Choctaw Casino & Resort – Durant

Situs Kacilakan Fatal ing Las Vegas Strip Near Resorts World

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 06:43

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 06:43h.

A Las Vegas wadon sing uga wis ditampani iki nyepetke mudhun Las Vegas Boulevard ing ngarepe Resorts World Las Vegas ana nalika BMW dheweke kenek kendaraan liyane, polisi ngandika. Sopir liyane tiwas amarga tatu serius.

Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard
Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard, gambar ndhuwur. Sawijining sopir ditangkep kanthi sawetara tuduhan. (Gambar: KVVU)

Jamara Williams, 38, diduga nyopir 78 mph ing Las Vegas Strip. Kacepetan sing dikirim ana 30 mph.

Dheweke uga banjur ngakoni yen dheweke wis ngrokok mariyuana sadurunge kacilakan kasebut, ujare polisi.

Williams didakwa karo DUI sing nyebabake pati, DUI sing nyebabake ciloko awak sing akeh, rong tuduhan nyopir sing sembrono, lan nglanggar kondisi uji coba utawa wektu percobaan, miturut laporan warta lokal.

Dheweke tetep ditahan ing dina Sabtu esuk ing Pusat Penahanan Clark County, miturut cathetan pakunjaran online. Dheweke ditahan tanpa jaminan amarga dheweke wis nyoba kanggo kejahatan sing ora ditemtokake, ujare laporan. Williams bakal katon ing pengadilan lokal ing dina Selasa.

Pembalap liyane, Bsheba Gaines, 50, tiwas ing lokasi kacilakan. Dheweke nyopir Nissan Vera, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Rincian Laka

Iku watara 1:35 am, nalika Gaines nyoba kanggo ndandani menyang Resorts World, polisi ngandika. Versa mandheg.

Madhep kidul ing Las Vegas Boulevard ing jalur belok kiwa sing wis ditemtokake, KVVU, stasiun TV lokal liyane, kacarita. Williams nyopir kidul ing Las Vegas Boulevard ing BMW X6.

Laporan awal nyaranake Gaines mung dumadakan nguripake tengen ing upaya kanggo nggayuh casino, KVVU ngandika. Sadurunge kacilakan, mobil kasebut mlebu ing jalur BMW langsung, ujare polisi.

Mobil Williams banjur nabrak Versa. A Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) Officer cedhak lan krungu kacilakan. Petugas nanggapi kanthi cepet.

Wiwitane, wanita kasebut, sing banjur diidentifikasi minangka Williams, ngandhani petugas LVMPD manawa jenenge “Erin Collins,” ujare polisi. Iki ditemokake minangka jeneng palsu, tambah polisi.

Williams lan penumpang loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas. Williams diwenehi tes getih kanggo verifikasi yen dheweke duwe kelainan, ujare polisi. Ora ana informasi langsung babagan ciloko Williams lan penumpange.

Kontrol Airbag Nduwe Data Utama

Sajrone diselidiki, petugas LVMPD diwawancarai saksi lan ndeleng video pengawasan. Dheweke uga bisa mriksa data ing modul kontrol airbag BMW.

Iki nuduhake kacepetan mobil setengah detik sadurunge kacilakan, polisi ngandika. Modul kasebut uga nuduhake manawa mobil kasebut “nyepetake kanthi throttle mbukak 100 persen,” ujare laporan LVMPD, miturut Las Vegas Review-Journal.

Pranyata mobil kasebut uga ora kadaptar, ujare polisi.

Kacilakan rampung nutup kabeh Las Vegas Boulevard kanggo sawetara jam ana nalika polisi nyelidiki kacilakan fatal.

Minggu kepungkur, petugas LVMPD mbatesi acara nyopir sembrono ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parkir Resorts World Las Vegas. Wong loro didakwa.

#Situs #Kacilakan #Fatal #ing #Las #Vegas #Strip #Resorts #World