casino stocks

Survivor Circa Contestants Pinned Underdogs ing Minggu Salah

dikirim ing: September 13, 2022, 10:35h.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 10:35.

Minggu pisanan musim NFL 2022 ditandhani kanthi tema umum: Kesel. Iki nduwe pengaruh gedhe ing malang Circa Survivor.

Sekitar Survivor
Circa Sportsbook ing Downtown Las Vegas. Kontes operator sing slamet ilang 56,2% kontestan ing minggu pisanan tumindak NFL. (Gambar: LA Times)

Setu kepungkur minangka dina pungkasan para kontestan bisa melu lomba bal-balan sing misuwur lan nalika bel penutup muni, ana 6.133 entri. Nalika Seattle Seahawks ngalahake Denver Broncos ing Senen Wengi Sepakbola pungkasan wengi, mung 2.685 entri kiwa ing Circa Survivor.

Terjemahan: Mung siji minggu tumindak NFL kanggo 3,448 entri, utawa 56,2% lapangan bakal diilangi. Ora ana maneh tuku sing diidini sawise minggu pisanan, nanging kontestan sing milih tim sing kalah mlebu Kamis Wengi Sepakbola – ing kasus iki mrentah Super Bowl Champions Los Angeles Rams – bisa tuku entri liyane yen padha nindakake sadurunge deadline ana.

A spokesperson kanggo Circa ngandika Casino.org sing siji peserta milih tuku maneh sawise Rams padha ulig dening Buffalo Bills pungkasan ana.

Underdog Crush Circa . Survivors Contestants

Minggu pisanan kampanye NFL 2022 yaiku minggu asu. Kaya ing pirang-pirang underdog ora mung nutupi panyebaran – padha menang langsung.

Ing proses kasebut, peserta Circa Survivor diremuk. Amarga miring pambuka marang New York Jets asring apes, Baltimore Ravens minangka tim paling milih ing Circa Survivor lan padha dianugerahi kanggo 1.662 kontestan sing milih kanggo wong-wong mau, ngalahake Jets dening 15 TCTerms.

Nanging, meh 2.800 saka 3.448 entri sing ditinggalake digagalake dening Broncos, Indianapolis Colts, San Francisco 49ers utawa Tennessee Titans. Tim kasebut, sing umume diarepake dadi pesaing playoff, kabeh kalah ing dina Minggu lan minangka tim sing dianggep dadi salah sawijining sing paling ala ing liga taun iki.

Chicago Bears, New York Giants lan Seahawks ngalahake 49ers, Titans lan Broncos, nalika Colts sing naleni Houston Texans ngukum peserta Circa Survivor kanggo kontes sing nambani hubungan sing padha karo kerugian.

Ngomong bab dasi, Super Bowl runner-up Cincinnati Bengals meh flirted karo prabédan marang Pittsburgh Steelers, nanging seri kesalahane tim Bengals-tartamtu diijini Steelers menang, ngirim ing 460 Survivor entri, utawa 7,5% saka blumbang.

Umumé, 464 kontestan milih Benals utawa Rams ing minggu pisanan. Sing menarik amarga Circa mbayar bonus $ 1 yuta kanggo entri sing menang yen peserta kasebut ora gelem milih tim Super Bowl taun sadurunge nganti minggu pungkasan musim.

Odds lan Ends Circa Survivor liyane

Nalika Las Vegas Raiders iku tim NFL Sin City lan iku cukup kanggo nganggep akeh entrants Circa Survivor manggon nang endi wae ing Nevada, salaka lan ireng iku salah siji saka pitung tim kontestan ora milih minggu kepungkur.

Nanging, tim punika ageng potensial tanggung jawab kanggo taun Nevada olahraga buku karo akeh bettors ing taruhan kang dropped ing tim kanggo nggawe lan menang Super Bowl.

Mung 25, utawa 0,4%, pemain Circa Survivor sing entuk manfaat saka kekalahan minggu pisanan Raiders, milih Los Angeles Chargers kanggo ngalahake saingan lawas ing AFC West.

#Survivor #Circa #Contestants #Pinned #Underdogs #ing #Minggu #Salah