casino stocks

SportsGrid, BetMGM ngumumake Relationship Expanded

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 05:55.

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 05:55.

Mung ing wektu kanggo musim bal-balan 2022, BetMGM lan SportsGrid ujar dina iki ngembangake kemitraan sing diumumake awal taun iki.

SportsGrid BetMGM
Analis bal-balan utama SportsGrid Warren Sharp. Perusahaan ditambahi hubungan karo BetMGM. (Gambar: SportsGrid)

Istilah finansial saka kesepakatan sing ditambahi ora diungkapake. Saiki, konten perusahaan game bakal ditampilake ing program asli SportsGrid lan bakal ditambah karo iklan media sosial lan televisi.

Ing perjanjian multi-taun, tim dagang BetMGM lan ahli bakal menehi wawasan sajrone macem-macem siaran kalebu Ferral Coast kanggo Coast, Pro Football Dina iki lan Primetime Live Ing Game” miturut pratelan sing ditanggepi perusahaan.

Kajaba iku, Warren Sharp – analis NFL principal SportsGrid – bakal nyedhiyani nganyari saka macem-macem resorts terpadu MGM. MGM National Harbour ing Maryland mung panggonan khusus kasebut ing release penet.

BetMGM, Cocokake becik SportsGrid kang

Minangka siji-sijine jaringan streaming totoan olahraga 24 jam ing AS, SportsGrid minangka mitra media sing cocog kanggo perusahaan apa wae.

Entitas media wis nampilake sawetara program taruhan olahraga ing jaringan radio. Minangka conto, Esuk Sawise iku acara totoan khusus, nalika populer Ferral Coast kanggo Coast asring delve menyang totoan chats, utamané ing mangsa bal-balan. College Football Full Lingkaran – podcast tuan rumah dening Mike Carver lan Joe Lisi – fokus ing totoan bal-balan NCAA.

“BetMGM rintangan lan promosi saiki bakal ditampilake ing Ferral Coast kanggo Coast. Laporan langsung Sharp uga bakal disebar liwat platform konten multi-media SportsGrid kalebu jaringan streaming video, situs web, jaringan penerbit sindikasi digital lan properti media sosial loro perusahaan kasebut, “ujare pratelan kasebut.

BetMGM saiki manggon ing 16 negara, Washington, DC lan Ontario, Canada. Operator uga nduweni akses pasar ing Florida, Kansas, Maryland lan Ohio, antara liya, miturut situs web.

Betting Olahraga, Nawakake Media Tansah Numpuk

operator Sportsbook lan perusahaan media terus kanggo nggedhekake kemitraan lan BetMGM lan SportsGrid mung siji conto. Awal wulan iki, SportsGrid ngumumake bakal ditayangake ing FuboTV.

Desember pungkasan, FanDuel, operator buku olahraga online paling gedhe ing AS, nggawe kesepakatan $ 30 yuta karo Pat McAfee Show, sing ditayangake ing platform streaming SportsGrid. Ing statement ditanggepi dening BetMGM lan SportsGrid ora sebutno noto.

Paling taun, Macquarie Research kira revenue iGaming lan olahraga totoan luwih saka $ 30 milyar ing 2030, amarga tawaran karo perusahaan media. Perusahaan riset prediksi tingkat wutah taunan senyawa (CAGR) 33 persen ing taun teka kanggo operator casino lan Sportsbook online liwat perjanjian karo perusahaan media.

Nalika nerangake kombinasi buku olahraga lan entitas media, gajah ing kamar tetep yen lan nalika ESPN bakal nggawe langkah penting – duweni potensi disualekno – kanggo nambah tilas ing industri totoan olahraga.

#SportsGrid #BetMGM #ngumumake #Relationship #Expanded