casino stocks

Stacey Abrams Nyurung Betting Olahraga Georgia Ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan: 13 September 2022, 12:09.

Calon gubernur Georgia Demokrat, Stacey Abrams, nyoba ngupayakake maneh babagan taruhan olahraga minangka bagean saka upaya kanggo ngusir gubernur Republik Brian Kemp.

Abrams Bet
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing acara penet 2021. Dheweke nganyari telpon kanggo negara kanggo legalize totoan olahraga. (Gambar: AP)

Nggolek modal ing wiwitan musim bal-balan kuliah 2022 lan popularitas juara nasional pertahanan Georgia Bulldogs ing negara kasebut, Abrams ngluncurake kampanye iklan online anyar, nggawa Kemp tugas nglawan taruhan olahraga sing diatur.

Nalika wong Georgia isih nggawe taruhan, Kemp meksa dheweke metu saka negara kasebut, njupuk dhuwit pajak, “ujare papan kasebut.

Ing pertarungan 2018 sing dimenangake Kemp, dheweke nglawan taruhan olahraga, nanging posisine saiki ora duwe posisi, miturut juru bicara. Ora aneh yen gubernur sing saiki duwe sikap kasebut. Contone, California ing tengah-tengah kontroversial komersial / olahraga suku totoan voting lan Gubernur Gavin Newsom-Demokrat kang politik nglawan Kemp-ora njupuk bagéyan ing perang.

Abrams Fact Priksa

Pratelan Abrams yen wong Georgia ninggalake negara kasebut kanggo nggawe taruhan olahraga bisa uga duwe manfaat. Wiwit keputusan Mahkamah Agung 2018 babagan Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir (PASPA), para politisi sing ngaku warga ing negarane bakal menyang negara liya kanggo nggawe taruhan olahraga minangka taktik sing asring digunakake lan duwe kredibilitas.

Nanging, saka telung negara wewatesan Georgia, mung Tennessee nawakake totoan olahraga mobile. Volunteer State Frontier minangka drive dawa saka Fulton County – wilayah paling padhet ing Georgia. Iku 250 mil drive kanggo Nashville saka Atlanta.

Ing ngisor iki sawetara wong Georgia bisa drive menyang Tennessee kanggo nyeleh taruhan olahraga, nanging ombone sing bisa uga ora worth lelungan New York-kanggo-New Jersey sing dadi umum sadurunge totoan mobile legalized sadurunge.

Mbayar dening One Georgia Inc., iklan ngandika Abrams, yen kapilih, bakal bisa kanggo legalize totoan olahraga “kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo muda kita.”

Ing Georgia, lotre mbuwang dana kanggo program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi kanggo nyelehake kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Rough Georgian Game Sajarah

Njaba lotteries, negara wis dawa nentang wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Ing Georgia, taruhan olahraga gagal entuk daya tarik ing sesi legislatif anyar sanajan dhukungan saka tim olahraga pro Atlanta, kalebu Falcons NFL lan Hawks NBA.

Senator Jeff Mullis – Republik sing sadurunge ngajokaken hukum olahraga totoan Georgia – prakiraan bettors ing negara bisa generate ditahan taunan $ 4,8 milyar, anjog kanggo watara $ 360 yuta ing revenue tax.

#Stacey #Abrams #Nyurung #Betting #Olahraga #Georgia #Ing #Iklan #Anyar