Macau casinos gaming revenue GGR

Southwest Airlines Nambah Layanan Las Vegas Wiwit Maret 2023

Dikirim ing: 11 September 2022, 03:02.

Dianyari pungkasan ing: 10. September 2022, 08:53h.

Southwest Airlines nambah layanan mlebu lan metu saka Las Vegas wiwit Maret 2023.

Southwest Las Vegas Airport LAS Harry Reid
Operator paling gedhe ing Las Vegas Southwest ngrancang nambah layanan tambahan ing operasi Nevada Kidul wiwit Maret 2023. Harry Reid International terus ndeleng jumlah penumpang mundhak saka pandemi. (Gambar: Casino.org)

Lalu lintas penumpang ing Bandara Internasional Harry Reid (LAS) terus saya apik saka pandemi COVID-19. Bandara komersial utama Nevada Kidul cacahe luwih saka 39.7 yuta penumpang taun kepungkur – luwih saka 17 yuta luwih saka 2020.

Nanging, jumlah penumpang 2021 tetep ing ngisor 2019, nalika rekor 51.5 yuta wong dilayani ing LAS. Nanging Southwest, maskapai sing wis nglayani luwih akeh penumpang liwat Las Vegas tinimbang maskapai liyane, tetep bullish babagan pemulihan terus.

Kanthi dikarepake mung njupuk munggah, ngandika Southwest bakal nambah 12 penerbangan saben dina ing LAS wiwit Maret sabanjuré. Diumumake liwat rencana penerbangan 2023 maskapai kasebut, Southwest ujar manawa rute taun ngarep kalebu “jadwal paling gedhe saka Las Vegas.”

Wis dadi maskapai paling gedhe ing Las Vegas, para pelanggan sing pengin lelungan kanggo turnamen basket kuliah utawa seneng fasilitas kasino Las Vegas lan taman nasional sing cedhak lan atraksi outdoor bakal duwe jadwal perjalanan luwih akeh tinimbang sadurunge. maskapai ngandika ing release.

Wiwit Maret, 243 Southwest budhal bakal dijadwal saben dina saka LAS. Iki bakal nggawe pasar paling akeh dilayani nomer loro ing Las Vegas Southwest, ing mburi Denver, ing ngendi maskapai kasebut njupuk 270 kaping dina.

Olahraga lepas landas ing Las Vegas

Las Vegas saiki dadi kutha olahraga utama. Sing ora mesthi.

Wis luwih saka patang taun wiwit Mahkamah Agung AS ngangkat larangan federal ing totoan olahraga sing diwatesi gambling kuwi ing Las Vegas. Sadurunge, ndhuwur papat liga olahraga utama lan NCAA padha vehemently gantos kanggo ngidini tim kanggo nelpon Vegas ngarep.

NCAA nglawan Las Vegas ing latar moral. Dheweke ngaku yen taruhan olahraga legal sing nyebar ing wilayah kasebut bisa mbebayani integritas kompetisi kuliah. Nanging dina-dina iku wis ora ana maneh.

A landmark kaputusan Supreme Court menehi negara hak arep hukum dhewe ing gambling olahraga. Sing nyebabake liga lan NCAA ngendhokke – utawa rampung ngangkat – mangu-mangu babagan ngidini Southern Nevada dadi tuan rumah tim utawa turnamen utama ing cedhak kasino lan buku olahraga.

Las Vegas saiki dadi papan kanggo NFL Raiders, NHL Golden Knights, lan WNBA Aces. Pangarepan kanggo Sin City dadi kutha asal saka NBA lan / utawa MLB uga dhuwur kanggo taun-taun sing bakal teka.

Sabanjure Maret, T-Mobile Arena Las Vegas, ing ngendi Knights lan Aces main game ngarep, bakal dadi tuan rumah Divisi NCAA 1 Men’s Basketball West Regional. “Road to the Final Four” mandheg ing Las Vegas kanggo pisanan tanggal 23 lan 25 Maret 2023.

turnamen basket College wong biasane turnamen paling staked kanggo oddsmakers Las Vegas.

Dominasi Las Vegas

Southwest nglayani luwih saka kaping pindho jumlah penumpang saben wulan tinimbang maskapai liyane.

Saka meh 4,9 yuta penumpang sing teka lan mangkat ing Harry Reid International ing Juli, Southwest nangani 1,7 yuta – utawa udakara 35% – saka beban pelanggan. Sajrone pitung wulan 2022, maskapai kasebut tanggung jawab luwih saka 37% saka kira-kira 27,3 yuta lelungan udara Las Vegas.

Southwest ujar manawa para pelanggan bisa pesen penerbangan dina iki kanggo lelungan menyang Las Vegas nganti 10 April 2023.

#Southwest #Airlines #Nambah #Layanan #Las #Vegas #Wiwit #Maret