Catawba Two Kings

Shohei Ohtani Ndherek Musim MVP Kanthi Taun Apik, Nanging Dheweke Ora Hakim Harun

dikirim ing: September 18, 2022, 04:58h.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 06:15.

Aaron Judge main ing ngarep run No. 58 lan 59 ing musim sore Minggu ing Milwaukee. Sing luwih nguatake kasus slugger New York Yankees dadi Pemain Paling Berharga (MVP) Liga Amerika ing taun iki. Nanging, Shohei Ohtani, MVP sing dadi raja, durung siyap nyerahake makutha.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani (17) ngubengi pangkalan sawise dheweke ngalahake telung balapan ngarep nglawan Kansas City tanggal 21 Juni Royals ing Stadion Angel. Sanajan kecemerlangan ing lapangan lan ing mound ing musim iki, dheweke isih duwe kesempatan kanggo mbaleni minangka MVP AL musim iki, amarga kampanye bersejarah Harun Judge. (Gambar: Kirby Lee/USA TODAY Sports)

Dina Setu, bintang loro-lorone saka Los Angeles Angels sumunar ing piring lan ing gundukan ing Halos ‘2-1 menang liwat playoff saingan Seattle. Ohtani mbuwang pitung babak saka bal tutup, matesi Mariners kanggo telung stroke lan mlaku nalika mencet wolung. Dheweke uga dadi 1-2 kanthi RBI kaping pindho, mlayu, lan nyetak gol.

Ora ana wong, kajaba Babe Ruth sing legendaris, sing nate nindakake apa sing ditindakake Ohtani ing tingkat liga utama. Pungkasan taun, dheweke entuk 46 home run kanthi OPS (on-base-plus-slugging percentage) saka 0.965 nalika uga nyetak 9-2 minangka pitcher kanthi 3.18 ERA lan 156 serangan ing 130 babak.

Taun iki, 34 homer dheweke kaping papat ing AL, lan 2,43 ERA apik kanggo kaping lima. Dheweke uga kenek 196 hitters, apik kanggo katelu ing AL. Iki minangka tindak lanjut sing nyengsemake kanggo kampanye MVP.

Angels manager interim Phil Nevin, mantan pelatih Yankees, marang Reporters sawise game ana wengi sing kabisan unik Ohtani minangka bat lan picer digawe wong paling terkenal ing baseball. Malah Ohtani katon kesengsem karo apa sing ditindakake ing musim iki.

Aku ora seneng ngritik awak dhewe kanthi cara apa wae,” Ohtani marang wartawan liwat interpreter sawise game. “Siji bab sing bisa dakkandhakake yaiku, sakabèhé, babagan keseimbangan, aku wis musim sing luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur.”

Biasane, apa sing ditindakake Ohtani cukup apik kanggo dadi pemain kaping 14 ing sejarah MLB – lan sing pertama wiwit Miguel Cabrera ing 2012 lan 2013 – kanggo menang piala MVP berturut-turut.

Biasane.

Ohtani’s Topping Judge Season

Nanging Hakim ngasilake musim bersejarah dhewe ing taun iki. Loro homer Minggu, bagean saka game 4-kanggo-5, ndadekake dheweke cepet tekan 65 lan ngilangi rekor tim AL lan Yankee 61 sing disetel dening Roger Maris sawetara 61 taun kepungkur.

Dheweke uga mlebu ing dina Minggu sing mimpin AL ing sawetara kategori nyerang utama liyane, kalebu persentase on-base (0.415), persentase slugging (0.687), OPS (1.102), skor 119, lan RBI (123). Rata-rata stroke .312 uga dadi nomer telu ing liga, menehi pukulan njaba ing musim mahkota telung langka. Cabrera duwe sing pungkasan ing taun 2012, lan sing pungkasan sadurunge ing taun 1967.

Mungkin sing luwih penting, Hakim mlebu dina Minggu kanthi menang 9.2 saka peringkat pengganti (PERANG) musim iki, miturut Referensi Baseball. WAR Ohtani, sing njupuk pitching lan hit ing akun, punika 8.7. Ing FanGraphs, longkangan antarane loro iku luwih akeh, karo Judge ing 9,9 lan Ohtani ing 8,6. Loro-lorone apik tenan, lan gampang loro ndhuwur ing jurusan mangsa iki. Nanging, uga nuduhake sepira regane Hakim kanggo Yankees musim iki.

Faktor liyane sing disenengi Hakim yaiku kasuksesan tim kasebut. Dheweke dadi pemain paling apik ing tim sing mimpin AL East, nalika Angel Ohtani mlebu ing 19 game Minggu ing sangisore 0.500.

Peluang Tengen ing Dhukungan Hakim

Ing paling buku olahraga, Judge punika favorit runaway kanggo menang AL MVP. Ing FanDuel, bintang Yanks saiki kasedhiya ing -6000, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 1,67. BetMGM lan PointsBet nawakake Hakim ing -5000, sing bakal ngasilake $ 2 ing $ 100 taruhan.

Kanggo bettors Nilai, Caesars nawakake Hakim ing -2500.

Minggu kepungkur iki, PointsBet ngumumake bakal mbayar taruhan sing nggawe taruhan ing Hakim.

Mesthi, MVP ora ditemtokake dening statistik. Diputusake dening para pamilih ing pungkasan musim reguler. Dadi, Ohtani isih duwe sawetara minggu kanggo nggegirisi pamilih, sanajan kemungkinan, secara harfiah, katon nglawan.

Nanging kanggo wong-wong sing mikir Ohtani duwe kasempatan , kasedhiya ing +1500 pa FanDuel lan BetMGM.

#Shohei #Ohtani #Ndherek #Musim #MVP #Kanthi #Taun #Apik #Nanging #Dheweke #Ora #Hakim #Harun