Buy sing duwe eksposur dhuwur / medium babagan apa sing dianggep minangka tema sing paling menarik ing S&P 500, “tulis ahli strategi Scott Chronert. “Saham karo wutah pangentukan samesthine negatif dibusak, karo saham isih ditingkat dening total samesthine bali.”

MGM katon ing dhaptar “Tematik 30” Citi amarga eksposur konsumen sing muncul. Ing kasunyatan, operator casino skor 65,5%, mung mburi General Motors (NYSE: GM). Operator Bellagio mung ekuitas game ing dhaptar.

MGM Bisa Ngimbangi Risiko Internasional

Telpon Citi yen MGM minangka game tren konsumen pasar sing berkembang bisa dipercaya amarga operator duwe 56% MGM China.

Tegese paparan Macau, sing wis dadi proposisi ngganggu kanggo operator kasino ing taun iki ing tengah-tengah tumindak keras China babagan kasus COVID-19. Dadi, MGM China nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR) saiki. Begjanipun, luwih saka perusahaan US basis liyane operasi ana, MGM wis stopkontak kanggo ngimbangi resiko China.

“Asil Las Vegas Strip ngalangi, lan katon kaya dikarepake lan pola mbuwang ora nuduhake pratandha saka kalem nganti Juli,” analis Stifel Steven Wieczynski wrote ing cathetan anyar ing MGM.

Dheweke menehi rating saham “tahan” kanthi target rega $42. Operator Excalibur nduweni tilas paling gedhe ing Strip.

Faktor MGM Sarujuk liyane

Nalika Citi memuji MGM minangka game konsumen sing berkembang, perusahaan uga mriksa kothak kanggo pangenalan merek sing nyenengake lan sawetara cahya internet liwat unit BetMGM.

Nyatane, iGaming lan bisnis totoan olahraga online potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator terus kanggo matesi mbuwang promosi liwat mangsa bal-balan lan yen padha njupuk kauntungan saka legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts.

“Nggabungake kabeh, kita mikir Manajemen wis digambar sesanti strategis milutaken dumadi saka optimalisasi aset sing, online gambling lan inisiatif pembangunan resort terpadu ngajokaken,”Wieczynski rampung.

#MGM #Stock #Dijenengi #Top #Tematik #Idea #Miturut #Citi #Analyst