Bernard Chong

Sportsbook Brazil nunjuk Bintang Bal-balan minangka Duta Besar, Betting Faces Surveillance Intense

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 10:51

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 11:07.

Sportsbook Brasil lan operator game Dollar.Bet ngarep-arep nambahake pasuryan sing akrab ing barisan bakal menehi keunggulan ing kompetisi. Dheweke wis milih mantan bintang bal-balan Márcio Amoroso dadi duta anyar.

Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund
Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund. Lintang bal-balan pensiunan minangka duta anyar Sportsbook Dollar.Bet ing Brasil. (Gambar: Transfermarkt)

Amoroso main kanggo sawetara tim lokal lan internasional sajrone karier 25 taun. Sing paling penting, dheweke dadi anggota reguler tim nasional Brasil wiwit taun 1995 nganti 2003.

Sapérangan prestasi digayuh déning priyayi umur 48 taun iki, kalebu dadi top scorer ing sapérangan kompetisi. Jenenge isih ana ing macem-macem liga, kalebu Brasileirão, Serie A Italia, Bundesliga, lan FIFA.

Nelpon All Stars

Nambahake wong kanthi kekuwatan bintang minangka duta minangka salah sawijining cara utama sing digunakake ing buku olahraga lan operator game kanggo entuk perhatian. Contone, BetMGM duwe AJ Andrews, Wayne Gretzky, Marshawn Lynch, lan liya-liyane. Betcris duwe Ronaldinho lan Natalia Guitler, loro atlit Brasil sing populer.

Dollar.Bet ngandelake kekuwatan bintang Amoroso ing Brasil kanggo mbedakake saka buku olahraga liyane. Valid kanggo setahun, kemitraan nyedhiyakake panggunaan gambar Amoroso ing kampanye iklan kanggo perusahaan, rawuh ing acara, lan partisipasi ing postingan ing jaringan sosial merek.

Iki uga kalebu Amoroso nggawe kiriman ing jaringan sosial dhewe sing ana gandhengane karo Dollar Bet. Ing Twitter, dheweke duwe sekitar 42.000 pengikut.

Amoroso minangka pencetak gol sing produktif nalika aktif. Wiwit taun 1995-2003, dhèwèké main 19 pertandhingan karo tim nasional Brasil, kang nyetak sangang gol. Ing 392 game kanggo macem-macem klub sajrone karire, penyerang kasebut uga wis nglumpukake 162 gol.

Marcio Francisco Campos Cavalcante, pemilik partner saka Dollar.Bet, siap kanggo push perusahaan kanggo dhuwur anyar. Dheweke nyatakake yen Amoroso saiki bakal dadi komponen kunci saka strategi pemasaran amarga Dollar.Bet tuwuh ing negara kasebut.

Betting Relationship Under Fire

Duwe tokoh olahraga minangka duta kanggo buku olahraga utawa perusahaan game minangka salah sawijining perkara lan ora nyebabake kontroversi. Nanging, hubungan antarane entitas olahraga lan buku olahraga pancen beda. Hubungan kasebut saiki diadili ing Brasil.

Kabeh 20 klub bal-balan ing Serie A Brasil duwe pranala menyang entitas totoan olahraga. Iki senadyan kasunyatan sing negara isih durung narik pemicu ing legalized totoan olahraga. Pasar paling awal sing diatur yaiku tanggal 13 Desember.

Iki wis mbingungake sawetara ing pamrentah Brasil. Yen kegiatan kasebut durung sah lan ora ana pasar sing diatur, dheweke ora ngerti kepiye entitas olahraga bisa nggawe kemitraan karo perusahaan taruhan olahraga.

Akibaté, Kamentrian Kehakiman Brasil bakal nyoba mangsuli pitakon kasebut kanthi bantuan klub kasebut. Wis ngubungi 54 klub olahraga lan liga sing beda-beda, mrentah supaya nyerahake kontrak kemitraan.

Nyengkuyung investigasi yaiku review dening Sekretariat Konsumen Nasional Brasil, bagean saka Kementerian Kehakiman. Dheweke percaya yen kemitraan iki wis ditindakake ing luar negeri, sing ujar bakal nglanggar undang-undang sing ana.

Antarane entitas sing disorot dening Kementerian Kehakiman yaiku klub bal-balan Atlético Mineiro, Fluminense, São Paulo lan Santos. Kajaba iku, lagi nyelidiki raksasa media Rede Globo, sing duwe kemitraan siaran karo Pixbet lan Betnacional. Entitas sing nampa kabar duwe nganti 9 September kanggo nanggapi.

#Sportsbook #Brazil #nunjuk #Bintang #Balbalan #minangka #Duta #Besar #Betting #Faces #Surveillance #Intense