Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Skandal Sexting Ora Bakal Ngilangi Acara Las Vegas Maroon 5

dikirim ing: September 22, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 09:53h.

Apa mengkono njaba Vegas ketoke tetep ana banget. Kejiret sexting karo wong wadon loro konco bojoné ngandhut ora masalah cukup gedhe kanggo nyegah penyanyi Adam Levine lan grup pop kang, Maroon 5, saka ngurmati kewajiban saka konser gedhe Sin City ing 1 Oktober.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine pose karo garwane, model Behati Prinsloo, ing acara sing ora dingerteni sing mesthi ora kedadeyan minggu iki. Senadyan skandal sexting, penampilan band ing acara amal Shaquille O’Neal ing MGM Grand ing 1 Oktober isih aktif. (Gambar: foxnews.com)

“Acara” ing MGM Grand ing Vegas punika legenda basket Shaquille O’Neil kang kaloro taunan penggalangan dana gala kanggo amal eponymous kang. Yayasan Shaquille O’Neal mbantu para pemuda sing kurang dilayani kanthi nyediakake panganan, sandhangan, perlengkapan sekolah, lan dolanan Natal, saliyane mbiayai Shaquille O’Neal Boys & Girls Club ing Atlanta, Ga.

Adhedhasar Papan reklame majalah, Maroon 5 isih paling ndhuwur Bill ing “The Event,” kang uga bakal kalebu Pitbull, Maren Morris, HER lan pelawak John Mulaney.

Ora Minggu Adam

Dina Senin, model Instagram Summer Stroh dikirim tik tok video sing nampilake sesi teks seksual dheweke karo penyanyi “Moves Like Jagger”, sing ngarepake anak katelu karo bojone, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah sawijining pesen Stroh sing dituduhake ing video – sing wis ditampa luwih saka 12 yuta views – maca: “Iku surealis carane panas (expletive) sampeyan kaya sing nggawe aku kaget.”

Stroh, 23 taun, ngaku dheweke lan Levine duwe hubungan setaun. Sawise mbatalake, ujare, dheweke diduga nyedhaki dheweke kanggo takon apa ora apa-apa yen dheweke lan bojone menehi jeneng bayi sing anyar.

Akhir minggu iki, paling ora papat wanita liyane katon nuduhake gambar saka pesen flirty sing padha sing diklaim wis ditampa saka Levine. Adhedhasar kaca 6, pelawak Maryka nuduhake siji ing tik tok video sing maca, “Aku saiki kepengin banget karo sampeyan.”

“Lho, kowe ora seneng nikah,” wangsulane Maryka, sing dikongkon Levine, “Ya, nanging rada angel.

Dheweke Apa ora iku Rumit, Nanging Saiki

Levine, 43 taun, nanggepi pesen Instagram sing wis dibusak, nulis: “Akeh sing dikandhakake babagan aku saiki lan aku pengin ngresiki. Aku nggunakake pertimbangan sing ora apik kanggo ngomong karo wong liya saka bojoku kanthi cara sing ora sopan.

Penyanyi sing kena pengaruh skandal kasebut mbantah duwe hubungan. “Nanging, aku ngliwati garis kasebut sajrone wektu sing disesalake,” tulise. “Ing kasus tartamtu dadi ora cocog; Aku wis mutusake masalah iki lan njupuk langkah proaktif kanggo ndandani karo kulawargaku.

Prinsloo nikah karo Levine ing 2014 lan duwe anak wadon loro: Dusty Rose, 5, lan Gio Grace, 4. Dheweke durung nggawe statement umum babagan tuduhan kasebut nganti saiki.

Yen “Acara” nganakake konferensi pers pra-konser, aja ngarep-arep Levine melu.

#Skandal #Sexting #Ora #Bakal #Ngilangi #Acara #Las #Vegas #Maroon