casino stocks

Simpenan Casino Kanthi Arus Kas, Eksposur Digital Bisa Kuwat

Dikirim ing: 4 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 01:11h.

Simpenan Casino wis inflicted akèh paukuman taun, nanging sawetara Analysts ndeleng kesempatan ing grup, utamané ing antarane jeneng game digital uga sing generate akeh free aliran awis.

Simpenan casino
Turis ing Las Vegas Strip. Siji Analyst ngandika Simpenan casino karo aliran awis free kuwat bisa dadi pemenang. (Gambar: Bloomberg)

Nalika revenue game reged (GGR) ing kasino regional ticked ngisor ing Juli taun liwat taun, tambah TCTerms data sasi liwat sasi, menehi saran tren dikarepake tetep ngalangi ing panggonan game adhedhasar tanah. Nanging, Analysts maringi pitutur investor dadi Milih nalika nerangake casino usaha.

Given gaya ndasari sehat, kita paling positif ing jeneng karo FCF ndasari kuwat, strategi wutah game online lan seneng pengaruh ngisor, “wrote analis Macquarie Chad Beynon ing cathetan ana pungkasan.

Ing tengah-tengah tingkat kapentingan lan pratandha ekonomi AS saya kalem, pasar finansial nuduhake rasa ora seneng marang perusahaan sing duwe utang – preduli saka industri – sing luwih seneng karo saldo net utawa perusahaan sing njupuk langkah kanggo nyuda ayahan sing ora dibayar. Operating casino punika gaweyan biaya-intensif lan ora ana kekurangan beban utang gedhe ing industri, tegese peserta pasar bisa seneng saham karo saldo awis kuwat.

Free Cash Flow Generator Simpenan Casino

Kanthi tingkat bunga mundhak lan inflasi mundhak, kemampuan perusahaan ngasilake arus kas gratis dadi saya penting. Sawetara operator casino duwe sipat coveted.

Beynon saka Macquarie padhang Caesars Hiburan (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan Penn Hiburan (NASDAQ: PENN) minangka operator casino adhedhasar tanah karo kuwat free aliran awis potensial ngasilaken.

Nalika kabar muncul ing dina Jumuah yen Penn diusir saka S&P 500, rega target Macquarie ing saham lan Caesars luwih saka kaping pindho ing endi saham saiki. Prakiraan rega perusahaan riset ing MGM Resorts nuduhake kenaikan 65%. Beynon nduweni rating “outperform” ing kabeh telung ekuitas game.

Sawetara operator casino regional uga ngetokake fitur aliran awis free nyengsemaken. Antarane sing ana ing jagad jangkoan Beynon yaiku Boyd Gaming (NYSE: BYD) kanthi rating “netral” lan Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR).

Nonton Saham Wutah Casino

Beynon uga wis mbangun ing sawetara saham wutah casino, kalebu Bally (NYSE: BALY), DraftKings (NASDAQ: DKNG) lan Full House Resorts (NASDAQ: FLL) – loro pisanan kang duwe cahya pinunjul kanggo game online lan totoan olahraga.

“Kanthi saham game online mudhun -55% ing ndhuwur LTM (vs S&P 500 -13%), kita ndeleng asil 2Q “rugi” lan dagang musiman menyang musim bal-balan minangka alasan kanggo duwe grup. Utamane, jeneng kanthi eksposur online ngluwihi S&P 500 kanthi 15% taun kepungkur wiwit 1 Agustus – 30 September, “tambah analis kasebut.

Beynon nyatet sing kumpulan dhisikan kuciwo anyar saka iGaming lan olahraga totoan data saka Ontario, Kanada bisa diimbangi dening percepatan-related bal-balan tengen negara US ngendi olahraga totoan urip lan legal.

“Kanthi data anyar saka Ontario (2Q OSB / iGaming revs saka CAD $ 162m (USD $ 124m)) teka ing rada ngisor pangarepan, sanajan diwenehi sawetara faktor pangerten, kita isih ngarep-arep kanggo negara bubar ndeleng akselerasi massive teka ing. wiwitan mangsa NFL. Sing uga kudu dipikirake yaiku KS bakal nggawe live stream karo OSB 1 September, “ujare analis kasebut.

#Simpenan #Casino #Kanthi #Arus #Kas #Eksposur #Digital #Bisa #Kuwat