Tag Archives: agen slot online

casino stocks

FanDuel, Rush Street Lifts Belanja Promosi Ing Mangsa Bal-balan

dikirim ing: September 26, 2022, 04:00h.

Dianyari pungkasan ing: 26. September 2022, 04:50.

Edisi bengi iki Senen Wengi Sepakbola tandha pungkasan minggu katelu saka mangsa NFL, lan iku minggu kaping lima ing bal-balan College. Nalika kampanye bal-balan 2022 dadi panas, uga mbuwang promosi dening operator sportsbook.

FanDuel
FanDuel sportsbook Rendering ing Clearwater Casino Resort. Perusahaan nambah belanja promosi. (Gambar: PR Newswire)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Wells Fargo Daniel Politzer mbahas topik kasebut, nyathet manawa sawetara jeneng paling gedhe ing industri buku olahraga nambah belanja promosi amarga musim bal-balan 2022 entuk momentum. Khususé, Politzer nyorot FanDuel lan Rush Street Interactive (NYSE: RSI).

Saka 18 September nganti 25 September, FanDuel mbatalake promosi “5 saham, entuk $ 150 ing taruhan gratis” kanggo milih “taruhan kasempatan kaping pindho nganti $ 1,000”, nalika Rush Street Interactive ngalih menyang taruhan kasempatan kaping pindho $ 500 saka simpenan $ 250 sing sadurunge digunakake. bonus match, miturut Politzer.

Napa FanDuel, Rush Street Moves Matter

Bal-balan minangka olahraga paling akeh ing AS. Dadi ndadekake pangertèn sing nderek tanggalan olahraga panas, ngendi baseball minangka olahraga tim dominan, bettors bungah bab bali saka bal-balan. operator Sportsbook mbutuhake bonus luwih gedhe.

Masalah iku untung. FanDuel bubar nguripake waktu pisanan duwe bathi ing sajarah anyar saka industri Sportsbook online US, lan Analysts akeh pracaya BetMGM lan Caesars Sportsbook uga nyedhak status enviable. Ing sisih liya, intensitas belanja promosi nalika musim bal-balan bisa ngalangi upaya operator metu saka zona abang.

Khusus kanggo kabar FanDuel lan Rush Street Interactive sing kasebat, Wells Fargo Pollitzer nyathet manawa pamindhahan promosi anyar operator kasebut nggawa level karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, lan DraftKings, menehi saran mbuwang promosi wis tambah akeh sajrone musim bal-balan.

Sing duweni potensi kuwatir ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, isih ana 14 game NFL musim biasa. Kapindho, basket NBA lan College – loro olahraga sing luwih populer ing antarane bettors – cedhak. Katelu, gabungke rong faktor pisanan, lan analis lan investor kudu kuwatir babagan prospek untung kanggo operator sportsbook.

FanDuel Nduwe Kaluwihan

Nalika nerangake tujuan sing asring saingan kanggo nyenengake Wall Street lan investor nalika nambah belanja promosi kanggo entuk pelanggan anyar, FanDuel duwe sawetara kaluwihan sing ora ana pesaing.

Kaping pisanan, operator kasebut minangka unit Flutter Entertainment (OTC:PDYPY), paling ora nganti Flutter nerusake spin-off. Dadi saiki, FanDuel dudu perusahaan sing mandhiri ing pengawasan analis lan panuku.

Kapindho, kaya sing kasebut ing ndhuwur, operator sportsbook duwe waktu sing duwe bathi. Akhire, wis dening adoh pangsa pasar paling gedhe ing pasar totoan olahraga online AS, lan iku tanpa operasi ing Nevada.

Iki minangka tandha yen belanja marketing wis mbayar, paling ora babagan akuisisi pelanggan. Kautaman FanDuel ing BetMGM lan DraftKings uga bisa nuduhake keahlian ing penylametan pelanggan utawa kanthi efisien ngganti klien sing ilang.

#FanDuel #Rush #Street #Lifts #Belanja #Promosi #Ing #Mangsa #Balbalan

Bernard Chong

Gambling lan Kadurjanan Related Ing UK Study, nanging Regulator Golek Kelemahane Survey

dikirim ing: September 26, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:27h.

A sinau anyar ing UK mrikso link antarane gambling lan angkara. Asil suggest sing Tambah ing gambling ndadékaké kanggo Tambah ing angkara, nanging asil bisa prasongko.

mesin slot
Larik saka mesin slot nunggu gamblers njagong mudhun lan muter. A laporan anyar ing UK nyoba kanggo link gambling kanggo Tambah ing angkara. (Gambar: Unsplash)

Will Grimond, reporter data nggunakake informasi saka Liga Howard, amal sing ngupaya reformasi pidana ing Inggris, nerbitake seri artikel ing toko berita regional Senin, kalebu ing Liverpool World, Sussex Expresslan London World.

Ing artikel kasebut, Grimond nyatakake yen masalah gambling “wis ana hubungane karo macem-macem kejahatan, kayata nyolong, nyerang, lan karusakan pidana,” nyatakake data sing dipikolehi saka Liga Howard. Dheweke uga dikutip UK Gambling Komisi (UKGC) data kang nuduhake ana 13,4 yuta gamblers taun pungkasan, 1,3 yuta luwih saka taun sadurunge.

UKGC wis ketemu sing gambling masalah ing Kurangé populasi, malah karo Tambah ing gambling .

Laporan Nggoleki

Artikel Grimond mriksa tingkat kejahatan ing kutha-kutha ing Inggris. Ing saben artikel, Grimond nyebutake jumlah kejahatan sing gegandhengan karo gambling ing wilayah sekitar sajrone rong taun kepungkur. data iki asalé saka Liga Howard, kang diklumpukake data iki dening polisi takon carane akeh Kadurjanan padha ditondoi dening tembung ” gambling “dadi adoh.

Liverpool ndeleng 52 kejahatan sing ana gandhengane karo perjudian ing taun 2019 lan 2020. Saka jumlah kasebut, 24 ana hubungane karo kekerasan marang wong, miturut laporan Grimond ing Liverpool World. Ing donya Manchester, laporan Grimond 100 Kadurjanan related gambling . Avon lan Somerset Constabulary katon ing 65 Kadurjanan related gambling , miturut Bristol World.

Dominique Webb, kepala program ing gambling support amal Gamcare, ngandika link antarane gawe piala lan angkara gambling-related “dadi cetha.”

Bagéyan saka masalah lan Tambah ing angkara saka lack saka tumindak kanggo layar gambling masalah, ngandika Grimond, Citer Liga Howard.

Four saka 10 kakuwasan ora njupuk tindakan cekap marang efek saka gambling , miturut Liga Howard. Loro saka 10 ajeg layar sing ditahan kanggo Sifat gambling.

September pungkasan, Public Health Inggris kira-kira luwih saka 2,2 yuta wong bisa diklasifikasikaké minangka gamblers masalah utawa ing resiko kanggo kecanduan.

Temuan Survey Sadurunge

Sawetara studi anyar njupuk tampilan ngelawan saka laporan Grimond. Kantor Statistik Nasional Inggris nglaporake manawa total kejahatan mundhak 14% taun kepungkur dibandhingake karo 2019. Peningkatan paling gedhe yaiku kejahatan siber lan penipuan, dudu kejahatan kekerasan. Pasinaon nuduhake yen kedadeyan kejahatan kekerasan mudhun nganti 27%.

A sinau saka 2019, “Gangguan Kejahatan lan Gambling: Review Sistematis,”Njelajah faktor sing ndadékaké kanggo Kadurjanan dilakoni dening gamblers masalah. Panliten kasebut nyimpulake yen hubungan antara masalah gambling lan angkara kasar tetep ora jelas. Nanging, Kadurjanan-related gambling kudu mangertos ing cilik-by-cilik basis lan ora liwat tren luwih gedhe.

UK wis salah siji saka pasar gambling paling gedhe ing donya. Masalah gambling ing negara wis mudhun saka 0,4% ing 2020 dadi 0,2% ing 2021, miturut laporan saka UKGC.

#Gambling #lan #Kadurjanan #Related #Ing #Study #nanging #Regulator #Golek #Kelemahane #Survey

Catawba Two Kings

Jake Paul Ngadhepi Tuntutan Sawise Ngandika Promotor Tinju Dibayar Hakim

dikirim ing: September 25, 2022, 05:51h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 05:51.

Promotor tinju Eddie Hearn mbuwang wektu sethithik kanggo ngajokake tuntutan fitnah marang Jake Paul mung sawetara dina sawise petinju, bintang media sosial lan pendiri Betr nuduh Hearn mbayar hakim ing rong gelut.

Rungokna Paulus
Promotor tinju Eddie Hearn (kiwa) lan Jake Paul nalika seneng-seneng, amarga padha promosi perang 20 April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Hearn ana ngajokake gugatan libel marang Paul mung sawetara dina sawise Paul ngaku Hearn kang Matchroom Boxing mbayar mati hakim melu perang Taylor-Serrano lan cocog liyane Hearn dipun. (Gambar: iFL TV/YouTube)

Hearn lan klambi Matchroom Boxing ngajokake tuntutan hukum marang Paul ana ing gedung pengadilan federal New York. Tuntutan kasebut njaluk diadili dening juri lan ganti rugi luwih saka $75.000. A pengacara kanggo Hearn ngandika ESPN sing promotor nggoleki luwih saka $ 100 yuta.

Tuntutan kasebut asale saka komentar Paulus iFL TV ana bab perang April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Loro-lorone Hearn, sing makili Taylor, lan Paul, sing promosi Serrano, dadi co-promotor kanggo perang, sing menang Taylor kanthi keputusan sing kapisah.

Kira-kira limang sasi mengko, Paul isih harbors raos pait bab pertandhingan sing, kang ngandika menang dening Serrano. Komentar dheweke utamané diarahake marang hakim Glenn Feldman, sing ngetung 97-93 kanggo Taylor.

Paul uga nyathet Feldman minangka hakim sing nyetak gol perang Agustus antarane Anthony Joshua, petinju Matchroom liyane, lan Oleksandr Usyk sing ndhukung Joshua, sanajan hakim liyane ngetung kanggo Ukraina.

“Jelas wong iki dibayar saka Matchroom Boxing,” ngandika Paul, miturut tuntutan hukum.

Iki minangka pratelan lan tuduhan sing ora dakanggep entheng, nanging jelas banget, lan dheweke ora nyoba ndhelikake.

Link ing tuntutan hukum menyang video Twitter sing nampilake komentar wis dibusak. Nanging, laporan warta liyane, kalebu siji-sijine Tinju Sosial tanggal dina Selasa, ayo ngomong Paul digawe statement sing.

Ngluwihi ‘Talk Smack’

Tuntutan hukum Hearn ujar manawa “olok-olok sing lucu lan malah omong kosong” kedadeyan ing jagad tinju, nanging komentar Paulus ngluwihi.

Lan kanthi akeh pengikut Paul ing saluran media sosial, komentare dijupuk kanthi cepet dening toko warta, lan nambah pengaruhe. Sing nyebabake Matchroom cilaka, sanajan gugatan kasebut dhewe ora njlentrehake kanthi rinci apa karusakan sing disebabake dening pernyataan kasebut.

Tuntutan kasebut uga ujar manawa Matchroom uga ngubungi Paul liwat agen kanggo mbatalake komentar kasebut, nanging dheweke ora gelem. Iki nyebabake tuntutan hukum diajukake.

Hearn ngajokake tuntutan hukum ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Kidul New York amarga perang Taylor-Serrano dumadi ing Madison Square Garden lan divisi Matchroom AS dumunung ing distrik kasebut.

Jake Paul Co-Founding New Sportsbook

Tuntutan marang Paul mung sawetara minggu sawise dheweke lan pangadeg Simplebet Joey Levy ngluncurake Betr, sing rencana dadi operator totoan olahraga online AS sing mung fokus ing microbetting utawa taruhan ing game.

Betr minangka usaha $ 50 yuta sing nduwe akeh investor terkenal, kalebu Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant, lan DeSean Jackson. Salah siji cara kanggo entuk pelanggan sportsbook yaiku njupuk kauntungan saka status Paul minangka bintang media sosial lan nggawe konten asli, dadi situs media kanggo para penggemar olahraga enom. Paul dhewe malah bakal dadi tuan rumah acara ing platform Betr.

Betr wis Applied kanggo lisensi ing Ohio, lan, yen disetujoni, bisa miwiti ing Dina Taun Anyar. Nanging, Hall of Fame Desa, mitra host Betr ing negara kasebut, durung disetujoni kanthi syarat lisensi.

Ora mesthi apa, yen ana, pengaruh tuntutan hukum marang Paulus babagan kemampuan Betr kanggo entuk lisensi ing Ohio utawa negara liya.

#Jake #Paul #Ngadhepi #Tuntutan #Sawise #Ngandika #Promotor #Tinju #Dibayar #Hakim

Choctaw Casino & Resort – Durant

Pennsylvania Gambler Dituduhake Kanggo Dituduhake Ninggalake Bayi ing Mobil

dikirim ing: September 23, 2022, 06:21h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 06:21.

A Pennsylvania wadon dipenjara ana sawise polisi nyelidiki kedadean sadurungé kang tindak menyang toko kanggo Gamble. Nalika muter mesin skill kanggo saklawasé jam, tersangka kiwa siji-taun-lawas ing mobil diparkir unattended, polisi ngandika.

Kapolres Ephrata John E. Petrick
Kapolres Ephrata John E. Petrick, gambar ing ndhuwur. Departemen Pennsylvania nyelidiki kedadean ing ngendi bocah iki dinuga kiwa piyambak ing mobil nalika wong wadon gambling . (Gambar: Pusat Wektu Saben)

Melissa L. Heyman, 36, saka Lititz, Pa. didakwa mbebayani kanggo kesejahteraan bocah, miturut Departemen Polisi Ephrata. Kasus kasebut bakal diadili ing pengadilan lokal.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 7 September 2022. Dheweke parkir mobil ing toko sing ora dijenengi watara jam 9 esuk. Banjur, watara jam 9.51 esuk, ana saksi nelpon polisi sawise weruh bocah kasebut ing mobil.

Polisi lagi nyelidiki kedadeyan kasebut. Petugas njupuk pernyataan saka saksi lan mriksa video pengawasan saka kamera sing cedhak. Dheweke nemtokake manawa Heyman ana ing toko kira-kira 48 menit.

Petugas Ephrata uga nyimpulake yen Heyman ora duwe tampilan sing jelas babagan mobil nalika ana ing toko, miturut statement departemen polisi. Polisi ora nuduhake manawa bocah kasebut nandhang tatu nalika ana ing mobil.

Kedadeyan sing padha uga kedadeyan ing negara.

Tuduhan Rajapati

Contone, ing wulan Agustus, wanita Cary, NC didakwa mateni anak wadon loro, umur loro lan telu, sawise ninggalake dheweke tanpa dijaga ing mobil panas, WRAL, stasiun TV lokal, kacarita. Wong wadon katon nglampahi paling dina gambling pa Vegas Style Sweepstakes lan Hiburan, salon raffle ing Raleigh, anggota kulawarga ngandika.

Lauice Battle, 29, ditangkep ing Rumah Sakit Duke Raleigh tanggal 28 Agustus. Anak-anake, Trinity Milbourne, umur rong taun, lan Amora Milbourne, telung taun, tiwas ing rumah sakit.

Ing dina Jumuah, Battle tetep ditahan ing Pusat Penahanan Wake County. Kasus iki ditundha ing pengadilan North Carolina.

Perang tanggi ngabari WRAL iku ibu tunggal. Ora ana cathetan babagan penyalahgunaan utawa nglirwakake bocah sadurunge sing ana gandhengane karo alamat omahe, ujare laporan kasebut.

Piyambak ing Mobil Panas

Uga, ing kedadean liyane, ing Juli pengadilan dhawuh supaya wong wadon Georgia ora kontak karo anak telu. Iku sawise padha ketemu unattended ing mobil ing Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood ing Florida.

Nalika Icese Laporsha Simmons, 33, saka Albany, Ga., Katon ing Florida kang Broward County pengadilan, hakim dhawuh anak kanggo diselehake ing Florida Departemen Anak lan Keluarga.

Simmons diduga ninggalake bocah-bocah ing mobil luwih saka telung jam. Umur bocah-bocah wiwit saka patang nganti 12 taun. Lapuran suggest mobil iki diparkir ing lantai katelu saka garage casino. Bocah-bocah padha turu ing mobil.

Mesin ora diwiwiti, polisi nambah. Suhu dina iku ing Hollywood, Florida antara 82 nganti 91 derajat, AccuWeather kacarita.

A wong liwat ngandhani polisi babagan bocah-bocah. Kanggo telung setengah jam, Simmons main poker ing Florida casino . Dheweke saiki ngadhepi telung tuduhan nglirwakake bocah, WPLGstasiun TV lokal, kacarita.

#Pennsylvania #Gambler #Dituduhake #Kanggo #Dituduhake #Ninggalake #Bayi #ing #Mobil

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

Catawba Two Kings

BetMGM Ganti PointsBet minangka NBC Sunday Night Football Sponsor

Dianyari: 19 September 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 11:20.

Musim NFL mung rong minggu, lan wis ana owah-owahan utama – paling saka perspektif industri totoan olahraga.

Bungkus
Green Bay quarterback Aaron Rodgers nggoleki target mbukak ing game Packers Minggu wengi ing ngarep kanggo Chicago Bears. Minggu wengi uga ndeleng debut BetMGM minangka sponsor taruhan olahraga kanggo siaran NBC. Dheweke njupuk peran kasebut sawise PointsBet milih ora tetep dadi partner taruhan olahraga NFL resmi. (Gambar: NFL.com)

Ing wengi Minggu, BetMGM dadi sponsor taruhan olahraga anyar kanggo jangkoan NFL NBC Sports, miwiti acara pra-pertandingan Minggu Malam Football. Joint venture antarane Entain lan MGM Resorts International ngganti PointsBet, sponsor sadurungé.

Bill King saka Jurnal Bisnis Olahraga iku pisanan kanggo break warta ana, lan kacarita sadurungé iki sasi sing PointsBet ora gawe anyar sponsor minangka partner olahraga totoan resmi karo NFL. Kaputusan kasebut ndadekake operator sing berbasis ing Aussie ora dadi bagian saka jangkoan bal-balan primetime NBC.

A juru wicoro BetMGM ngandika Casino.org ana sing sponsor bakal tetep kanggo seko mangsa lan rincian tambahan bakal announced rauh.

Saka Fokus Nasional nganti Regional

Kaputusan PointsBet kanggo mbatalake saka sponsor NFL teka amarga ngalih fokus ing marketing kanggo bettors US. Perusahaan kasebut, nanging tetep dadi mitra NBC, duwe kepemilikan saham liwat kesepakatan limang taun sing ditandatangani ing taun 2020.

Eksekutif nyedhiyakake rincian kanggo analis investasi ing wulan kepungkur sajrone telpon finansial saben wulan perusahaan karo analis investasi. CEO PointsBet AS Johnny Aitken ujar manawa belanja pemasaran karo NBC bakal dipusatake ing Peacock, layanan streaming jaringan, lan jaringan olahraga regional.

PointsBet saiki manggon ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, West Virginia lan Virginia. NBC duwe jaringan olahraga regional ing California, Distrik Columbia, Illinois, Massachusetts, New York, lan Pennsylvania.

Kombinasi aset regional iki terus menehi PointsBet kemampuan kanggo nggawe strategi pemasaran khusus kanggo nggayuh target pamirsa, “ujare Aitken ing telpon 30 Agustus.

Andrew Mellor, CFO PointsBet, ngandhani analis manawa belanja pemasaran perusahaan AS kanggo taun fiskal iki ora bakal ngluwihi apa sing ditindakake perusahaan ing fiskal 2022, sing bakal rampung ing wulan Juni.

Isi punika Key kanggo PointsBet

Pindhah menyang fokus regional ora mung penyesuaian PointsBet ing sawetara minggu kepungkur.

Sadurungé sasi iki, perusahaan ngluncurake e-newsletter anyar, sing diarani Hustle, sing digawe kanthi kemitraan karo Olahraga Kantor Depan. Hustle dikirim menyang taruhan PointsBet kaping telu saben minggu, lan kalebu informasi babagan taruhan sing kasedhiya kanggo pertandhingan sing bakal teka.

Nalika Hustle metu saben Minggu, Senin, lan Kamis, buku olahraga duwe rencana ngirim nganti kaping lima seminggu.

PointsBet uga studio digital basis New York anyar ing proyek ngendi iku plans kanggo gawé podcast lan nuduhake digital liyane. Rong minggu kepungkur, PointsBet ngluncurake The Straight Line karo Ryan Leaf, pertunjukan ing ngendi mantan linebacker kuliah lan pro ngomong babagan kabar paling anyar babagan tren bal-balan lan taruhan.

Pimpinan perusahaan ndeleng perkembangan konten kaya Hustle lan The Straight Line minangka cara kanggo narik, melu, lan nahan bettors.

#BetMGM #Ganti #PointsBet #minangka #NBC #Sunday #Night #Football #Sponsor

casino stocks

Tarif Kamar Singapura Soar Minangka acara gedhe bali

Dikirim ing: 18 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 01:08.

Kanthi sambutan Singapura bali menyang konferensi investasi utama lan Formula Siji, tarif kamar ing kutha-negara soaring lan keuntungan loro resorts terpadu ana.

Tarif Kamar Singapore
Marina Bay Sands ing Singapura. Tarif kamar ing kana mundhak nalika acara gedhe kasebut bali. (Gambar: Bloomberg)

Tarif kamar ing Marina Bay Sands (MBS) lan Resorts World Sentosa mundhak – ing sawetara kasus nganti $ 2,000 saben wengi lan ngluwihi – sadurunge bali F1 lan SuperReturn confab, ing antarane acara marquee liyane.

SuperReturn mlaku saka 19. September nganti 23. September ing Marina Bay Sands, dilakokno dening Las Vegas Sands (NYSE: LVS).

Acara iki nglumpukake 800+ investor institusional sing fokus ing Asia, manajer dana lan panyedhiya layanan saka sak ndonya menyang jaringan, nindakake bisnis lan ngrembug babagan perkembangan pasar paling anyar, “miturut Visit Singapore.

Konferensi dibatalake ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus, nanging kaya sing kedadeyan karo mitra AS, perusahaan Asia lan karyawan pengin bali menyang bisnis kanthi pribadi lan kalebu konferensi lan rapat.

F1 Nambah Tarif Kamar Singapura

F1 bali menyang kutha-negara ana 2. Oktober malah sing mesthi kontribusi kanggo biaya kamar luwih ing MBS, Resorts World Sentosa lan panggonan non-game ing Singapura.

Lomba kasebut minangka salah sawijining acara olah raga taunan utama ing Singapura lan panjaluk pent-up bisa ditindakake ing taun iki sawise ora ana rong taun amarga pandemi. Nambah daya tarik kontes F1, iki minangka balapan wengi, sing populer karo penggemar balap. Iki ora mung acara sing wis meksa prices hotel ing Singapura.

“Adoh saka trek, lineup hiburan kalebu pertunjukan dening Westlife lan Green Day. Jeneng gedhe liyane sing bakal teka ing Singapura ing pungkasan taun iki kalebu Justin Bieber, Maroon Five lan Guns N’ Roses. Bloomberg.

Mbuktekaken potensial balap F1, papan paling murah kanggo rawuh 30 September / Oct. Departure 3 ing Crockfords Tower, kang iku salah siji saka sawetara hotel ing Komplek Resorts World Sentosa, punika $ 2,874 saben wengi, ora kalebu pajak lan ragad.

Singapore Rebounds minangka Rival Lag

Sanajan ora bali menyang tingkat pariwisata lan konvensi 2019, Singapura luwih unggul tinimbang saingan regional, kayata Hong Kong lan Macau. Tanggalan rapat-rapat lan konvènsi tetep cahya ing Hong Kong nalika revenue game reged (GGR) ing Macau ing paling.

Loro wilayah administratif khusus (SAR) kasebut ditahan amarga kabijakan karantina paukuman Partai Komunis China (CCP) lan larangan lelungan sing nggawe kunjungan menyang SAR ora narik kawigaten kanggo wong-wong sing manggon ing daratan China lan negara liya.

Nuduhake ora pengin mbaleni kesalahane China, Singapore njupuk pendekatan beda lan sing entuk manfaat loro perusahaan game operasi ana. Saiki, MBS nggantosi bab setengah saka Nilai pasar Las Vegas Sands nalika gosip saka takeover bubar wis nyebar watara tuwane Resorts World, Genting Singapore. Kanthi rebounding negara kutha, Genting ora bisa didol, miturut analis.

#Tarif #Kamar #Singapura #Soar #Minangka #acara #gedhe #bali

casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip